Samsung Galaxy Note 7 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 7 Opinie o Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

w sumie: 7
  • 0

    3. ~hejdzut  2016-08-18 12:06:03  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    Telefon doskonały, ale ta cena...

  • 0

    4. ~karolsobiesiak  2016-08-18 12:07:06  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    Skaner tęczówki oka... Nie za dużo informacji o nas będzie miało google?

  • 0

    5. ~ijgnjll  2016-08-19 13:58:50  host: apn-31-0-66-121.dynamic.gprs.plus.pl

    Świetny telefonik, polecam

  • 0

    6. ~  2016-09-15 09:39:34  host: 8.37.225.228

    wybuchowy!:D

  • 0

    7.  2016-09-24 19:47:07

    Telefon kozak tylko juz miesiąc czekam na niego... Ciekawe ilu potencjalnych klientów odpłynie w stronę Apple po tej wtopie z bateriami.

  • 0

    8. ~Maxx  2016-10-12 14:36:02  host: 80-109-8-122.cable.dynamic.surfer.at

    Po tygodniu użytkowania mogę podzilić się spostrzeżeniami na temat tych telefonów:

    Plusy:
    - Genialny ekran!
    - długi czas pracy na baterii
    - wzorowa płynność działania
    - bardzo dobry aparat
    - jakość wykonania

    Minusy:
    - USB typu C
    - Czasem wybucha

    Ogólnie polecam. W codziennej pracy zapewni nam sporo frajdy oraz dreszczyk emocji.

  • 0

    9.  2016-11-23 20:50:32

    Mój Note 7 po wymianie działa idealnie i mam zamiar zostawić go sobie. Pierwszy egzemplarz to była kupa złomu z ciągłymi restartami przez które nie dało się z niego korzystać. Teraz mój nowy note 7 działa super i nie mam zamiaru go oddawać samsungowi zanim nie wydadzą note 8, wtedy możemy rozmawiać o zamianie.
    Telefon jest idealny dla mnie, wodoodporny, rysik, "bezpieczny katalog", odblokowanie spojrzeniem na telefon itd.
    Nie ma na rynku telefonu który byłby tak kompletny w sensie funkcji i możliwości jak ten note 7.
    Cieszę się że wycofują go ze sprzedaży bo mój egzemplarz będzie unikatowy , a te aktualizacje ograniczające ładowanie do 60% pojemności baterii to samsung może sobie zachować dla siebie, ja je zablokowałem i zrootowałem telefon (tylko dlatego że samsung mnie zmusił tymi ograniczeniami ładowania do 60%). Także mam ten telefon i żyję :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-94-15.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę roamingową sieci Play?

[Aktualizacja] Nowe warunki opłat roamingowych w Play

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet