Samsung Galaxy Note 10.1 LTE (2014 Edition) - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Note 10.1 LTE (2014 Edition) Opinie o Samsung Galaxy Note 10.1 LTE (2014 Edition)

Samsung Galaxy Note 10.1 LTE (2014 Edition)

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Mareu  2013-09-06 15:52:24  host: 5-226-79-124.ip.netia.com.pl

    Wyświetlacz to nie będzie super amoled niestety. Zmieńcie proszę.

  • 0

    2. ~deret4  2013-12-03 21:23:28  host: 83.1.81.90

    Tablet ma wejście na standardową karte SIM a nie na micro SIM jak jest podane.

  • 0

    3. ~Greko  2014-01-18 18:44:51  host: 83-238-94-247.ip.netia.com.pl

    deret4 - nie wiem skąd masz masz tą informację, ale patrzę w gniazdo na SIM, patrzę na włożoną tam kartę i to jest zdecydowanie karta micro SIM, więc wprowadzasz użytkowników w błąd. Chyba że masz na myśli pierwszą edycję note'a 10.1 - a tu komentujemy edycję 2014 - swoją drogą najlepszy obecnie tablet na świecie

  • 0

    4. ~ludek  2014-06-08 18:04:27  host: p57B03C75.dip0.t-ipconnect.de

    oczywiscie ze mikro SIM

  • 0

    5. ~Sloma  2016-10-17 00:41:50  host: 088156244141.bartoszyce.vectranet.pl

    Tablet znakomity, do tej pory od początku 2014 roku działa u mnie bez problemów. Jedyna wada to brak androida w wersji powyżej 4.4.2, pisałem do samsunga w hong-kongu (mam tablet z dystrybucji hong-kong) z pytaniem o aktualizacje androida powyżej 4.4.2 ale dostałem odpowiedź że nie planują już więcej aktualizacji ... Tablet wydany 10/2013 ma obecnie system z 12/2013 i brak planów na nowszy więc samsung leci sobie z klientami w kulki nie wspierając tak drogiego produktu który nie ma nawet następcy (wtedy mogli by tłumaczyć że wspierają nowszy produkt) w serii tabletów Note. Jest tylko Galaxy Tab S którego aktualizaują, a tamten tablet był wydany jakieś pół roku po Note 10.1 2014 edition. Ja mój kupiłem w Polsce ale z dystrybucji azjatyckiej bo chciałem 32GB, LTE i snapdragona 800 zamiast exynosa z dystrybucji Polskiej i europejskiej. Polski ma androida w wersji 5 a więc lepiej, ja mój mogę też do wersji 5 zaktualizować ale nie OTA tylko ręcznie ściągając z nieoficjalnej strony firmware androida w wersji 5.1.1 (z dystrybucji singapuru). I chyba spróbuję zainstalować ten android w wersji 5 bo gwarancja i tak mi się już skończyła.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet