Samsung Galaxy J5 2016 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy J5 2016 Opinie o Samsung Galaxy J5 2016

Samsung Galaxy J5 2016

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Wiesiek  2016-07-24 14:18:25  host: 185.220.38.84.otvk.pl

    Świetny telefon,a bateria cały dzień intensywnego użytkowania bez problem

  • 0

    2. ~Kolo  2016-10-01 17:58:25  host: 093105187205.warszawa.vectranet.pl

    Telefon jako jeden z nielicznych OBSŁUGUJE wideorozmowy

  • 0

    3. ~Sławomir  2017-01-15 18:29:52  host: public-gprs351147.centertel.pl

    Na początku wydawał się plastikowy, ale po paru dniach się przyzwyczaiłem i teraz nie przeszkadza mi.
    Szybko działa.

  • 0

    4. ~Dante  2017-03-05 19:32:04  host: aim219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sławomir potrzebowałeś kilku dni by sie domyslic, że tel jest metalowy???? Przeciez ramke metalowa idzie wyczuc od razu do tego ciezar tez swiadczy, ze nie jest to sam plastik tel mam od 8 miesiecy karta 64 giga pelna dziala idealnie oby tak dalej, sprawdza sie w miejscach ze slabym zasiegiem 4 anteny robia swoje w lesie zasieg 3g bez problemu gdyby dali mu funkcje i czujniki z s4 tel byl by nie do pobicia

  • 0

    5. ~Andrzej  2017-03-13 11:19:20  host: 78-11-101-2.static.ip.netia.com.pl

    Nie posiada prawdziwego kompasu. Nawigacja na piechotę działa słabo.
    Inne funkcje bez zarzutów

  • 0

    6. ~Danio_86  2017-04-14 14:41:32  host: 91-232-91-230.citylan.com.pl

    Posiadam ten telefon od ok. 4 miesięcy i muszę przyznać, że jestem z niego bardzo zadowolony, świetne kolory, dobre zdjęcia, zero zawieszeń, jeśli nie męczy się go bez przerwy to bateria trzyma ok. 3 dni (w dobie smartfonów to sporo czasu;P), dobrze się go trzyma w ręku i obsługuje drugą, gps dobrze łapie zasięg i nie gubi go często tak jak to miałem wcześniej w P8 lite chociaż z huawei-ja też byłem zadowolony. Także szczerze polecam ten telefon ze średniej półki cenowej. Minusem może być, ale to minimalnym brak diody powiadamiającej o sms-ie lub rozmowie w czasie uśpienia

  • 0

    7. ~Michalb  2017-04-19 16:40:40  host: ip-185-28-251-1.mynet.com.pl

    Nic wiecej nie oczekuje od tel . Jak narazie dziala super nie grzeje sie nic. jakosc do ceny ocena : 10/10

  • 0

    8. ~Zuzanna  2017-07-21 21:44:41  host: bkh96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Info tel

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-156-69-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową generację iPhone'ów Apple'a?

Apple iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus zaprezentowane

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet