Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200 Opinie o Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

w sumie: 30
  • 0

    1. ~elo  2013-04-12 08:28:28  host: apn-77-113-47-237.dynamic.gprs.plus.pl

    Samsung stawia na duże telefony moim zdaniem trochę za duże.

  • 0

    2. ~wenrychora  2013-04-12 13:38:08  host: user-31-175-54-134.play-internet.pl

    czemu nie ma radia ?????????

  • 0

    3. ~radek  2013-04-13 17:42:34  host: v14-15.opera-mini.net

    Co z tym radiem nie ma go? Jak tak to wielki shit bez radia.

  • 0

    4. ~BlaZ3  2013-04-13 21:11:18  host: adnp15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie telefon ! To tablet z 3G ! Dobra 5.5 cala rozumiem , ale żeby 6.3 ? Zaraz szajsung wypuści telefony 8 calowe . Polityka samsunga jest nie do ogarnięcia !

  • 0

    5.  2013-04-14 18:41:12

    ja nie mogę coraz większe ekrany robią dlatego coraz mniej lubię smartfony te pierwsze były najlepsze np mój pierwszy był htc hd2 a teraz jak ten samsung jak się zmieścici do kieszeni ???

  • 0

    6. ~lukasz  2013-04-16 11:45:59  host: airspan-101-194-static.13.radom.pilicka.pl

    @barni2, BlaZ3 Przecież nikt Was nie zmusza do kupna takiego giganta. Mi też osobiście tak duży telefon nie leży ale w przyszłości kto wie, obecnie moje 4,7" wydaje się OK. Na pewno znajdą się ludzie, którym takie telefony spasują ze względu na rozmiar, reszta może sobie wybrać coś mniejszego, smartfonów jest cała masa. Przecież nie może być tak na rynku, że producenci wypuszczają tylko to co akurat mi leży. Sam telefon zapowiada się przyzwoicie.

  • 0

    7. ~eloo  2013-04-16 22:27:16  host: 85-202-61-38.internetia.net.pl

    Chińczyk nawet 8 calowy telefon schowa w kieszeni a ich jest trochę więcej.

  • 0

    8. ~soszi  2013-04-17 14:50:56  host: ip-178-212-216-181.ambit24.net

    nareszcie smartfon z podczerwienią .będe mógł se przesyłac zdjęcia z mojego starego simensa przez irde

  • 0

    9.  2013-04-18 13:21:46

    @5 To nie jest smartfon.

  • 0

    10. ~janusz  2013-04-19 15:09:24  host: axr15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wam nie pasuje to nie kupujcie ludzie musicie tak narzekać? masz problem ze duży? kup sobie galaxy mini jak ci nie pasuje takie coś ja lubie duże telefony i ten jest do tego dobrym przynajmniej wszystko dobrze widać mimo tego że go trzeba będzie nosić w plecaku. A radio to sobie kup osobno albo zainstaluj z marketu Problem? Ja jakoś nie widzę.

  • 0

    11. ~janusz  2013-04-19 15:12:10  host: axr15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A i jeszcze jedno wole nosić płytke w keszeni czy plecaku która waży 200g niż hamburgera czy cegłe jak kto woli która waży 700g logika tych których stać na wszystko.. Galaxy tab 2 używam teraz jakoś mi wielkoscią nie przeszkadza i nie mam problemów z użytkowaniem...

  • 0

    12. ~ArkadioMoralez  2013-04-21 21:53:53  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Projektanci tych telefonów dobrze wiedzą co robią :) Na takim dużym wyświetlaczu fajnie prezentuje się korzystanie z netu i aplikacji ( np. nawigacja) Pozatym panowie z samsunga znają wymiary ludzkich kieszeni w spodniach...

  • 0

    13.  2013-04-22 17:22:44

    irda??? serio? :D po co?

  • 0

    14. ~coleslaw  2013-04-22 21:56:43  host: 178235149242.warszawa.vectranet.pl

    W Rosji była prezentacja 6,3 i 5,8. Filmik na You tube jest. Cena za 6,3 19 950 rubli. Czyli ok. 1950 złotych. Nie winszuje mu sukcesu, gdyż z 1700 nowe Note 2 bez problemu się kupuje. Jeśli w Polsce cena nowego będzie większa niż 1500 , nie ma sensu kupno tego fona, gdyż specyfikacja jest spóźniona minimum o rok. Huawei Ascend Mate w Australii sprzedawany jest za ok 1300 zl. Cena samsunga powinna być niewiele wiekszą. Gdyż poza rozmiarem ekranu , wszytstko jest poniżej standardu modelu flagowego. Poza tym sądze że z racji małego zainteresowania model będzie odstawiony przez developera jesli idzie o soft i aktualizacje.

  • 0

    15. ~coleswal  2013-04-29 21:13:07  host: 178235149242.warszawa.vectranet.pl

    NA sto procent Sony wypuści Togari z 6,44 cala z lepszym aparatem , prockiem i ramem. No i Full HD. Note III ponon 3 GB Ramu 0- sens zakupu Galaxy MEga 6.3 będzie jeśli jego cena będzie w granicach 1100-1400zl nówka.

  • 0

    16. ~stan  2013-05-06 15:10:02  host: abkg98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma radia fm transmitera fm modułu tv-dvbt-----szmelc!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    17. ~znafffca  2013-05-08 19:25:44  host: 078088140243.jeleniagora.vectranet.pl

    Takie urządzenie służy przy okazji do dzwonienia. Ważniejsze jest oglądanie filmu czy internet. A dzwonienie i tak przez bluetooth idzie więc mogę go trzymać gdzie chcę. Zaś wielkość ekranu jest głównym motywem nabycia. Tak więc tutaj decyduje już tylko cena.

  • 0

    18. ~dmc  2013-05-20 21:08:40  host: 213.108.152.81.wlantech.pl

    zajebisty 8mm grubości dla mnie super

  • 0

    19. ~Zdzislaw  2013-06-17 23:53:28  host: dox111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jestem mega mile zaskoczony ponieważ chodzi szybciej niż s3 !!! naprawdę udany model ale hmmm troche duzy ale to kwestia zapotrzebowania

  • 0

    20. ~lysylysy20  2013-06-25 05:11:46  host: 178.180.28.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mojego notka mam juz ponad rok wiec bardzo mnie cieszy fakt, ze bede mial godnego zastępce. Brak radia chyba sobie jaja robicie ;-) jeszcze dual sim by sie przydal to juz bedzie petarda nawet z 2 klocki.

  • 0

    21. ~bsn  2013-07-14 07:32:45  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    najlepszy telefon dla hakera

  • -1

    22. ~punk  2013-07-24 00:04:29  host: 176.100.195.85

    Szczeze jesli maja takiego bubla wypuscic jak ten i z bateria tez taka jak pisze czyli 3200 mAh to ja nie wruze mu przyszlosci, wiadomo jak Galaxy Note trzyma przy 2600 mAh wiec ta bateria to jakis kiepski prima aprisowy zart. Na pewno nie kupie zadnego telefonu z bateria ponizej 4000 mAh

  • 0

    23. ~krisu  2013-08-10 23:38:38  host: v31-10.opera-mini.net

    za niedlugo szajsung wypusci 'smartfona' z ekranem 32cale jaki mam w tv :-) aktualnie uzywam sony xperie j, z ekranem 4cale i to jest najlepszy telefon jaki mialem :-) za jakis czas planuje nabyc htc one mini, poniewaz htc one ma o ile dobrze pamietam ekran 4.8cala, co juz jest za duzym ekranem. wersja mini posiada ekran 4.3cala, co nie stanowi duzej roznicy w porownaniu do rozmiarow xperii :-D pozdro

  • 0

    24. ~David  2013-08-30 10:16:45  host: 62.244.131.227

    jestem aktualnie posiadaczem galaxy mega 6.3 jest telefonem świetnym do przeglądania internetu, oglądania filmów itp. a wielkość wcale nie przeszkadza nosze go w kieszeniach w spodnie nie wszystkie się mieści ale w kieszenie marynarki wchodzi bez problemów

  • 0

    25. ~misiek  2013-09-01 11:30:50  host: 10.163.227.176.static.rdi.pl

    najważniejsze że da się trzymać jedną ręką i nawet rozmawiać, choć wygląda to trochę karykaturalnie, przy nim sgs 4 wygląda jak mały smartfon, a sgs 4 mini jak mała zabaweczka dla dzieci :)

  • 0

    26.  2013-09-05 09:00:11

    Naprawdę może się podobać.

  • 0

    27. ~mitusm  2013-09-16 13:19:32  host: user-94-254-197-196.play-internet.pl

    Telefon śmiga perfekcyjnie, jest szybszy niz sgs3 na ori sofcie. Po co komu 4 rdzenie w telefonie, ludzie otwórzcie oczy !! SGS4 dalej muli jak otwieracie kontakty. Mega 6.3 jest o dziwo świetnie zoptymalizowany i chodzi ślicznie. Brak fullhd, chyba tylko dzieciakom z gimnazjum będzie go brakować. 90% z Was w monitorze 17/19" ma mniejszą rozdzielczość, a widzidzie niby pikslele na 6"...haha.

  • 0

    28. ~Znawca  2013-10-09 17:07:45  host: w3cache.polsat.net.pl

    Krótka opinia po kilku dniach użytkowania, na początek ZALETY: - EKRAN mimo, że to TFT bardzo pozytywnie zaskakuje, przesiałem się z Sony Xperii Z a wcześniej z Samsunga S3, Note2 i muszę przyznać, że ten ekran miażdży Xperię Z, kąty widzenia fenomenalne, jasność lepsza niż w Note 2 i S3, biel jest w końcu biała nie to co w S3 i Note2, do internetu jest perfekcyjny, rozmiar jednak ma znaczenie, nie chcę już teraz wracać do telefonów mniejszych niż 5 cali to od tej granicy dla mnie zaczyna się smartfon, nie mam uwag, szkoda że nie ma full hd ale nie razi to w ogóle, zdjęcia, filmy, gry, internet miód! - PROCESOR, RAM, GPU: zaskakująca płynność działania, ten 2 rdzeniowy procesor 1.7 GHz niesamowicie zaskakuje, telefon jest szybszy od S3 i Note 2, dorównuje Xperii Z! Gry chodzą wszystkie, tego też się nie spodziewałem: FIFA 14, Asphalt 8 zero ścinek, nie gubi klatek, baaardzo mnie zaskoczył i NIE GRZEJE SIĘ JAK KONKURENCJA - SZOK! - APARAT: taki sam jak w S3 czy Note 2 nie można narzekać! - BATERIA: nie mam uwag, nie spodziewałem się takiego czasu działania, 8-9 godzin ciągłego korzystania z internetu po WiFi na automatycznym podświetleniu ekranu, jako zwykły telefon spokojnie 2 pełne doby: 100 SMS, 2 godziny rozmów, 2-3 godziny grania i internetu w tym czasie i pełne 48 godzin przy ekranie 6.3 cala SZACUNEK DLA SAMSUNGA, konkurencja z mniejszymi ekranami działa 60% tego czasu! - WAGA, WIELKOŚĆ, JAKOŚĆ WYKONANIA: lekki jak na rozmiar ekranu, mały jak na rozmiar wyświetlacza (zobacz Xperię Z Ultra jest znacznie większa i cięższa), wykonanie to duży pozytyw nic nie trzeszczy, nic nie skrzypi! - NAJNOWSZY ANDROID 4.2.2: nie zawiesza się, chodzi płynnie, ma masę nowych opcji! WADY: - Nie zawsze dobrze działa czujnik światła, czasami mam wrażenie, że ekran jest zbyt jasny. - Wysoka cena ale to nowość więc musi taka być. - Ciężko go wyjąć z kieszeni prowadząc samochód, ale ni

  • 0

    29. ~Maciek  2013-11-26 15:00:08  host: 89-72-176-142.dynamic.chello.pl

    Mam i9205 z LTE i lepszego telefonu nie miałem. Szybko chodzi, bateria trzyba około 3 dni. Ekren rewelka, porównywałem z Samsung Galaxy Note 3 i minimalnie gorszy. Rewelka ;-)

  • 0

    30. ~Pawel  2014-04-14 15:57:59  host: host-89-230-194-206.lublin.mm.pl

    w play dla firm wychodzi za ok 1050 zl w abo 73 zl (ceny brutto, do zaplacenia 379+vat) cena sklepowa 1500-1700 zl

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet