Samsung Galaxy Grand Prime - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Grand Prime Opinie o Samsung Galaxy Grand Prime

Samsung Galaxy Grand Prime

w sumie: 20
  • -1

    1. ~Tania  2015-08-27 15:33:10  host: host-37-190-150-0.dynamic.mm.pl

    lepszy od iPhone 6 nooby

  • -1

    2. ~Leszek  2015-10-01 20:01:55  host: 093105236126.dynamic-ra-3.vectranet.pl

    Super telefon popieram i zgadzam się z Tanią telefon dla wymwgających

  • 0

    3. ~Piotr  2015-11-03 08:53:55  host: 77-255-48-109.adsl.inetia.pl

    Posiadam go od maja i jestem bardzo zadowolony. Fakt że nie grywam na nim więc nie wiem jak się spisuje do gier, ale oprócz tego (zdjęcia długość trzymania baterii, itp.) jest super.

  • 0

    5. ~jajka  2015-12-06 18:15:22  host: 170-144.beskidmedia.pl

    fajny fon mam go

  • 0

    7. ~Ja  2015-12-19 16:31:50  host: public98691.cdma.centertel.pl

    Mam go od 9 mc super sprzęt. Żadnych problemów.

  • 0

    8. ~NEO  2015-12-22 10:32:28  host: ewt157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon leprzy nawet od iphone 6 ,5,4 mam go u mnie wszyscy go mają jest super hiper nieznam leprzego telefonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    9. ~  2015-12-25 03:27:45  host: 89-67-82-204.dynamic.chello.pl

    Thahahaha dla wymgających???? No chyba wlasnie nie... aplikacje tna sie, wszystko beznadzieinie dziala nawet *** pierdolona nawigcja za wolna... nie polecam, jak smartfom to tyko iphone a nie jakies androgowno

  • 0

    10. ~.....  2016-01-04 14:08:34  host: PC-72-19.kamdex.pl

    Telefon jest super ! nie zacina się, ładnie robi zdjęcia i wlg. Polecam !!!

  • 0

    11. ~Łukasz  2016-01-17 12:04:42  host: 89-64-62-131.dynamic.chello.pl

    Z czystym sumieniem polecam ten telefon. Wziąłem żonie na przedłużenie umowy i po dwóch miesiącach użytkowania jest bardzo zadowolona. Jeżeli ktoś nie musi mieć telefonu do wymagających gier, to ten spokojnie się nada. Bateria trzyma dość długo, jakość rozmów bdb, wyświetlacz czuły i wyraźny. Telefon szybki i nie zacina się. Zdjęcia robi bardzo ładne.

  • 0

    12. ~guest  2016-01-22 18:09:11  host: ip-5-172-232-3.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Zdjęcia są okropne i bardzo matowe. Osobom którym zależy na jakości zdjęć (aparat frontowy niby 5Mpix ale tego nie widać) nie polecam

  • 0

    13. ~Guest  2016-02-09 22:36:29  host: 109241205162.garwolin.vectranet.pl

    Ma 8 giga pamięci i mało opcji.

  • 0

    14. ~Kasia  2016-02-22 16:56:23  host: 130.180.198.146

    Mam telefon od września i jestem z niego zadowolona. Nie zacina się, szybko chodzi, robi dobre zdjęcia, bateria bardzo długo trzyma. Polecam wszystkim ten smartfon !!!

  • 0

    15. ~michal  2016-04-15 15:28:46  host: public-gprs516529.centertel.pl

    Mam go od marca tego roku i narazie odkrylem jedna wade ma tylko 8gb pamieci wiec np. Gta sa sie nie zmiesci gdy mam jeszcze inne apk czy pliki. Ekran oraz aparat jest swietnej jakosci wszyscy mi mowia ze zdjecia sa lepsze niz aparatem za cene tego fona. Bateria trzyma ok. 10h na graniu przez transfer oraz jeszcze jedno scina czasem jesli mamy pelno apk.

  • 0

    16. ~Konrado25  2016-04-21 10:39:00  host: user-94-254-163-155.play-internet.pl

    Telefon w miarę dobry. I do pogrania i do uzytkowania. Jezeli chodzi o zdjeia ti do dobej jakosci mu daleko ale nie jest fatalanie. Co jakiś miesiac nalezy zrobic format aby sie nie zacinal. Mozesz miec uruchomionego snapchata, facebooka i messengera i wszystko dziala w miare ok. Obodowa nie jest odporna na zadrapania... wrecz przeciwnie. Nalezy dokupic casa i tyle. Ogolnie polecam :)

  • 0

    17. ~Ilona  2016-05-02 14:43:58  host: host-89-228-183-190.brzesko.mm.pl

    nie polecam tego telefonu. Tnie się cały czas. Aplikacje same się wyłączają. Niekiedy przy pisaniu smsa klawiatura znika nie wiadomo z jakiego powodu. Zdjecia słabej jakości... Nie jestem wymagająca co do telefonu ale juz bez przesady. Cierpliwość niedługo mi się skończy. I dodam jeszcze ze to 8 giga pamięci to naprawde jest malutko, gdyż telefon cały czas ściąga sobie aktualizacje.

  • 0

    18. ~  2016-05-17 12:32:43  host: host-91-224-129-83.radionet.info.pl

    mam pytanie a ścina się ?

  • 0

    19. ~Złom nie telefon  2016-06-02 13:12:32  host: user-94-254-225-20.play-internet.pl

    1. Znikają widgety
    2. Sama zmienia się tapeta
    3. Same wyłączają się aplikacje
    4. Krótki filmik na yt i bateria parzy ręce
    5. ZamIast kasować litery podczas pisanIa sms telefon dodaje nowe wyrazy
    6. Robię zdjęcIe korzystając z tylnego aparatu a zdjęcIe robi ten z przodu
    7. Telefon sam zamienia małe litery na duże w środku wyrazu
    8. Dotyk działa dobrze tylko na środku ekranu
    9. OdblokOwanie klawiatury czasem powoduje ze Wyświetlacz wariuje
    10. Obracam telefon w Prawo ekran idzie w przeciwna stronę (nauczyłam się oglądać filmy do góry nogami)
    11. Kąty widzenia są tragiczne
    12. Zainstalowanie jednej aplikacji powoduje, że cały telefon działa wolniej niż łącze internetowe w latach '90
    13. ABym mogła napisać wiadomość czekałam minutę aż pokaże się klawiatura
    14. Słyszę sygnał dzwonka i po przesłuchaniu całej melodii dopiero pojawia się kto dzWoni, ludzie myślą, że ich ignoruje.
    Tak jest od dnIa zakupu telefonu i nie jestem jedyna osobą z takimi problemami. Żałuję, że zaPragnęłam zmian i zamiast Sony wybrałam Samsunga. Odliczam dni kiedy telefon będę mogła używać jako hamulec do Drzwi bo nie nadaje sIę on do niczego innego.

  • 0

    20. ~Gość  2016-06-16 12:28:19  host: 83.218.103.198

    Mam ten fonik od miesiąca i się sprawuje idealnie ,ładnie chodzi ,bateria trzyma dzień przy pełnym obciążeniu

  • 0

    21. ~Samsung technology  2016-09-24 21:44:15  host: 5-57-171-78.internetia.net.pl

    Telefon śmiga jak należy nie tnie aplikacji ani nic

  • 0

    22. ~Olga P  2016-10-15 15:25:36  host: apn-31-0-41-82.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon 7 miesięcy, na początku działał sprawnie , ale teraz się psuje , klawiatura sama znika , tapeta się sama zmienia itd. Chyba muszę to wymienić

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet