Samsung Galaxy J1 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy J1 Opinie o Samsung Galaxy J1

Samsung Galaxy J1

w sumie: 45
  • 0

    1. ~Caterina  2015-04-17 22:42:22  host: ip-37-248-254-19.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Wygląda nieźle, ale co z radiem, bo dla mnie to dosyć istotna informacja.

  • 0

    2. ~piter  2015-07-02 22:49:18  host: 81.162.208.242

    512 mb. Ramu spoko

  • 0

    3. ~ewulda  2015-07-10 11:03:33  host: 89-77-127-135.dynamic.chello.pl

    Telefon posiadam od 2 tygodni . Posiada radio i moim zdaniem bardzo fajny telefon dla tych ktorzy nie potrzebuja jakis wielkich bajerów to jak najbardziej polecam . dodatkowym PLUSEM JEST FAKT IŻ JEST BARDZO CIENKI I ZGRABNY DZIEKI CZEMU PRZYJEMNIE LEZYW DLONI .

  • 0

    4. ~Zjarana86  2015-08-29 16:59:34  host: public-gprs516871.centertel.pl

    Mam ten telefon od 3 tygodni i niejestem zadowolona. Telefon sie zacina non stop, zdaza mu sie zawiesic, samoczynnie wychodzi z aplikacji, nie lapie zasiegu ....mieszkam praktycznie w centrum gdzie na innych telefonach mam max zasieg na j1 jak jest jedna kreska to jest dobrze. Ogolnie albo trafil mi sie szajs albo ten tel to dno. Zobaczymy jak wroci z serwisu co powiedza.

  • 0

    5. ~sandi  2015-09-05 12:01:44  host: host-89-238-24-89.smgr.pl

    Nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć muzykę, poza w "moje pliki"

  • 0

    6. ~Sciemek  2015-09-15 07:12:37  host: 188.125.248.2

    SGJ1 na pierwszy rzut oka jest OK.
    Ale dolne menu - od lewej przy środkowym przycisku mechanicznym go skreśla,
    otóż porównując je (menu )do SGS4 pokazuje co było OK
    ale brak tego menu powoduje że jest ograniczony funkcjonalnie
    i nie jest juz smart bo ta opcja mogla by być pulpitowa a nie narzucona.

    wszelkie Smart Phon'y z okienkową Historią przestają być funkcjonalne
    ja intuicyjnie z przyzwyczajenia wciskam tam opcje -_- i sie wqrwiam.
    bo przecież takie cóś można by było jak wcześniej mieć w Aplikacji Pulpitowej.

  • 0

    7. ~  2015-09-19 21:46:48  host: 89-72-109-97.dynamic.chello.pl

    W Mix Plusie go oferują za 1 zł przy doładowaniu 30zł przez rok, a później za 60zł przez kolejny rok.Ogólnie parametrami nie zachwyca. Już lepiej daliby sędziwego Galaxy S2 w tej cenie.Przynajmniej topowy model z przed kilku lat, który wyprzedza dzisiejsze budżetowce.

  • 0

    8. ~Piła  2015-09-23 21:57:25  host: user-46-112-15-199.play-internet.pl

    Miałem z nim przeprawę i ostatecznie oddałem do sklepu. Miał dwie zasadnicze wady: 1) nawiązywanie połączenia z internetem poprzez 3G trwało 5 min, 20 a nawet i z godzinę; 2) prąd znikał w tempie ekspresowym. Pół dnia i po baterii.

  • 0

    9. ~Piła  2015-09-23 22:01:30  host: user-46-112-15-199.play-internet.pl

    Dodam, że mój oddany do sklepu był w wersji DualSim i tak się działo przy obu włożonych i włączonych kartach. Ma też trochę okrojone możliwości w ustawieniach. Nie można np. zmienić układu ikonek na górnym pasku, który pojawia się po pociągnięciu palcem od góry w dół ekranu.

  • 0

    10.  2015-09-24 22:59:32

    Nowoczesny dwurdzeniowiec z przeciętnymi parametrami. Nie należę do tych co się czepiają, ale to jest właśnie celowanie w kieszeń tej części ludzi, których nie stać na flagowce z serii Galaxy S. Przynajmniej ma Androida Kit Kata. Cena 380 zł na start może być, jak na Samsunga. Ale i tak wolę mojego Alcatela, za którego w tamtym roku płaciłem ok 320 zł, a który jest lepszy od niego pod każdym względem.

  • 0

    11. ~leck  2015-09-29 17:33:18  host: azq49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam wersję DUAL SIM tego telefonu.

  • 0

    12. ~anjaa12  2015-09-30 20:20:20  host: agwh14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak cały dzień siedzicie na internecie to się potem nie dziwcie że wam się telefon zacina i bateria nie trzyma :)
    POZDROO :*

  • 0

    13. ~czaniec13  2015-10-15 11:52:00  host: 229-144.beskidmedia.pl

    Witam Wszystkich.
    Do rzeczy: telefon w wersji na jeden SIM(biały) ma moja żona już od 2 miesięcy z hakiem,i jest mega zadowolona z tego telefonu.Nic nie ścina,bateria trzyma około 3 dni,a na osczędzaniu żona doszła do 8 dni(bez paru godzin)aparat robi przyzwoite zdjęcia,budzik działa,kalendarz,kalkulator,dyktafon też,a i sms można wysłać i odebrać.Jak słyszę narzekania na procesor i ilość pamięci w tym tel.to mnie trafia.Niedawno wymieniłem staruszka xcovera-S5690 na nowy(A5).Porównajcie dane tego tel.a J1!Pamięć wbudowana 150 MB!!!/procek jedno rdzeniowy,i co wy na to??? Działał idealnie,a tu jest 4 GB,procesor dwurdzeniowy-i co narzekanie.Kupcie sobie S5 albo innego flagowca to wam będzie służył za telefon i jeszcze za milion innych zbędnych rzeczy.To do czego został stworzony ten tel. wykonuje idealnie(nie da się nim szpanować kumplom na dzielni-to jest ogromny minus)Kosztuje prawie dwa kafle mniej niż S6,ale jak ktoś woli płacić proszę bardzo.Ja telefon polecam wszystkim co wiedzą do czego służy telefon,a jak ktoś jest maniakiem cyferek,danych technicznych i lubi szpan to co poradzić...

  • 0

    14. ~zajbek  2015-10-29 19:36:12  host: 88-199-233-138.tktelekom.pl

    witam,
    Moja żona posiada ten tel od 4 dni i jest masakra, co chwile zrywa zasięg, facebook działa z opóźnieniem kilku sekundowym. Nie mam pojęcia co jest grane? czy ktoś ma podobne problemy. jak na smartfona z procesorem dual-core 1.2 powinno to działać płynnie. Ogólnie nie polecam.

  • 0

    15. ~Patriszka  2015-11-02 16:07:01  host: apn-95-40-25-47.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon dobrze działa, aparat i jego makro jest po prostu super na czym mi najbardziej zależało, lecz na niektórych grach zacina dlatego też nie powinniśmy myśleć o zainstalowaniu na nim gier o dużym wymaganiu systemowym. Wyświetlacz jest bardzo dobry. Niestety telefon nie trzyma długo baterii jeśli korzystamy z internetu czy aplikacji i zaczyna głupieć po jakiś 2-3 miesiącach od używania m.in gdy go ładujemy a akurat nam się zatnie telefon i wyciągniemy baterię (chociaż nie powinniśmy mając w prądzie wyciągać baterii z telefonu) to on ciągle działa. Ale największym minusem jest to, że pojawia się błąd o certyfikacie tzn. przeglądając strony internetowe po kilku tygodniach zaczyna przestawać je wyświetlac, szkoda. Telefon polecam chociaż nie ma wielu bajerów ani nie jest najlepszym samsungiem to i tak się spisuję

  • 0

    16. ~izka 1234  2015-11-04 16:59:46  host: 186.28.etech.lomza.pl

    mam ten telefon juz od 1 roku i jest okropny, strasznie się zacina iwg. nie polecak

  • 0

    18. ~nicola  2015-11-21 10:27:39  host: google-proxy-66-102-9-10.google.com

    cały czas mi pokazyje że mam mało pamięci .. jak wkładam karte to jej nie wykrywa .. dlaczego ? -.- !

  • 0

    19. ~McFubcio  2016-01-03 14:50:22  host: agsx157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak gracie na tym telefonie po 5 godzin to się nie dziwię, że się psuje

  • 0

    20. ~Pawel  2016-01-04 16:22:39  host: public-gprs517712.centertel.pl

    Zjarana86 i co lepiej chodzi jak wrocil z serwisu bo mi tez wylacza aplikacje i czasami sms nie dochodza a to juz mega wkurzajace

  • 0

    21. ~Maro  2016-01-15 12:04:44  host: 082139015113.jeleniagora.vectranet.pl

    Nie polecam. Ludzie przy tak *** pamięci ram telefon będzie się zawieszał i kosztem pamięci ram będzie wam wyłączał aplikacje żeby inne systemowe apki mogły funkcjonować. Żałuję że nie przeczytałem specyfikacji tego złomu zanim go wziąłem. Telefon sam się zawiesza i nie można go odblokować przez wzór bo dotyk też nie działą wtedy. Jedyne wyjście wyjąć baterię. I tak średnio 2-3 razy dziennie od paru dni. Oddaje do serwisu. Mam telefon niecałe 3 m-ce a wkur*** mnie non stop. Dobra rada dla wszystkich
    NIE BIERZCIE TEGO SZMELCU

  • 0

    22. ~Mati  2016-01-24 22:12:43  host: eey111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo nie polecam.Wiesza się,wolno chodzi,dotyk czasami nie działa.

  • 0

    23. ~UWAGAokazja  2016-01-26 15:43:45  host: 194.181.88.158

    Chcecie takie telefon ZA DARMO? Zapraszamy tutaj: http://tlp.is/8sx
    Proste warunki! Żadnej ściemy!

  • 0

    24. ~Lolo  2016-01-31 14:25:34  host: 5-198-87-204.static.kc.net.uk

    Ja jestem bardzo zadowolony.Piękny wzór i bez zarzutu chodzi.Polecam.Udany model

  • 0

    25. ~Samsung  2016-02-15 13:58:04  host: 31-134-60-49.telico.pl

    Mam ten tel od 3 miesięcy i strasznie się ścina. Nie polecam

  • 0

    26. ~kasiabasia  2016-02-16 19:48:32  host: 178-36-113-131.adsl.inetia.pl

    czy mial ktos kiedys problemy z samsungiem j1 . ? oddaliscie go na gwarancje ? podzialalo cos?

  • 0

    27. ~mnnjhjhjh  2016-02-16 19:51:26  host: 178-36-113-131.adsl.inetia.pl

    nie jestem zadowolona . czy oddal go ktos na gwarancje? i jakie rezultaty?

  • 0

    28. ~Adr  2016-02-17 11:02:01  host: h4F629742.cli.nitronet.pl

    Samsunga Galaxy można teraz wygrać w konkursie Walentynkowym na FB Netii do 21.02, jeśli ktoś z Was ma na niego ochotę!!!

  • 0

    29. ~baś  2016-02-17 16:36:53  host: h4F629742.cli.nitronet.pl

    ten telefon można wygrać na netii. widziałam na fejsie. Niestety trzeba mieć drugą połówkę ;(

  • 0

    30. ~kasandra  2016-02-18 12:30:39  host: h4F629742.cli.nitronet.pl

    Jeśli komuś się podoba to może wziać udział w konkursie na Netii. Na fanpage-u jest konkurs jeszcze walentynkowy jakby ktoś chciał. Ale nie każdy ma walentynke wiadomo.

  • 0

    32. ~nie_polecam  2016-02-23 19:34:41  host: pub.198.192.sulika.net

    nie polecam tego telefonu nikomu liczby nie kłamią 512 RAM i procek starej daty o 2 rdzonkach mało pamięci wolno chodzi wywala z aplikacji kupiłem go na kacu hehe dopiero poźniej zrozumiałem swój błąd.

  • 0

    33. ~f0x0  2016-03-24 14:14:01  host: 178235192151.bielskobiala.vectranet.pl

    Telefon mam parę miesięcy działa bardzo dobrze, bateria dużo trzyma. Może dlatego że rzadko go używam :)
    9,5/10

  • 0

    34. ~lolo  2016-03-30 17:22:46  host: host115.elkman.pl

    nie polecam tego szajsu. nie jeden dotyk oporowy chodzi lepiej niz w tym pasciu. płynnosc w nim jest zerowa. nie daje sobie rady nawet z napisaniem wiadomosci na messengere bo wyrzuca do pulpitu NIE POLECAM!!!

  • 0

    35. ~ziomek123  2016-04-07 19:46:26  host: 31-134-59-4.telico.pl

    Telefon dostałam rok temu. Ścina się i mimo tego że go dobrze traktuje nie da się normalnie funkcjonować. Wyłącza się i włącza się bez przerwy... Dziś usunął mi wszystkie zdjęcia.... ODRADZAM KUPNA :p

  • 0

    36. ~Kaczorush  2016-04-13 22:02:27  host: apn-5-172-252-126.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja was wszystkich nie rozumiem. Mi ten telefon chodzi jak marzenie! Mam go juz 5 miesiecy i jestem zadowolony :) Mam zajebiście udany model xd

  • 0

    37. ~opinia  2016-04-20 21:35:09  host: aapp6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najgorszy telefon na świecie.

  • 0

    38. ~Agnieszka;c  2016-04-29 16:30:27  host: 91-239-205-62.static.ip.kolnet.pl

    Mam sobie kupić ten telefon w Orange,ponieważ jestem miesiąc bez telefonu :( I nie wiem,niektórzy mówią że jest okej,drudzy że nie..mam plan go kupić w tym tygodniu i nie wiem czy wybrać inny czy SG J1

  • 0

    39. ~Mateusz  2016-05-08 09:57:29  host: 91-233-157-178.interkonekt.pl

    Mm go od miesiąca i strasznie się zacina i nie polecam

  • 0

    40. ~Gocha  2016-05-16 07:25:47  host: host-81-190-229-203.wroclaw.mm.pl

    Nie wiem co chcecie od tego telefonu! Mam bo od grudnia, gram na nim w gry, robię zdjęcia, gadam itp. I jest ok. Chyba trafilam na jakiś super egzemplarz!

  • 0

    41. ~Bolo  2016-06-03 14:29:10  host: apn-31-0-9-105.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie polecam. Mam ten tel od miesiąca i juz po dwoch tyg bylem nie zadowolony. Strasznie sie tnie i wylacza aplikacje wyrzucajac do pulpitu. Odradzam kupna

  • 0

    42. ~ibou  2016-06-17 13:09:35  host: acqu222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przed kupnem tego telefonu zapoznawałam się z opiniami na internecie (toż to skarbnica wiedzy). Nie rozumiem do dnia dzisiejszego czemu ten telefon ma takie słabiutkie opinie. Bateria trzyma po 4-5 dni. Trzeba coś więcej oczekiwać? Telefon jest do pisania i dzwonienia. jeśli ktoś chce cały czas przez telefon surfować po internecie to ok. Ale czemu później ten KTOŚ daje złe opinie bo bateria trzyma krótko? Aparat jak na swoje parametry robi ładne zdjęcia, telefon się nie zacina a uwierzcie trochę aplikacji mam ściągniętych. Krótko pisząc: POLECAM!

  • 0

    44. ~Xxx  2016-07-23 12:14:14  host: 77-253-86-143.adsl.inetia.pl

    Parametry tego tel nie pozwalaja na normalne przegladanie internetu,wywala ze stron,filmy sie zacinają,o lepszych grach i aplikacjach tez mozna zapomniec.Ogolnie bardzo słabe urządenie.Jedynie aparat spoko

  • 0

    45. ~Nik  2016-08-01 10:45:41  host: aos193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nikomu nie polecam ,za mało RAM czego skutkiem jest ciągłe wyłączanie się aplikacji ,telefon cały czas się ścina.

  • 0

    46. ~Nik  2016-08-01 10:45:46  host: aos193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nikomu nie polecam ,za mało RAM czego skutkiem jest ciągłe wyłączanie się aplikacji ,telefon cały czas się ścina.

  • 0

    47. ~pedalem  2016-09-09 17:08:03  host: 178235128065.mszczonow.vectranet.pl

    guwno

  • 0

    48. ~y6y  2016-09-27 12:00:54  host: revDNS-3.netblue.pl

    Ja ma pełno aplikacji, Facebook, instagram, snapchat, twitter, messenger plus dochodzą jeszcze zdjęcia i muzyka, od czasu do czasu zatnie się, ale mimo wszystko nie jest najgorszy :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet