Samsung Galaxy Nexus - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Nexus Opinie o Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus

w sumie: 28
  • 0

    1. ~  2011-12-19 22:52:31  host: 178-73-6-39.home.aster.pl

    Ten telefon nie ma videorozmów. Aktualnie oferuje tylko video chat i rozmowy video przez skype.

  • -1

    2. ~pawełek  2011-12-26 12:19:17  host: 83-238-139-139.ip.netia.com.pl

    Polecam xperie neo v. Co do nexusa to super telefonik tylko mogli się postarać jeszcze z aparatem.

  • 0

    3. ~kaaamil  2011-12-28 12:48:19  host: 178.183.197.115.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Samsung Galaxy III :D według mnie lepsza jest tylko Motorola Droid.

  • 0

    4. ~Tomanio22  2011-12-29 21:37:22  host: user-164-127-221-243.play-internet.pl

    Praktycznie kopia galaxy s II. Tylko z najnowszym androidem ICS 4.0. Ale galaxy s II również niedługo otrzyma ICS 4.0.

  • 1

    5. ~modycysia  2012-01-07 16:01:38  host: 095160119241.swietochlowice.vectranet.pl

    4. A ty ślepy jesteś ? oprócz nowego andka ma jedyny w swoim rodzaju ekran Super Amoled HD...720x1280 robi wrażenie :) ten ekran to jest przyszłość... Za niedługo ujrzymy kolejne smartfony z takim extra ekranem :)

  • 1

    6.  2012-01-07 23:09:25

    do 4. Ty chyba nie zauważyłeś jednej najważniejszej rzeczy... Że ten telefon ma ekran Super Amoled HD o rozdzielce 720x1280 pix czego nie ma żaden inny smartfon... ten ekran jest początkiem nowej ery ekranów w smartfonach i jest to krok w dobra strone :)A co do telefonu to barzo mi się podoba produkt od google :)

  • -1

    7. ~A-MAN  2012-01-08 00:32:23  host: cpc2-sgyl18-0-0-cust747.sgyl.cable.virginmedia.com

    Nie ma gorilla glass i slotu microsd. Dla mnie odpada. 16gb minus 2-3gb nA system to za mało dla mnie. fatalna decyzja o nieumieszczeniu slotu na karty. Czekam na sgs2 HD :)SS3 TEZ BEDZIE NA MIEJSCU:)

  • 0

    8. ~minicomp  2012-01-08 15:18:26  host: 81-219-112-150.adsl.inetia.pl

    Nikt nie pochwali go za rozdziałke chyba pierwszego ificjalnego ics za procesror cotrex A9

  • 0

    9. ~pan telefonik  2012-01-10 11:17:56  host: aqs42.internetdsl.tpnet.pl

    wygląd kosmiczny, wytrzymalszy od gs II, pprzynajmniej nie pęknie w pół jak włoży się do przedniej kieszeni :P

  • 0

    10. ~A-MAN  2012-01-16 21:07:59  host: cpc2-sgyl18-0-0-cust747.sgyl.cable.virginmedia.com

    Sgs 2 hd jest dla mnie lepszy, a nadchodzący wkrótce sgs3 to bedzie bajka.Nexus nie ma gorilla glass i microsd. Dla mnie odpada chociaz moge go miec juz dzis za 30funtów z nielimitowanym netem.

  • 0

    11. ~abdullah  2012-01-26 04:17:48  host: gqp42.internetdsl.tpnet.pl

    mi jakośSGS II nie pęknął w kieszeni ;D

  • 0

    12. ~Mat  2012-01-29 20:52:08  host: rt2bb246-84-196.routit.net

    Dzisiaj kupiłem sobie tego fona. Monitor robi wrażenie dziala bardzo szybko. Jest trochę nudnh bo jak narazie nie ma na niego zbyt wiele dobrych gier czy aplikacji. Bardzo estetycznie wykonany. Lepszej jakości obudowa niz w mojej poprzedniej i9000

  • 0

    13.  2012-02-05 22:04:19

    Ja przesiadłem się z HTC Sensation na Galaxy Nexus'a. Kumpel przesiadł się z SGS II na Galaxy Nexus'a - Obaj nie żałujemy swojej decyzji. Telefon zdecydowanie lepszy od w/w

  • 0

    14. ~adolf  2012-02-09 14:44:00  host: agdq113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie! Mam pytanko, kiedy będzie w ofercie u polskich opów?

  • 0

    15. ~Krzysiek  2012-02-11 21:39:44  host: host-78-148-114-25.as13285.net

    Witam a ja powiem tak mam go od kilku dni i ma kilka wad ktore mnie strasznie irytuja 1-ekran nie wyswietla bialego koloru przy minimalnym ustawieniu oswietlenia jest szary z pasami nie da sie na to patrzec Jak ustawisz jasnosc na 50 procent jest duzo lepiej ale i tak swieci na blekitna 2-szary kolor jest po prostu nie do przyjecia NP GADU GADU WYGLADA KOSZMARNIE TAK SAMO JAK MARKET PODCZAS LADOWANIA STRONY 3-KILKA APLIKACJI SYSTEMOWYCH ( KSIAZKI/FILMY I MUZYKA )SA NIEDOPRACOWANE JEZELI CHODZI O TLO KOLOR 4-PRZEGLADARKI BEZ WYJATKU CZY TO SYSTEMOWA CZY OPERA MAJA BUGI CO JAKIS CZAS JEDEN TEKST NACHODZI NA DRUGI tO MINUSY JAKIE SA WIDOCZNE DLA OKA BO INNE KOLORY SA POPROSTU PIEKNE CZERN JEST IDEALNA ALE BIALY I SZARY STRASZNIE RAZI OKO

  • -1

    16. ~MR.Smartfon  2012-03-13 22:15:10  host: pub-195-222-102-193.welnowiec.net

    7-A-MAN:czytaj ze zrozumieniem bo telefon posiada slot microSDHC nie ma tylko karty pamieci w zestawie.

  • 0

    17. ~Leniuch  2012-03-14 14:16:31  host: mzo98.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś jeszcze może mi coś powiedzieć o tym telefonie. W sumie to już go kupiłem, ale jeszcze nie odebrałem. Jakieś rady, coś o telefonie. Czy naprawdę ma "szary" biały kolor? Jak z baterią?

  • 0

    18. ~Marvin  2012-03-14 22:31:26  host: host-212-67-156-224.cable.net-inotel.pl

    @A-MAN nexus ma gorilla glass @Krzysiek odłóż ten telefon i kup sobie słownik. przyda się bardziej

  • 0

    19. ~keczupi  2012-06-02 13:22:50  host: abqz44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nexus to najlepszy telefon teraz z uwagi na pewne i szybkie aktualizacje. Ma parę wad m.in. przyciski zabierają nam część ekranu i słaby aparat to największe wady. Myślę że wezmą to pod uwagę przy Nexusie pod andka 5.0. Poza tym to same zalety i świetny ekran. Pozdrawiam

  • 0

    20. ~kulka  2012-08-30 02:35:25  host: aflp176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Opis nie jest dokładny, telefon nie posiada slotu na kartę. Jest dostępny w wersjach 16 lub 32GB wbudowanej pamięci. Kolory wyświetlacza odwzorowywane są tak jak w poprzednich wyswietlaczach SUPER AMOLED np. i9000/i9100 więc najładniejsza opcja dostepna na rynku. Cena / jakość to świetny wydatek

  • 0

    21. ~David1n  2012-09-01 14:34:32  host: host-214-180.wad.pl

    wcale nie ma slabego aparatu :) to, ze ma 5 mp nic nie znaczy... zdjecia robi swietne. no ale tak juz jest jak ktos uwaza, ze 8 jest lepsze tylko dla tego, ze to wieksza liczba xD dosyc czesto zmieniam telefony i nexusa nie polecam... energozerny wyswietlacz. za slaba bateria jak na taki telefon. problem mial z wytrzymaniem jednego dnia przy pisaniu smsow i kilku krotkich telefonach ;/ dodam, ze zawsze jasnosc praktycznie na minimum 30sek wygaszanie wyswietlacza wylaczone sieci 3g dla niby zaoszczedzenia baterii. zadnych rewelacji w tym tel nie ma ;D no ale wiadomo, ze ludzie po przejsciu z np Avili na Nexusa sie jaraja... osobiscie mam na bierzaco wszystko co wychodzi i Nexus zdecydowanie nie siadl.

  • 0

    22. ~pablo  2012-09-03 08:14:46  host: 89-68-117-43.dynamic.chello.pl

    on ma cos innego niż gorilla glass, tzn innej firmy.

  • 0

    23. ~DaNzel.  2013-01-10 19:58:56  host: 178-36-112-144.adsl.inetia.pl

    Z tego co ja słyszałem, to ten smartfon miał mieć procesor Dual-Core 1,8 Ghz, a nie 1,2 Ghz. Która z tych informacji jest poprawna ?

  • 0

    24. ~aaa  2013-01-28 10:23:06  host: user-5-173-124-252.play-internet.pl

    Nigdzie nie znalazłem informacji o 1.8. Ma 1.2 GHz

  • 0

    25. ~Pit  2013-03-24 18:42:28  host: 82.147.215.186

    Telefon bardzo dobry, szybki, bardzo dobrze pisze się smsy czy maile. Od maja 2012 drugi upgrade systemu. Jeśli uzywa sie 2G glownie do dzwonienia, smsow czy emaili i powyłacza się wiekszość bezuzytecznych ozdobników jak drgania przy dotknieciu itp. to bateria trzyma 2 dni. Jedno ale, po 9 miesiacach uzywania coraz czesciej wylacza sie bez przyczyny i zero reakcji, tylko wyciagniecie baterii skutkuje. Mam nadzieję, że to jednostkowy przypadek. Pojdzie do naprawy lub wymiany na inna marke.

  • 0

    26. ~nexus  2013-07-30 10:48:33  host: user-94-254-132-84.play-internet.pl

    Dane powyżej wymagają poprawy. Telefon ma już oczywiście android 4.3.

  • 0

    27. ~szom  2013-09-17 22:47:10  host: bxt101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem. Mimo dużych rozmiarów rewelacyjnie leży w dłoni. Nie ma co porównywać do mniejszego S2, większego S3 czy nawet S4. Lepiej leżał mi tylko leciwy HTC Sensation. Mimo 2 lat użytkowania, optymalizacje jakie tworzy Google (już Android 4.3) pozwalają na bezzacięciową pracę urządzenia. Nie ma najmniejszych lagów, czego nie można powiedzieć o najnowszych "eSkach" Samsunga. Czysty android to ogromny plus, zero śmieci, więc bez obaw można zainstalować jakikolwiek zasobożerny launcher. Ja mam Next Launcher 3D i wszystko śmiga jak w czterordzeniowcach. Mankamentem jest czasem trochę mało RAMu i nierozszerzalna pamięć ale te dwa minusy przesłaniają mi wszystkie ogromne plusy. Przymierzałem się do Nexusa 4 ale ilość problemów o jakich piszą użytkownicy zniechęciła mnie. Poza tym jak włączyłem oba urządzenia obok siebie i zobaczyłem ten mizerny ekran IPS to na nowo się zakochałem w moim Super AMOLEDzie HD. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Warty dosłownie każdej złotówki.

  • 0

    28. ~lasman  2015-02-07 10:06:22  host: google-proxy-66-249-81-217.google.com

    Widzę że Samsung olał sobieaktualizacjae do 4.4

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet