Samsung Galaxy S4 zoom - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S4 zoom Opinie o Samsung Galaxy S4 zoom

Samsung Galaxy S4 zoom

w sumie: 25
  • 0

    1. ~  2013-06-12 16:21:21  host: non-registered.multifox.pl

    hehe naprawdę mi się podoba :D Aparat nie jest moim priorytetem więc bym go nie kupił, ale duży + za wygląd i połączenie aparatu i telefonu w jednym :)

  • 0

    2. ~Anonim  2013-06-13 17:57:54  host: static56-179.tvk.torun.pl

    Faptastyczny smartfon! Wysokiej jakości aparat główny w nim oraz dość mocna bateria + Najnowszy android. Nie rozumiem czemu ma takie słabe oceny. Pozdrawiam!

  • 0

    3. ~ace  2013-06-16 15:36:22  host: 222.187.93.146

    Z jakiej paki to się nazywa S4?

  • 0

    4. ~Sup.  2013-06-18 21:30:21  host: 89-77-192-205.dynamic.chello.pl

    A dzwoni to?

  • 0

    5. ~ja  2013-06-22 09:49:57  host: iuv106.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma znaczenia, czy nazywa się S4, S3, czy jeszcze inaczej, wszystkie i tak wyglądają tak samo, tylko się wielkością różnią

  • -1

    6. ~pereop  2013-07-27 06:51:36  host: 89-66-201-61.dynamic.chello.pl

    pobawiłem się przez nim przez chwilę - aparat słaby - kiepsko wyostrza a zdjęcia pełne szumów nawet na niskim ISO. Tak poza tym to niewygodny w użytkowaniu. A jako telefon - typowy android....nuda

  • 0

    7. ~new_man  2013-07-29 17:42:39  host: ip-78-30-115-41.free.aero2.net.pl

    Ciekawi mnie jak w rzeczywistości będzie z trzymaniem baterii w tym urządzeniu, bo raczej przy dużej ilości zdjęć nie sądzę że będzie to cały dzień pracy

  • 0

    8. ~  2013-08-04 18:57:08  host: aer176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak patrze na te cudowne futurystyczne superwygodno-dotykowe telefony na których bateria trzyma jeden dzień to już wolę pozostać przy swojej Nokii E72

  • 0

    9. ~maro  2013-08-24 00:18:11  host: aaky74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ojej nikomu nie przeszkadza nagle ze szajsung nie ma ekranu full hd itp itd ??

  • 0

    10. ~  2013-09-20 21:57:54  host: 095160026177.swiebodzin.vectranet.pl

    -maro- nie skomentuję... "ekranu full hd" hahahhahaha MIAZGA

  • 0

    11. ~asd  2013-09-28 12:32:17  host: 185.10.26.111

    10 - Co cie śmieszy? Ja mam ekran full hd w Z1 a bateria trzyma 3-4 dni :)

  • 0

    12. ~maro  2013-09-29 13:44:45  host: aakr195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czego nie rozumiesz?

  • 0

    13. ~Znawca  2013-10-15 11:47:40  host: w3cache.polsat.net.pl

    Widzę, że dużo opinie pochodzi od osób, które telefon widziały albo tylko w internecie albo na wystawie w sklepie, napiszę więc opinię po kilkunastu dniach użytkowania. Zaczynam od plusów: - Wyświetlacz to duży plus, ma świetną jakość obrazu, czerń jest nieskończenie głęboka, biel jest w końcu bielą, kąty widzenia perfekcja, widoczność w słońcu dzięki wysokiej jasności zadowalająca, zagęszczenie pikseli świetne, nie ma matrycy typu Pentile więc ostrość jest lepsza niż na przykład w Samsungu S3! Dotyk działa perfekcyjnie, nawet w cienkich rękawiczkach, rozmiar jest świetny, da się używać jedną ręką, dla mnie nie ma żadnych wad to jeden z najlepszych wyświetlaczy w swojej klasie, taką jakość miałem wcześniej choćby na iPhone 4S czy iPhone 5 - wielki plus! - Aparat - dla mnie bomba, jakość na trybie auto lepsza niż w iPhone 5 czy Smsungu S4, które wcześniej posiadałem, genialna lampa błyskowa z prawdziwego znaczenia, stabilizacja optyczna świetna, dobra jasność, klasa obiektywu jak w aparatach z przedziału 450-600zł więc jest dobrze, jak na komórkę wspaniale. Dodatkowo wisienką na torcie jest 10 krotny ZOOM - świetny, przydaje się, poszerza możliwości. Zdjęcia w trybie manualnych, mocno rozbudowanym, jak na telefon bajka, warto używać ISO 100 i balansu bieli i ZOOM na poziomie 1.4 do 1.6 wtedy ta optyka zachowuje się znacznie lepiej niż w trybie auto - sami sprawdźcie, ta takim trybie pokonuje każdą komórkę łącznie z Nokią Lumia 1020 (wiem co mówię, mobilna fotografia to moje hobby, miałem wcześniej fotograficzne smartfony: Sony Satio, Nokię N8, Nokię 808 PV, Lumię 920 i wiele innych). Jakość filmów świetna, nie słychać szumu wiatru, piękny dźwięk, nie słychać pracy Zoomu (wystarczy włączyć taką opcję w ustawieniach) a w 720p kręci 60 klatek/sekundę z optyczną stabilizacją video i to robi przewagę nad konkurencją! - Jakość wykonania: nic nie trzes

  • 0

    14. ~Znawca C.D.  2013-10-15 11:49:04  host: w3cache.polsat.net.pl

    - Bateria: 2330mAh nie jest takie złe jak mogłoby się wydawać, podczas zwyczajnego korzystania: godzina rozmów, 100 SMS, włączona synchronizacja danych w tle, 60 minut internetu po WiFi bez gier wytrzymuje spokojnie 48 godzin - świetny wynik. W trybie fotograficznym zrobimy co najmniej 1000 zdjęć (z lampą i bez) lub nagramy 2 godziny filmu, jest dobrze! -Procesor 1.5 GHz dwu rdzeniowy Samsung Exynos wystarcza, wspiera go 1.5 GB RAM'u, po starcie zajęte około 550MB RAM' całkiem przyjemnie, układ graficzny to Mali400MP4 czyli 4 rdzeniowy taktowany na 400MHz - taki jak w Note 2 - nie mam uwag, działa idealnie płynnie każda gra: Fifa 14, Asphalt 8, itp., wydajność w benchmarkach Antutu to około 15 tyś punktów, prawie tyle co Samsung S3 - dla mnie bomba, bo to aparat fotograficzny! - Jakość rozmowy - perfekcja, bardzo głośno, taki poziom wcześniej miałem tylko w iPhone 5! - Zasięg GSM/UMTS - żadnych uwag, bardzo dobry! - GPS/ GLONASS - genialny, łapie satelity natychmiast bez A-GPS więc nie potrzeba włączać trasmisji danych komórkowych! - Głośnik dzwonków - mega głośny, nie charczy, jakość na słuchawkach strasznie pozytywnie zaskakuje - to samo co w iPhone 5 a to nie łatwe! - Cena: w sklepach już za 1600zł, na allegro 1450zł! - Unikalność: coś innego, mnie się podoba, zawsze chciałem mieć kompaktowy aparat połączony z telefonem, mam wersję ciemną, uważam, że jest ładniejsza od białej! Wady: - Gabaryty: jest za gruby ale coś za coś, warto kupić skórzany pokrowiec do paska, choć w kieszeni też jest ok! - Waga: czuć wagę, wolałbym lżejszy ale coś za coś, mam zawsze klasyczny kompakt przy sobie, nie wyobrażam sobie noszenia codziennie komórki i aparatu więc muszę się z taką wagą pogodzić. - Koniec wad jak dla mnie, telefonu używam dość intensywnie od kilkunastu dni, nie myślę na razie o wymianie, spełnił moje oczekiwania! Polecam poczytać zagraniczne fora!

  • 0

    15. ~bioły  2013-11-17 14:25:49  host: host-n1-67-208.telpol.net.pl

    Gimbaza powie że i tak najlepszym telefonem jest Iphone ...

  • 0

    16. ~edyta  2013-12-05 15:35:07  host: host148-152-dynamic.19-79-r.retail.telecomitalia.it

    ja mam telefon i moja corka i nam obu po 3miesiacach uzywania baterie spuchly i wydaje misie ze trzeba bedzie zmieniac baterje co trzy miesiace szkoda tylka ze sa troche drogie

  • 0

    17. ~Czy ma on LTE?  2014-03-20 10:08:21  host: adue206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak kto jest tutaj pisze , że niema LTE a na allegro po filtrowaniu fonów z LTE wyskakuje właśnie s4 zoom , czy to błąd sprzedających na allegro? wyjaśni ktoś?

  • 0

    19. ~lte  2014-03-24 14:40:49  host: bgg147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy sa jakies inne sztuki z lte? bo na innych forach pisza ze sa tylko jak je rozpoznac?

  • 0

    20.  2014-05-10 00:43:05

    @17 Zależy na jaki model trafisz. Niektóre mają, inne nie. Model z LTE to chyba ten z piątką w nazwie. CM1015 czy jakoś podobnie.

  • 0

    21.  2014-05-28 10:01:50

    Sam mam model bez LTE, ale po dwóch tygodniach użytkowania jestem zadowolony z tego telefonu. Nie trzeba brać dodatkowego aparatu, jak chce się zdjęcia robić. Rewelacyjne zdjęcia. Jedyna jego wada, że jest nieco większy niż normalny telefon, ale da się przyzwyczaić. No i czasem brakuje radia i latarki LED.

  • 0

    22. ~wiolas  2014-07-05 16:34:41  host: 77-255-92-13.adsl.inetia.pl

    Od kwietnia mam s4 zomm i jestem bardz zadowolona telefon na 6 a z wielkoscia idzie sie pogodzić i przyzwyczaić na poczatku bylo ciezko ale teraz nie zamienilabym na inny polecam

  • 0

    23. ~wiolas  2014-07-05 16:39:41  host: 77-255-92-13.adsl.inetia.pl

    To prawda brakuje radia po za tym działa perfekcyjnie a oceny rzeczywiście ma bardzo niskie chyba jedynie za wygląd

  • 0

    24. ~wiolas  2014-07-05 16:43:52  host: 77-255-92-13.adsl.inetia.pl

    I chciałabym jeszcze dodać jeżeli ktoś używaj tego telefonu to nigdy nie napisze o nim złego słowa

  • 0

    25. ~BZN  2014-07-19 14:21:08  host: hca173.internetdsl.tpnet.pl

    Zakochałem się... po kwartale nie potrafię przestać się nim ekscytować...
    Dodam, że jestem miłośnikiem topowych telefonów, posiadam mnóstwo aparatów w firmie, niegdyś przez kilka lat byłem Doradcą u jednego z Operatorów, temat telefonów znam więc dosyć mocno... ale S4 Zoom... to zupełnie inny feeling... Polecam 100% bez eseju na temat funkcjonalności, bo zaiste książka by powstała... Cudeńko!
    Dodam, do gabarytów można się w mig przyzwyczaić... Dziś wręcz każdy inny zdaje mi się zbyt cienki... zbyt lekki... a garb naszego ukochanego Quasimodo ;-D można idealnie wykorzystać do przytrzymywania telefonu w poziomie... Przy rozmowach (pozycja w pionie), także nie przeszkadza. Zapewniam.
    Zastrzeżeń BRAK!

  • 0

    26. ~Gorylwzoo  2014-07-27 08:40:52  host: 77-253-0-189.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten telefon prawie rok. Jeśli mamy zamiar kupić aparat w granicach od 450 - 600 zł to polecam tego smartfona, mam w nim bardzo dobry aparat i naprawdę świetny smartofon za niewiele więcej bo ja zapłaciłem za nówkę nie całego tysiaka.
    Plusy i Minusy : 1.) dobrej jakości zdjęcia i niezły zoom i wole go bardziej niż porypaną lumie z porypanym systemem (posiadałem i dlamnie syf) - bateria długo trzyma jeśli chodzi o same zdjęcia.
    2.) Większość gier śmiga aż miło i tu dosyć spory minus bardzo mocno się przy tym grzeje nie wiem jak jest to w innych telefonach ale tu potrafi zagrzać i to nie tylko przy grach lecz również przy bardziej rozbudowanych programach do obróbki zdjęć np. Cameringo. - bateria schodzi dość szybko a jeszcze wi-fi i ładowarka już czeka.
    3.) Dobrze rozbudowany system pozwalający na wiele zmian personalizacji:
    a. zmiana czcionki pierdoła a cieszy bez dodatkowych programów typu ,,GO"
    b. blokada połączeni , blokujesz co chcesz np. Biuro obsługi aby nie zawracali d.
    c. wszystko śmiga nic nie tnie i gitara.
    4.) Wygląd powinienem opisać na początku delikatnie zwróciłem uwagę że to aparat z telefonem nie odwrotnie ale tak do kieszeni w spodniach nie wejdzie przerąbane trzeba kombinować jest grubszy i cięższy niz większość. Futerał tylko samsunga polecam żadnych takich co to tył zakrywają bo to bzdura i w czym to pomaga chyba w większym grzaniu nie chroni obiektywu tak jak orginał - cena za duża za kawałek gum z plastikiem, wszystkie dodatki do telefonu są strasznie drogie folia samsung stówa??!! ja se dopasowałem uniwersalną za dychę. Smyczka do niego pasuje tylko krótka tylko aby złapać w dłoń brak takiej na rynku więc sam se robisz i masz ale to są pierdoły po dłuższym czasie stwierdzisz że już się do wszystkich jego wad dostosowałeś/łaś i telefon jak telefon dobry/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet