Samsung Galaxy Note 10.1 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 10.1 Opinie o Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1

w sumie: 10
  • 0

    1. ~Johnson  2012-03-07 19:01:58  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    Wypas, duzo klientow o takie cos pytalo.

  • 0

    2. ~Rank  2012-03-27 13:32:21  host: 81.219.84.18

    Jak dla mnie urządzenie jest w ok. Przyjemne w użytkowaniu i dość łatwe w obsłudze. Większość polaków decyduje się jednak na zakup tabletu, tego typu, a w zasadzie nie dośc, że nie znają zastosowania to jeszcze zazwyczaj są technicznymi młotkami i kupili to tylko dlatego, żeby mieć "dotykowego laptopa bez klawiatury". Nie polecam urządzenia ludziom po 45tce, o ile nie prowadzą regularnie akutalizowanego życia w sferze nowych technologii ;)

  • 0

    3. ~Dzwonek  2012-07-19 21:41:45  host: pseudotsuga.shapeless.org

    > Nie polecam urządzenia ludziom po 45tce Jaki ma to związek z właściwościami urządzenia? Producent nie deklaruje tego rodzaju ograniczeń...

  • 0

    4. ~gh  2013-01-20 02:15:44  host: 89-67-132-13.dynamic.chello.pl

    @Rank - "Polaków" pisze się wielką literą! I skąd wiesz, że nie znają zastosowania tego urządzenia? ! Jakieś kompleksy?

  • 0

    5. ~30 latek  2013-02-05 11:12:02  host: 178235195092.bielskobiala.vectranet.pl

    trzeba bylo napisac, ze masz ponad 45 lat i nie ogarniasz sprzetu... a i ze instrukcja z pudełka dla Ciebie zbyt skromna... powiem tyle, moj tata ma 54 lata i zna androida na tyle iż zawstydza 18 latków.

  • 0

    6. ~Vyzygota  2013-02-18 07:04:03  host: c163-138.icpnet.pl

    @Dzwonek, @gh, @30 latek Przecież Rank napisał "O ile nie prowadzą regularnie aktualizowanego życia w sferze nowych technologii" I dobrze napisał. Bo ludzie nie ogarniający dobrze kompa a tacy się zdarzają i to właśnie są to ludzie w wieku 45+ będą mieli problemy z nauczeniem się nowych funkcjonalności. Wielu próbowałem nauczyć sprawnej obsługi WORDa i szło to jak po grudzie. każdą komendę zapisują w zeszycie krok po kroku a opowiadanie im że mają sami próbować, kombinować itd nie daje rady (boję się że coś popsuję). Tak więc uwaga jak najbardziej słuszna ale zastrzeżenie równie słuszne. Czytać do końca Panowie a nie zaraz "hejterować". Oczywiście jak najbardziej są ludzie którzy bez problemu radzą sobie z nowinkami IT ale dlatego że są z nimi na bieżąco.

  • 0

    7. ~Miki  2013-03-27 16:58:28  host: 62.159.77.167

    @Rank po co wydalasz takie bzdety. Nikogo nie interesuje Twoja opinia o Polakach, tylko opinia o sprzecie i wrazeniach z uzytkowania.

  • 0

    8. ~Marek  2013-05-02 01:21:18  host: 178.218.225.164

    Przy okazji, kupiłem tego tableta mojej teściowej, która ma zaledwie 60 i jakoś nie widzę by miała z nim problemy. Mówiąc szczerze posługuje się nim po tygodniu całkiem wprawnie. Myślę, że tablety a szczególnie z androidem są intuicyjne w obsłudze i wystarczy chęć nauki. Mam nadzieję , że większość z nas ma normalnie rozwiniętą rodzinę. Co do Nota, można powiedzieć, że rozsądna cena choć znajdziemy tańsze "podobne" , jednakże szybkość reakcji i rewelacyjna matryca wyprzedzaja innych. Porównywałem jak świecą konkurenci i można powiedzieć, że w tej cenie trudno jest o konkurenta. Co do jakości wykonania szkoda że nie ma obudowy z metalu. Matryca troche sie palcuje ale rysik w tej kwestii bardzo przydatny. Fajna sprawa Tablet wykrywa rysik i można położyć dłoń pisząc na nim. Co do aplikacji to nie trzeba chyba wyjaśniać spore możliwości dużo programów za free. No tak ale są i wady, brak bezpośredniego portu USB oraz wyjścia HDMI. Można jednak zakupic przejściówkę kwestia czy to potrzebujesz. Jeśli o mnie chodzi to trochę za mało pamięci. Dodatkowa karta to tylko 32Gb wiec nie powala. Prędkość wymiany plików przez USB chyba troche za wolna ;) Ogólnie mówiąc jeśli potrzebujesz elektronicznego notatnika do robienia zapisków oraz fotek w załączniku to ok. Można podpiąć klawiaturę zewnętrzna i jest bardziej poręcznie . Przeglądać internet w łóżku albo na tarasie myślę że ok. Grać , no raczej mały komfort. Praca ... raczej nie ten kierunek. Ogólnie polecam jeśli szukasz tego co wyżej zapisałem będziesz zadowolony. Pozdrawiam,

  • 0

    9. ~Mary  2013-06-19 09:33:15  host: host-217-97-254-54.jrbnet.com

    "Uderz w stół a nożyce się odezwą..." ;)

  • 0

    10. ~mat  2016-03-22 19:13:23  host: 85-222-36-172.dynamic.chello.pl

    Gdzie ten tablet ma DYKTAFON? Nie mogę go nigdzie znaleźć. Może ktoś wie i może mnie oświecić ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet