Samsung Galaxy J3 2016 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy J3 2016 Opinie o Samsung Galaxy J3 2016

Samsung Galaxy J3 2016

w sumie: 15
  • -1

    1. ~Ambasador marki Samsung  2016-07-18 11:01:16  host: 80.54.158.135

    Smartfony Samsung z serii J idealnie nadają się dla tych, którzy chcą posiadać telefon o dobrych specyfikacjach, a jednocześnie nie chcą wydać dużo pieniędzy.

  • -2

    2. ~Ambasador marki Samsung  2016-07-18 11:11:45  host: 80.54.158.135

    Jeśli ktoś chce sprawić prezent swojemu dziecku, to Samsung Galaxy J3 (2016) jest bardzo dobrym wyborem. Telefon ma bardzo dobre specyfikacje, a jednocześnie nie jest bardzo drogi. Idealnie nadaje się na pierwszy telefon dla dziecka.

  • 1

    3. ~  2016-09-28 17:10:56  host: nat.rt2.zol01.30mega.pl

    A jak ktoś nie jest już dzieckiem to może go zakupić?

  • 1

    4. ~bb  2016-10-07 14:34:10  host: n09-04-07.opera-mini.net

    Jak patrzę na konfigurację, to aż płakać mi się chce, że za taką kasę takie barachło ludziom wciskają...

  • 0

    5. ~gqx  2016-10-16 20:43:22  host: 095160097196.warszawa.vectranet.pl

    Bardzo ważne pytanie, czy jest lepszy w wydajności i jakości ekranu, aparatu od xperii e4g?? Bo niestety ma też ledwo 8GB brutto wewn :/

  • 1

    6. ~ZIP  2016-10-17 14:22:37  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    " Idealnie nadaje się na pierwszy telefon dla dziecka" Pierwszy telefon dla dziecka ? Ludzie ... Ambasador lepiej by s dziecku książkę kupiła i zachęciła je do przeczytania

  • 0

    7. ~Karolina  2016-10-22 08:33:52  host: public-gprs360060.centertel.pl

    Bardzo polecam ten telefon jest bardzo ładny, nie zacina się, a mimo 8Mpx robi wspaniałe zdjęcia, pamięci też mi starcza mam go od może pół roku. GORĄCO GO POLECAM !

  • 0

    8. ~mati  2016-10-22 18:50:42  host: idc124.idc.net.pl

    czy może ktoś napisać o baterii w tym telefonie

  • 0

    10. ~WueM  2016-11-18 07:14:41  host: 109241117116.pruszczgdanski.vectranet.pl

    Ekran AMOLED w tym wydaniu to porażka. Brak możliwości dokładnego ustawienia parametrów co skutkuje "mydlanym" ekranem.Aparat.. niby 8Mpix a poprzedni fon mojej Mamy (też Samsung) z 5Mpix robił zdjęcia zdecydowanie lepsze. To tyle.

  • 0

    11. ~janek  2016-11-27 12:20:13  host: bir220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potwierdzam , tragiczny procesor

  • 0

    12. ~J3 jako telefon dla dziecka  2016-12-20 09:45:58  host: lzo186.internetdsl.tpnet.pl

    Quo vadis Polsko. Moje dziecko do 16 roku życia nosiło starą nokię monochromatyczną i to wcale nie ze względu na brak kasy.

  • 0

    13. ~Kakoja  2017-01-27 06:27:11  host: 46.45.111.196

    Telefon używam od pół roku.Jest strzałem w dziesiątkę. Zastanawiałam się nad jego kupnem lecz nie potrzebnie bo okazal się super smartfonem. SUPER ZDJĘCIA nasycone kolory. Ogólnie jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. POLECAM WSZYSTKIM!

  • 0

    14. ~pl  2017-02-03 12:22:37  host: chz22-1-78-196-237-22.fbx.proxad.net

    gdzie znajdują się gry w tym telefonie

  • 0

    15.  2017-02-03 20:48:52

    słaby telefon jak na te piniendze, polecam zakupić już huawei Y6 II ♥ o wiele lepszy

  • 0

    16. ~Slawek  2017-02-15 19:11:27  host: ip-11-176.mannet.pl

    Kiepski aparat, zrywa BT w samochodzie, kiepski zasięg, nie polecam !!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-220-238.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Średnia wartość zlecenia w Bliku w 3Q2016 wyniosła 204 zł

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet