Samsung Galaxy Note 3 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 3 Opinie o Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

w sumie: 34
  • -2

    2.  2013-09-05 10:35:35

    Ładny mały tablet z możliwością dzwonienia :) tyle można o nim powiedzieć. Do nawigacji, gier i programów jak znalazł. Jako przenośny telefon mało funkcjonalny...

  • 1

    3. ~misiek  2013-09-05 17:08:18  host: 10.163.227.176.static.rdi.pl

    cudo :D wg. mnie Samsung powraca w tym modelu do dawnego dobrego wzornictwa, trójka przypomina mi nieco s2 z pomniejszoną ramką i oby tylko wzornictwo przyszłej S piątki poszło w podobnym kierunku :)

  • -2

    4. ~ch54  2013-09-05 18:22:06  host: 212.160.172.70

    nie ma radia, wiec nie kupie ;(

  • 1

    6. ~Arek  2013-09-06 00:38:01  host: 31-135-192-4.homenett.pl

    Bardzo jest niepełna ta specyfikacja. Rozumiem jednak, że dla tak zaawansowanego urządzenia nie przewidziano niektórych rubryk, odpowiadających jego funkcjom. Tak na szybko - posiada dźwięk studyjny (24 bit), możliwość nagrywania video w rozdzielczości 4K (30 kl./s), 1080 p. (60 kl./s) i 720 p. (120 kl.s).

  • 0

    7. ~miku666  2013-09-06 06:06:57  host: public-gprs48634.centertel.pl

    czy już wiadomo kiedy ma być on w sprzedaży i naj warzniejsze ile będzie kosztował

  • -1

    8. ~9898  2013-09-06 20:02:24  host: 31.42.5.61.alfanet24.pl

    Będzie pompa jak u Taito !

  • 0

    9. ~Master  2013-09-08 22:41:19  host: 89-68-11-85.dynamic.chello.pl

    W jednej wersji note 3 zamontowano Exynos 5 Octa a w drugiej Snapdragon 800. Więc teraz czekamy na smartfona z procesorem Nvidia Tegara 4 który rzekomo ma być jeszcze bardziej wydajniejszy.

  • 0

    11. ~adikPierwszy  2013-09-09 16:17:37  host: 212.160.172.70

    jak zwykle ciekawe jaka cena. :)

  • -2

    12. ~bsn  2013-09-11 08:03:25  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    6 >>> jakie 120kl./s.? zartujesz chyba.

  • 0

    13. ~  2013-09-26 01:43:35  host: 77-254-50-51.adsl.inetia.pl

    nie większy od Note 2, ale uważam że brzydszy. Za to w środku- the top of the top

  • 1

    14. ~kocham=NOTE  2013-09-29 19:11:39  host: aaqi227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kupienia jest w plusie :D

  • 0

    15. ~Roo  2013-10-01 11:19:02  host: static-87-105-249-242.ssp.dialog.net.pl

    za ile w Plusie?

  • 0

    16. ~radio  2013-10-07 22:46:33  host: eqh20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma radia... Błagam was ma radio wystarczy ściągnąć apke. Jedyne czego nie ma to wbudowanego przetwornika AM/FM. Argument nie ma radia jest równy z tym że cię nie stać. To nic złego:)

  • 1

    17. ~Majki  2013-10-14 15:09:45  host: 178-36-173-78.adsl.inetia.pl

    @16 no i co z tego, że appke ściągniesz, skoro żeby posłuchać tego radia przez tę appke musisz być albo w zasięgu wi-fi albo mieć włączone dane pakietowe. Dla mnie to jest jakiś argument na nie, szkoda że zrezygnowali bo ja bardzo chciałem wziąć ten tel a słucham dużo muzyki w tym też radia. Szkoda że w takim modelu postanowili przyoszczędzić na odbiorniku fm. Fajnie że zmieniają trochę design, bo mi się osobiście bardzo podoba.

  • 0

    20.  2013-10-14 16:31:19

    Szansa na jakiś test w miarę szybko?

  • -1

    21. ~LepikPL  2013-10-16 00:39:11  host: 213-238-94-189.adsl.inetia.pl

    Największe rozczarowanie to tylna klapka. Mnie nie podoba się za cholerę. Faktura skóry w plastikfantastik. Ekran jest geeeeenialny. No i bez szans na touchwizz -z braku sense wgrałem golaunchera. Momentami golauncher laguje! Przesada.

  • 0

    22. ~Brak  2013-10-24 16:46:44  host: 91.216.16.90

    LTE. Nie ma LTE?

  • 1

    23. ~Jaco  2013-11-06 16:57:57  host: c37-196.client.duna.pl

    12 >>> Dokładnie. To nie żart. Telefon potrtafi nagrywać filmy 720p w 120kl/s.

  • 1

    24. ~wujpiotr  2013-11-20 15:06:14  host: 91.224.144.82

    Mam od 3 dni, był to przemyślany wybór, rozważałem też między innymi Sony Xperię Z 1 i Samsunga Galaxy 4, ale padło ostatecznie na Note 3. Nie żałuję ! Telefon śmiga, wszystko płynne, bez lagowania. Bardzo mi odpowiada jego wielkość, choć to oczywiście kwestia gustu, jak ciesze się, że wyraźnie widać szczegóły np. podczas surfowania po necie. Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Odkrywam funkcjonalności rysika, to rewelacyjne narzędzie. Dla mnie telefon zdecydowanie wart swojej ceny.

  • 1

    25. ~Lakers  2013-12-01 21:08:47  host: apn-5-60-39-210.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam go od tygodnia wcześniej miałem Note 1 i muszę przyznać, ze brak odbiornika fm strasznie mnie "uwiera", a poza tym maszyna do roboty genialna ..... dzielenie ekranu jest wspaniałe praca na piłka łatwa ... Ale i tak muszę sie sie jeszcze trochę nauczyć .... Jednak gorąco polecam

  • 0

    26. ~marcin85  2013-12-08 22:23:30  host: 89-72-229-246.dynamic.chello.pl

    może mi ktoś wytłumaczyć do czego używa się czujnika Halla w telefonie?

  • 1

    27. ~note 3  2013-12-18 22:47:20  host: ip-89-161-71-37.tel.tkb.net.pl

    super telefon rysik bajka wcale nie wydaje mi się teraz taki duży polecam wszystkim którzy telefonu używają nie tylko do dzwonienia

  • 0

    28. ~SLK87  2014-01-20 21:51:41  host: 078088250210.wroclaw.vectranet.pl

    Mała rada, nie aktualizujcie jeszcze andka na 4.4 bo strasznie się tnie teraz ;/ czekam na łatkę bo po aktualizacji mam ochotę go wyrzucić. Wiesza się przy wykonywaniu połączeń lub pisaniu smsów... Na 4.3 latał jak rakieta. Słyszałem też, że od 4.1 w górę nie działa flash, to prawda? Zdziwiłem się po przesiadce z RAZR. A tak ogólnie to jest genialny pod kątem pracy i multimediów. Prawdziwy kombajn, nie ma co opowiadać, trzeba samemu testować.

  • 0

    29. ~jaroslaww55  2014-01-21 15:30:26  host: 87-206-175-74.dynamic.chello.pl

    Moim zdaniem Note 3 ma dwie (duże) wady: - brak Radia FM - słaby głośnik .Rzeczą naturalną jest, że na pakowane jest pełno aplikacji, jednak większość można wyłączyć. Mam go od listopada i uważam, że jest bardzo dobry 9/10

  • 0

    31. ~jaroslaww55  2014-01-22 21:13:42  host: 87-206-175-74.dynamic.chello.pl

    Moim zdaniem Note 3 ma dwie (duże) wady: - brak Radia FM - słaby głośnik .Rzeczą naturalną jest, że na pakowane jest pełno aplikacji, jednak większość można wyłączyć. Mam go od listopada i uważam, że jest bardzo dobry 9/10

  • 0

    32.  2014-01-26 08:50:14

    Droga redakcjo, dlaczego nie publikujecie moich postów? Minął ponad tydzień... Czy jakiekolwiek negatywne odczucia dotyczące użytkowania flagowego samsunga są blokowane?

  • 0

    33. ~qq  2014-01-30 12:39:04  host: 85.219.163.130

    @17,@31 brak radia dyskfalifikuje zakup? brawo brawo.. kup sobie emporie albo inny badziew.

  • 0

    34.  2014-02-01 21:25:47

    SGS4 również nie posiada modułu radia i uważam to za nieporozumienie. Owszem można ściągnąć sobie aplikację radia, ale, by słuchać ulubionej stacji trzeba mieć do dyspozycji duży pakiet internetu, albo stałe łącze WiFi.

  • 0

    35. ~ojoj  2014-02-12 19:28:48  host: host-78-150-204-7.as13285.net

    kto wie w jakim kraju produkuja made in ??? aby nie trafic na podrubke

  • 0

    36. ~TickMan  2014-02-15 11:45:29  host: 89-65-134-105.dynamic.chello.pl

    Witam, orientuje się ktoś czy jest jakaś różnica między wersją SM-n9005 a GT-n9005 ? Z góry dziękuje za pomoc.

  • 0

    37. ~arek  2014-03-14 10:54:23  host: user-31-174-146-185.play-internet.pl

    za dwa koła można go już wyrwać w promocji weekendowej w x-kom, nice

    @36, wersje europa/nie europa. nie wnikaj. interesuje Cię sm.

  • 0

    38. ~Łukasz  2014-03-14 20:01:24  host: 89-69-116-242.dynamic.chello.pl

    Kurde dali ciała z brakiem radia i brakiem video rozmów. Jeszcze jak rozmowy video są do przełknięcia (a raczej ich brak) to jednak radio powinno być. Przez zostałem przy Note 2. Pewnie zaraz zaczną się krzyki że po co radio i video rozmowy :). Radia akurat ja w telefonie bardzo często używam a i rozmów video odkąd moją żonę przekonałem do smartfonów :). To chyba jedyna minusy bo wygląd, szybkość i jakość to po prostu bajka. Wziąłem na tydzień od brata się pobawić żeby ewentualnie kupić i gdyby to radio miał to bez zastanowienia bym się przesiadł na trójkę.

  • 0

    39. ~randir  2014-03-14 21:25:33  host: 84-203-43-254.mysmart.ie

    telefon posiadam od 1.5 miesiaca. Ogolnie to jest to dory tel. ale jest jeden duzy minus dla mnie. Jest nim aparat. To jakies nieporozumienie. O ile kwestia modulu radia jest dla mnie raczej nieistotna a wrecz smieszna o tyle aparat to juz inna kwestia. Mialem sony xperie z1 i jej aparat bije samsunga na leb na szyje (dla mnie sony zawsze ppsiadalo najlepsze aparaty i dzwiek na rynku smartfonow). Chodzi tutaj glownie o funkcje fotografii bo krecenie filmikow jest ok (bez szalu). Jakosc zdjec jest raczej kiepska (mialem HTC One ktory takze bije samsumga w tym wzgledzie) i do tego nieustanne problemy z auto-focusem. To najbardziej irytujace. Auto-focus robi co chce. Dotykam palcem ekranu i aparat chwyta skupienie. Robie zdjecie i skupienie znika. Dla mnie to porazka. Dzieje sie tak niezaleznie od rodzaju pomiaru i trybu aparatu.

  • 0

    40. ~uu  2015-03-11 00:14:10  host: 78-11-131-228.static.ip.netia.com.pl

    Jest najlepszy na rynku w tej cenie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet