Samsung Galaxy Pocket - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Pocket Opinie o Samsung Galaxy Pocket

Samsung Galaxy Pocket

w sumie: 28
  • 0

    1. ~  2012-03-06 13:04:12  host: 85.219.163.130

    to już wolę gio kupić i wgrac custom roma na andka 2.3

  • 0

    3. ~Pepe Pan Dziobak  2012-03-07 23:50:41  host: 89-78-43-103.dynamic.chello.pl

    Jak bedzie nowy do 150 zł to ktoś to może kupi...

  • -1

    4. ~olik  2012-03-30 19:33:20  host: 17A.glinik.pl

    Mam od roku GIO i jestem bardzo zadowolony ! Polecem

  • 0

    8. ~  2012-05-31 14:02:57  host: static-81-219-29-12.devs.futuro.pl

    Właśnie z niego pisze. Mam go dopiero drugi dzień więc za wiele o awaryjności nie powiem. Narazić sprawuje dobrze. Jeżeli komuś nie przeszkadza mały wyświetlać i słaby aparat to świetna propozycja grosze.

  • 0

    9. ~witek  2012-06-01 20:04:37  host: public26161.xdsl.centertel.pl

    Ten smartfon jest bardzo dobry naprawde polecam

  • 0

    10. ~siomek  2012-06-12 14:24:19  host: eos238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam go kupić opłaca się ?

  • 0

    11. ~luki  2012-06-15 23:54:58  host: 212-106-17-139.adsl.inetia.pl

    Dla mężczyzn nie polecam to telefon idalny dla nie wiem dzieci w podstawówce i tyle. Jak masz duze paluchy do nieobszycie go

  • 0

    12. ~lolek  2012-06-18 19:10:44  host: pppoelub.tom-net.pl

    Mam tego fona od 5 dni ale już widać wady: - niepodświetlane przyciski opcji i wstecz, - słaby aparat, za słaby jak na moje potrzeby, - brak kabla usb w zestawie, - brak karty micro sd w zestawie, - jak w większości smartfonów samsunga słaby głos na słuchawkach, - przy pisaniu sms-ów spacja dość ciężko wchodzi w stosunku do innych przycisków - szkoda że ma głośnik tylko z tyłu, położony na podłodze muzyka strasznie się mutuje, - moim zdaniem trochę krótko trzyma ta bateria, Ale ogólnie całkiem fajny telefonik jak na tą cenę. Szczerze za takie pieniądze nie znajdziecie lepszego ;). Pozdro

  • 0

    13. ~Justyna  2012-07-03 14:13:46  host: 94-226-218-200.access.telenet.be

    Zamiezam Go kupic . Opłaca się ?

  • 0

    14. ~dawid  2012-07-19 15:41:58  host: 31-128-25-11.ip.xcore.pl

    telefon fajny ale krótko bateria trzyma

  • 0

    15. ~5T4LK3R  2012-07-25 11:01:51  host: 188.147.230.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    a ile trzyma bateria przy codziennym uzytkowaniu?

  • 0

    16. ~pietrunio  2012-08-07 21:02:44  host: agfp190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon tani i zajebisty. Bateria trzyma 24-30 godzin.

  • 0

    17. ~Smykum  2012-08-19 14:20:20  host: public124200.xdsl.centertel.pl

    Posiadam tą słuchawkę od 2 tygodni jeśli chodzi o wady to tylko to ze posiada klawisze dotykowe a nie fizyczne. Bateria w moim przypadku trzyma około 1.5 dnia ale to przez wifi i gry ;) , a wifi w tym modelu działa dobrze lepiej niż w galaxy Y. Jeżeli ktoś szuka ładnego telefonu który posiada wszystko co droższe modele to polecam. A jeśli ktoś chce marudzić "ma taki mały ekran" polecam samsunga galaxy S3 i jakis stylowy plecak ;) ten świetnie leży w każdej kieszeni :)

  • -1

    18. ~Pocket fun  2012-08-22 19:06:17  host: 88-199-232-10.tktelekom.pl

    gdzie znajdę procentowy poziom naładowania baterii w tym telefonie

  • 0

    19. ~:D  2012-08-27 09:04:31  host: 77-254-153-199.adsl.inetia.pl

    Telefon jak za tą cenę to zajebisty. Mógłby być trochę lepszy aparat,ale poza tym to fon jest ok.

  • -1

    20. ~dzony  2012-09-12 08:56:39  host: 91.232.195.214

    Do pocket fun to jest Android i widzę do procentowego naśladowania baterii znajdziesz w A. M. Albo zapodaj. Sobie go lancer ex i go llocker. A samsungi z serii galaxy nie posiadają fizycznych przycisków. Bateria krótko trzyma bo to jest smartone nie telefon jezu ludzie. Ją mam galaxy gio. Przy moim użytkowaniu trzyma max 1 dzień a czyli net prawie non stóp włączony parę godzin rozmów smsow jeżeli chcecie żeby wam bateria trzymała długo to kupcie stara dobra nosie 3310

  • 0

    21. ~dzony  2012-09-12 08:59:38  host: 91.232.195.214

    A ten smartone dosyć fajny z parametrów jeżeli ktoś mś pojęcie to można z niego troszkę więcej wycisnąć:-)

  • 0

    22. ~pocket_user  2012-09-25 23:19:37  host: 213-238-116-100.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od ponad miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Bateria trzyma 2 dni bez problemu, przy częstym siedzeniu na WiFi i długim smsowaniu. Nie wszystkie aplikacje można instalować ze względu na małą rozdzielczość ale te które są dostępne mi jak najbardziej odpowiadają i są świetne. Baaardzo dużo pisze wiec zainstalowałem sobie swift key 3 i mimo pozornie małego wyświetlacza pisze mi się bardzo wygodnie. Jak na taką cenę opłaca się zajebiście. Jedyne do czego mogę się przyczepić to słaby aparat ale dla mnie wystarczający żeby czasami walnac fotkę na Facebooka. Ja dałem 280,nowy, 2 lata gwarancji. Polecam bardzo :)

  • 0

    23. ~pocket_galaxy_heh  2012-11-02 09:33:33  host: 78-159-91-98.net.pbthawe.eu

    ja mam ten telefon od 5 miesięcy. gry są zajebiste np takie jak: GTA III, Modern Warfare2. Gry 3d chodza bez problemu

  • -1

    24. ~huhjek  2012-12-03 17:46:33  host: afld7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawde chodzi gta 3??

  • 0

    25. ~  2013-01-19 02:30:44  host: staticline-31-182-125-74.toya.net.pl

    Mam ten telefon od siedmiu miesięcy i naprawdę jestem z niego zadowolona. Jest to mój drugi Android, zatem kupując go już wiedziałam dokładnie czego chcę. :) Aparat jest słaby, ale do sporadycznego używania wystarcza. Poza tym nie mam się do czego przyczepić, telefon rewelacyjny w swojej klasie. Bardzo wygodnie pisze się sms-y. Oczywiście na początku trzeba spędzić trochę czasu w sklepie Google Play, aby dostosować sprzęt do swoich potrzeb, poprzez zainstalowanie odpowiednich aplikacji, a później to już tylko czysta radość z użytkowania. Bateria trzyma 24 godziny, ale to przecież smartfon, gdy się z niego korzysta, to normalne, że na noc trzeba go podłączyć do ładowarki. Wi-fi działa świetnie, GPS bardzo szybko łapie pozycję. Odtwarzacz muzyczny działa czysto, radio również. Poza tym warto zainstalować RAM Booster, żeby RAM się nie zapychał, bo jak wiadomo Android żyje własnym życiem. ;) Za nowy telefon zapłaciłam 370zł i są to dobrze wydane pieniądze. Ani przez moment nie żałowałam zakupu. Polecam tego Samsunga osobom, które nie oczekują od telefonu cudów, lecz potrafią wykorzystać to, co on oferuje.

  • 0

    26.  2013-02-20 12:51:12

    Spoko telefon, GTA 3 działa tylko trochę zamula, ale jest ok ;-) POLECAM!!!

  • 0

    27. ~mw  2013-08-27 09:06:31  host: v55-10.opera-mini.net

    nie warto kupować !!! po 1 roku używania telefon się tnie

  • 0

    28. ~  2013-12-03 21:08:11  host: n07-07-04.opera-mini.net

    mam ten telefon od 1.5 roku i po lsdowaniu napurchnia się bateria i wyczymuje przy ciągłym uzytku ok 1h w fon dobry ; )

  • 0

    29. ~lolka  2014-01-22 09:51:23  host: bpf77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupić ten telefon i chce żebyście mi doradzili cena 340zł cały biały ładny ale nie ma usb i słuchawek ale można zwykłe podłączyć. BRAĆ czy NIE? POMOCY!!!!

  • 0

    30. ~lalalalal  2014-04-17 18:46:59  host: bdw32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i mam blokadę 'wężykiem' są bardzo małe oczka. Co zrobić, żeby były duże?

  • 0

    31.  2014-10-08 22:28:06

    Telefon wziąłem w plusie. Używam go już 2 lata. Chyba nie mam szczęścia do Samsungów jakoś mi nie podchodzą. Od nowości 3 razy trafił na gwarancję bo nie wykrywał karty SIM albo się wyłączał samoczynnie. Nie cały czas ale przynajmniej raz dziennie. Po tych wizytach w salonie i wysyłaniu go do serwisu dałem sobie spokój i o dziwo sam się naprawił. Może była to wina mojej karty SIM bo ma już 8 lat, a może brandingu Plusa, nie wiem. Później miałem spokój, a ostatnio co jakiś czas (kilka dni zazwyczaj) jak próbuję zadzwonić wyskakuje komunikat nie zarejestrowano w sieci - pomaga restart.
    Telefon służył mi głównie do dzwonienia, ale zainstalowałem kilka aplikacji. Oczywistym jest, że w tej klasy Smartfonie te bardziej wymagające będą się wieszać bo ma tylko 289MB ramu, którego i tak większość pochłania Android.
    Jeżeli chodzi o wytrzymałość to nie mogę powiedzieć o nim złego słowa. Upadał już tyle razy, że przestałem się przejmować kolejnymi. Obudowa mimo, że plastikowa nie łapie szybko rys. Moim zdaniem nie najgorzej pod względem. Bateria niestety to porażka jeden dzień do 1,5 pracy bez obciążenia i na wyświetlaczu 2,8 to jakieś nieporozumienie.
    Polecić mogę ten telefon tylko i wyłącznie początkującym na pierwszy telefon. A jeżeli ktoś rozważa jego zakup do celów innych niż dzwonienie/SMS i od czasu do czasu znalezienie czegoś w necie to nie polecam i radzę rozważyć inne warianty. Maks co mógłbym dać za ten telefon na dzień dzisiejszy to 100zł za nowy z gwarancją ;]

  • 0

    32. ~toja  2015-02-01 23:30:57  host: evr34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go już od ponad 2 lat. Telefon zgrabny, wygodnie się pisze. Mało pamięci ram. Nie można zainstalować zbyt wielu aplikacji. Telefon bardzo się tnie. Bateria wytrzymuje ok 1 dzień. Bardzo denerwuje mnie ilość aplikacji wgranych do systemu których nie da się usunąć.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet