Samsung Galaxy Grand Neo - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Grand Neo Opinie o Samsung Galaxy Grand Neo

Samsung Galaxy Grand Neo

w sumie: 31
  • 0

    1. ~Buzz  2014-05-19 11:22:09  host: z65-01.opera-mini.net

    Bardzo fajny 5 calowiec, za 650 zl nabylem absolutnie nowa sztuke i nie zaluje, nie potrzeba mi wydawac grubo ponad 1000 zl za note X tams, po przesiadce z lg 4xhd moge stwierdzic ze praca z tym tel. jest rownie przyjemna, a naweta lepsza mimo ze tel jest wolniejszy w dzialaniu a i ekran zaskakuje pozytywnie, dobrze ze nie skusilem sie na drozsze modele z tej firmy bo asortyment caly czas tanieje a i wiecej pieniedzy zostanie na inne, wazniejsze wydatki, pzdr.

  • 0

    2. ~Tiger  2014-07-08 18:27:41  host: 093105213180.rybnik.vectranet.pl

    Czy w tym telefonie jest możliwość korzystania z połączeń głosowych z jednej karty a z internetu na drugiej karcie SIM?

  • 0

    3. ~  2014-07-30 17:00:10  host: 095160169132.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

    co prawda w galaxy grand neo jest cienka i do tego rysujaca sie szybka wiec oddlem do wymiany szybki i w serwisie doplacilem 50 zl za 2razy grubsza szybke i szklo gorilla glass 3 do tego zdziwilem sie gdy po 2 dniach serwisu odebralem telefon i wlaczylem okazalo sie ze mam ekran super amoled minelo juz 3 miesiace a telefon nie ma ani jednej ryski chociaz nosze go w case a nie w etui i nosze telefon w kieszeni razem z kluczami XD

  • 0

    5. ~GrandPomada  2014-08-08 12:44:51  host: mail.polcomm.com.pl

    gdzie jest miejsce na drugą kartę SIM? Mam ten telefon ale jakoś nie widzę możliwości ani odpowiedniego gniazda na drugą kartę SIM

  • 0

    6. ~samsunhgg  2014-08-17 09:39:47  host: 46.77.124.52

    Zastanawiam sie cxy kupic ten telefon, poniewaz podoba mi si jego wglad oraz to, ze ma kamerke z przodu.

  • 2

    7. ~pawel  2014-08-27 16:56:13  host: acdx158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Tiger Grand neo są dwie wersje. Gt-i9060 i gt-i9060 DS

  • 0

    8. ~Agutek  2014-09-15 14:11:38  host: 212.160.172.87

    Do Tiger:O ile wiem to ten telefon nie posiada czegos takiego jak dual sim.

  • 0

    10. ~maciek  2014-10-02 21:22:00  host: 5.174.119.17

    Rozdzielczość 480x800 przy ekranie 5 cali? To do Samsunga nie podobne. No i TFT, nie Amoled, 8GB.
    Fajny telefon, ale jakość wyświetlania pewnie będzie koszmarna. Tańszy 4 rdzeniowiec od Samsunga :)

  • 0

    11. ~Monia  2014-10-22 13:58:49  host: public-gprs516530.centertel.pl

    Telefon jak dla mnie podchodzacy pod inne samsungi galaxy..to ze większy jest jego atutem. Tylko niech mi ktos powie jak sie tu dodaje zdjęcia do kontaktu?

  • 0

    12. ~Maciek Hoffmann  2014-11-16 22:52:53  host: 89-71-200-96.dynamic.chello.pl

    Zdecydowanie jeden z najbardziej opłacalnych telefonów na rynku. 800zł za takie cudeńko.. Tylko korzystać. Polecam :))

  • 0

    13. ~marys1210  2014-11-24 19:06:50  host: ip-93-154-149-33.free.aero2.net.pl

    Witam mam dziwny problem ze swoim neo otoz gdy wchodze w jakas apke i z niej wyjde to przez chwile widac przeswitujace ikony glownie u gory ekranu po lewej i prawej stronie. Ekran to nie amoled wiec nie ma sie co wypalic aa poza tym efekt wypalenia zostaje na zawsze a u mnie znika. Prosze mi powiedziec czy to normalne czy cos sie dzieje z lcd tel jest nowy ma doslownie tydzien

  • 0

    14. ~marys1210  2014-11-25 00:39:17  host: ip-78-30-88-254.free.aero2.net.pl

    Witam mam dziwny problem ze swoim neo otoz gdy wchodze w jakas apke i z niej wyjde to przez chwile widac przeswitujace ikony glownie u gory ekranu po lewej i prawej stronie. Ekran to nie amoled wiec nie ma sie co wypalic aa poza tym efekt wypalenia zostaje na zawsze a u mnie znika. Prosze mi powiedziec czy to normalne czy cos sie dzieje z lcd tel jest nowy ma doslownie tydzien

  • 0

    15. ~misio  2014-12-04 13:05:46  host: host-46-186-5-178.dynamic.mm.pl

    Jesst super niezawodny telefon duzy za bardza mala cenę

  • 0

    16.  2014-12-23 10:34:26

    W jakiej jakości maksymalnie odtwarza filmy na yt?

  • 0

    17. ~Robson  2015-01-02 03:32:48  host: 212-123-162-141.ip.telfort.nl

    Posiadam ten telefon (wersja dual sim) od czerwca i muszę stwierdzić, że jest to mój najlepszy wybór jakiego kiedykolwiek dokonałem w kwesti telefonów. A do czynienia miałem z iPhonami, innymi Samsungami i HTC.
    Grand Neo działa świetnie, do tej pory nie miałem z nim najmniejszych problemów. System działa sprawnie bez zawieszania się, zamulania lub nie wiadomo skąd pochodzącego resetowania (co miałem w Galaxy S4 i S4mini).
    Głośnik działa dobrze, przy ustawionym max, nie trzeszczy, etc.
    Dobrej jakości odbiornik WIFI. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale w niektórych pomieszczeniach łapie mocniejszy sygnał aniżeli S4 będący obok.
    O baterii to tu dużo mówić nie będę bo to już indywidualna sprawa. Potrafi mi wytrzymać 4 dni, gdy go prawie nie używam, ale i w ciągu jednego dnia potrafi zeżreć baterię przy intensywnym dzwonieniu.
    Muszę zaznaczyć, że takie wyniki to osiągam przy zainstalowanym Advanced Task Killer.

    W Grand Neo brakuje mi tylko dwóch rzeczy:
    - AmoLEDowego wyświetlacza
    - automatycznego dostrajania jasności ekranu. Dziwi mnie brak tej funkcji.

    Dla osób, które lubią bawić się zmianą softu mam niestety złą wiadomość.
    Nie da się go "hop siup" rootować. Na XDA pojawiły się już jakieś gotowe ROMy, ale samemu roota nie da się walnąć, nawet z toweltool.
    Przyznam jednak, że oficjalny soft zadowala mnie. W innych telefonach zmieniałem software zawsze ze względu na wygodę i wydajność. Tutaj jest tego pod dostatkiem.
    Przyznam, że zastanawiam się nad kupnem drugiego egzemplarza (o ile jeszcze są w sprzedaży) bo jest naprawdę wart zakupu.

  • 0

    18. ~Kasik  2015-01-17 09:29:39  host: google-proxy-66-249-81-220.google.com

    Jak korzystac z wideorozmów?
    gdy włączam wyskakuje jakiś komunikat :(

  • 0

    19. ~anna  2015-01-20 13:48:16  host: 212.244.63.201

    czy wie ktoś jak włączyć diode powiadomien w tym telefonie ?

  • 0

    20.  2015-03-26 13:51:26

    Tak jak napisał pawel są dwa Samsungi Grand Neo . Te o symbolu DS jest z dwoma slotami na karty sim . W tych Samsungach bateria jest osobno i można ją wymienić :-)

  • 0

    21. ~cycu12  2015-04-02 21:40:04  host: apn-37-7-122-208.dynamic.gprs.plus.pl

    Super telefon!! Jak za taką cenę to się bardzo opłaca! !
    Co do ceny jest ona niska co do tych funkcji!! Jedyne to że była tylko 1 aktualizacja androida to mnie nie zadowala!! Telefon mam w wersji z tą 1 kartą!! Mam go od 4 miechów i nie miałem z nim jeszcze problemów!!
    Jednym słowem super telefon!!!!!

  • 0

    22. ~rafi  2015-04-10 15:57:34  host: user-164-127-114-56.play-internet.pl

    czesc mam problem z zainstalowaniem jakichkolwiek aplikacji.Wykakuje mi-podczas pobierania informacji z serwera wystaapił błąd [RPC;S-7:AEC-0].O co chodzi pomorze ktos?Internet mam aktywny moze trzeba cos jeszcze włączyc we fonie.Prosze o pomoc i podpowiedz.Dzieki

  • 0

    23. ~Andzia  2015-06-11 15:10:01  host: nat60.ap-media.pl

    Witam mam problem czy mógłby mi ktoś coś doradzić lub pomóc,ponieważ mam te telefon i gdy za pierwszym razem podłączyłam go do laptopa przez USB no to go wczytało ale gdy na następny raz chciałam to wyświetliła się informacja że został podłączony ale nigdzie na laptopie nie mogę znaleźć tego czy ktoś wie o co może chodzić ?

  • 0

    24. ~magda  2015-09-03 19:14:59  host: 109-199-79-23.sta.asta-net.com.pl

    witam mam ogromny problem nie wyświtla mi wiadomosci w skrzynce sms . musze wchodzic w ustawienia sms i kopiowac ;/ co z tym zrobic zeby dochodziły automatycznie gdy ktos mi je wysle .???

  • 0

    25. ~  2015-09-07 09:47:39  host: abag246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    20@ w tym na jedną kartę sim też można zmienić baterię, jak się nie znasz to nie wprowadzaj w błąd.

  • 0

    26. ~  2015-10-05 07:23:49  host: staticline-31-183-191-124.toya.net.pl

    Wtam,mam ten telefon od niedawna ale jestem mega zadowolona.Dostałam go od szefa bo obsługuję też telefon służbowy i swój.Dla mnie super.Jedyne co mnie wkurza to klawiatura i jej nieczytelność tzn bardzo mdła, jasna nie wiem jak to określić czcionka klawiatury.W ustawieniach próbowałam ustawić jasnością ,ale nic to nie dało.Wg mnie zamiast czarnych liter w klawiaturze są szare jakieś.Może ktoś mi podpowie co mam zrobić,gdzie szukać rozwiązania? Pozdrawiam użytkowników Galaxy Grand Neo Plus Duo.

  • 0

    27. ~ania  2016-01-18 18:51:19  host: abfa104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy grand neo są wszystkie z dual sim czy tylko niektóre?

  • 0

    28. ~Syfon  2016-01-28 16:57:34  host: user-164-126-185-150.play-internet.pl

    Tylko niektóre.

  • 0

    29. ~Omi  2016-02-12 17:01:00  host: 94-240-4-136.lukman.pl

    Witam mam taki problem. Karta pamieci ktora kupilam przez internet chyba jest to wina kart pamieci bo jak wchodze w zdjecia to juz mi nie czyta sa ale jak wchodze to wyskakuje nie znaleziono nie mam pojecia co robic i czego to wina posiadam samsunga galaxy grand duos.Pomozcie bo moze to wina nie oryginalnej karty

  • 0

    30. ~Saseku  2016-02-18 21:52:03  host: user-46-112-103-169.play-internet.pl

    Witam mam ten tel. Z 1 karta i mam pytanie czy da sie coś zrobic zeby obsługiwał lte?

  • 0

    31. ~  2016-02-27 13:01:55  host: user-94-254-179-62.play-internet.pl

    strzaskana szybka gdzie kupić lub wymienić

  • 0

    32. ~  2016-03-09 17:53:52  host: bog44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja dostałam telefon Grand Neo, na którym nie da się obejrzeć (przez łącze WiFi) FILMU na internecie !!! Już 3 razy dawałam na reklamację , ale oni nie widzą problemu. Mój syn ma innego Samsunga a mąż zwykły Overmax i i nie mają problemu z filmami w domu, a ja tylko mam. Przy oglądaniu filmu powyżej 5 minut (bez przerywania ) wyrzuca do początku filmu. !! jak ci w serwisie mogą tego nie widzieć. zamierzam oddać bo nie tego oczekiwałam od telefonu z takimi funkcjami.

  • 0

    33. ~XXXXX  2016-05-09 17:15:53  host: ip-37-248-254-238.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Odnośnie tych smsów, sprawdź datę ustawioną w telefonie. Mi się przestawiła i zapisywały mi się od tyłu, przed wszystkimi rozmowami

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet