Samsung Galaxy J5 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy J5 Opinie o Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

w sumie: 45
  • 0

    1. ~Ja  2015-11-19 21:51:36  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    Witam, użytkuje telefon od tygodnia. Jestem bardzo zadowolony. Proces daje rade, internet smiga, ekran fajny. Aparat mógłby szybciej łapać ostrość jak w S4, ale nie ma tragedii. Bateria nawet nawet trzyma.

  • 0

    2. ~Ja  2015-11-24 14:49:16  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    Wysłałem ostatnio opinię i nie ma? Co w niej było nie tak?

  • 0

    3. ~Wojciik  2015-12-15 16:21:59  host: user-164-126-18-149.play-internet.pl

    Polecam ten telefon, płynnie chodzi nic się nie zacina. Wyświetlacz mega wyraźny a bateria przy ciągłym LTE (w domu Wi-fi) trzyma na spokojnie 2 dni! Polecam!

  • 0

    4. ~wiktorr  2015-12-22 23:29:10  host: 109241091035.olsztyn.vectranet.pl

    Wziąłem telefon z kartą Raiffeisena,bo taniej, bo 5 GB internetu, jakieś nielimitowane smsy, ale jeszcze czekam na to cacko. Mam nadzieję, że się sprawdzi :D

  • 0

    5. ~wiola  2015-12-29 08:44:03  host: user-94-254-210-22.play-internet.pl

    Jak odblokować numer w tym telefonie bo zablokowalam ?

  • 0

    6. ~miki  2015-12-30 22:43:23  host: 176.109.166.44.dolnet.pl

    Nie ma diody powiadomień, za to na LTE śmiga , aż miło :) Reszta same plusy

  • 0

    7. ~Radzio  2016-01-06 13:56:17  host: apn-77-114-35-58.dynamic.gprs.plus.pl

    Zajebisty telefonik

  • 0

    8. ~qwerty  2016-01-19 07:32:50  host: user-94-254-192-174.play-internet.pl

    Cześć mam j5 od 2 dni jest typowo średnia półka cenowa. Mianowicie, ma za mało pamięci wbudowanej, bateria trzyma powiedzmy całkiem nieźle. Aparat jest dobry, ekran super

  • 0

    9. ~gośćnju  2016-01-30 13:00:16  host: public-gprs516672.centertel.pl

    Ustalił ktoś czy ten telefon obsługuje HD Voice (kodek AMR WB)? Czy można sobie zmienić ustawienia w menu serwisowym?

  • 0

    10. ~  2016-02-09 19:09:47  host: 194.181.131.242

    Mam telefon od prawie 2 miesięcy i od miesiąca sam się wyłącza i włącza oraz niektóre aplikacje nie chca się otworzyć pisze że została daną aplikacja zatrzymana telefon bardzo się grzeje i ostatnio zaczął się przycinać

  • 0

    11. ~Smgaaa  2016-02-09 23:48:06  host: user-94-254-147-178.play-internet.pl

    Dziwne jest to że ten telefon jest dosłownie identyczny jak samsung grand-prime g531f .. Jedynie co ten model ma lepsze to aparat .. a droższy jest od grand prime o około 150złoty.. Po co kupować j5 skoro można kupić praktycznie to samo za około 150zloty mniej?

  • 0

    12. ~Boi  2016-02-12 17:51:18  host: 89-78-103-161.dynamic.chello.pl

    Telefon nie posiada wbudowanego odtwarzacza muzyki.

  • 0

    13. ~BARNEJ314  2016-02-16 18:01:14  host: ava174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam miesiąc i z czystym sumieniem polecam . Cena/jakość na plus +

  • 0

    14. ~evgon  2016-02-22 20:14:45  host: 178235172216.elblag.vectranet.pl

    jedno pytanko, ma radio?

  • 0

    15. ~gość  2016-02-27 22:52:17  host: public-gprs517562.centertel.pl

    Jestem użytkownikiem tego modelu i na poczatku wszystko ładnie pięknie przez krotki okres , mam go nie całe trzy miesiące i powiem ze bateria szybko pada , i strasznie się zacina

  • 0

    16. ~maciej3531  2016-02-29 17:10:49  host: 178-36-207-253.adsl.inetia.pl

    Przy wyłączonych dźwiękach wibracja prawie nie działa. Czy można to gdzieś podkręcić?

  • 0

    17. ~do viola  2016-03-17 09:37:09  host: dvj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trzeba wymienić telefon na inny :-))))

  • 0

    18. ~  2016-03-26 10:55:59  host: netpanel-212-182-98-189.samsonowicza-f1.lublin.pl

    Telefon po nie całym miesiącu przecina się nie reaguje po dłuższej chwili włącza się aparat

  • 0

    19. ~Zainteresowana.  2016-03-31 16:05:43  host: 83-238-146-56.static.ip.netia.com.pl

    Mam pytanie. Czy ten telefon ma wejście na 2 karty sim? Pozdrawiam.

  • 0

    20. ~aska  2016-04-03 17:41:23  host: 78.10.95.149

    Grand prime lepszy??? Aparat mimo 8 mpx oblednie paskudnie robi zdjecia'zero koloru za mgla ,a j5 ma 13 mpx super amoled. Przeszlamz grand prime w ciagu sekundy. Moj j5 robi boskie focieeee

  • 0

    21. ~  2016-04-10 19:30:49  host: 159-205-75-147.adsl.inetia.pl

    mam dylemat. samsung J5 czy huawei p8 lite ? i uzasadnienie dlaczego ten ?

  • 0

    22. ~Bialovski  2016-04-24 22:44:54  host: 82-132-231-148.dab.02.net

    Zacina zacina ... 80% ludzi zapycha pamiec .. ma poinstalowane jakies klawiatury .. programy nie czyszczac ramu ... telefonu nie mialem .. ale sadzac po parametrach powinien smigac .. super . Nawet s2 galaxy jesli sie dba .. to sie nie zacina az tak bardzo

  • 0

    23. ~vonfornal  2016-04-25 06:19:54  host: 188.146.8.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    J5 dłużej na baterii trzyma od P8 Lite, po wyłączeniu Lte!, 3 dni to minimum. Co do S.GrandPrime, to J5 to taki starszy (lepszy) brat.

  • 0

    24. ~Karolka czerwona  2016-05-07 10:53:56  host: apn-5-60-167-131.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam go od wczoraj za 600 zł jestem zadowolona świetny telefon miałam kilka do tej pory na Windows i na Android ale ten jest najfajniejszy aparat bajka kolorystyka ekranu poezja

  • 0

    25. ~Jowcia111  2016-05-16 09:33:08  host: user-94-254-178-142.play-internet.pl

    Super!!bardzo polecam!!!

    P.s.Właśnie to używam!

  • 0

    26. ~Grzegorz  2016-05-23 08:17:59  host: google-proxy-66-102-9-21.google.com

    Po dwóch miesiącach użytkowania samoczynnie pękła szybka. Uszkodzenie nie podlega gwarancji. Przykre podejście obsługi Samsung. NIGDY WIĘCEJ S.

  • 0

    27. ~aszil  2016-05-25 22:55:50  host: 53579DF7.cm-6-8c.dynamic.ziggo.nl

    Chciałam wybrać dzwonek ale nie ma możliwości podsłuchu melodii

  • 0

    28. ~Ckfan  2016-05-29 05:26:25  host: user-94-254-227-52.play-internet.pl

    Samsung galaxy J5 robi rewelka zdjęcia, wszystko śmiga elegancko za cene do tysiaka to nic lepszego nie znajdziecia, polecam!

  • -1

    29. ~mroczny  2016-05-29 16:26:13  host: static-78-11-27-2.devs.futuro.pl

    Mam ten telefon niemal od roku. Największą jego wadą jest 8GB pamięci wbudowanej. Bo zainstalowaniu kilku, kilkunastu aplikacji telefon zgłasza brak wolnego miejsca. Nawet jeśli teoretycznie aplikacja powinna dać się jeszcze zainstalować to telefon odmiawia - sygnalizując brak wolnej pamięci. Dodam, że gimnastyka w postaci czyszczenia pamięci podręcznej, przenoszenia aplikacji na dokupioną kartę pamięci tak naprawdę niewiele daje.
    Obraz na wyświetlaczu w pełnym słońcu jest niemal niewidoczny - istnieje tryb "na zewnątrz", dzięki któremu wyświetlacz staje się czytelny ale trzeba go ręcznie uruchomić (manipulując w prawie niewidocznym menu) a tryb ten aktywny jest tylko przez 15 min. W słabszym świetle obraz bardzo jest czytelny, ostry.
    Aparat bardzo przyzwoity ale w oświetlonych miejscach dość często widać lekką poświatę (to chyba urok Samsungów, bo na innych modelach też jest widoczna), do zdjęć np. z iphona sporo mu brakuje mimo 13MPix. Szkło obiektywu jest odstaje z tyłu obudowy więc łatwo je porysować więc trzeba posiłkować się futerałem.
    Internet w telefonie działa świetnie. Sam telefon jest bardzo szybki i nie zamula.
    Bateria trzyma bardzo długo jak na smartfony. Katowany telefon wytrzymuje niemal cały dzień. Używany rzadziej powinien bez trudu działać 2-3 dni na jednym ładowaniu. Przy intensywnym użytkowaniu telefon potrafi się dość mocno nagrzać. Operowanie na nagrzanym wyświetlaczu jest nieprzyjemne.
    Telefon jest bardzo solidnie wykonany i co najistotniejsze jeszcze ani razu się nie zepsuł, co w przypadku moich doświadczeń z wieloma telefonami jest jakimś ewenementem.

  • 0

    30. ~TomoXTm  2016-06-05 17:05:31  host: host-197.16.elzappero.net

    Zastanawiam się czy j3 czy j5

  • 0

    31. ~ja  2016-06-15 12:41:19  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    po pol roku uzytkowania jestem caly czas zadowolony z J5, soft smiga bez przcinki, bateria trzymała tak samo, do poki się nie rozładowała i juz nie chciala sie naładować, poszło do serwisu, czekam na naprawe gwarancyjną.

  • 0

    32. ~ada,  2016-06-17 12:14:08  host: 10-i-net.pc.pl

    Super telefonik ,ma wszystko co trzeba
    Telefon sprawny ,zawsze gotowy jak supermasterka a do tego robi zdjęcia na miare 600 złotych bdb ..

  • 0

    36. ~Wolny  2016-07-17 19:07:07  host: d87-100.icpnet.pl

    Ludzie mają samsunga narzekają na samsunga mają LG narzekają na LG, temu pęknie szybką ten masło pamięci, kupicie coś najpierw zachwalacie jak się znudzi-Maruszynie kupujecie nowy inny i tak w koło, niektóre bzdury jak się to oczy bolą.

  • 0

    37. ~Paweł  2016-07-26 19:57:26  host: 89-73-34-44.dynamic.chello.pl

    Ludzi narzekają, ponieważ czego chce cie od telefonu ??... Żeby dobrze chodziło, dobry aparat , nie ścinał się ??
    To kupcie sobie Iphone coś na iosie , to będziecie zadowoleni, wiadomo że nie każdy śmierdzi pieniążkami żeby dawac 2-3 tys na telefon ale coś za coś :)
    Każdy telefon na androidzie bedzie się cioł ... nie ma znaczenia czy kupisz najnowszego. :) To Tylko kwestia czasu :)
    Pozdro. :):) To moje zdanie.

  • 0

    38. ~hehe  2016-07-28 07:54:38  host: 188.146.130.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    telefon zajebisty

  • 0

    39. ~gość  2016-08-02 20:35:38  host: user-94-254-193-227.play-internet.pl

    Mam ten telefon ponad miesiąc i jestem z niego bardzo zadowolona :) wystarczy na bieżąco czyścić pamięć i nie zaśmiecać zbędnymi rzeczami i będzie ok. Poza tym nie zacina się, bateria trzyma ok. dwóch dni. Zdjęcia są dobrej jakości. Jak na tą cenę, bardzo dobry telefon, polecam :)

  • 0

    40. ~Hejka  2016-08-09 15:32:18  host: abyk219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam z całego serca!

  • 0

    41. ~psuja043  2016-08-10 16:47:33  host: dct177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy zakupić ten telefon zalezy mi na duzej pamiecie (dosyć) i fajnym aparacie i by mocno sie nie zawieszał

  • 0

    42. ~Seniorka  2016-08-26 07:18:57  host: 87-239-179-124.rev.inds.pl

    Używam telefonu tylko do rozmów i wysyłania sms - kilka rozmów dziennie i kilka wiadomości tekstowych. Dzisiaj jest piątek, a w poniedziałek ładowałam telefon i poziom naładowania baterii wskazuje jeszcze 69 procent.

  • 0

    43. ~gacek  2016-08-31 11:52:46  host: public-gprs350985.centertel.pl

    Po dobrej konfiguracji przy kilku rozmowach dziennie bateria wytrzymuje 8-9 dni.

  • 0

    44. ~  2016-09-08 11:41:11  host: dmw195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam
    Ktoś wie może jak używać kompasu w tym telefonie i czy jest taka opcja
    Dzieki i pozd.

  • 0

    45. ~agusia1111  2016-09-28 17:34:21  host: user-94-254-146-75.play-internet.pl

    Bardzo fajny telefon. Polecam:))

  • 0

    46. ~Patryk  2016-10-14 08:58:07  host: ajj214.internetdsl.tpnet.pl

    Witam,

    Wczoraj kupiłem Mamie kartę pamięci micro sd sdhc 8gb i galaxy j5 j500f jej nie czyta. Dlaczego ?

  • 0

    47. ~Patryk  2016-10-14 08:59:53  host: ajj214.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Wczoraj kupilem do tego telefonu Mamie Karte pamieci microsd sdhc 8gb po włożeniu karty do telefonu nie widzi jej. Dlaczego ?

  • 0

    48. ~  2016-10-14 18:40:08  host: 178-214-9-2.mtm-info.pl

    czy ten tel ma hd voice?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet