Samsung Galaxy Note 3 Neo - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 3 Neo Opinie o Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo

w sumie: 25
  • 0

    1. ~Maciek  2014-02-01 09:16:53  host: 217.153.182.70

    Przepraszam że pytam ale czym różni się on od N7105 oprócz tego że nie ma LTE?

  • 0

    2. ~qba  2014-02-09 21:15:06  host: user-94-254-148-6.play-internet.pl

    No tak naprawde rozni sie tylko wyswietlaczem 5.5 vs 5.7 i ze jest nowszy:D no i ze jest szpan bo ktos mysli ze to ten "nieokrojony" note 3

  • 0

    3. ~Maciek  2014-02-12 22:08:42  host: apn-77-114-72-179.dynamic.gprs.plus.pl

    Procesorem np

  • 0

    4. ~Malpa27  2014-02-18 02:58:11  host: n13-04-07.opera-mini.net

    Sklep internetowy

  • 0

    5. ~evelina  2014-02-28 17:47:49  host: 031011131054.warszawa.vectranet.pl

    Witam, Czy ktoś miał może okazję bawić się tym tel? Chodzi mi o jakość zdjęć? Zastanawiam się między tym tel a xperią z1. Za tym tel przemawia wielkość wyświetlacza ponieważ tel często używam w pracy, szkole i do przeglądania internet a za z1 przemawia lepszy aparat. I chciałabym wiedzieć jaka jest jakość zdjęć w tym tel? Dość często używam aparatu do robienia zdjęć dokumentów i czasami na jakiś spotkaniach ze znajomymi.

  • 0

    6. ~Tomek  2014-03-15 10:56:14  host: dgb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepraszam.. czy może mi ktoś wytłumaczyć co to znaczy "Neo"? I co wnosi do tego telefonu?

  • 0

    7. ~ppp  2014-03-27 17:08:02  host: ip-185-4-213-90.free.aero2.net.pl

    neo bije go na głowę :)

  • 0

    8. ~promotor samsunga  2014-03-30 21:58:45  host: user-94-254-198-47.play-internet.pl

    Neo to tylko dodatkowa nazwa zeby nie mylic go z normalnym note 3 jest ciut mniejszy, slabszy procesor, mniej ramu i troche okrojone oprogramowanie graficzne. A co do zdjec to sa nawet ok a w porownaniu z sonym wychodza podobnie ;) brakuje tylko tego lte do szybkiego internetu ale za taka cene jest jak najbardziej ok ;) jest to note 2 +note 3 tak dokladniej mowiac ;)

  • 0

    9. ~promotor samsunga  2014-03-30 21:58:52  host: user-94-254-198-47.play-internet.pl

    Neo to tylko dodatkowa nazwa zeby nie mylic go z normalnym note 3 jest ciut mniejszy, slabszy procesor, mniej ramu i troche okrojone oprogramowanie graficzne. A co do zdjec to sa nawet ok a w porownaniu z sonym wychodza podobnie ;) brakuje tylko tego lte do szybkiego internetu ale za taka cene jest jak najbardziej ok ;) jest to note 2 +note 3 tak dokladniej mowiac ;)

  • 0

    10. ~ppp  2014-03-31 18:54:54  host: 37-128-127-88.ip.netia.com.pl

    wszyscy sie wypowiadaja a żaden nie ma pojęcia i telefonu z ręku nie miał note 3 neo bije note II pod każdym kontem wiem bo mam ten i ten.i nawet nie ma co porównywać.przed zakupem w sklepie komputron@k sprzedawca san doradzał tańszy model bo sie bawił jednym i drógim przez tydzień obił testy i wyszło że neo 6 rdzeni przy wielu funkcjach włączonył był czybszy od note 3 z 4 rdzeniami.

  • 0

    12. ~TeleKOM  2014-04-02 23:12:34  host: host-89-230-244-117.nowydwor.mm.pl

    Niestety nic nie wnosi. Kolejny spam od Samsunga by na chama upchac jeszcze podzespoly, ktore sa,juz wyprodukowane....

  • 0

    13. ~drax  2014-04-04 20:50:44  host: 159-205-138-68.adsl.inetia.pl

    ten telefonik to szajs, miałe g go dzis w łapach i jest to typowa budżetówka.. Od podstawowego note 3 wersja NEO różni sie gorszym aparatem, procesorem, mniejszą ilością pamieci ram i pamięci wewnetrznej, mniejszą rozdzielczoscia i mniejszym wyświetlaczem :)

  • 0

    14. ~slavo  2014-04-06 05:17:23  host: 095160105036.warszawa.vectranet.pl

    Jeżeli użytkownicy note 2 są zadowoleni ze swojej słuchawki to ja myślę ? że kupując Neo będę MEGA zadowolony. nawet jeśli nie ma 4k, wyświetlacza jak trójka, 2 ramy pamięci to i tak dobry wybór oczywiście cenowo. Pozdrawiam wszystkich za i przeciw?

  • 0

    15. ~ppp  2014-04-11 22:33:32  host: ip-151-248-44-191.free.aero2.net.pl

    ja posiadam i powiem że bije starego note II pod każdym względem..nawet niema co porównywać posiadam obydwa telefony ten jest dużo lepszy.a tu sie wypowiadają ci co mają note II i żal im ściska...;)

  • 0

    16. ~slavo  2014-04-19 20:24:10  host: 095160105036.warszawa.vectranet.pl

    Posiadam ten model słuchawki i powiem krótko jest OK.

  • 0

    17. ~ibrod  2014-04-19 21:43:14  host: ip-209-84.awakom.net

    ppp powiedz mi pod jakim względem neo bije note II oprócz lepszego designu i ciut mniejszych gabarytów? :>

  • 0

    18. ~andi  2014-05-14 14:20:25  host: 212.160.172.84

    jakość wyświetlacza jest lepsza (kąty, jasność)

  • 0

    19. ~Wojtek  2014-06-19 23:45:47  host: adfi36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    note 3 neo to to samo co note 2 tylko w innej obudowie

  • 0

    21. ~Hans2  2014-09-15 22:39:51  host: host-46-186-44-241.dynamic.mm.pl

    Hej. Tel ok, wart swojej ceny. Jeśli ktoś wcześniej miał tel z Androidem to tutaj nic nowego nie znajdzie ( bo co ?!?) ale wyświetlacz, wydajność, bateria - jak najbardziej na plus. Muzyka przez głośnik - ok, przez słuchawki - ok, przy dobrych słuchawkach bardzo ok. W pełnym słońcu jasność - zero problemów z widoczonością.

  • 0

    22. ~neo  2014-10-06 21:25:45  host: c39-1.icpnet.pl

    Telefon jest świetny Design bardzo ładny Mam go juz od czerwca Jedyną wadą jest LTE które nie działa tylko w sieci T-mobile Samsung mówi że to wina T- Mobile a T-mobile że to wina Samsunga Po tych sporach ja nie mogę korzystać LTE od czerwca Samsung i T-mobile co raz bardziej się żelazny takim podejściem

  • 0

    23. ~ddd  2014-11-05 15:40:33  host: public-gprs515104.centertel.pl

    nie porównujcie go do note2 ponieważ note 2 jest dużo gorszym telefonem

  • 0

    24. ~ppp  2014-11-05 15:45:52  host: public-gprs515104.centertel.pl

    wyświetlacz czyli jasność kąty procesor jest dużo cieszy ładniejszy ma Lte

  • 0

    25. ~  2014-11-22 19:27:42  host: 89-79-10-95.dynamic.chello.pl

    Mam. Telefon jest super. Bardzo dobre zdjęcia. Czytelny ekran. Gorąco polecam

  • 0

    26. ~seba  2014-12-12 10:07:00  host: 229-147-11.connect.netcom.no

    Czytałem że neo to wersja z dual sim

  • 0

    27. ~mariusz m.  2015-02-03 14:36:53  host: abxp95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny napalilem sie i kupilem ale to byl błąd poniewaz baterie to ma strasznie słabą co bardzo mi przeszkadza i jest niewygodne bo non stop musze miec ładowarke no i brak aktualizacji na nowy android - cienko ze strony samsunga doradzam zakupic cos z lepsza baterią i ja tak bede robil

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet