Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE Opinie o Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE

Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Maciek  2014-02-12 22:06:42  host: apn-77-114-72-179.dynamic.gprs.plus.pl

    Ciekaw jestem o ile tańszy będzie od "prawdziwego" Note'a.... Jak dla mnie samsung przegina wypuszczając tego typu telefony. Note 3 jest flagowym modelem marki i jak mniemam na obecną chwilę najlepszym na rynku. Więc po co jakieś tańsze zamienniki? Nie stać Cię na note 3 to kupujesz dwójkę lub sIII, IV. A nie jakiś tańszy zamiennik...

  • 0

    2. ~JanosiQ  2014-02-22 13:35:21  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Czy on ma IrDe ? I działa ta IrDa jeżeli ją ma z wysyłaniem plików na starszy telefon ?

  • 0

    3. ~mix  2014-03-21 10:39:58  host: ito97.internetdsl.tpnet.pl

    ma podczerwień z programem do sterowania TV. Co do przesyłania plików irdą to po co to komuś. muzyka i inne gadżety z nokii 6310 się na androidzie raczej nie sprawdzą. Fotki też ;)))

  • 0

    4. ~slavo  2014-04-03 12:02:22  host: 095160105036.warszawa.vectranet.pl

    Mam pytanie do użytkowników( neo) o wrażenia z użytkowania tego modelu. Wady / Zalety w codziennej eksploatacji.

  • 0

    5.  2014-05-30 19:04:10

    Jeżeli mam ten telefon cenić z 5/5 daje czyste 5 ponieważ telefonik bardzo udany niż Galaxy Note 3 z względów na wyświetlacz bo jest trochę mniejszy ma 5,5 cala zamiast 5,7 cali .Polecam !!!!!!!

  • 0

    6. ~Grzes  2014-06-15 12:24:23  host: user-109-243-223-209.play-internet.pl

    TELEFON FAJNY ALE NIE MA BAROMETRU CZUJNIKA TEMPERATURY I USB 3.0 ORAZ RADIO FM.

  • 0

    7. ~irw  2015-02-27 15:14:01  host: 5.174.228.63

    do grzesia! masz rację! powinien mieć barometr, czujnik temperatury i USB i radio. A jeszcze dodałbym umywalkę, prysznic i ciecia do mycia mi pleców. no i żeby był za 1zł!!! Pozdrawiam

  • 0

    8. ~pytasz  2016-03-06 21:06:54  host: 109.197.168.187

    Telefon super wyświetlacz wymiata głęboka czerń i żywe kolory porównywałem z wieloma telefonami bije wszystko nawet htc m9 z3 lg g3 jest poprostu genialny minusy to czuły zasięg w mieście full ale na wsi 1 do 3 kresek

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-241-199.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet