Samsung Galaxy Express - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Express Opinie o Samsung Galaxy Express

Samsung Galaxy Express

w sumie: 11
  • 0

    1. ~Ehem  2013-02-02 20:35:33  host: 093105153123.starachowice.vectranet.pl

    Coś czuje żegdzieś to już widziałem hmmm. ?

  • 0

    2. ~Fabio  2013-02-03 11:50:05  host: c47-237.icpnet.pl

    czy mi się wydaje czy Samsung robi praktycznie każdy telefon pod jeden design ?

  • 0

    3. ~tek  2013-02-03 18:04:43  host: 82-177-91-250.r-link.pl

    to tak zeby móc udawac, ze ma sie s3

  • 0

    4. ~piotrek  2013-02-04 15:13:47  host: 193.239.127.250

    dobry ruch samsunga z opcjami mini bo nie kazdy moze kupic duza wersje

  • 0

    5.  2013-02-05 00:20:18

    Jak dla mnie bomba, w końcu jest na telepolis :) ciekawe kiedy wejdzie na rynek i czy trafi do polskich operatorów :)

  • 0

    6. ~  2013-02-11 07:58:31  host: 91-222-160-2.wmc-si.pl

    Super i ma ekran w lepszej technologi niż S3

  • 0

    7. ~stokrotka  2013-03-04 21:01:31  host: 195.116.10.240

    mam nadzieje że cenę będzie miał przystępną i będzie dostępny u operatorów

  • 0

    8. ~dalacher  2013-03-06 21:10:49  host: user-94-254-193-104.play-internet.pl

    Może i wygląda jak s3 ale różnią się dworma rzeczami s3 ma rkran 4,8 cala a express 4,5 s3 ma 4 rdzeniowy procesor 1,4 ghz a express 2 rdzeniowy 1,2 ghz czyli sądząc po parametrach express będzie kosztować tyle co s2 czyli 1400 zł a s3 teraz 2000 zł

  • 0

    9. ~  2013-06-16 18:31:39  host: 88.220.49.246

    wszystko fajnie pięknie ale dlaczego nie ma dual SIM?

  • 0

    10. ~  2013-08-25 16:56:07  host: 78-26-16-48.network.trollfjord.no

    wlasne sobie kupilem i z niewiadomych przyczyn sie wylacza oddalem na gwarancje tam nie znalezli nic nie wiem co mam z tym zrobic,gdyby nie to to fajny tel

  • 0

    11. ~Kondzio  2013-10-23 15:52:15  host: 89-76-1-83.dynamic.chello.pl

    Kupiłem za niecałe 1100zł, jestem bardzo zadowolony, ekran bajka, nie zależało mi na jakiejś wyśrubowanej rozdzielczości bo tak naprawdę te 200ppi w zupełności wystarcza. Pierwsze wrażenie po przesiadce ze starszego low-endu jest powalające., jelly bean czyni androida naprawdę płynnym systemem, reasumując jestem naprawdę zadowolony z zakupu. Dodam tylko, że rozważałem jeszcze Lg l9 ale trzymając oba telefony w ręku nie miałem wątpliwości co wybiorę, polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-112-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet