Samsung Galaxy K Zoom - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy K Zoom Opinie o Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K Zoom

w sumie: 11
  • -1

    1. ~JanosiQ  2014-05-02 17:02:57  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Jest fajny ale ma wade: brak radia

  • 0

    6. ~Linn  2014-06-02 10:12:04  host: google-proxy-66-249-81-225.google.com

    Na mój gust jest świetny, i z wyglądu, i z bebechów. Tylko cena jak zawsze będzie zapierająca, choć chyba nadal niższa niż S5

  • 0

    8. ~  2014-06-06 09:02:55  host: bvr45.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie go go na dzień dzisiejszy 6 czerwca kupię?

  • 0

    9. ~look  2014-06-09 11:12:01  host: 193.28.0.200

    Niestety pod względem jakości zdjęć na głowę biją go stara Nokia N8 (którą sam posiadam) oraz majstersztyk wśród smartfonów z aparatem Nokia 1020. Chodzi mi tutaj o fizyczną wielkość matrycy a to niestety przekłada się na jakość zdjęć. Także jeśli koś choć trochę interesuje się fotografią i zależy mu na smartfonie z dobrym aparatem to wybierze Nokię 1020. Ja swoją N8 wymieniam właśnie na 1020 :)

  • 1

    10. ~makro  2014-06-27 02:27:12  host: 149.226.255.200

    Nie wydaje mi się by na głowę biły.
    Nokia 1020 ma znacznie słabszy interfejs, oraz możliwości. Wielkosć matrycy nie zawsze ma tak duże znacznie, gdyż tutaj przykładowo została użyta BSI CMOS co przekłada się na lepszą jakość wieczorem mimo dosyć ciemnej matrycy 3,1
    Zastanawiałem się nad nokią 1020, lecz wolny autofocus i to naprawdę wolny, bo ludzie w opiniach dosyć często na niego narzekali jest dla mnie dużą wadą. Tutaj dano nacisk na zrobienie szybkiego zdjęcia, a jak chcę się coś lepszego, to i tak trzeba wziąć lustrzankę. No i Nokia 1020 ma bardzo słabe bebechy w porównaniiu z tym telefonem.

  • 0

    11. ~SEE  2014-08-13 00:46:12  host: host-176-221-120-198.dynamic.mm.pl

    A mnie ciekawi jak jest rozwiązany zoom obiektywu ? W Samsungu Galaxy S4 ZOOM, funkcja zbliżenia była totalną porażką i pewnie dlatego sprzęt nie bardzo się sprzedawał... Testowałem ten poprzedni model i zdjęcia były naprawdę dobre, ale nagrywanie filmów z "warkoczącym" zoomem (w trakcie kadrowania) było wielkim nieporozumieniem... Silnik obiektywu był tak głośny że nagrywał się na materiale video (który dodatkowo się przyciszał w czasie robienia zbliżenia)... do tego kompletnie od czapy system sterowania zoomem (małym pierścieniem na obiektywie). Bardzo interesuje mnie to czy te dwie olbrzymie wady Galaxy S4 ZOOM zostały wyeliminowane w Samsungu Galaxy K ZOOM - testował go ktoś pod tym kątem ?

  • 1

    12. ~Marcin  2014-08-28 15:17:12  host: 093105149068.radom.vectranet.pl

    K zoom ma LTE, poprawcie to :)

  • 0

    13. ~Fencior  2014-09-07 12:40:03  host: p5B31116A.dip0.t-ipconnect.de

    Telefon posiadam 3 tygodnie. Jest bardzo fajny pod względem wizualnym i technicznym, po prostu niczego mu nie brakuje a co do radia to zawsze można posłuchać Radia Online :) Polecam

  • 0

    14. ~Rafal  2014-12-17 13:40:58  host: host-46-186-119-130.dynamic.mm.pl

    ten telefon w ogóle nie posiada diody LED ? co za tym idzie nie posiada funkcji latarki ? jest to drobna ale bardzo mocno i często przydające się funkcja

  • 0

    15. ~napolleon  2014-12-27 08:52:07  host: ip-37-248-255-184.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Ja miałem s4 zoom ponad rok i bylem z niego mega zadowolony po dwóch miesiącach stał się całkowicie intuicyjny a wszystkie wady opisywane jak niewygodny pierścień zoom czy grubość to pomówienia i złe ludzkie języki, moim zdaniem jest genialny i fotki tez całkiem przyzwoite. Nie wymagjmy cudów ze w złych warunkach oświetleniowych będzie robił genialne zdjęcia , ja używam nikona d 300 i tez ma problemy choć oczywiście jakość przy większych ISO jest nieporównywalna. Ale generalnie przeżuciem się na k zooma i tak po prawdzie grubsza s4 dużo lepiej mi w dłoni leżała choć pewnie po dwóch miesiącach żadnych wad nie bede dostrzegał, moim zdaniem s4 zoom jak i ? zoom są genialne

  • 0

    16. ~hens  2015-12-12 15:41:05  host: 46.238.221.17

    Obiektyw 10x ZOOM to jest marketingowy kant. ZOOM określa sie od ogniskowej fi 50mm
    (porównywalnie do 50mm filmu małoobrazkowego)
    Idąc tokiem rozumowania tych danych to minimalna ogniskowa porównywalna do fi 20mm.
    to ten wyrób z ogniskową (porównywalną) ma ZOOM x 10.
    A FAKTYCZNIE jedynie 200/50 minus jeden CZYLI FAKTYCZNIE ZOOM JEST ........X 3
    No ale teraz bełkot marketingowy w pseuda informacjach przesłania rozum recenzentom.
    Prawidłowe oznaczenie tego obiektywu powinno wyglądac tak
    ............-2,5 / 0 / 4........... lecz podręczniki fotografii mówią o minus 1 czyli ZOOM X 3
    Przykładem jest obiektyw do aparatu Exakta Varex 1000 o oznaczeniu Orestegor 5,6 x 500 ZOOM jedynie X 10

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet