Samsung Galaxy Note - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note Opinie o Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

w sumie: 81
  • 1

    1. ~Karol  2011-10-29 16:44:27  host: 77-255-112-9.adsl.inetia.pl

    O! To jest telefon dla mnie! :)) Wgnietli iPhone'a 4S w ziemię! :D

  • 0

    3. ~Daniel  2011-11-02 19:30:24  host: 89-72-25-51.dynamic.chello.pl

    A gdzie włożysz to? bo w spodniach się nie zmieści, chyba że jesteś drechem lub punkowcem chodzącym w bojówkach z masą wielkich kieszeni. Poza tym szybkość obu produktów apple i samsunga jest porównywalna mimo szybszych parametrów produktu samsunga (ale system swoje spowolnienia i zwiechy daje)

  • 0

    4. ~A-MAN  2011-11-02 22:16:02  host: cpc3-sgyl18-0-0-cust160.sgyl.cable.virginmedia.com

    Nexus prime jest bardziej przystępny dla mnie. Note jest z deka za duży.. ale i tak wymiata :D

  • 0

    5. ~mISIEK  2011-11-03 13:54:46  host: oex26.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo mi się spodobał, tylko chwilke się nim bawiłem ale jest wypasiony. Dla niektórych na pewno będzie za duży, ale to jest lepsze bo wszystko jest czytelniejsze i większe. Polecam.

  • 0

    6. ~drajwer  2011-11-07 17:53:10  host: 89-77-228-247.dynamic.chello.pl

    jak zmienić sygnał sms w samsungu galaxy

  • 0

    7. ~and92r.ew  2011-11-09 23:09:59  host: public107952.cdma.centertel.pl

    no w końcu godny następca SGS 2 ;D

  • 0

    8. ~tomekmhhh  2011-11-22 00:00:42  host: 84-10-100-104.dynamic.chello.pl

    wie ktoś czy w ekranie jest zastosowany PenTile czy jest to "prawdziwa" rozdzielczość?

  • 0

    9. ~Belfegor  2011-11-23 13:18:05  host: dvh234.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie pojawił się w ofercie indywidualnej w T-Mobile. Ciekawe kiedy wejdzie do Playa?

  • 0

    10. ~activex  2011-11-25 19:45:39  host: dzj158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem szczerze że po udoskonaleniu mojego i8000 podaruję sobie już kupowanie kolejnego droższego "cacka" ale to urządzenie to zmieniło... ps. myślę że cena spadnie dość szybko ze względu na jego gabaryty...pozdrawiam

  • 0

    11. ~lilu  2011-11-25 21:22:02  host: ega92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Pleya?stary to jest sprzęt szyty na miare.

  • 0

    12.  2011-11-26 21:19:04

    Niedługo moja firma przechodzi do Orange, chyba się wstrzymam co by zaproponowali mi Note:)

  • 0

    13. ~wodzu  2011-12-04 17:01:25  host: 178.73.49.78

    activex pytanko jak udoskonaliłeś i8000 co do Glaxy po nowym roku o ile galaxy III mnie nie zaskoczy to biore NOTE, mam Galaxy S i omnie II i na razie pozaq MOTE nic na rynku mnie nie rusza

  • 0

    14. ~activex  2011-12-05 08:32:47  host: cbk76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wodzu troszkę źle napisałem, otóż myślałem że po zrobieniu i8000 już sobie podaruje ale note mnie zaskoczył. a do mojej omni wgrałem gotowany rom i zamiast 90mb wolnej pamięci na tel mam 317mb a ram nie spada ot tak sobie i nie muszę robić SR.

  • 0

    15. ~szczesliwy posiadacz note  2011-12-05 15:43:52  host: 78-131-128-206.tktelekom.pl

    @8 Rozdzielczość jako rozmiar zawsze była prawdziwa. Problem był z prawdziwą ilością pikseli na cal. Galaxy Note jest pierwszym telefonem z ekranem SuperAMOLED HD który co prawda jest wykonany w technologi PenTile ale już w procesie Laser-Induced-Thermal-Imaging (LITI). Jakby nie patrzeć, dostajesz duży ekran o rozdzielczości HD z 284 punktami na cal (deklarowane). Na pewno znajdzie się jakiś pedant, który będzie widział pojedyncze piksele i stwierdzi, że telefon się do niczego nie nadaje, bo gdyby było te 300dpi to inna bajka. Powiem szczerze, że przed zakupem polazłem do salonu plusa, pobawiłem się telefonem, obejrzałem z każdej strony. Każdemu zastanawiającemu się nad zakupem urządzenia za 2000zł polecam zrobić dokładnie to samo. Mam w zwyczaju trzymanie telefonu 30, 35 cm od twarzy i z takiej odległości obraz jest dla mnie bardzo wyraźny i czytelny. Nawet małe czcionki mają ładnie ostre krawędzie. Jak ktoś trzyma telefon 5 cm od twarzy, albo patrzy przez lupę to bez wątpienia niedoskonałości PenTile będą go razić. Tyle w temacie :).

  • 0

    16. ~fazi  2011-12-05 18:05:05  host: 95.157.224.143

    ;;jak wejdzie galaxy s3 to pozamiataja tylko po iphonie.:)

  • 0

    17. ~domsc  2011-12-06 12:50:01  host: user-188-33-118-72.play-internet.pl

    to nie jest telefon do noszenia w gaciach to raczej ma służyć jako mini komputer do domu ;)

  • 0

    18. ~don pepe  2011-12-06 22:22:13  host: 89-73-168-51.dynamic.chello.pl

    bawilem sie nim dzisiaj - cos pieknego mysle ze te wasze iphony to bedzie juz tylko dla burakow i pedalkow z USA nic poza tym. Samsung w 2012 wypusci SGS III ktory przebije note a za 2 lata wyjdzie NOTE 2 ktory przebije SGS III :) proste ? proste...

  • 0

    19. ~Kto wie  2011-12-07 22:31:33  host: user-188-33-178-55.play-internet.pl

    szukam na ebaju i nie widze. Moze ktos wie gdzue mozna zlapac note z LTE?

  • 0

    20. ~jaslav06  2011-12-07 23:35:32  host: 77-255-220-7.adsl.inetia.pl

    Chyba się skusze na tego samsunga ale waham się troszkę jeszcze pomiędzy galaxy s2. Co sądzicie ?? Jeśli mam oba modele w tej samej cenie to co się bardziej opłaci. Priorytetowa jest dla mnie rozrywkowa część tego urządzenia, gry itp. Czy jest wygodny do noszenia na co dzień?

  • 0

    21. ~antaso  2011-12-09 13:23:50  host: ader153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon zamieniłem mojego LG 3D i tak jak tamten telefon był dla mnie świetny nawet lepszy od SG2 to ten jest cudowny! Polecam! Nie ma on najmniejszej wady:)

  • 0

    22. ~Belfegor  2011-12-09 19:13:49  host: w3cache.net.pulawy.pl

    Mam pytanie do znających się na rzeczy: w której sieci kupię NOTE niebrandowany? Chodzi mi o głównie o możliwość aktualizacji softu przez OTA bez czekania na aktualizację od operatora. Orange chyba na pewno branduje, Plus chyba też, jak jest z T-Mobile i PLAY?

  • 0

    23. ~Belfegor  2011-12-10 23:04:01  host: w3cache.net.pulawy.pl

    OK, schodziłem dzisiaj salony operatorów i co ustaliłem: ORANGE jak zwykle branduje i simlockuje, PLUS niestety też wgrywa swoje oprogramowanie, miałem nadzieję że T-MOBILE nie rusza telefonów, ale gość w salonie powiedział mi że wgrywają własny brandowany soft, pozostaje PLAY który twierdzi że sprzedają takie jakie dostają od dystrybutorów, jedyna nadzieja...

  • 0

    24. ~szczesliwy posiadacz note  2011-12-13 12:32:44  host: 78-131-128-206.tktelekom.pl

    Z plusa jest niebrandowany. T-mobile, orange nie wiem. W play jeszcze go zdaje sie nawet nie ma. Nawet jak bedzie brandowany, to mozna wgrac latwo i przyjemnie ogolny soft europejski i aktualizacje ota beda schodzic.

  • 0

    25. ~stopper  2011-12-18 15:00:35  host: user-109-243-189-244.play-internet.pl

    Widze ze coniektorych biedskow razi fakt ze nie stac ich ns iphonea, sam msm sgd2 ale miałem ip4 i fakt jest taki ze iphone to najlepszy smartphone na rynku a 4S wymiata i ma na dodstek wymiary telefonu a nie deski do krojenia

  • 0

    26. ~pepe pan dziobak  2011-12-23 15:22:54  host: 89-78-43-103.dynamic.chello.pl

    25, zjadasz literki, wątpie żeby ktoś kto tak pisze miał doczynienia z takimi drogimi telefonami. 18- nie stać cie, to mowisz ze dla pedałków lub buraków? 11- wypowiedź bez sensu (poza tym PLAY'a a nie pleya) 6-zadajesz pytanie - postaw "?". A note to połączenie tabletu ze smartfonem, więc slabo się nadaje do noszenia w kieszeni, ale przyznam, że gadżet niezły. Pozdrawiam.

  • 0

    27. ~Luke  2011-12-24 13:43:44  host: 87-205-168-13.adsl.inetia.pl

    Czy w SGNote można pisać SMSy z polskimi znakami? Mam go od wczoraj i powoli dopiero się z nim zapoznaje ;)

  • 0

    28. ~Luke  2011-12-27 13:50:04  host: host90.unused.atman.pl

    Już "znalazłem" polskie znaki ;) Telefonik ekstra - ale minusem jest ta wielkość, w garniturze lub jeansach do kieszeni nie bardzo pasuje, ale są inne opcje;) Bateria trzyma nawet dwa dni - choć jeszcze nie zacząłem na nim graćw gry, więc może dlatego tak dobry wynik :)

  • 0

    29. ~ghetto fab  2011-12-27 16:53:26  host: public-gprs343332.centertel.pl

    brandowane jest tylko w orange, plus play i t-mobile spokojnie :)

  • 0

    30. ~don pepinio junior  2011-12-28 12:54:00  host: 89-73-168-51.dynamic.chello.pl

    galaxy note nie ma sobie rownych !! takiej klasy telefon trzyma sie w garniturze - zapamietajcie jedno iphone to jest zabawka dla 4 latek z USA dlatego wam sie miesci w spodniach.

  • 0

    31. ~activex  2012-01-06 14:09:11  host: cai182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W końcu kupiłem używany i leci do serwisu Jak pech to pech . Ale sprzęt mi zastępuje notebook`a a Omnia 2 zrobiła się mała piękne filmy kręci dobrze się pisze na Swype ale zwykła klawiatura jest nieudolna w wm stockowa była super Ogólnie lepszego nic nie ma w tej klasie wielkości bo każdy ma swoje typy pozdrawiam.

  • 0

    32. ~roki i sisi  2012-01-18 17:09:19  host: z34-13.opera-mini.net

    telefon dla dzieci w kasku

  • 0

    33. ~Belfegor  2012-01-18 18:42:05  host: w3cache.net.pulawy.pl

    Czy ktokolwiek jest w stanie potwierdzić w 100% czy SAMSUNG GALAXY NOTE z Orange jest brandowany czy nie ???

  • 0

    34. ~Przemek  2012-02-01 09:05:25  host: gw-4.murator.com.pl

    Mam telefon od około miesiąca. Przesiadłem się z Samsung Wave S8500 i muszę powiedzieć, że nie żałuję gotówki wydanej na ten sprzęt, bo jest naprawdę świetny. Prawdę powiedziawszy jest to mój pierwszy telefon w którym nie dopatrzyłem się jakichś większych minusów. Jakby ktoś miał jakieś pytania odnośnie telefonu to chętnie odpowiem.

  • 0

    35. ~otto  2012-02-01 16:45:25  host: sggw137-012.sggw.waw.pl

    Niestety nie ma róży bez kolców. Szajsung założył, że jedyną słuszną aplikacją do wybierania głosowego jest zainstalowane anglojęzyczne Vlingo i zapisał to ustawienie w "na sztywno". Jak ktoś chce wybierać numery głosowo (np. z zestawu głośnomówiącego w aucie albo słuchawki BT) to albo przepisuje wszystkie kontakty na anglojęzyczne odpowiedniki(Michael zamiast Michał) i ćwiczy angielską wymowę , albo grzebie w romie i traci gwarancję. Można zainstalować polskiego Cyberona, ale uruchamiać go trzeba z ekranu - przycisk BT zawsze wybierze Vlingo.

  • 0

    36. ~activex  2012-02-05 09:43:27  host: cbp189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Belfegor Nawet gdyby był brandowany to wgranie nowego softu od samsunga trwa chwile robiłem to już kilka razy od nowości Bateria wytrzyma mordowanie do późnego wieczora używałem w całym dniu około 4h gps i transmisji przy minusowych temperaturach i zostało mi 23% rano next day dla mnie bomba pozdrawiam.

  • 0

    37. ~kuba  2012-02-06 08:33:13  host: cpc4-lewi16-2-0-cust197.2-4.cable.virginmedia.com

    brandowany? Nie ma simlocka i naklejek producenta, o to chodzi?

  • 0

    38. ~galileo  2012-02-07 16:38:12  host: 178.180.183.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Co wy z tym brandowaniem. Wgranie czystego softu przez odina jest dziecinnie łatwe. Aktualizacje są dużo szybciej niż na OTA, a wszystko jest czytelnie opisane na forach. Nauczenie się tego i wgranie nowego systemu to 30 minut. Sam mam SGS 2 z ery i nie miałem najmniejszego problemu.

  • 0

    39. ~MagEasterPSN  2012-02-07 21:11:42  host: host-89-228-233-47.kalisz.mm.pl

    Samsung Galaxy Note... to nie smartfon, nie tablet tylko... nie wiadomo co. Do kieszeni nie włożysz, do kurtki może tak, ale latem nie będę go trzymał w gaciach !!! 4.7 cala to moim zdaniem optymalny rozmiar dla smartfona (Sensation XL już jedzie :D)

  • 0

    40. ~note  2012-02-09 13:19:48  host: 192.100.112.210

    Witam, jestem użytkownikiem tego telefonu od ok 3 miesięcy. Nigdy nie miałem urządzenia, z którego byłbym tak bardzo zadowolony jak z tego. Nic się nie wiesza, nie zamula, aplikacje działają bez żadnych zarzutów. Ilość dostępnych aplikacji sprawia, że telefon zamienia się w "scyzoryk McGyvera" ;D Imponujący rozmiar wyświetlacza, wręcz genialnie sprawdza się przy przeglądaniu www, czytaniu gazet czy e-booków. Świetnie wyświetla wszelkiej maści gry i gierki. Z minusów - dostrzegam tylko jeden. Przy intensywnym użytkowaniu, telefon wytrzymuje ok 1-2 dni. Mam na myśli naprawdę intensywne granie, oglądanie filmów, czy słuchanie muzy. A propos muzy - w zestawie są słuchawki stereo, które moim zdaniem sprawdzają się lepiej niż mój plauer creative'a... Generalnie polecam. Tel wart swojej ceny. Nawet nie jako sam telefon ale multi instrumentalne narzędzie przydatne zarówno w sprawach biznesowych (maile, excel) i świetny pochłaniacz wolnego czasu :)

  • 0

    41. ~jerry  2012-02-09 15:23:08  host: 217.96.37.171

    jak zaliczę sesje to chyba go sobie sprawie jest cudowny.Wielkość jest jego atutem i nie. Jak z nim chodzić w lecie?

  • 0

    42. ~note user  2012-02-19 01:36:45  host: cpc11-nrte22-2-0-cust228.8-4.cable.virginmedia.com

    Ci co mowia ze za duzy to pewnie nie trzymali w reku nic co dluzsze niz 4,7 cala ;) Nie jestem "skejtem" a note miesci mi sie w kazdych spodniach. Nie wiem w czym problem. W aucie jako nawi spisuje sie bajecznie. Moja dziewczyna przestala narzekac ze za dlugo na laptopie siedze a galaxy tab od jakiegos czasu sluzy jako zegarek i cyfrowa ramka do zdjec ;) naprawde polecam. Mialem ip4s ale note mi lepiej pasuje.

  • 0

    43. ~WIELKOŚĆ  2012-02-23 15:52:09  host: aod5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę was, przestańcie w końcu pierdzielić o tym, że się nie zmieści! Noszę wąskie spodnie i nie mam żadnych problemów z wielkością Samsunga. Polecam ten telefon

  • 0

    44. ~piokas  2012-03-05 20:18:27  host: xdsl.054.c82.petrotel.pl

    Ja w lato zarzucam NERKE i pasuje jak ulał ;)

  • 0

    45. ~Łukasz  2012-03-15 18:36:54  host: 85-222-2-158.home.aster.pl

    I ja się wypowiem. Mam go od dwóch tygodni. Teraz dopiero opinia bo wiadomo że pierwsze dni to zachwyt nową zabawką i żadnej wady bym nie znalazł. Emocje opadły więc mogę się wypowiedzieć obiektywnie i... dalej nie mogę wady znaleźć. Koloru bajka, wyświetlacz też. Mimo otwartych kilku aplikacji jednocześnie nic nie muli i nie zwisa.Przeglądanie internetu czy oglądanie filmu rewelacja. Aparat robi bardzo ładne, wyraźne zdjęcia. Dźwięk mp3 bardzo dobry. Telefon zdecydowanie wart swojej ceny i parametry techniczne takie że nie ma się co bać że jak wyjdzie jakiś nowy ROM to Note tego nie pociągnie i będzie mulił. Sprzęt zdecydowanie dla ludzi którzy faktycznie potrzebują takiego kombajnu i wiedzą jak się nim posługiwać. Ja kupiłem tylko dlatego żeby laptopa nie ciągać ze sobą w pracy. Klientowi spokojnie mogę pokazać wszystko na tym sprzęcie. A że duży? I dobrze - ma być duży! Każdemu kto się waha pomiędzy Note a iPhonem 4 czy jakimś HTC gorąco polecam Samsunga. Zanim wybrałem testowałem iPhona 4 i HTC Sensation XL, i Note wypadł najlepiej. iPhone to wiadomo, kolejna odsłona zabawki, niby fajny ale jednak wiele rzeczy może się nie spodobać. W sumie drobiazgów któe nie mają wpływu na funkcjonalność ale potrafią być irytujące. HTC Sensation XL. Wyświetlacz mimo gorszej rozdzielczości jest tak zrobiony że nie odstaje od Note i nawet ma mniej cukierkowe kolory ale niestety i procek gorszy i mniej ramu więc w razie przesiadki na nowsze oprogramowanie w przyszłości jest szansa że nie pociągnie tego jak trzeba.

  • 0

    46. ~ExSGS2  2012-03-21 02:41:50  host: 35.84-48-123.nextgentel.com

    Mam pytanie: postanowiłem się przesiąść z Sgs2 na Note, ale po Sgs2 zostały mi jeszcze takie akcesoria, jak adapter HDMI, USB host i USB jig do resetowania licznika custom romów. Czy będzie mi to wszystko sprawnie działać na Galaxy Note? Z tego, co wiem, to Note ma bardzo podobną architekturę do SGS2. Druga sprawa: jak to jest z tym modułem NFC? Na tej stronie jest on wymieniony jako opcja, czyli nie jest dawany w standardzie, jak rozumiem? Wracając do adaptera HDMI - na YouTube'ie widziałem, że jest ponoć jakaś jego ulepszona wersja, pochodząca od innego producenta, niz Samsung. Podobno daje ona możliwość dodatkowego sterowania przez kontroler BT elementami wyświetlanymi na podłaczonym za pomoca kabla ekranie HD. Czy standardowy adapter HDMI Samsunga takiej funkcjonalności nie posiada?

  • 0

    47. ~trololo  2012-03-29 20:02:14  host: 178-36-129-50.adsl.inetia.pl

    Wszystko jedno jaki jest to smartphone bo każdy jest Lepszy od iphone 4S

  • 0

    48. ~  2012-04-03 11:55:01  host: z29-02.opera-mini.net

    uzywam galaxy note juz okolo 7 dni jest to najlepszy tekefon jaki posiadalem. mialem do czynienia z telefonami typu iphone4s s2 razr itp itd note bije na lopatki kazdy z nich jest to najlepszy telefon z kazdego dostepnego na runku. jedyna wada to bateria ktora trzyma przy maksymalnym uzytku okolo 1.5dnia moglo by to chociaz byc te 3 dni ale tsk to jest ok

  • 0

    49. ~kroku  2012-04-03 18:51:38  host: public145214.xdsl.centertel.pl

    jest modul NFC czy nie? co to znaczy opcjonalny?

  • 0

    50. ~rafał  2012-04-06 22:42:25  host: gcg222.internetdsl.tpnet.pl

    od dzisiaj zbieram na niego ; ) Oj tam że za taką kase prawie bym sobie dobrego kompa kupił ale mi sie podoba ; D

  • 0

    51. ~guess who  2012-04-08 12:59:45  host: 188-220-37-235.zone11.bethere.co.uk

    Z tego co wiem to nie ma... ale niech wypowiedza sie ci go maja.

  • 0

    52. ~  2012-04-10 12:36:06  host: aazy68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mysle nad zakupem nota i mysle ze na chwile obecna to bedzie najlepszy wybor co do krzyku o sgs III moim zdaniem beda to bardzo podobne smartfony osobiscie uzywam htc sensation ale note przykul moja uwage do tego stopnia ze z utesknieniem czekam na propozycje operatora w kwestii przedluzenia umowy:))myslalem na 4s ale po tym co czytam i widze mistrz moze byc tylko jeden Samsung galaxy note doskonaly w kazdym calu:)pozdraiwm uzytkownikow:)

  • 0

    54. ~wszystkomacz  2012-05-04 16:29:44  host: 078088147113.jeleniagora.vectranet.pl

    Mam go za 599 PLN w sieci ....... za przekierowanie 5 osób do nich z innych sieci. Do tego za 1 PLN abonament z m.in. 2 GB netu. Jest super, wszystko inne wysiada, a ekran to po prostu telewizorek. Mniamuśny.

  • 0

    55. ~Przemek  2012-05-10 16:06:38  host: agw54.internetdsl.tpnet.pl

    co do wielkości to po używaniu miesiąc Nota każdy mniejszy telefon staje sie taki nijaki jak zabawka:-)

  • -1

    56. ~zbychu  2012-05-15 00:17:15  host: 89-79-90-96.dynamic.chello.pl

    Napalilem sie na Galaxy Note, ale przeszlo mi jak go zoabczylem i wzialem do rak. Tabletofon tylko i wylacznie do uzytku domowego.

  • 0

    58. ~Misia ;)  2012-05-25 14:46:44  host: acrp205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich ! ;) Mam pytanie, czy komuś stało się coś z wyświetlaczem w tym telefonie, że musieliście go wymienić ? I jeśli tak to czy w salonach i jaka była kwota ;) Bardzo byłoby miło gdyby ktoś zechciał odpowiedzieć mi ;) ;) Aha, ogólnie to polecam ten telefon z całego serca jest naprawdę wyjechany w kosmos, najlepszy telefon jaki może być ;) POLECAM ;)

  • 0

    59. ~aser  2012-05-29 14:19:27  host: host86-144-88-169.range86-144.btcentralplus.com

    Znlazlem jeden minus bateria :D po korzystaniu non stop okolo 8 h pada.

  • 0

    60. ~Emat  2012-06-02 17:17:54  host: 178235210140.warszawa.vectranet.pl

    Miałem kilka telefonów, od 3 tygodni mam Note z dzisiejszą aktualizacją do ICS, po tej aktualizacji telefon jest jeszcze zajebistszy jednym słowem bajka.

  • 1

    61. ~  2012-06-29 23:34:32  host: biz82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon 1-a liga. Wlasnie z niego pisze.

  • 0

    62. ~Adam  2012-07-17 02:58:42  host: z17-09.opera-mini.net

    Do administratora lub do posiadaczy czy note posiada pełny flash? Czy da sie odtwarzać wszystkie filmy na stronach internetowych jak na kompie i czy gry też chodzą z flashem i te na javie? Pozdrawiam.

  • 0

    63.  2012-07-29 09:47:59

    wszystko odpala bez problemowo

  • 0

    64. ~damien.  2012-08-01 23:41:57  host: 83-2-101-227.chojnet.pl

    flash na 100 % jest ale pamiętaj jedno , to nadal jest telefon więc narazie napewno nie będzie działać jak komputer . pzdr. Telefon jest bardzo dobry , najlepszy dla biznesmenów , niestety cena się jeszzcze trzyma , ale ja mam xperie ARc S i kocham ją , w zupełności mi starczy i będe ją miałjeszcze przez najbliższe 4 lata . pzdr

  • 0

    65. ~beton  2012-08-05 01:13:55  host: adsl-84-227-117-155.adslplus.ch

    Mam go i mieści sie bez problemu w kieszeni nawet w rurkach. Wcześniej miałem sg2 i stal sie zamaly. note to dobry następca.

  • 0

    66. ~rammslip  2012-08-06 11:14:00  host: public-gprs514748.centertel.pl

    Jako smartfon i telefobn do multimedii jest super ale jako do zwyklego uzytkowania troche za duzy...chociaz telefonik spoko to jednak wole samsunga galaxy ace. Jest mniejszy i ma procesor 800 MHz . Chodzi tak samo plynnie wszystko jak na galaxy note no i mozna go schowac do kieszeni:-).

  • 0

    67. ~Łukasz  2012-08-19 20:50:11  host: cpr165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten Ace to się nadaje ale do przedziału cenowego 300zł a nie średnio 1400zł. Nie porównuj takiego badziewu jakim jest ace do galaxy note.

  • 0

    68. ~justdoit  2012-09-05 23:57:34  host: 2.26.31.55

    Za namowa i prezentacja kolegi wlasnie zakupilem Note, jestem uzytkownikiem IP4 od 3 lat i powiem szczerze, mam dosc *** iTunes, stad decyzja, Android jest bardziej ludzki + duzy ekran. Po zakupie od razu wystawilem Xoom na sprzedaz, za duzy, za ciezki - w Note mam wszystko po reka. Pozdrawiam i polecam, jak chcecie swobodnie kopiowac swoje ulubione pliki nie kupujcie nic od Apple, to cholerstwo nie wiem dla kogo, nie przyzwyczailem sie pomimo 4 lat uzywania ich produktow (same w sobie sa bardzo funkcjonalne i prestizowe)

  • 0

    69. ~kaju  2012-09-15 16:32:07  host: roxana.komster.pl

    67 Sam jesteś badziewie... Jak sie na cenach nie znasz to japa, bo jeszcze nowki Ace nie widzialem za 300zl a mam i to i Note i wiadomka roznica jest ale nie wszyscy beda chcieli taka wielka cegle a za dobre pieniadze mozna kupic np Ace ktory w zupelnosci wystarcza jesli nie wymaga sie cudow jakie sa w note:)

  • 0

    70. ~wojtas  2012-11-24 17:26:51  host: 2.150.33.109.tmi.telenormobil.no

    supertelefon uzywam go juz pol roku pracuje dla mnie dzien w dzien,brak minusow,poprostu wymiata,jestem b.zadowolony.polecam!

  • 0

    72. ~lol  2012-11-26 21:40:19  host: gw.olesno.info.pl

    Co do samego note, to jedynym minusem dla mnie jest ekran, a wlasciwie jego amoled, i te okropne pentile...

  • 0

    73. ~pawel  2012-12-12 20:12:40  host: 87-206-213-233.dynamic.chello.pl

    Do ~Daniel 2011-11-02 19:30:24 Ja noszę zwykłe jeansy, i się mieści. Rozważałem zakup notebooka, ale wybrałem Note, i nie żałuje. Prócz telefonu spełnia się dobrze jako całkiem dobra namiastka komputera.

  • 0

    74. ~maciek  2012-12-13 01:27:01  host: 89-73-7-245.dynamic.chello.pl

    Uważajcie, samsungi ( mam galaxy s i9000) sa zaprojektowane na max 2 - 3 lata . U mnie po 1,5 roku normalnego użytkowania zerdzewiała płyta głowna. To samo widziałem u znajomych, czy u ludzi w disco - po dotknieciu ekranu przez 10 sekund siecza sie 2 dolne przyciski. Nie liczcie na gwarancje ! W serwisie przy zerdzewiałej płycie głowniej anuluje sie gwarancje z adnotacja zawilocenie. Wytłumaczono mi ze jesli sie nosi tel w kieszeni, korzysta np w kompieli to szybko rdzewieje ... dlatego w Iphone nie ma mozliwosci samodzielnej wymiany baterii bo jest szczelnie połaczona z telefonem ..

  • 0

    75. ~lopez  2012-12-17 16:50:36  host: agbi124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba trafiles na jakis ferelny egzemplarz. Od 7 lat używam telefonów marki samsung i wszystkie sa w pełni sprawne. A telefonów tych używają również moje dzieci wiec prawdziwy test wytrzymałości przeszły pozytywnie, m.in. podczas pobytu nad morzem. To sam widziałem u moich znajomych. Im również żaden samsung nie zardzewiał. Mam jeszcze jedną prośbę do maćka. Po pierwsze nie generalizuj wszystkich samsungów do swojego a po drugie w tym miejscu piszemy o galaxy note n7000 a nie o i9000 wiec może przejdź teraz na właściwą zakładkę i tam postrasz następnych użytkowników samsunga. Dziecinada...

  • 0

    77. ~jacek gladysiak  2013-01-14 16:49:20  host: 82-160-231-195.tktelekom.pl

    tylko mnie usuncieto wam te telefony w dupe wsadze

  • 0

    78. ~swaczus  2013-02-02 11:40:32  host: user-164-127-94-101.play-internet.pl

    Przesiadłem się z HTC Dezire na Sony S, mam go dopiero tydzień dlatego nie będę się wypowiadać na temat baterii, Android jak Android, mnóstwo możliwości personalizacji telefonu na początku trochę inny interfejs w wersji 4.0 ale idzie się przyzwyczaić ?.Nie zawiesza się szybkość reakcji jest imponująca. Aparat robi zdjęcia w HD tylko przy dobrym oświetleniu są rewelacyjne, filmy tez w HD płynność zachwyca tak jak poprzednio tylko przy dobry świetle, nie czarujmy się to jest telefon a nie aparat. Jak ktoś chce robić zdjęcia niech sobie kupi lustrzankę ?.Jeśli chodzi o przyciski funkcyjne u dołu ekranu to tu trochę powiało niefunkcjonalnością trzeba się przyzwyczaić do ich obsługi najlepiej przesunąć palec po tej kropeczce niż uporczywie klikać. Wyjście HDMI i port USB ukryte pod zaślepkami które potem ciężko umieścić na swoim miejscu. Idealnie leży w dłoni ergonomia i wygląd jak najbardziej pozytywny. Jak dla mnie całokształt, wygląd, funkcjonalność, i tym ze znajomi zachwycają się tym telefonem a w większości są to posiadaczami iPhona daje 9/10

  • 0

    79. ~Rysiek  2013-10-04 21:52:19  host: 87-206-47-176.dynamic.chello.pl

    mialem grubo ponad 30telefonów i musze szczerze Wam powiedzieć, że Note jest rewelacyjnym telefonem. Nic sie nie wiesza, plynnie chodzi, swietny do gier internetu ale chociazby tez do filmow w podrozy i pracy na exelu. A rozmiar razi tylko przez pierwsze 4/5dni pozniej jak ktos wyciaga s2 czy lumie to sie zastanawialem jak oni cokolwiek widza na tych ekranikach :) POOOOLEEEECAAAAAM!

  • 0

    80. ~maciek  2013-10-11 01:01:28  host: non-registered.multifox.pl

    No gdzie jest to wejście HDMI w tym Samsungu? Widać jak się znają, Samsung ŻADEN nie ma HDMI!!!!

  • -1

    81. ~Janek  2014-02-16 00:31:15  host: s37-02.opera-mini.net

    Ten telefon to jakiś źart jest, telefon mam jakies 2 lata i 4 miesiące i wlasn8e zaczely sie problemy. Najpierw ciągły brak energii bateria pada po max 2 godzinach to jeszcze doszły mi notoryczne restarty bez przyczyny. Nigdy juź nic od Samsunga gdyź maj? tak wadluwe telefony źe szkoda gadać, poprzedni J700 teź sie zepsuł w trakcie gwarancji i na dodatek anulowali mi gwarancje źekomo z powodu zawilgocenia,a telefon nigdy na oczy wody nie widzial. Radze dobrze się zastanowić zaczym coś kupicie od Samsunga bo i tak wam anulują gwarancje lub zepsuję się zaraz po gwarancji.

  • 0

    82.  2014-03-15 16:16:11

    Miałem to samo, tyle tylko że sam zawiniłem - rozładowując do full baterię... Telefon nadal jest ok, wystarczyło dokupić baterię :-)

  • 0

    83. ~Maciiuch  2014-03-16 15:05:47  host: apn-46-215-24-79.dynamic.gprs.plus.pl

    Gdzie znajdę opcje do Wideorozmow ? ..

  • 0

    84. ~Krzysiu  2014-04-09 01:06:49  host: 176.100.195.85

    Dla potencjalnych kupujących, radzę wam się dobrze zastanowić nad zakupem tego telefonu gdyż jak go kupicie to pozostaniecie sami mobie, gdyż producent czyli firma Samsung ma w 4 literach klienta który wtopił swoje pieniądze w ich produkty.
    Aktualnie sprawa swój finał ma w sądzie gdyż nawet Rzecznik Praw Konsumenta ma człowieka w nosie i swoich praw gwarancyjnych muszę dochodzić w sądzie.
    Ten kraj jest tak samo potłuczony jak firma Samsung oraz jej autoryzowane serwisy że mają cię w ....... i patrzą jak tylko cię wydymać.
    Z końcem tego roku wyjeżdżam z tego powalonego kraju, gdyż za granicą jest przynajmniej normalnie i nikt nie będzie cię dymał z każdej strony, a telefony się np w takich Niemczech czy Anglii wymienia od ręki na nowy, zaś w Polsce zrobią wszystko żebyś tylko stracił gwarancję, a pretekst się znajdzie zawsze do anulowania gwarancji.

  • 0

    85. ~  2014-09-18 20:13:06  host: bqa81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie badziew na początku byłem zachwycony ale po paru msc uzytkowaznia tego tel zauwazylem pare wad zaczal sie wieszac gdy wlanczam internet to ekran zaczyna mi migac i zaraz bateria sie rozladowywuje i co do bateri to 1 no moze 1, dnia trzyma

  • 0

    86. ~Gość  2015-12-16 17:04:36  host: 85-202-210-16.internetia.net.pl

    W grudniu będą chyba 4 lata jak go mam. Jest skubany nie do zdarcia. Wymieniłam tylko baterie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet