Samsung Galaxy J3 2016 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy J3 2016 Opinie o Samsung Galaxy J3 2016

Samsung Galaxy J3 2016

w sumie: 43
  • -1

    1. ~Ambasador marki Samsung  2016-07-18 11:01:16  host: 80.54.158.135

    Smartfony Samsung z serii J idealnie nadają się dla tych, którzy chcą posiadać telefon o dobrych specyfikacjach, a jednocześnie nie chcą wydać dużo pieniędzy.

  • -2

    2. ~Ambasador marki Samsung  2016-07-18 11:11:45  host: 80.54.158.135

    Jeśli ktoś chce sprawić prezent swojemu dziecku, to Samsung Galaxy J3 (2016) jest bardzo dobrym wyborem. Telefon ma bardzo dobre specyfikacje, a jednocześnie nie jest bardzo drogi. Idealnie nadaje się na pierwszy telefon dla dziecka.

  • 1

    3. ~  2016-09-28 17:10:56  host: nat.rt2.zol01.30mega.pl

    A jak ktoś nie jest już dzieckiem to może go zakupić?

  • 1

    4. ~bb  2016-10-07 14:34:10  host: n09-04-07.opera-mini.net

    Jak patrzę na konfigurację, to aż płakać mi się chce, że za taką kasę takie barachło ludziom wciskają...

  • 0

    5. ~gqx  2016-10-16 20:43:22  host: 095160097196.warszawa.vectranet.pl

    Bardzo ważne pytanie, czy jest lepszy w wydajności i jakości ekranu, aparatu od xperii e4g?? Bo niestety ma też ledwo 8GB brutto wewn :/

  • 1

    6. ~ZIP  2016-10-17 14:22:37  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    " Idealnie nadaje się na pierwszy telefon dla dziecka" Pierwszy telefon dla dziecka ? Ludzie ... Ambasador lepiej by s dziecku książkę kupiła i zachęciła je do przeczytania

  • 0

    7. ~Karolina  2016-10-22 08:33:52  host: public-gprs360060.centertel.pl

    Bardzo polecam ten telefon jest bardzo ładny, nie zacina się, a mimo 8Mpx robi wspaniałe zdjęcia, pamięci też mi starcza mam go od może pół roku. GORĄCO GO POLECAM !

  • 0

    8. ~mati  2016-10-22 18:50:42  host: idc124.idc.net.pl

    czy może ktoś napisać o baterii w tym telefonie

  • 0

    10. ~WueM  2016-11-18 07:14:41  host: 109241117116.pruszczgdanski.vectranet.pl

    Ekran AMOLED w tym wydaniu to porażka. Brak możliwości dokładnego ustawienia parametrów co skutkuje "mydlanym" ekranem.Aparat.. niby 8Mpix a poprzedni fon mojej Mamy (też Samsung) z 5Mpix robił zdjęcia zdecydowanie lepsze. To tyle.

  • 0

    11. ~janek  2016-11-27 12:20:13  host: bir220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potwierdzam , tragiczny procesor

  • 0

    12. ~J3 jako telefon dla dziecka  2016-12-20 09:45:58  host: lzo186.internetdsl.tpnet.pl

    Quo vadis Polsko. Moje dziecko do 16 roku życia nosiło starą nokię monochromatyczną i to wcale nie ze względu na brak kasy.

  • 0

    13. ~Kakoja  2017-01-27 06:27:11  host: 46.45.111.196

    Telefon używam od pół roku.Jest strzałem w dziesiątkę. Zastanawiałam się nad jego kupnem lecz nie potrzebnie bo okazal się super smartfonem. SUPER ZDJĘCIA nasycone kolory. Ogólnie jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. POLECAM WSZYSTKIM!

  • 0

    14. ~pl  2017-02-03 12:22:37  host: chz22-1-78-196-237-22.fbx.proxad.net

    gdzie znajdują się gry w tym telefonie

  • 0

    15.  2017-02-03 20:48:52

    słaby telefon jak na te piniendze, polecam zakupić już huawei Y6 II ♥ o wiele lepszy

  • 0

    16. ~Slawek  2017-02-15 19:11:27  host: ip-11-176.mannet.pl

    Kiepski aparat, zrywa BT w samochodzie, kiepski zasięg, nie polecam !!!!!

  • 0

    17. ~tomono  2017-03-01 23:55:02  host: ftth-nat-14.ip4.greenlan.pl

    Samsung J3 - po dwóch miesiącach użytkowania pękł wyświetlacz przy ładowaniu, porażka....... serwis proponuje naprawę za 300 zł bez gwarancji że problem się nie powtórzy, swoją drogą jeżeli wyświetlacz z wymianą kosztuje tylko tyle to już wiem skąd taka jakość, żałuję że się skusiłem na ten budżetowy smartfon, radzę się dobrze zastanowić przed zakupem :(

  • 0

    19. ~Mateusz  2017-03-10 12:00:13  host: dju243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Parametry jak na cenę i wykonanie dobre chociaż przydałaby się wieksza bateria,wywalenie fabrycznych aplikacji-śmieci i aktualizacja do androida 6 lub 7 bo już najwyższy czas.

  • 0

    20. ~paweł  2017-03-13 10:26:33  host: 031011128078.dynamic-zab-03.vectranet.pl

    po półroczne, wcale nie intensywnej eksploatacji padła bateria.Fabrycznie napakowany zbędnymi aplikacjami. Jednym słowem, absolutnie nie polecam.

  • 0

    21. ~Leon  2017-03-13 18:29:09  host: public-gprs385424.centertel.pl

    Telefon wypadł mi z ręki podczas obiadu przy stole,kiedy miałem rączki tłuste od przepysznego kurczaczka z rożna przyszedł sms,po sprawdzeniu postanowiłem odłozyc cudo techniki ponownie na stół jednak z racji tłustych rączek wysunął sie bezwładnie i upadł na stół nakryty ceratą z kosmicznej wysokosci 15 cm !!!!!!!!!!! Efekt upadku?? Zbita szybka przednia:szok,niedowierzanie ,dramat,To ostatni szajsung jaki miałem.

  • -1

    22. ~dawid  2017-03-20 22:13:08  host: AToulouse-658-1-129-157.w86-217.abo.wanadoo.fr

    super nowoczesny sprzęt,extra procesor i inne rzeczy,super komórka z nowoczesnymi rozwiązaniami i świetnym wyglądem.Polecam

  • 0

    23. ~Podgrzybek  2017-04-29 09:48:09  host: public-gprs382822.centertel.pl

    Za taki hajs mozecie se kupic lg k8

  • 0

    24. ~moniczka335  2017-05-15 23:06:21  host: apn-77-115-96-120.dynamic.gprs.plus.pl

    no sorry ale jak ktoś ma tłuste rączki to może mieć pretensje sam do siebie

  • 0

    25. ~andre  2017-05-27 16:09:33  host: apn-31-0-67-9.dynamic.gprs.plus.pl

    Kupiłam wczoraj tego samsunga niby fajny
    Ale mam pytanie czemu jak jestem na messenger to nie moge zrobić zdjęcia. I dadac filmów

  • 0

    26. ~andre  2017-05-27 16:11:50  host: apn-31-0-67-9.dynamic.gprs.plus.pl

    Kupiłam wczoraj tego samsunga niby fajny
    Ale mam pytanie czemu jak jestem na messenger to nie moge zrobić zdjęcia. I dadac filmów

  • 0

    27. ~Krysia  2017-07-12 16:58:27  host: 37.85.70.92

    Mam go i jestem bardzo zadowolona polecam

  • 0

    28. ~Sławek  2017-08-09 15:03:06  host: user-94-254-145-53.play-internet.pl

    Mam ten telefon pół roku i jestem zadowolony bateria trzyma około dwóch dni przy średnim używaniu telefonu. Najwięcej bateria rozładowuje się przy chodzeniu po internecie. Robi filmy i zdjęcia bardzo dobrej jakości ogólnie aparat jest bardzo dobry sam dopasowuje się do odległości od obiektów fotografowanych dlatego zdjęcia są ostre i czyste są kontury postaci. Podsumowując z telefonu Jestem zadowolony i z pewnością w przyszłości wezmę następnych telefon tej serii. Wcześniej miałem telefon Microsoft 535 to była totalna porażka bo telefon Bardzo źle działał zacinał się i wiecznie się psuje. W tym tego problemu nie ma nie zawiesza się i nie zacina się wszystko działa bez zarzutu kilka razy w ciągu ostatniego pół roku mi się zaczął w takim przypadku wystarczy wyłączyć telefon i włączyć go na nowo czyli Innymi słowy restart systemu. Wówczas wszystko działa jak należy.

  • 0

    29. ~alko  2017-08-09 15:04:55  host: user-94-254-145-53.play-internet.pl

    Andre z tego co wiem to do mesengera nie można dodać filmów. Jedyne Multimedia akceptowalne przez ten komunikator to zdjęcia i jakieś tam gify.

  • 0

    30. ~oborniczanin  2017-08-11 14:27:32  host: user-94-254-129-19.play-internet.pl

    Super Telefon! Działa dokładnie jak bym chciał!!!

  • 0

    31. ~Twizzy  2017-09-13 15:51:11  host: a07-07-08.opera-mini.net

    Chce kupić ten telefon i wydaje mi sie nawet ok.

  • 0

    32. ~maka7  2017-09-30 23:27:08  host: 185-136-133-2.lubonet.net

    posiadam od prawie roku, ogolnie jestem zadowolona. polecam glownie osobom niezdecydowanym. sadze, ze sie nie zawiedziecie. pozdrawiam.

  • 0

    33. ~Jery  2017-10-16 19:46:54  host: p5B1102D8.dip0.t-ipconnect.de

    Telefon porazka .
    Podczas odklejania szkla hartowanego pekl dotyk .
    Uwazajcie na ten badziew .

  • 0

    34. ~Ifeoma zu8734zu  2017-11-02 16:12:43  host: 89-68-65-8.dynamic.chello.pl

    Polecam

  • 0

    35. ~qdw  2017-12-09 18:30:19  host: 188.146.161.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam Samsung j3 i jestem z niego bardzo zadowolony Super działa internet youtuba nie zawiesza się polecam

  • 0

    36. ~robrom  2018-01-02 07:01:10  host: 188.146.100.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witam.
    Telefon świadomie wybrany. Na razie problem to, że robi lepsze zdjęcia niż moja lustrzanka. Obrabiam na nim zdjęcia w PS miodzio sprawa po PC. Tylko pytanie do znawców :
    Nawet po przeniesieniu aplikacji morning diamonds kartę SD zdjęcia zapisuje w pamięci. Parę godzin plik ma 10 MB i zatyka wszystko. Ręczne przenoszenie na sd pomaga. Jest inny sposób?

  • 0

    37. ~Prostak  2018-01-18 14:03:57  host: 188.146.105.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Polecam LG K10

  • 0

    38. ~Siekiera  2018-02-06 21:16:01  host: public-gprs354540.centertel.pl

    Nigdy nie miałam tak marnego telefonu. Zawiesza się ciągle. Zasięgu aparat nie łapie, chociaż sieć jest. Przerywa rozmowy. Nie przerzucaja się dane na kartę . Bateria nie trzyma. Nokia 3210 lepszym wyborem. Przynajmniej nie wkurza. Nie polecam. Cena aktualna 520zl to nie porozumienie. Taka kwotę powinni dopłacać za nerwy związane z użytkowaniem

  • 0

    39. ~Mała  2018-02-15 16:25:31  host: 188.146.64.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Hejka . Wszystkich ja nie jestem zadowolona z tego telefonu ciągle muszę usuwać fotki lub aplikacje chyba, że nie mam tej karty mirco mam taką starą . Kto mi powiem ile kosztuje taka karta mirco? Pozdrawiam serdecznie ten kto ma ten telefon Samsung Galaxy J3

  • 0

    40. ~Przemek  2018-02-16 19:46:01  host: 77-173-18-177.ip.telfort.nl

    Telefon bardzo fajny i bateria długo wytrzymuje polecam

  • 0

    41. ~Grażka  2018-02-19 22:27:45  host: acgf237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon wygodny bateria ok zdjęcia ok jestem happy

  • 0

    42. ~wiesia  2018-03-05 10:00:54  host: ip-89-103-62-175.net.upcbroadband.cz

    Po zrobieniu jednego zdjecia telfon ma pelna pamiec!!!! Koszmar aplikacji na karte sd nie mozna przesunac. Masakara totalna nie mowiebo tym ze nawet tapety jednej nie mozna zgrac.

  • 0

    43. ~Arek  2018-03-18 10:44:52  host: 188.146.166.156.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Fajny telefon nienależnie do ludzi wymagających a jak ktoś chce bmw to cegłę dziuramkę sobie nosi

  • 0

    44. ~Zadowolona  2018-03-20 02:02:17  host: user-94-254-176-202.play-internet.pl

    Mam i jestem bardzo zadowolona. Polecam

  • 0

    45. ~Ja  2018-06-08 13:15:34  host: gate.mpec.krakow.pl

    Mag 1,5 roku, niby ok, ale są rzeczy co mnie wkurzają, słabe zdjęcia, mało pamięci, delikatna szybka mimo folii pękła, internet zacina, aplikacje nie instalują się na SD tylko do telefonu i trzeba ręcznie przenosić. N a koniec niezdecydowanym.... nie polecam!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-158-24.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że iPhone'y powinny mieć port USB-C?

Piekło zaczyna zamarzać: przyszłe iPhone'y mogą mieć port USB-C

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet