Samsung Galaxy J3 2016 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy J3 2016 Opinie o Samsung Galaxy J3 2016

Samsung Galaxy J3 2016

w sumie: 21
  • -1

    1. ~Ambasador marki Samsung  2016-07-18 11:01:16  host: 80.54.158.135

    Smartfony Samsung z serii J idealnie nadają się dla tych, którzy chcą posiadać telefon o dobrych specyfikacjach, a jednocześnie nie chcą wydać dużo pieniędzy.

  • -2

    2. ~Ambasador marki Samsung  2016-07-18 11:11:45  host: 80.54.158.135

    Jeśli ktoś chce sprawić prezent swojemu dziecku, to Samsung Galaxy J3 (2016) jest bardzo dobrym wyborem. Telefon ma bardzo dobre specyfikacje, a jednocześnie nie jest bardzo drogi. Idealnie nadaje się na pierwszy telefon dla dziecka.

  • 1

    3. ~  2016-09-28 17:10:56  host: nat.rt2.zol01.30mega.pl

    A jak ktoś nie jest już dzieckiem to może go zakupić?

  • 1

    4. ~bb  2016-10-07 14:34:10  host: n09-04-07.opera-mini.net

    Jak patrzę na konfigurację, to aż płakać mi się chce, że za taką kasę takie barachło ludziom wciskają...

  • 0

    5. ~gqx  2016-10-16 20:43:22  host: 095160097196.warszawa.vectranet.pl

    Bardzo ważne pytanie, czy jest lepszy w wydajności i jakości ekranu, aparatu od xperii e4g?? Bo niestety ma też ledwo 8GB brutto wewn :/

  • 1

    6. ~ZIP  2016-10-17 14:22:37  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    " Idealnie nadaje się na pierwszy telefon dla dziecka" Pierwszy telefon dla dziecka ? Ludzie ... Ambasador lepiej by s dziecku książkę kupiła i zachęciła je do przeczytania

  • 0

    7. ~Karolina  2016-10-22 08:33:52  host: public-gprs360060.centertel.pl

    Bardzo polecam ten telefon jest bardzo ładny, nie zacina się, a mimo 8Mpx robi wspaniałe zdjęcia, pamięci też mi starcza mam go od może pół roku. GORĄCO GO POLECAM !

  • 0

    8. ~mati  2016-10-22 18:50:42  host: idc124.idc.net.pl

    czy może ktoś napisać o baterii w tym telefonie

  • 0

    10. ~WueM  2016-11-18 07:14:41  host: 109241117116.pruszczgdanski.vectranet.pl

    Ekran AMOLED w tym wydaniu to porażka. Brak możliwości dokładnego ustawienia parametrów co skutkuje "mydlanym" ekranem.Aparat.. niby 8Mpix a poprzedni fon mojej Mamy (też Samsung) z 5Mpix robił zdjęcia zdecydowanie lepsze. To tyle.

  • 0

    11. ~janek  2016-11-27 12:20:13  host: bir220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potwierdzam , tragiczny procesor

  • 0

    12. ~J3 jako telefon dla dziecka  2016-12-20 09:45:58  host: lzo186.internetdsl.tpnet.pl

    Quo vadis Polsko. Moje dziecko do 16 roku życia nosiło starą nokię monochromatyczną i to wcale nie ze względu na brak kasy.

  • 0

    13. ~Kakoja  2017-01-27 06:27:11  host: 46.45.111.196

    Telefon używam od pół roku.Jest strzałem w dziesiątkę. Zastanawiałam się nad jego kupnem lecz nie potrzebnie bo okazal się super smartfonem. SUPER ZDJĘCIA nasycone kolory. Ogólnie jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. POLECAM WSZYSTKIM!

  • 0

    14. ~pl  2017-02-03 12:22:37  host: chz22-1-78-196-237-22.fbx.proxad.net

    gdzie znajdują się gry w tym telefonie

  • 0

    15.  2017-02-03 20:48:52

    słaby telefon jak na te piniendze, polecam zakupić już huawei Y6 II ♥ o wiele lepszy

  • 0

    16. ~Slawek  2017-02-15 19:11:27  host: ip-11-176.mannet.pl

    Kiepski aparat, zrywa BT w samochodzie, kiepski zasięg, nie polecam !!!!!

  • 0

    17. ~tomono  2017-03-01 23:55:02  host: ftth-nat-14.ip4.greenlan.pl

    Samsung J3 - po dwóch miesiącach użytkowania pękł wyświetlacz przy ładowaniu, porażka....... serwis proponuje naprawę za 300 zł bez gwarancji że problem się nie powtórzy, swoją drogą jeżeli wyświetlacz z wymianą kosztuje tylko tyle to już wiem skąd taka jakość, żałuję że się skusiłem na ten budżetowy smartfon, radzę się dobrze zastanowić przed zakupem :(

  • 0

    19. ~Mateusz  2017-03-10 12:00:13  host: dju243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Parametry jak na cenę i wykonanie dobre chociaż przydałaby się wieksza bateria,wywalenie fabrycznych aplikacji-śmieci i aktualizacja do androida 6 lub 7 bo już najwyższy czas.

  • 0

    20. ~paweł  2017-03-13 10:26:33  host: 031011128078.dynamic-zab-03.vectranet.pl

    po półroczne, wcale nie intensywnej eksploatacji padła bateria.Fabrycznie napakowany zbędnymi aplikacjami. Jednym słowem, absolutnie nie polecam.

  • 0

    21. ~Leon  2017-03-13 18:29:09  host: public-gprs385424.centertel.pl

    Telefon wypadł mi z ręki podczas obiadu przy stole,kiedy miałem rączki tłuste od przepysznego kurczaczka z rożna przyszedł sms,po sprawdzeniu postanowiłem odłozyc cudo techniki ponownie na stół jednak z racji tłustych rączek wysunął sie bezwładnie i upadł na stół nakryty ceratą z kosmicznej wysokosci 15 cm !!!!!!!!!!! Efekt upadku?? Zbita szybka przednia:szok,niedowierzanie ,dramat,To ostatni szajsung jaki miałem.

  • -1

    22. ~dawid  2017-03-20 22:13:08  host: AToulouse-658-1-129-157.w86-217.abo.wanadoo.fr

    super nowoczesny sprzęt,extra procesor i inne rzeczy,super komórka z nowoczesnymi rozwiązaniami i świetnym wyglądem.Polecam

  • 0

    23. ~Podgrzybek  2017-04-29 09:48:09  host: public-gprs382822.centertel.pl

    Za taki hajs mozecie se kupic lg k8

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-136-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę roamingową sieci Plus?

Roaming UE według Plusa

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet