Samsung Galaxy J5 2016 Dual SIM - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy J5 2016 Dual SIM Opinie o Samsung Galaxy J5 2016 Dual SIM

Samsung Galaxy J5 2016 Dual SIM

TTTTTT
w sumie: 8
  • 0

    1. ~haz  2016-10-12 13:39:59  host: pc218-155.kopnet.pl

    Witam. jak tu jest zastosowany typ dual sim. No i czy slot jest hybrydowy czy oddzielnie są na dwie karty i microsd

  • 0

    2. ~Karol  2016-11-21 19:34:21  host: 194.181.137.124

    Dual sim na 2 karty micro + slot na karte pamięci

  • 0

    3. ~zycho  2016-11-21 23:50:37  host: wn-145-019.wieczysta.krakow.pl

    oddzielne - trzy sloty

  • 0

    4. ~  2016-12-05 23:18:55  host: user-94-254-240-29.play-internet.pl

    DualSIM Standby DSS; trzy oddzielne sloty - SIM1 SIM2 microSD - bez hybrydy i jakiś śmiesznych "szufladek". Aby dostać się do kart sim trzeba wyjąć baterię, dostęp do karty microSD niczym nieograniczony.

  • 0

    5. ~ub king  2016-12-13 11:18:54  host: hja70.internetdsl.tpnet.pl

    co do Samsung Galaxy J5 2016 dual sim to jest oddzielne miejsce na obydiwe karty sim i na microsd.

  • 0

    6. ~Przemo33833  2016-12-23 19:42:00  host: 5-206-247-96.customer.tom-net.pl

    Samsung galaxy j 5 2016 jest dużo lepszy od samsung galaxy s7 ten samsung galaxy j 5 2016 jest zwysokiej pułki mam ten telefon i muwili mi w plusie że jest naj bardzej sprzedającym telefonem w polsce i i samsung galaxy j5 2016jest wodo odporny radze wam go kupywać

  • 0

    9. ~Przemo33833  2016-12-24 13:09:59  host: 5-206-247-96.customer.tom-net.pl

    Sasmung galaxy j5 2016

  • 0

    10. ~Karol  2017-01-27 15:29:17  host: 194.181.137.113

    2 karty micro sim + slot microsd

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-54-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Play odNowa?

Play odNowa - nowa oferta na kartę

 

Zobacz wynik | Opinie (70)

Archiwum Ankiet