Samsung Galaxy Note II - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note II Opinie o Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II

w sumie: 87
  • 0

    1.  2012-08-29 20:27:59

    Rewolucji w stosunku do NOTE I nie ma, wiec pozostanę przy swojej jedynce, która ma większą rozdzielczość :-)

  • -1

    2. ~Dam  2012-08-29 20:32:14  host: 194-247-62-032.galatea.pl

    Ta rozdzielczość nie powala na kolana.. :(

  • 0

    3. ~uzytkownik note 1  2012-08-29 20:36:53  host: public-gprs238850.centertel.pl

    Dla mnie 0 nowości, jednak nie jest wart wymiany

  • 0

    4. ~misiek  2012-08-29 21:26:15  host: 10.163.227.176.static.rdi.pl

    Niezły, tylko dlaczego znowu taki obły, zupełnie jak napompowany sgs3 :[, mimo to może ceny jedynki pójdą mocno w dół.

  • -1

    5. ~TeleKOM  2012-08-30 11:44:26  host: env146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejne padło jak jego poprzednik...

  • 0

    6.  2012-08-30 13:00:07

    czy wszystkie note II obsługują LTE czy znowu będą osobne wersje jak z s3?

  • 0

    7. ~olo  2012-08-30 14:27:23  host: 89-76-240-221.dynamic.chello.pl

    Wygląda jak s 3

  • 0

    8. ~adam  2012-08-30 18:48:24  host: user-164-126-207-136.play-internet.pl

    sorry ale on ma przednią kamerkę do wideorozmów 1,9Mpx a nie 2Mpx!!!!!

  • 0

    9. ~xXx  2012-08-31 08:32:06  host: cki195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    system operacyjny to 4.1.1 wiec prosze o poprawke danych :)

  • 0

    10. ~LordGregorian  2012-08-31 20:34:00  host: public-gprs175561.centertel.pl

    Ciekawe czy ten telefon nie będzie miał żadnych błędów konstrukcyjnych. A tak w ogóle ile takie cacko będzie kosztowało.

  • 0

    11. ~activex  2012-09-02 00:18:19  host: cau11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupować dla samej baterii ?

  • 0

    12. ~seba  2012-09-02 10:57:24  host: public-gprs595593.centertel.pl

    wow telefonik zajebisty ale samsung powinien juz gonic sony i dac z 12Mpx aparat a nie 8Mpx :D ale i tak zajebisty

  • 0

    13. ~  2012-09-02 11:02:20  host: 088156199228.slupsk.vectranet.pl

    bede go mieć :)

  • 0

    14. ~Marcin  2012-09-03 18:19:43  host: public67926.cdma.centertel.pl

    Zakochałem się ..

  • 0

    15. ~kammes  2012-09-03 19:34:52  host: user-164-126-107-193.play-internet.pl

    ciekawe jaka cena

  • 0

    16.  2012-09-05 23:29:07

    cena póki co 699 i 799 euro w niemieckich sklepach

  • 0

    17. ~Paweł  2012-09-06 09:47:43  host: 213.76.149.145

    a moim zdaniem to tylko S3 z większym wyświetlaczem pod inna nazwą...

  • 0

    18. ~  2012-09-07 20:07:35  host: s44-07.opera-mini.net

    Nie ma porównania do Note I .4 rdzenie po 1.6Ghz i 2 GB RAM.Tylko graficzną dali by jakąś nowszą bo od galaxy s2 sie nie zmienila...Ci co mówią ze mala rozdziałka to chyba go na oczy nie widzieli.Ja mam tablet 7cali z rozdzialką 800x480 haha (GCA72)i daje rade a w 5" to naprawde dobra rozdzielczosc ...

  • -1

    19. ~panowie  2012-09-15 13:28:18  host: ip2.hypermobile.pl

    ma 2 x wiecej ramu ponad 2 x mocniejszy proc, mocniejszą grafikę (bodajże taktowaną >=400 MHz zamiast 267 MHz) można mieć 16/32/64 GB pamięci wewnętrznej, a to się przydaje bo dla mnie np. 16(11)GB to mało, aparat jest szybszy jak w S3, jest Bluetooth 4.0, LTE, NFC, poprawiony rysik, ekran powiększony do 5,55 zamiast 5,3 lecz powiększony tak że wypełnia większą przestrzeń przedniego panelu bez powiększania urządzenia, zamiasat matrycy PenTile jest martyca RGB (super amoled HD Plus) ... pewnie o kilku rzeczach zapomniałem ale faktycznie nic prawie nie poprawili względem Note 1 ;)

  • 0

    20. ~Eduardo  2012-10-02 01:03:57  host: 89-76-192-60.dynamic.chello.pl

    Poczekam do sierpnia 2013. Stanieje, to się kupi. Przy tej cenie przesiadka z jedynki jest nieopłacalna.

  • -1

    21. ~samsung fan  2012-10-04 17:33:46  host: public22871.xdsl.centertel.pl

    beznadziejnie wielki i kiepsko wykonany.

  • 0

    22. ~heniutek  2012-10-08 13:50:27  host: 77-252-226-167.ip.netia.com.pl

    e tam, badziew jak każdy Samsung, dlatego będzie moim następnym telefonem po Galaxy S+ :) dwa lata walki z tym badziewiem upewniło mnie w przekonaniu, że warto korzystać z badziewia Samsunga ;)

  • -1

    23. ~darthwrath  2012-10-08 14:21:56  host: 84-10-160-30.dynamic.chello.pl

    Niestety - wg mnie Samsung popełnił wielki błąd wzorując NOTE 2 na designie Galaxy S3. Obudowa jest niepraktyczna i po prostu..brzydka. Odciski palców, każdy możliwy syf widać od razu, rysuje się z tyłu okrutnie. Nie warto zamieniać Note 1 na 2 tylko dla 4 rdzeni, skoro to jedyna zmiana od jedynki.

  • 0

    24. ~Damian  2012-10-08 21:11:08  host: 159-205-36-10.adsl.inetia.pl

    Narazie to najlepszy smartfon na rynku ale moja xperia arc s w zupełności mi wystarcza :)

  • 0

    25. ~HD  2012-10-14 13:38:36  host: 89-71-14-28.dynamic.chello.pl

    WIDEO NIE DZIAŁA...

  • 0

    26. ~cyborg14  2012-10-18 10:07:09  host: 77-253-207-62.ip.netia.com.pl

    mam, jest super

  • 0

    27. ~kajzer  2012-10-18 20:09:48  host: aelq39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rewolucji moze i nie ale biorac pod uwage podzespoly i wykonanie jestem sklonny go kupic cena jak na nowosc samsunga nie jest wygorowana moim zdaniem w porownaniu do appla 2749zl w samsung Polska nie jest duzo na allegro sa juz od 2400zl i uwazam ze jest wart swojej ceny cztery rdzenie 2gb ramu w porownaniu do note 1 jest czyms zadowalajacym co do kwestii desingu to juz osobna kwestia moim zdaniem 1 byla fajniejsza jak mawiaja krytycy note jeden byl rozbudowana wersja galaxy s II note II jest rozbudowana wersja galaxy s III wiec o czym ta dyskusja fani go kupia pozadrawiam:)

  • 0

    28.  2012-10-19 11:53:54

    raktut: będą dwie.

  • 0

    29. ~Aran  2012-10-19 19:13:36  host: 109.231.10.151.koba.pl

    Rewolucja jest i to bardzo wyraźna. Dotyczy ona większości użyteczności, więc trudno je wszystkie opisać. Mnie najbardziej ciekawi większa ilość subpikseli uszeregowanych w matrycy Full RGB. Koniec więc z Pen Tile ( znanym z NOTE1 i SGS3). Procesor w NOTE2, jest obecnie najbardziej wydajnym procesorem na rynku. Jest dwa razy szybszy niż w NOTE1. Aparat fotograficzny, to bajka. Ma zupełnie nowy moduł pomiaru światła i jest znacznie lepszy niż w SGS3. Nowy jest również system redukcji szumów, nowa dioda doświetlająca, i wiele innych zespołów. Dlatego postanowiłem zmienić NOTE1 na NOTE2.

  • 0

    31. ~nest  2012-10-21 12:39:12  host: ip-176-199-70-123.unitymediagroup.de

    mam! cudo, a i nareszcie solidna bateria na ten kombajn :) prędkość działania na stocku niemal perfekt, rysik nie powiem, bo pierwszy raz mam styczność i nie znam możliwości, aparat bardzo szybki (ten sam co w SGS3?) szybka ładowarka z 2.0A na wyjściu, nienajgorsze słuchawki dokanałowe z zestawem silikonowych nakładek... i tyle w pudełku... tyle mogę na bardzo gorąco napisać :) martwi jedynie klapka zakrywająca tył urządzenia... będą rysy, warto zakupić coś do ochrony... na razie mały wybór..

  • 1

    32. ~rmaya  2012-10-28 22:12:35  host: 46.205.108.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    @ seba po kiego wała barania torbo przeganiać się w ilości Mpix skoro ważniejszy jest rozmiar matrycy? Widzę że jesteś kolejnym przedstawicielem grupy osób, które nie mają o niczym pojęcia a liczą się dla nich tylko numerki.

  • 0

    33.  2012-10-30 18:48:10

    Na stronie samsunga pisze ze układ graficzny to Mali 533. Wiec gdzie prawda ;)

  • 0

    34. ~Wolus  2012-10-31 22:24:30  host: dslb-094-221-112-091.pools.arcor-ip.net

    1.6 GHz quad-core processor to jest roznica ha ha

  • 0

    35. ~RemiX  2012-11-05 23:14:25  host: public9904.cdma.centertel.pl

    Skurczybyk będzie mój,obecnie mam Galaxy Nexusa więc to jedyny telefona dla mnie na ten moment przy którym poczuje duże zmainy na lepsze nie tylko względem wydajności,telefonu

  • 2

    36. ~kajzer  2012-11-10 19:48:58  host: blp247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich zwolennikow jak i przeciwnikow Samsunga jestem posiadaczem galaxy note II wczesniej mialem 1 n7000 potem s 3 i wlasnie z s 3 przesiadlem sie na note II roznica kolosalna w stosunku do 1 szybkosc stabilnosc jakosc wykonania powala 2gb i 4 rdzenie plus bateria 3100mha robia wrazenie a ze obudowa slabej jakosci coz cos za cos ale mamy akurat ta przewage ze klapke z czasem mozna bedzie kupic z grosz i wymienic bez utraty gwarancji podobnie baterie..wiec glowa do gory ja reasumujac powiem tak smartfon warty swojej ceny i zakupu w pelni go poilecam urzadzenie roku 2012/2013:))))pozdrawiam szcesliwych posiadaczy Note II n 7100:)))

  • 0

    37. ~agacia  2012-11-13 23:29:28  host: host81-156-42-213.range81-156.btcentralplus.com

    juz go kupilam wczoraj i powiem tak! Najlepszy telefon jaki widziałam Dziekuje!

  • -1

    38. ~Marko89  2012-11-17 15:32:46  host: aahr179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon monstrualnych rozmiarów do noszenia w plecaku.

  • 0

    39. ~shusky  2012-11-18 21:37:00  host: user-5-173-38-109.play-internet.pl

    Jutro kupuje Note'a 2. To najlepszy smartfon na rynku pod kazdym wzgledem. Jesli komus przeszkadza rysujaca sie tylna obudowa to proponuje zakup pokrowca 'ksiazeczki', gdzie sciagasz tylna obudowe i wkladasz obudowe.

  • 0

    40. ~konrad  2012-11-20 23:31:31  host: cpc2-uddi16-0-0-cust205.uddi.cable.virginmedia.com

    zgadzam sie z ~kajzer telefon wymiata:)

  • 0

    41. ~Eveline  2012-11-21 23:25:50  host: Netcom-176-101-142-213.Netcominternet.pl

    Mam i jest świetny a wręcz idealny, nie ma do czego się doczepic. iPad nawet został odsawiony na boczny tor.

  • 1

    42. ~cav  2012-11-28 22:34:38  host: 87-205-135-161.adsl.inetia.pl

    Nie miałem nigdy Nota 1, miałem SGS2 potem SGS3 - teraz przesiadłem się na NOTE 2 i nie ma opcji - rzeźnik niemiłosierny ! Jeżeli chodzi o razmiary to zajeło mi ok 2 dni przyzwyczajenie się - teraz jak patrze na wielkość S2 lub S3 zastanawiam się jak te same rzeczy ogarniałem na takich małych ekranach. Bateria trzyma mi 2 dni (sporo procesów w tle, synchronizacji, facebook) no i jednak troche rozmów mimo wszystko wykonuje. Pozdrawiam.

  • 2

    43. ~seb  2012-12-01 20:06:32  host: 213.172.178.210

    Witam zgadzam się z moimi przedmówcami iż Note 2 jest naprawdę bardzo dobrym smartfonem(o ile to jeszcze smartfon) sam jestem jego posiadaczem praktycznie od dnia premiery i przyznaję mu 10/10 punktów. Wyświetlacz może nie ma najwyższej rozdzielczości ale nobla dla kogoś kto na 5 calach widzi full hd to jak kłutnia przy 32" tv czy widać full HD czy jeszcze nie. Jakość wyświetlacza bardzo zadawalająca, prędkość sprzętu imponująca (znajomy fa iphona 5 sam się zdziwił że tak szybko potrafi obsługiwać kilka rzeczy na raz),kolejny plus pomimo dużych rozmiarów dobrze leży w ręce a sama obsługa nie jest utrudniona dzięki funkcji obsługi w jednej ręce! Aparat robi fenomenalne zdjęcia(zwolennikom iphona przypominam że to ten sam aparat)i ostatnia rzecz to rysik, może to troszkę staromodne ale jakże przydatne narzędzie pracy. Minusy to na pewno tylna klapka ale jak już wspomniano koszt to kilka groszy( ja osobiście używam tzw plecków za 45zł w orginale)telefon godny polecenia

  • 0

    44. ~Zurek  2012-12-03 17:57:20  host: public-gprs334096.centertel.pl

    Mam i chwale :) jedyny minus ze rysikiem nie mozna uzywac klawiszy funkcyjnych, ale nie narzekam :D

  • 0

    45. ~Lysy  2012-12-05 07:44:15  host: 37.31.227.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam go od wczoraj. Rewelacyjny i cena 2400 zl :)

  • 0

    46. ~esior  2012-12-08 22:19:37  host: aerp29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @45 2400zł to okazja? Ja właśnie kupiłem za 1949zł i takich ofert jest w sieci mnóstwo.

  • 0

    47. ~alex  2012-12-12 17:00:26  host: user-109-243-128-180.play-internet.pl

    Czy da się w aparacie wyłączyć dźwięk migawki? Do tej pory korzystałem z E7 a ma to dla mnie znaczenie.

  • 0

    48. ~rexon  2012-12-15 17:34:02  host: 89-77-136-102.dynamic.chello.pl

    telefon naprawdę spoko, mam go od wczoraj i o dziwo zrobiła się już micro-rysa, widać jedynie pod światłem. Są jakieś folie, aby usunąć tą rysę?

  • 0

    49. ~Szalik  2012-12-15 22:43:22  host: host-81-190-79-216.gdynia.mm.pl

    Mam go od tygodnia śmiga, aż miło. Pisanie rysikiem działa super. Rzadko kiedy nie potrafi odczytać pisma odręcznego i zamienić na czcionkę. Drogi ale wart każdej złotówki. Szczerze polecam!

  • 0

    50. ~aksetyl  2012-12-16 10:06:26  host: staticline-31-182-124-78.toya.net.pl

    Hej, wczoraj kupiłem nota, ale mimo tego ze wgralem polski jezyk do klawiatury samsunga, nie dziala mi rozpoznawanie jezyka polskiego!!! Pomozcie proszę.

  • 0

    51. ~wasiel  2012-12-16 18:46:37  host: g224090023.adsl.alicedsl.de

    500 Euro w media markcie w niemczech :))

  • 0

    54. ~NimrodPW  2012-12-19 22:37:11  host: 088156213137.radom.vectranet.pl

    dlaczego w operze nie mam obslugi flasha w gs2 mialem czy trzeba cos doinstalowc

  • 0

    55. ~jaco  2012-12-27 11:18:15  host: 87-205-7-130.ip.netia.com.pl

    Mam ten sam problem mnie również nie działa rozpoznawanie języka polskiego pomimo aktualizacji. Nie wiem czy jest to wada "wyjsciowa" i trzeba czekać na ewentualną aktualizację czy jest do wada kupionego modelu. Na kilku dostępnych w sieci recenzjach nota widać screeny z notatnikiem z wlaczonym rozpoznawaniem j. polskiego. Zresztą ktoś na innym portalu też zgłaszał taki problem. Jesli ktos wie w czym klopot proszę o pomoc. Tu daje link do skreenów gdzie widac wlaczony PL w rozpoznawaniu polskiego. http://bezprzyciskow.pl/recenzja-test-samsung-galaxy-note-ii-n71 00

  • 0

    56. ~Aga  2012-12-28 17:07:45  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Czy ktoś wie w którym miejscu w tym telefonie jest możliwość zastrzeżenia numeru?

  • 0

    57. ~Xcz  2013-01-12 16:52:28  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Aga - wchodzisz w dialer -> ustawienia -> ustawienia dodatkowe

  • 1

    58. ~pilot  2013-01-18 23:02:23  host: 89-75-134-77.dynamic.chello.pl

    Fascynujące. Można zrobić autopilota z pełną obsługą lotu do samolotu korzystając z procesora 16mhz a żeby zagrać w pi****lone angry birdsy to korzystacie z 4x 1600mhz. Idealny telefon jako gps do samochodu :)

  • -1

    59. ~opsytronka  2013-01-20 01:24:44  host: host-80-47-117-254.as13285.net

    mam go !! :)

  • 1

    60. ~szymon  2013-02-05 15:42:55  host: ewo82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon. przesiadalem sie z iphona 4. uzywam go prawie 4 miesiace. superszybki. swietna bateria fjanyu gadzet aczkolwiek na minus zdecydowanie - zdjecia, szczegiolnie po zrzuceniu na kompa..naprawde tragedia. dosc cicho gra muzyka /odtwarzacz lepszy w iphonie. pozdrawiam

  • -1

    61. ~Tomson  2013-02-09 05:34:37  host: apn-77-114-106-91.dynamic.gprs.plus.pl

    Zmieniłem S III na Note 2 no i jestem w szoku. Zawsze trochę sceptycznie podchodziłem do takich rozmiarów ale teraz po dwóch dniach użytkowania Note 2 jestem pod wielkim wrażeniem i dodam że wielkość mi nie przeszkadza. A jeśli chodzi o funkcjonowanie urządzenia jednak jest różnica pomiędzy S III i to dość spora oczywiście na plus. Tak samo widać sporą różnice w stosunku do Note 1 oczywiście na korzyść Note 2

  • -1

    62. ~riko  2013-02-24 07:08:06  host: v45-03.opera-mini.net

    moim zdaniem ten tele jest idealny dla szefuf firm durzy pojemna bateria dobry procesor powinien działać bez scinek

  • 1

    63. ~ola  2013-03-04 10:32:24  host: slonik.gigainternet.pl

    mam nokie 6300 i chce kupić note 2 ale boje sie że mi sie nie zmieści do kieszeni

  • -1

    64. ~Marietta  2013-03-06 06:36:45  host: public-gprs539942.centertel.pl

    Ja mam moja notke 2 od tygodnia I jeszcze na zadnym telefonie nie pracowalo mi sie tak dobrze.jest idealny

  • 1

    65. ~jacek v3  2013-03-11 18:27:09  host: user-94-254-144-244.play-internet.pl

    Witam. Czy ktoś wie dlaczego w Note 2 16 GB, pamięć wewnętrzna pokazuje tylko10,23 GB. Smartfon kupiony 8 marca w EuroAGD, więc jest nowy i nieprzerabiany. Wysłałem zapytanie do Samsunga i czekam na odpowiedź.

  • 1

    66. ~Dirtyterror  2013-03-12 23:09:04  host: d205-29.icpnet.pl

    Jak widzę wpisy niektórych z was to się zastanawiam dlaczego w ogóle zabieracie głos... Nie ma różnicy pomiędzy wyświetlaczem w note 1 i 2 ? Nie znacie elementarza a zabieracie głos... Nie wiecie czym różni się Pentile od RGB. Nie wiecie, że może i rozdziałka ta sama ale ppi większe... eeeeh zapoznajcie się z tematem bo zaniżaice poziom tego forum. A to, że ma 4 zamiast 2 rdzeni i to w 32 a nie 45nm + większa bateria? Że ukłąd graficzny jest podkręcony? To, że podaje 1 Amper na Usb host? To, że aparat jest niebo lepszy? Kupa niedoczytanych + trolli na telepolis buszuje...

  • 1

    67. ~Dirtyterror  2013-03-14 16:38:06  host: d212-159.icpnet.pl

    @Jacek v3 bo tak jest zawsze. Wbudowanej ma ~16 gb ale zawsze jest informacja ile jest dostępne dla użytkownika. Resztę zajmuje system.

  • 1

    70. ~Przemas  2013-03-18 15:26:53  host: user-31-174-188-60.play-internet.pl

    Uwaga na Samsunga na gwarancji zepsuła się ładowarka . I co? Zeby ją wymienić trzeba oddać telefon do serwisu razem z ładowarką będą odkręcać telefon Note II w moim przypadku . A mam drugą oryginalną i ładowarkę i ta działa bez niczego. Dzwoniłem nawet do samsunga i powiedzieli że taka jest procedura . W *** mam ich procedury, oddam telefon nigdy nie otwierany po to żeby mi go zepsuli jak ładowarka jest do wymiany. Nigdy już tej dziadowskiej firmy nie kupię . Robią tak specjalnie żeby tylko utrudnić, są przekonani że dużo ludzi na to nie pójdzie i kupi sobie drugą. I w ten oto sposób stracili mnie jako klienta. O głupią ładowarkę nie kupię już nigdy samsunga.

  • 0

    71. ~eSz  2013-05-23 20:38:50  host: user-94-254-214-118.play-internet.pl

    Mam, polecam, jeśli ktoś jest w stanie pogodzić się z wielkością, niech się nawet nie zastanawia :)

  • 0

    72. ~staszek_levy  2013-05-28 09:00:51  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    @65 Bo tyle jest przeznaczone dla użytkownika, resztę zajmuje system

  • 0

    73. ~japlo  2013-05-29 12:58:26  host: adhd174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja po początkowej fascynacji tym telefonem (mój pierwszy smartfon) , jestem rozczarowany .Kombajn bardzo wydajny szybki itp. wszystko ok, tylko jest problem z podstawową funkcja czyli telefonem. Często zdarzaja sie sytuacje że mimo połączenia nie słychać rozmówcy albo rozmówca nie słyszy mnie. Drugi mankament to taki ze nie mozna się do mnie dodzwonić , osoba dzwoniąca słyszy komunikat ze abonent jest niedostępny,mimo ze telefon jest włączony jest zasięg, inne telefony działają bez zarzutu a NOTE 2 informuje że jest niedostępny. Oczywiście dzwoniłem na infolinię Samsunga gdzie poinformowano mnie że nie maja wielu zgłoszen tego typu wadliwego działania Note 2 i mam spróbować przywrócić ustawienia fabryczne . Mamy w firmie drugi taki aparat i zachowuje się podobnie, dzwoniłem też dwóch znajomych którzy maja notke i u nich są podobne problemy.Takze podsumowując gadzet fajny ale jako zwykły aparat to badziew!!1

  • 0

    74. ~Mario  2013-06-22 16:22:13  host: 89-68-183-51.dynamic.chello.pl

    Po przesiadce s SGS II, miałem do wyboru SGS III albo Note II. Wiadomo, że wybrałem białego Note'a. Telefon śmiga jak ta lala, nic od kwietnia mi się nie zacięło. Przy włączonych 12 aplikacjach, odtwarzaczu mp3 ani razu się nie zadławił. Funkcja wielu okien jest niesamowita - można oglądać film odpisując na sms lub ogarniać Fejsa. Rysik jest mega przydatny np zapisując swoje notatki bezpośrednio na kalendarzu. Zdjęcia można edytować praktycznie w nieskończoność. Od kiedy mam Note 2 komputera używam wyłącznie w pracy. To właśnie na Note 2 przychodzą mi maile, powiadomienia z bloga, Facebooka. Jeśli chodzi o baterię to ostatnio przeżyłem ogromne zaskoczenie, bo przy wysyłaniu ponad 100 sms-ów dziennie, siedzeniu non stop na necie i słuchania muzy, Note 2 na H+ wytrzymał mi równe 2 doby!! Wytrzymał by więcej, ale przy 11 % podłączyłem już go do ładowania. Często słyszę zarzuty, że Note 2 jest za duży jak na telefon - w porównaniu z SII czy nawet SIII jest rzeczywiście ogromny, ale da się do niego przyzwyczaić. Nie jest toporny, ma opływowy i smukły kształt. To właśnie wygląd zewnętrzny jest jego największą zaletą. A jeśli ktoś mówi o tym, że nie słyszy swego rozmówcy czy zrywa mu połączenia, to niech lepiej zmieni operatora a nie telefon. Pozdrawiam wszystkich fanów Samsunga.

  • -1

    75. ~hej downy  2013-07-26 23:39:00  host: user-94-254-193-46.play-internet.pl

    rozpierdalacie pieniadza swoich mamusiek na plastikowe zabawki dajac po 2000 bo sklep tak chce jest tak dlatego ze zadne z was nigdy nie zarobilo uczciwa ciezka praca takiej kasy i nie szkoda wam jej

  • 1

    76. ~darthwrath  2013-09-24 18:45:16  host: 193.24.32.55

    Tak się składa, że niektórzy sami zarabiają na swoje zabawki ;) Wracaj do mamusi ;)

  • 1

    77. ~staszko  2013-10-21 19:49:57  host: public-gprs542323.centertel.pl

    Tak sie sklada ze wiekszosc ludzi kupujacych takie smartfony sama sobie na nie zarabia a to ze ty bys nie wydal to twoja sprawa. Ktos ma potrzebe wydania 2000 na smartfon bo wie ze bedzie korzystal z jego mozliwosci i cieszyl sie nim, a niektorzy za 2000 kupia sobie sprzet rybacki i beda patrzec sie godzinami na splawik cos wyciagna z wody i powiedza " o rybka " to poprostu kwestia indywidualna kto wydaje swoje pieniadze a skad je ma nie powinno nikogo interesowac

  • 0

    78. ~Kerio  2013-11-05 17:43:33  host: pfk197.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon NIE ma gorilla glaassss!!!!!

  • 0

    79. ~woooj  2013-12-08 21:49:57  host: 176.103.170.225

    Mam i jestem zadowolony bardzo. Co prawda miałem z nim problem gigant, bo wieszał się co 5 minut, ale w punkcie serwisowym wgrali mi na nowo system i teraz śmiga!! Nie bójcie się wielkości tego fona. po 2-3 dniach nawet nie pomyślicie o mniejszym.

  • 0

    80. ~Buldog  2013-12-12 16:28:48  host: gyp74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo wydajny. Nawet przy obecnych flagowcach jak Sony Z1 i SGS IV wydajnościowo daje rade. Jednakże serwis samsunga telefonów to jakieś dno. Jak się okazało po około pół roku korzystania mój telefon zaczął się notorycznie wieszać. Nawet przy najprostszych czynnościach takich jak oglądanie zdjęć z aparatu. Wysłałem telefonu do serwisu CCS. Zaznaczę jeszcze, że kilkakrotnie przywracałem ustawienia fabryczne, zmieniałem karte SIM itp. Serwis nie stwierdził usterki, po raz kolejny przywrócił ustawienia domyślne i odesłał telefonu po 2tygodniach. Po wyjęciu z pudełka pierwsze włączenie i tel się znowu zawiesił (przy uruchamianiu). Od razu spakowałem i odesłałem ponownie. O DZIWO! stwierdzono usterkę na płycie głównej i usunięto ja (ale nie wymieniono płyty głównej) Wszystko było ok przez 3 miesiące. Teraz się okazuje, że średnio co drugie połączenie telefoniczne jest zerwane...Ręce już mi opadają. Sądziłem, że kupując model ekskluzywny nie będę miał problemów. Aha i jeszcze ta wiecznie przeciągająca się aktualizacja software do 4.3......no nie ma co Samsung dba o swoje produkty, nawet te flagowe. Niestety następnym razem swoją uwagę skieruję w stronę SONY i HTC

  • 0

    81.  2014-02-25 02:37:29

    ~Buldog posiadam ten telefon już od jakiegoś czasu i powiem szczerze ze nie miałem jakoś problemu z zawieszaniem się. Może nie zrobiłeś wipa i reset factory i stąd coś mu się pogorszyło. Ja miałem poprzednio HTC i powiem szczerze ze firma jest przereklamowana i za dużo się płaci za to co posiadają ich telefony, dlatego przeszedłem na Samsunga chociaż nie znosiłem tej firmy.

  • 0

    82. ~elt  2014-03-06 05:48:07  host: 83.1.94.2

    Który sprzęt wybrać Note II czy S III?

  • 0

    83. ~eryk  2014-03-17 13:29:48  host: 217.153.182.70

    Jeden duży drugi mały. Oba są super, up to you!

  • 0

    84.  2014-03-19 00:53:47

    82/ note bierz :) lepsza bateria i oprogramowanie :)

  • 0

    85. ~fafa6  2014-03-20 23:21:47  host: n05-01-03.opera-mini.net

    Bierz note II. Nie pożałujesz ani przez chwilę.

  • 0

    86. ~ppp  2014-03-31 19:06:37  host: 37-128-127-88.ip.netia.com.pl

    kazdy chwali co ma widzę ale jak bym miał brać to tylko note3 neo wali go na łeb szybkością wyświetlaczem itp itd..wiem bo mam note II i note III neo ten jest dużo lepszy.a wyniki w pojedynkach zakłamane !!! nik jeszcze nie ma neo i ci no maja note II naciagaja nu oceny a neo nigdy w ręku nie meili.

  • 0

    87. ~ss  2014-04-22 12:25:55  host: 093105176195.unknown.vectranet.pl

    do ~ppp ale kolega chyba nie wie że Note II ma już swoje lata a Note III neo wyszedł niedawno wiec trochę obiektywniej proszę.

  • 0

    88.  2014-04-26 01:57:24

    ~hej downy jak Cie nie stać na taki telefon to się nie udzielaj jeśli masz obrażać bo niektórzy sobie na niego własnymi rękami i trudem zarobili.

  • 0

    89. ~zagubiona  2014-05-03 11:35:56  host: 89-72-114-38.dynamic.chello.pl

    WITAM :) Posiadam taki telefon, ale niestety kiedy pisalam smsa moja czcionka nagle powiekszyla sie trzykrotnie. Litery wieksze sa tylko w konwersacjach. Czy da sie jakos przywrocic poprzedni rozmiar czcionki? Prosze o pomoc ;)

  • 0

    90. ~JaTyOnaMyWyOniOn  2014-06-13 22:10:17  host: 217.153.182.70

    ~zagubiona vol up i vol down :)

  • 0

    91.  2014-06-14 00:19:16

    Zagubiona pomniejsza i powiekszasz czcionkę przyciskami sciszania i podglasniania ;-)

  • 0

    93. ~zlom not2  2014-12-28 16:43:36  host: 31-128-8-15.ip.oxynet.pl

    nie dziala przycisk powrotu telefon staje sie bez uzyteczny prosze o pomoc , czy to moja wina ze wcisnolem jakies ustwienia

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet