Samsung Galaxy Grand Prime G531F - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Grand Prime G531F Opinie o Samsung Galaxy Grand Prime G531F

Samsung Galaxy Grand Prime G531F

w sumie: 11
  • 0

    1. ~  2015-07-29 23:12:46  host: 90-156-78-13.internetia.net.pl

    chyba brak sensora swiatla,jak w poprzedniku.

  • 0

    2. ~kuba  2015-08-06 10:23:02  host: host-46-186-83-75.dynamic.mm.pl

    Mam ten telefon POLECAM!!!

  • 0

    3. ~SamXel  2015-09-14 18:45:30  host: 89-66-149-88.dynamic.chello.pl

    Mam go i sam nie wiem co mam myśleć o nim. Czasem zawiesza się tak że dotyk nie działa przez dobre kilkanaście sekund. Brak ROOT'a na tą chwilę. Problemy Bluetooth z moim Parrot MiniKit Neo 2 HD. Cichy tylny głośnik i w dodatku wysoki piskliwy dźwięk. Żebym był zadowolony to nie powiem. Teraz kupiłbym coś innego.

  • 0

    4. ~Zbyszek  2016-01-20 13:17:36  host: 188.146.71.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Jak, gdzie jest port na zewnętrzną kartę pamięci?

  • 0

    5. ~retro  2016-02-04 16:07:55  host: nat.infomex.pl

    Telefon całkiem dobry. Działa płynnie i nie zacina się. Układ Marvella jest wydajniejszy od qualcoma410 z poprzednika. W tej cenie nie brał bym niczego innego.

  • 0

    6. ~awadowa  2016-03-01 18:58:39  host: ip-5-172-237-28.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    telefon do kitu ciagle sie tnie i wyłącza nie polecam

  • 0

    7. ~tyrpo  2016-04-16 12:09:27  host: dvp79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stanowczo odradzam ten model. Telefon ma słabej jakości dotyk - strasznie irytuje, raz działa, raz działa gorzej... Obudowa po 6-m-cach jest porysowana, a telefon głównie znajduje się w kieszeniach. Prędkość działania pozostawia wiele do życzenia, przycina się. Na początku część aplikacji nie działa na nim, dopiero po ostatniej aktualizacji jest w miarę okej. Słownik jest tępy, sam poprawia, nie uczy się, nie podpowiada pisowni z polskimi ogonkami.. GPS jest słaby i bardzo nie dokładny - bywało, że pokazywał samochód na drodzę równoległej do mojej. NIE KUPUJCIE TEGO BADZIEWIA.

  • 0

    8. ~Zakopaker  2016-07-26 22:28:31  host: edn65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do kitu dotyk nie działa nie poprawia pisowni z ogórkami pisze Co chce i wkurza mnie to że telefon chce być mądrzejszy wyłącza się i mam ochotę fo czasem rozwalić i podłogę teraz też z niego pisze proszę to efekty czasem szaleją literki szok ..........!!!!! LEPIEJ MI :)

  • 0

    9. ~Benedykta  2016-11-06 19:49:46  host: public-gprs403481.centertel.pl

    Ten telefon to najgorszy jaki Samsung mógł wymyślić i wypuścić taki kit na rynek. Ludzie ten model to same nerwy. Więcej w naprawie niż w użyciu. Zasięg danych bardzo słaby a nawet zanika. Rozmowy na mikrofonie jak dawna "wolna Europa" odbija własny głos i jazgot i zanika zasięg momentami. Tandeta i nie polecam.

  • 0

    10. ~sc  2016-12-14 23:29:39  host: 84-10-74-181.static.chello.pl

    Padł czujnik GPS-a.

  • 0

    11. ~  2017-07-16 10:45:23  host: apn-31-0-44-157.dynamic.gprs.plus.pl

    Ile kosztuje szybka SM-G531F

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-60-91.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy dostępny na rynku smartfon to:

10 najlepszych smartfonów (październik 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet