Samsung Galaxy Note 3 LTE - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 3 LTE Opinie o Samsung Galaxy Note 3 LTE

Samsung Galaxy Note 3 LTE

w sumie: 28
  • 0

    1.  2013-09-05 10:25:30

    Zastanawiam się po co robią telefony większe niż 4 cale. Jasne są zalety duży wyświetlacz itp, ale jak go ze sobą nosić jeśli nie mamy przy sobie torby albo pokaźnej kieszeni ?? przecież to już nie są telefony przenośne pomimo, że mało ważą ale swoim gabarytem nawiązują do tabletów.

  • 0

    2. ~m76  2013-09-05 11:02:15  host: 89-71-26-122.dynamic.chello.pl

    Usb 3.0 !!

  • 0

    3. ~KML  2013-09-05 15:37:25  host: 88.220.162.73

    No to jest sprzęt

  • 0

    5. ~m76  2013-09-09 11:25:43  host: 89-71-26-122.dynamic.chello.pl

    Widac ze ma usb 3.0 zreszta o tym pisali na konferencji

  • 0

    6. ~  2013-09-09 15:08:14  host: 83.218.109.208

    pakiet 120min do wszystkich polskich sieci za 15zł na 30dni wychodzi dobrze - 8gr/min brutto - play daleko w tyle pozostaje...

  • 0

    7. ~piotrek  2013-09-11 12:44:49  host: aepo93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie patrzcie na wielkość w calach tylko ogólny rozmiar samsung galaxy note 3 ma 5.68 a sony xperia z1 5 ale wielkością się tak bardzo nie różnią. Samsung zredukował chociaż ramkę do minimum a w noki i sony ramki po 1 cm są. ZOBACZCIE I DOPIERO POTEM SIĘ WYPOWIADAJCIE!

  • 0

    8. ~Alan  2013-09-13 16:17:09  host: 89-68-100-236.dynamic.chello.pl

    Wydaje mi się, że jako uzytkownik Note 2 nie ma sensu przesiadac sie na N3 Za moment smartfony i tablety osiagną moc w procesorze jak komputery z tą różnicą , że na kompa mozna znalezc aplikacje wykorzystujace taka moc. Ciężko ogarnac ze wiele obecnych urzadzen kilkukrotnie przewyzsza specyfikacja Playstation 2. Pozdrawiam

  • 0

    9. ~lol..  2013-09-13 17:50:37  host: host-n2-75-8.telpol.net.pl

    @michalecsc, każdy ma inne potrzeby. Dla mnie np. 4 cale to kalectwo, ani na tym wygodnie poczytać ani pograć o innych rzeczach nie mówię .... a dzwonić i smsować to i z nokii 3310 można. Nikt nikomu nie każe kupować note 3, dla mnie zaś to jedyny słuszny wybór.

  • -1

    10. ~Gregory  2013-09-16 01:05:44  host: ool-457d97e0.dyn.optonline.net

    Do kolesia z postu1 .wiesz prostaku po co robia takie tel...?! Mam note2 i leze sobie wlasnie w lozeczku i odpisuje na emaile ogladam sobie co chce robie projekt tzn kosztorys wycene roboty.zaraz to sobie zdrukuje wszystko. nadal lezac.jutro ten projekt bd mial nadal przy sobie.w kazdej chwili moge go przerobic.zrobic prezentacje.itd.i nie musze sie bujac na fotelu przed kompem i wpatrywac sie w monitor tak jak ty!!!dlatego wlasnie!!!!i jeszcze jedno nie trzeba miec toreb i wielkich kieszeni.wystarczy normalny case.przypinasz do pasa.i to wszystko hue hue hue

  • 0

    11. ~Note 2  2013-09-19 11:51:29  host: host31-42-22-122.tvkdiana.pl

    Mam dylemat czy zamienić note 2 na note 3 czy może na xperie z1 , zależy mi też na aparacie w tel nie wiem jaki jest w samsungu note 3 bo note 2 bardzo dobry.

  • 0

    12. ~mateo  2013-10-01 16:20:39  host: 89-69-180-163.dynamic.chello.pl

    do ~Gregory . Kurdę, jak ktoś ma inne zdanie to nie trzeba tej drugiej osoby od razu obrażać. Jeszcze tyle emocji w Twoim poście.... Swoją drogą całkiem fajny telefon. Dobrze, że ma full HD. Tylko żeby bateria trzymał dłużej niż dzień ;)

  • -1

    13. ~bsn  2013-10-07 07:54:14  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    sony zawsze robilo lepsze apraraty.

  • 0

    14. ~Roo  2013-10-09 09:37:42  host: static-87-105-249-242.ssp.dialog.net.pl

    Martwy telefon czy nikt na telepolis się nim nie interesuje? Ostatni wpis sprzed 3 tygodni.

  • -1

    15. ~Tomson  2013-10-09 22:06:59  host: 185.23.148.58

    A ja zaryzykowałem i zmieniłem Note 2 na Note 3 i trochę jestem rozczarowany wykonaniem tego telefonu ramka odstaje od tafli wyświetlacza i zapewne po kilku dniach będzie osadzał się tam kurz czego w Note 2 nie ma. Następna rzecz to ta tylna klapka trochę mi się nie podoba. Ogólnie to Note 2 jest zdecydowanie ładniejszy i chyba też wcale nie gorszy, tym bardziej że niedługo dostanie androida 4.3. Wiec według mnie nie był to zbyt dobry pomysł z tą przesiadką na NOTE 3!

  • 0

    16. ~Nociak  2013-10-13 09:31:43  host: apn-46-169-70-179.dynamic.gprs.plus.pl

    Dlatego ja zanim kupie nowego Note 3 to przetestuje i sprawdze jego faktyczne mozliwosci. Widzialem ze jest juz w ofercie wypozyczalni weznaprobe i zamierzam skorzystac z tej opcji. Sprawdze stabilnosc i przydatnosc tych wszystkich nowych funkcji.

  • 0

    17. ~arczi  2013-10-17 18:46:03  host: 2.26.225.38

    Tomson Odstajaca od tafli wyswietlacza ramka jest po to by w razie upadku telefon upadl na ramke a nie centralnie na wyswietlacz. Teoretycznie wiec wyswietlacz w Note 3 jest lepiej chroniony niz w Note 2.

  • 1

    18. ~Tomi  2013-10-18 11:25:04  host: 62.61.55.135

    co do przesiadki z N2 na N3: zależy ile kto ma kasy na wydanie:) bo po aktualizacji do 4.3 funkcjonalnie N2 będzie się różnił tylko rozdzielczością. ale jeśli ktoś nie miał N2 to różnica jest kosmiczna! 24gb ROM wbudowane +slot SD do64gb, nigdy nie brakuje RAM:), fenomenalny obraz!, nie marszczysz się przy czytaniu, czy przeglądaniu netu - nawet nie trzeba rozciągać! super czuły dokładny dotyk, pdf, word, excel - nareszcie ma to sens! pisanie notatek "długopisem" dokładniejsze niż w realu! kopiowanie jakiejkolwiek treści z netu na fona, naprawdę niezły foto, błyskawiczny i dokładny GPS, nowe słuchawki mają powalający bas! możliwość dostosowania dźwięku(na słuchawkach) do jakości słuchu! reset w 20sek.! (nie nie,- nie ma lagów;) ale fon ma tyle pierdół, że jak się troszkę pobawisz, to nie ogarniasz z zamykaniem np.jakiś działań w tle), rysik dla leniwych:) Powiem tak: jeśli ktoś ogląda tylko reklamy, czy opisy, to nie jest w stanie wyobrazić sobie praktycznych możliwości i zrozumieć do czego on służy, trzeba się "pobawić"! Są też minusy: brak kodeka dźwięku dts w mkv fullHD, nie wyświetla wykresów w excel, brak optycznej stabilizacji obrazu, nie przyjemny metaliczny dźwięk głośnika zewnętrznego dla muzy,- no i rozmiar! mieści się spox w tylnej kieszeni ale to nie nokia 3110. Coś za coś. Ale gwarantuję, iż łatwo się oswoić w wymiarami i że (sprawdzone na znajomych) po godzinie telefony 5" wydają się jakieś takie małe, a 4" nie do używania:) Wystarczy zacząć ubierać marynarki:)

  • 0

    20. ~mat  2013-10-23 21:53:03  host: cpc2-lich9-2-0-cust330.3-2.cable.virginm.net

    Zmieniłem 2 na 3 i jak na razie sobie zadowolony jestem dużo więcej przydatnych funkcji plus irda tak żeby nie nosić pilota do tv :). Wyświetlacz świetny duża różnica co do 2 ale i przez to bardziej zużywa baterie. Co do ogólnego wyglądu to co ko lubi jest lżejszy od 2 i ciesz.

  • 0

    21. ~Łukasz Nowak  2013-10-24 17:07:06  host: 94.144.63.151

    Mam Note 3.Nie ma wad.Multiwindow smiga az milo tyle ze nie wszystkie aplikacje można podpiąć.Bateria bezproblemu 1 dzien(przy normalnym uzytkowaniu). Jeżeli nie odkladam tel to ok 6 h mega intensywnej pracy. Poprawili obsluge jedna reka i dzwiek.Ogolnie warto zainwestowac. Wada jest jednak jedna ch....e zdjecia w nocy ,ale to juz norma

  • 0

    22. ~miszka  2013-10-29 15:16:26  host: 87-204-37-222.ip.netia.com.pl

    Jest w nim radio?

  • 0

    23. ~bob  2013-11-11 22:01:07  host: evb119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma radia

  • 0

    24. ~Ogi-Eho'o  2013-11-23 11:45:27  host: user-94-254-148-252.play-internet.pl

    Urządzenie tylko dla osób, które w życiu zawodowym muszą ciągle mieć dostęp do netu, e-mail'a, aplikacji menedżerskich. Osoby, które narzekają na cenę, rozmiary oraz brak radia, grzecznie informuję, że dla tych osób są do dyspozycji urządzenia budżetowe, np. Nokia asha, samsung galaxy young, czy też alcatel. Dla każdego coś dobrego. Posiadam go ponad miesiąc i zastąpił SIII. Zauważalny skok jakości. Jedyne do czego można się przyczepić i czego można oczekiwać od urządzenia w tej półce cenowej, to jakość wykonania tylnej obudowy- aluminium zamiast plastiku. Choć trzeba przyznać, że o wiele lepszy w dotyku niż ten w SIII lub note 2. Podsumowując jeżeli, ktoś poszukuje urządzenia do częstego korzystania z internetu, e-mail'a, gps'u oraz czyta lub edytuje pliki office'owskie, ogląda filmy i nie będzie musiał wziąć kredytu hipotecznego na jego zakup, to jak najbardziej POLECAM.

  • 0

    25. ~miszka  2013-12-09 15:27:55  host: 87-204-37-222.ip.netia.com.pl

    Ceny i promocje. W Plusie nie ma go od dłuższego czasu. W Play są kosmiczne ceny. Orange ma świetne ceny dla firm ale nie ma LTE. Tak więc pozostaje jakiś sklep. Na razie od 2300.

  • -1

    26. ~Roman21  2013-12-13 21:03:33  host: ip-31-0-173-172.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam pytaniedo użytkowników, czy Note3 ma czy nie ma wideorozmowy w 3G?

  • 0

    27. ~  2014-04-14 01:56:33  host: host81-132-231-10.range81-132.btcentralplus.com

    jedyna wada to podatnosc na rysy a tak to smiga bez zarzutu

  • 0

    28. ~Buba  2014-04-20 14:51:24  host: 37.30.81.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Sprzęt jak najbardziej warty swojej ceny, ma wszystko co potrzebne do sprawnego działania firmy, tylko to szerokie wejście do ładowania to takie lekkie nieporozumienie. Niech w końcu ktoś się za to zabierze i ujednolici rozmiar wejść.

  • 0

    29. ~yoz  2014-07-25 23:36:03  host: google-proxy-66-249-81-103.google.com

    Sprzęt raczej do zastosowania profesjonalnego. Dla przeciętnego użytkownika polecałbym raczej S5.
    Ja używam note 3 ponieważ ułatwia mi to otwieranie projektów 3D,złożonych pdf i plików cad. Telefon nawet z wielkimi plikami radzi sobie bez zajakniecia. No i ta bateria :) to chyba największe zaskoczenie po przesiadki z one X + w którym baterie potrafiłem załatwić w 3 do 4 godzin. Tutaj przy bardzo intensywnym używaniu (internet, email, komunikatory,aplikacje oraz non stop lokalizacja i bluetooth włączony - cały dzień żyję bez problemu a wieczorem mam jeszcze ok. 30 procent baterii...)
    Poza tym polecam do tego tel używać galaxy Gear i słuchawki bluetooth. Wtedy praca i codzienne uzytkowanie tego telefonu to czysta przyjemność.

  • 0

    30. ~Retkin  2014-12-10 13:46:37  host: 78.133.137.186

    Miałem taki telefon ale mi spadł i nogę mi złamał i do teraz boje się telefonów.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet