Samsung Galaxy Note 4 N910C - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 4 N910C Opinie o Samsung Galaxy Note 4 N910C

Samsung Galaxy Note 4 N910C

w sumie: 16
  • 0

    1. ~duthoit  2014-09-09 12:34:35  host: 212.160.172.85

    dobra padaka

  • -1

    2. ~MAREK1S  2014-09-09 21:26:43  host: afel157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za taką cene pozostaje przy 3-jce. USB 2.0 oraz brak wodoodporności mnie zniechęca. Dodano tylko killa bajerów jak czujnik UV oraz szybkie ładowanie gdzie było juz w innych telefonach. Reszta trochę z Note 3 i S5.

  • 0

    3. ~stanax  2014-09-13 08:05:39  host: 4.80-203-73.nextgentel.com

    Nie ma wersji z 16GB pamięci
    Wlan 802.11a/b/g/n/ac (2 x 2 MIMO)
    LTE kat. 6 (DL:300Mbps, UL: 50Mbps)

  • 0

    4.  2014-09-14 08:55:36

    zastanawia mnie tylko czy ma zalety Galaxy S5 (wodoodporność IP67; Ultra Power Saving Mode)? dziwne troche, że nie jest wodoodporny ;/

  • 0

    5.  2014-09-17 12:54:22

    Note 3 ma USB 3, a note 4 ma usb 2? Czy to pomyłka jedynie?

  • 0

    6. ~wreszcie wdwdw  2014-09-19 11:25:19  host: public-gprs515104.centertel.pl

    samsung dlamnie to jedna z najepszyh firm ale note 4 wuszedł za wczesinie

  • 0

    8.  2014-10-28 07:48:48

    witam. telefon zakupilem w dzien premiery czyli 24.10.2014 ! wykonanie note 4 jest perfekcyjne, aparat foto to nareszcie bajka, zdjecia i ekran ostre na maksa mam wrazenie ze za ostre - wkoncu sensor od sony... , ramka metalowa ok . bateria przy normalnym uzytkowaniu wytrzymala 4 dni..., nic sie nie zawiesza wszystko plynnie smiga.... , telefon co mnie zaskoczylo jest made in UK !! czystosc rozmow i dzwieku na wysokim poziomie , jedyna wada to minus no ale wiedzialem co kupilem... poprzednio mialem note 2 , note 3 , i s5 ...note4 jest najwyzej! polecam.

  • 0

    9. ~stw  2014-11-07 06:07:40  host: 46.77.124.123

    A gdzie videotelefon,czujniki temper. wilgoci
    Radio fm.głośniki stereo. usb3????????

  • 0

    10. ~Daaron  2014-11-11 11:21:41  host: dxv63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego brakuje informacji o LTE?

  • 0

    11. ~Ell Qu  2015-02-25 15:15:05  host: host-89-230-112-56.pruszkow.mm.pl

    "Nazwa Samsung Galaxy Note 4 N910C znany także jako Samsung N910F " Kompletna bzdura ponieważ model N910F pracuje pod 4 rdzeniowym (a nie ośmio) procesorem Qualcomm Snapdragon 805 8084 Pro. Zegar procesora: 2,70 GHz. Niewielka różnica w literkach C-S ale w procesorach olbrzymia.

  • 0

    12. ~Mordo Mordo  2015-03-07 02:38:12  host: 188.246.159.90.rev.vline.pl

    Wiadomo że jak kogoś nie stać to będzie narzekał i wymyślał jakieś dziwne historie które normalnie nie występują mam ten telefon i jest super , mówię tu o wersji 8 rdzeniowej N910C nie przegrzewa się nie laguje

  • 0

    13.  2015-03-28 18:09:09

    Miałem note 3 i mam teraz od stycznia note 4. Jeżeli ktoś kieruje się rozsądkiem i liczy złotówki niech zostanie przy note 3, a jeżeli ktoś żyję chwilą i ma w nosie rozsądek to polecam. Napewno nie będzie żałował doceni przede wszystkim nowe, lepszej jakości wykonanie....

  • 0

    14. ~Lukipkis  2015-10-24 01:23:06  host: 188.146.131.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon od pół roku. Uzywam go w pracy zamiast laptopa. Robie na nim setki różnych operacji... jest genialny i nigdy nie zawiesza sie... nareszcie telefon wysokiej klasy

  • 0

    15. ~Maniek  2016-02-01 18:42:50  host: 5.226.129.164

    Świetny smartfon, aparat fotograficzny i wyświetlacz bajka :)

  • 0

    16. ~ja  2016-06-13 09:44:28  host: public-gprs395612.centertel.pl

    uzywam juz drugi rok i jest rewelacja...

  • 0

    17. ~Draco  2016-08-21 14:54:11  host: n06-07-07.opera-mini.net

    Mam note 3 i zastanawiam się nad wymianą na note 4 ze względu na jakość zdjęć. Co o tym sądzicie? Warto robić wymianę?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet