Samsung Galaxy Note 3 Neo - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 3 Neo Opinie o Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo

w sumie: 25
  • 0

    1. ~Maciek  2014-02-01 09:16:53  host: 217.153.182.70

    Przepraszam że pytam ale czym różni się on od N7105 oprócz tego że nie ma LTE?

  • 0

    2. ~qba  2014-02-09 21:15:06  host: user-94-254-148-6.play-internet.pl

    No tak naprawde rozni sie tylko wyswietlaczem 5.5 vs 5.7 i ze jest nowszy:D no i ze jest szpan bo ktos mysli ze to ten "nieokrojony" note 3

  • 0

    3. ~Maciek  2014-02-12 22:08:42  host: apn-77-114-72-179.dynamic.gprs.plus.pl

    Procesorem np

  • 0

    4. ~Malpa27  2014-02-18 02:58:11  host: n13-04-07.opera-mini.net

    Sklep internetowy

  • 0

    5. ~evelina  2014-02-28 17:47:49  host: 031011131054.warszawa.vectranet.pl

    Witam, Czy ktoś miał może okazję bawić się tym tel? Chodzi mi o jakość zdjęć? Zastanawiam się między tym tel a xperią z1. Za tym tel przemawia wielkość wyświetlacza ponieważ tel często używam w pracy, szkole i do przeglądania internet a za z1 przemawia lepszy aparat. I chciałabym wiedzieć jaka jest jakość zdjęć w tym tel? Dość często używam aparatu do robienia zdjęć dokumentów i czasami na jakiś spotkaniach ze znajomymi.

  • 0

    6. ~Tomek  2014-03-15 10:56:14  host: dgb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepraszam.. czy może mi ktoś wytłumaczyć co to znaczy "Neo"? I co wnosi do tego telefonu?

  • 0

    7. ~ppp  2014-03-27 17:08:02  host: ip-185-4-213-90.free.aero2.net.pl

    neo bije go na głowę :)

  • 0

    8. ~promotor samsunga  2014-03-30 21:58:45  host: user-94-254-198-47.play-internet.pl

    Neo to tylko dodatkowa nazwa zeby nie mylic go z normalnym note 3 jest ciut mniejszy, slabszy procesor, mniej ramu i troche okrojone oprogramowanie graficzne. A co do zdjec to sa nawet ok a w porownaniu z sonym wychodza podobnie ;) brakuje tylko tego lte do szybkiego internetu ale za taka cene jest jak najbardziej ok ;) jest to note 2 +note 3 tak dokladniej mowiac ;)

  • 0

    9. ~promotor samsunga  2014-03-30 21:58:52  host: user-94-254-198-47.play-internet.pl

    Neo to tylko dodatkowa nazwa zeby nie mylic go z normalnym note 3 jest ciut mniejszy, slabszy procesor, mniej ramu i troche okrojone oprogramowanie graficzne. A co do zdjec to sa nawet ok a w porownaniu z sonym wychodza podobnie ;) brakuje tylko tego lte do szybkiego internetu ale za taka cene jest jak najbardziej ok ;) jest to note 2 +note 3 tak dokladniej mowiac ;)

  • 0

    10. ~ppp  2014-03-31 18:54:54  host: 37-128-127-88.ip.netia.com.pl

    wszyscy sie wypowiadaja a żaden nie ma pojęcia i telefonu z ręku nie miał note 3 neo bije note II pod każdym kontem wiem bo mam ten i ten.i nawet nie ma co porównywać.przed zakupem w sklepie komputron@k sprzedawca san doradzał tańszy model bo sie bawił jednym i drógim przez tydzień obił testy i wyszło że neo 6 rdzeni przy wielu funkcjach włączonył był czybszy od note 3 z 4 rdzeniami.

  • 0

    12. ~TeleKOM  2014-04-02 23:12:34  host: host-89-230-244-117.nowydwor.mm.pl

    Niestety nic nie wnosi. Kolejny spam od Samsunga by na chama upchac jeszcze podzespoly, ktore sa,juz wyprodukowane....

  • 0

    13. ~drax  2014-04-04 20:50:44  host: 159-205-138-68.adsl.inetia.pl

    ten telefonik to szajs, miałe g go dzis w łapach i jest to typowa budżetówka.. Od podstawowego note 3 wersja NEO różni sie gorszym aparatem, procesorem, mniejszą ilością pamieci ram i pamięci wewnetrznej, mniejszą rozdzielczoscia i mniejszym wyświetlaczem :)

  • 0

    14. ~slavo  2014-04-06 05:17:23  host: 095160105036.warszawa.vectranet.pl

    Jeżeli użytkownicy note 2 są zadowoleni ze swojej słuchawki to ja myślę ? że kupując Neo będę MEGA zadowolony. nawet jeśli nie ma 4k, wyświetlacza jak trójka, 2 ramy pamięci to i tak dobry wybór oczywiście cenowo. Pozdrawiam wszystkich za i przeciw?

  • 0

    15. ~ppp  2014-04-11 22:33:32  host: ip-151-248-44-191.free.aero2.net.pl

    ja posiadam i powiem że bije starego note II pod każdym względem..nawet niema co porównywać posiadam obydwa telefony ten jest dużo lepszy.a tu sie wypowiadają ci co mają note II i żal im ściska...;)

  • 0

    16. ~slavo  2014-04-19 20:24:10  host: 095160105036.warszawa.vectranet.pl

    Posiadam ten model słuchawki i powiem krótko jest OK.

  • 0

    17. ~ibrod  2014-04-19 21:43:14  host: ip-209-84.awakom.net

    ppp powiedz mi pod jakim względem neo bije note II oprócz lepszego designu i ciut mniejszych gabarytów? :>

  • 0

    18. ~andi  2014-05-14 14:20:25  host: 212.160.172.84

    jakość wyświetlacza jest lepsza (kąty, jasność)

  • 0

    19. ~Wojtek  2014-06-19 23:45:47  host: adfi36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    note 3 neo to to samo co note 2 tylko w innej obudowie

  • 0

    21. ~Hans2  2014-09-15 22:39:51  host: host-46-186-44-241.dynamic.mm.pl

    Hej. Tel ok, wart swojej ceny. Jeśli ktoś wcześniej miał tel z Androidem to tutaj nic nowego nie znajdzie ( bo co ?!?) ale wyświetlacz, wydajność, bateria - jak najbardziej na plus. Muzyka przez głośnik - ok, przez słuchawki - ok, przy dobrych słuchawkach bardzo ok. W pełnym słońcu jasność - zero problemów z widoczonością.

  • 0

    22. ~neo  2014-10-06 21:25:45  host: c39-1.icpnet.pl

    Telefon jest świetny Design bardzo ładny Mam go juz od czerwca Jedyną wadą jest LTE które nie działa tylko w sieci T-mobile Samsung mówi że to wina T- Mobile a T-mobile że to wina Samsunga Po tych sporach ja nie mogę korzystać LTE od czerwca Samsung i T-mobile co raz bardziej się żelazny takim podejściem

  • 0

    23. ~ddd  2014-11-05 15:40:33  host: public-gprs515104.centertel.pl

    nie porównujcie go do note2 ponieważ note 2 jest dużo gorszym telefonem

  • 0

    24. ~ppp  2014-11-05 15:45:52  host: public-gprs515104.centertel.pl

    wyświetlacz czyli jasność kąty procesor jest dużo cieszy ładniejszy ma Lte

  • 0

    25. ~  2014-11-22 19:27:42  host: 89-79-10-95.dynamic.chello.pl

    Mam. Telefon jest super. Bardzo dobre zdjęcia. Czytelny ekran. Gorąco polecam

  • 0

    26. ~seba  2014-12-12 10:07:00  host: 229-147-11.connect.netcom.no

    Czytałem że neo to wersja z dual sim

  • 0

    27. ~mariusz m.  2015-02-03 14:36:53  host: abxp95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny napalilem sie i kupilem ale to byl błąd poniewaz baterie to ma strasznie słabą co bardzo mi przeszkadza i jest niewygodne bo non stop musze miec ładowarke no i brak aktualizacji na nowy android - cienko ze strony samsunga doradzam zakupic cos z lepsza baterią i ja tak bede robil

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-73-22.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Który producent jako pierwszy wprowadzi do sprzedaży zginane smartfony?

LG też ma swój zginany wyświetlacz OLED

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet