Samsung Galaxy Core - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core Opinie o Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Core

w sumie: 56
  • 0

    1. ~  2013-05-07 08:00:58  host: v23-07.opera-mini.net

    Jak dla mnie parametry są dobre. Ciekawe w jakiej cenie będzie dostępny.

  • -1

    2. ~komentator  2013-05-07 09:03:17  host: 89-72-122-158.dynamic.chello.pl

    O wszystkim przesądzi jego cena. Musiałaby naprawdę być atrakcyjna. Porównajcie sobie Galaxy Core z LG L7 II, jeżeli będzie w podobnej cenie to wybór chyba prosty - LG.

  • 0

    3. ~domin13  2013-05-07 12:39:32  host: acqa151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O nareszcie dali jakąś rozsądną baterię, ciekawe jak z ceną będzie i kiedy trafi na polski rynek.

  • 0

    5. ~kkk  2013-05-07 18:58:55  host: gateway2.ostrog.net.pl

    a mnie już zainteresował ponieważ nadal telefon służy mi głównie do rozmawiania, a ponadto do poczty email i czasem jakies foto. Większość smartfonów ma baterię, która trzyma max 2 dni. Interesuje mnie max 4,3". Zacząłem już już zastanawiać nad klasykiem Samsunga S5610, bo ten ma mega baterię, ale kilka rzeczy jest niedopracowanych. Kosztuje grosze, a za przyzwoitego smarta trzeba wywalić trochę kasy, a nie potrzebuję mieć modnej zabawki.

  • 0

    6. ~  2013-05-07 22:58:41  host: user-188-33-73-236.play-internet.pl

    idealne parametry do gier i pracy.ale zaraz odezwa sie ci ktorym zabrakie 4 rdzeni i 2gb ramu i pewnie beda narzekac na rozdzielczosc...

  • -1

    7. ~mr X  2013-05-08 01:46:21  host: dynamic-78-8-102-229.ssp.dialog.net.pl

    w połowie roku 2013 aparat 5MP? filmy 480p?? ekran TFT 480 x 800 przy 4.3"?! przecież tj smiech! takie parametry ma mój stary Wave :D i z pewnością jest lepiej wykonany. S3mini przebija tą nowość, a SGS2 to przy niej luxury_phone

  • 0

    8. ~dav  2013-05-08 09:27:27  host: host-52-81.compi.net.pl

    raczej nie pojawi się u nas

  • 0

    9. ~pawlos  2013-05-08 15:29:46  host: zensol.vlan106.corcoran.lubman.net.pl

    Odgrzewany SG S II z ciut lepszą baterią, ciekawe jaka cena

  • 0

    10. ~Radekkkk  2013-05-09 15:12:24  host: 89-67-55-57.dynamic.chello.pl

    Czy ktoś się orientuje czy ten telefon ma diodę powiadamiania o nieodebranych połączeniach / wiadomościach?

  • 0

    11. ~bsn  2013-07-14 07:34:44  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    po co to zrobili?:D

  • 0

    12. ~kso  2013-08-13 18:53:24  host: 84-234-8-87.internetia.net.pl

    Mr x ten telefon ma dobre parametry a s2 to staroc wiec niemasz sie czym chwalic szukam telefonu do zony bo ja mam note2 a moja s2 i wlasnie musi zmienic a s4 drogibwiec ten ok

  • 0

    13. ~illis  2013-08-13 19:50:22  host: apn-37-7-210-90.dynamic.gprs.plus.pl

    do mr X Tu akurat Wave chyba ma lepsze parametry, jeśli masz którąś z flagowych wersji, to przecież super amoled, nie TFT

  • 0

    14.  2013-08-14 05:25:34

    @7 - S3 mini przebija Core ? Ale jesteś głąb.

  • 0

    15. ~MlecznaKanapka  2013-08-14 16:59:40  host: 178-37-125-59.adsl.inetia.pl

    Według "wspaniałego" internetu ten Samsung Core ma dwa rdzenie 1,2GHz oparte o architekture CortexA5 z grafiką Adreno 203! Toż to nawet nagrywać ani odtwarzać materiałów 720p nie potrafi. Już lepiej kupić znacznie tańszy, a prawie tak samo wydajny i pod kilkoma względami genialny HTC Desire X (ekran, aparat i muza). Ba, ponad roczny Ace2 jest wydajniejszy.

  • 0

    16. ~  2013-08-19 20:23:17  host: c20-65.icpnet.pl

    Spoko tel :)

  • 0

    17. ~toom  2013-08-20 19:06:10  host: oqn202.internetdsl.tpnet.pl

    Ten smartfon jest świetny. Miałem się zastanowić nad nim, a nad LG L7.. wybór był oczywisty-core :)

  • 0

    18. ~adam  2013-08-22 13:06:36  host: host-89-228-36-132.elk.mm.pl

    pytanie do użytkowników. Jak telefon trzyma zasięg?

  • 0

    19. ~  2013-08-22 19:03:19  host: user-164-126-85-162.play-internet.pl

    na papierze s2 wygląda lepiej niż Core - niestety ;) i mając podobną sytuację jak KSO (żona ma ace'a) chyba jej wezmę S2

  • 0

    20. ~przemo  2013-09-05 23:46:42  host: 178-37-128-230.adsl.inetia.pl

    Mam ten smartfon od kilku dni. Nie katowałem go jakimiś kosmicznymi aplikacjami, ale muszę przyznać, że chodzi on bardzo sprawnie. Ludzie narzekający na pierdoły muszą sobie uświadomić, że Samsung nie wyprodukuje telefonu wartego 800zł o parametrach SGS3, bo to by był strzał w kolano dla firmy. Telefon sprawia wrażenie naprawdę solidnego, w porównaniu do L7 mark II jest wręcz pancerny. Trzymając go w ręce czujesz, że nie trzymasz jakiejś byle zabawki. Wyświetlacz jest ok i rozdziałka 800x600 wystarcza w zupełności. Aparat 5mpx w telefonie w zupełności wystarczy, bo nawet 100mpx nie nadrobi marnej optyki. Według mnie Samsung bardzo rozsądnie ograniczył to urządzenie, by nie konkurowało z telefonami z wyższej półki, a mimo wszystko pozostało bardzo dobrym smartfonem. Osobiście jedyne, czego mogę się na chwilę obecną przyczepić, to kiepska rozdzielczość video i przetandetne słuchawki, ale to chyba norma. Mimo wszystko polecam.

  • 0

    21. ~OG  2013-09-07 20:09:50  host: 77-255-49-85.adsl.inetia.pl

    Zasięg trzyma dobrze, rozładowanie baterii, mimo Waszych pochwał, to kwestia jednego dnia użytkowania, telefon nie posiada diody powiadamiającej o połączeniach, wiadomościach etc. jest jedynie wibracja gdy weźmie się telefon do ręki. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam- Użytkownik. ;)

  • 0

    22. ~Piotrek  2013-09-11 09:52:52  host: mzh182.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon naprawdę bardzo ciekawy. Dla wszystkich "znawców" parametrów polecam najpierw przetestowanie tego telefonu i ewentualnie wyrażenie swojej opini lub zakup najwyższych modeli. Za te pieniądze nie znajdziecie nic lepszego. Testowałem kilka telefonów(LG,HTC,Nokia etc) i żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Wyświetlacz duży, czytelny, ładne kolory. Chodzi płynniej niż SGS2 mojej żony. Bateria jak to w smartfonach- niestety codzienne ładowanie to normalka. Aparat przyzwoity-nie jest to lustrzanka cyfrowa ale do codziennego, przyzwoitego "chwytania chwili" zupełnie wystarczy. Jeśli ktoś szuka uniwersalnego,solidnego "kombajnu" za niewielkie pieniądze to szczerze zachęcam.

  • 0

    23. ~MAPET1983  2013-10-06 09:57:35  host: ip-31-0-42-7.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    WITAM - POSIADAM TEN TEL JUŻ PONAD 2 MIESIĄCE (DOSTAŁEM ZA 1 ZŁ W PLAY ) I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY !!! WSZYSTKO DZIAŁA BEZ ZARZUTU , NIE WIESZA SIĘ NIE MULI GO ( MIMO ŻE ŚCIĄGNĄŁEM WIELE RÓŻNYCH APLIKACJI ) . BATERIA JAK TO W TEGO TYPU TEL. JEDEN DZIEŃ PRZY INTENSYWNYM UŻYTKOWANIU I TRZEBA ŁADOWAĆ ( JEDNAK JEŻELI NIE KORZYSTAM Z NETA ITP. OGRANICZAJĄC SIĘ DO ROZMÓW I SMS - TAK TEŻ BYWA JAK MAM W PRACY CIĘŻKI DZIEŃ - TRZYMA NAWET DO TRZECH DNI !!! ) . TELEFONIK WARTY POLECENIA KTÓRY ZNACZNIE PRZEKRACZA MOŻLIWOŚCI UŻYTKOWANIA PRZECIĘTNEGO KOWALSKIEGO . CENA ADEKWATNA DO JAKOŚCI URZĄDZENIA .

  • 0

    24. ~rupo  2013-10-31 18:05:19  host: eun164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pierdoly piszecie mam ten telefon od dwóch tygodni jest swietny wyświetlacz super żadnych zacinek a wiem co pisze bo mialdu już wiele telefonów jest bardzo szybki piszecie bzdury a nie mieliście go w rekach bateria super wszystkie gry smigaja ani razu mi sie nie zawiesil polecam go wszystkim

  • 0

    25. ~rupo  2013-10-31 21:40:05  host: eun164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pierdoly piszecie mam ten telefon od dwóch tygodni jest swietny wyświetlacz super żadnych zacinek a wiem co pisze bo mialdu już wiele telefonów jest bardzo szybki piszecie bzdury a nie mieliście go w rekach bateria super wszystkie gry smigaja ani razu mi sie nie zawiesil polecam go wszystkim

  • 0

    26. ~mgd  2013-11-01 21:37:31  host: n06-09-05.opera-mini.net

    lepszy ten czy s III mini?

  • 0

    27. ~robbie77  2013-11-05 12:42:10  host: 66.191.246.94.ip4.artcom.pl

    ludzie wypowiadacie się że lepszy/gorszy od S2 od SIII mini a to preceiż przede wszystkim dual-sim i jest przeznaczony dla tych co takiej funkcjonalności potrzebują, a zaden z ww. telefonow tego nie ma!

  • 0

    28. ~Robsonn  2013-11-09 00:30:32  host: apn-5-60-188-21.dynamic.gprs.plus.pl

    Hmm, widzę kilka pytań czy Core czy SIII Mini. Miałem styczność z oba telefonami i muszę powiedzieć że Core wydaje się dużo bardziej "elastyczniejszy" ma większy ekran, mimo że SIII ma AMOLED nie odczuwa się tak tej różnicy! W dodatku Core ma lepszy procesor. Jeżeli ktoś nie robi dużo zdjęć i filmów to wybrałbym bez dwóch zdań Core, osobiście go teraz używam i za tą cenę jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i myślę ze jest to jeden z lepszych produktów w obecnej chwili na rynku.

  • 0

    29. ~smiling  2013-11-10 08:13:47  host: user-31-175-246-58.play-internet.pl

    kupiłem Samsung Galaxy Core po włożeniu karty pamięci nie mogę uruchomić książki telefonicznej jak uruchomić spis tel . przeniesionych z poprzedniego telefonu ? pozdrawiam

  • 0

    30. ~  2013-11-20 15:05:41  host: aegv137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.co mam kupić: nokia lumia 620 czy samsung galaxy core- pomocy!

  • 0

    31. ~Mrs_Dexterause  2013-11-29 20:24:15  host: host-37-190-154-118.dynamic.mm.pl

    Radzę Ci kupić Samsunga galaxy core

  • 0

    32. ~grabosia90  2013-12-01 22:46:26  host: aenv180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z góry przepraszam, że zamiast wyrazić swoją opinię to pytam, ale czy wie ktoś jak zmienic ustawienie by przy pisaniu smsa i wchodząc już w kontakty, żeby numery wyświetlały się z telefonu a nie z karty sim?

  • 0

    33. ~Agaa  2013-12-03 18:38:08  host: 178-37-210-154.adsl.inetia.pl

    A teraz porównując samsunga galaxy core do galaxy ace 3, który jest lepszy? Nie chodzi mi już o cenę ale sprawność telefonu.

  • 0

    34. ~Agaa  2013-12-03 21:50:13  host: 178-37-210-154.adsl.inetia.pl

    A porównując samsunga galaxy ace 3 do galaxy core, który jest lepszy?

  • 0

    35. ~hlawabezgłowie  2013-12-05 14:49:15  host: dynamic-78-8-183-86.ssp.dialog.net.pl

    Kupuje telefon... Krótko... Galaxy core czy Xperia M

  • 0

    36. ~damianek  2013-12-05 17:17:14  host: 193.43.231.217.komnet24.pl

    witam, mam ten telefon od kilku dni i jestem bardzo zadowolony, tel bardzo sprawny gadżeciarski chodzi bardzo plynnie i szybko o wiele lepszy od trenda....

  • 0

    37. ~maniak99  2013-12-10 17:14:00  host: apn-46-76-30-249.dynamic.gprs.plus.pl

    Do dupy. 2 tygodnie mi posłużył i szyba pękła. TANDETNY JEŚLI CHODZI O EKRAN I OBUDOWE!

  • 0

    38.  2013-12-10 23:29:55

    Katuję ten tel. trzeci tydzień, bateria wytrzymuje cały dzień. Mam włączone wszystko co się da. Spisuje się rewelacyjnie, nic nie muli, nie zacina! Wyświetłącz i jakość rozmów piątka z plusem.Zastanawiałem się nad s3 mini, wybrałem Core, bo był tańszy i nie żałuje...

  • 0

    39. ~  2013-12-12 09:15:43  host: aczp230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam posiadam ten telefon od 2 tygodni ,bateria trzyma mi po pieć dni ,oczywiscie wifi,gps,synchronizacje powyłaczane ,właczam sobie kiedy tego potrzebuje, przeciez to tylko dwa klikniecia,tagrze nie rozumiem narzekań innych uzytkowników mówiacych ze trzyma jeden dzien. Pozdrawiam

  • 0

    40. ~Ewelina  2013-12-12 10:41:54  host: 193-34-2-186.chelmnet.pl

    Używa S Cora od 3 miesięcy. Telefon się nie zacina wszystko chodzi sprawnie ;) Jedynie do czego moge się przyczepić to bateria trzyma jeden dzień, ale przy korzystaniu z różnych aplikacji i internetu to raczej norma. Wielki plus za wygląd i wykonanie. Bardzo podoba mi się wizualnie i nie sprawia wrażenia tandetnego. Optymalne wymiary nie chciałabym mieć większego niż mój Core. Tym co się zastanawiają szczerze polecam ;)

  • 0

    41. ~hugh  2013-12-12 22:06:16  host: host-195-189-88-104.net-bis.eu

    Jak sprawdzić w tym telefonie MAC ADRES ?

  • 0

    42. ~ann  2013-12-14 16:34:12  host: frond.ae1x367.dhiblang.lubman.net.pl

    Posiadam ten telefonik od 2 tygodniu i póki co, złego słowa nie mogę o nim powiedzieć :) trochę kiepsko, że nie ma allshare, ale jak ktoś nie traktuje telefonu jako szpanerską zabaweczkę i niesamowite, wielofunkcyjne urządzenie to raczej w niczym to nie przeszkadza. Telefon chodzi płynnie, nie zacina się, gry działają raczej bez zarzutu, obecnie często mam też styczność z SIII i w porównaniu użytkowania mój Core nie wypada wcale kiepsko. Jak na stosunkowo nie drogi smartfon spełnia naprawdę spore wymagania ;) jak najbardziej polecam!

  • 0

    43. ~michał  2013-12-15 22:43:29  host: staticline-31-182-74-103.toya.net.pl

    Niewim który wybrać czarny czy biały?

  • 0

    45. ~kaczełk  2013-12-18 12:17:09  host: abim171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od prawie miesiąca i gorąco polecam :)

  • 0

    46. ~Piter  2013-12-22 08:45:14  host: 46.77.124.35

    Telefon super. Taki Wyświetlacz mi wystarczy, mam tydzień , zasrałem go wieloma aplikacjami i jeszcze się nie zamulił. Bez zastrzeżeń ;)

  • 0

    47. ~aya  2013-12-28 21:12:09  host: ip19-158.krt.net.pl

    Telefon super.Śmiga aż miło,nie przycina .Całkiem przyzwoite robi zdjęcia.Jedyne do czego nie mogę się przyzwyczaić to ekran-mój poprzednik samsung galaxy s plus miał s. amoled. Ogólnie jestem zadowolona.

  • 0

    48. ~krz  2013-12-30 20:54:38  host: public-gprs516855.centertel.pl

    Telefon jest super

  • 0

    49. ~zły  2014-01-31 17:15:50  host: 89-65-63-179.dynamic.chello.pl

    Jak wysylam i otrzymuje smsy podczas ich kasowania przez ulamek sekundy pojawia sie pusty sms z nadawca (anonim) walcze z tym 2 miesiace hard reset przez system przy wylaczonym core drugi hard reset tez nie pomogl uzywajac kombinacji klawiszy zmiana karty sim rowniez programy antywirusowo tez nie pomogly. Nabawilem sie nerwicy przez to *** Czy ktos potrafi mi wytlumaczyc co to jest i jak tego sie pozbyc? Planuje na nowo wgrac caly system jeszcze nie doszedlem do tego jak to zrobic ale jestem zdesperowany.

  • 0

    50. ~justi  2014-03-11 18:12:47  host: 85.219.163.130

    Samsung Galaxy Core -- nie polecam . Bateria fatalna . Działa max 6 do 8 godzin gdzie rozmawiam do 25 minut dziennie. Aparat robi ładne zdjęcia -- ale flesh nieco je spala. Telefon drogi . Zostają "palce" na ekranie przy użytkowaniu. Telefon się bardzo brudzi. Na środkowym przycisku zdrapuje się farba. Nie polecam.

  • 0

    51. ~semira80  2014-04-01 09:14:07  host: dynamic-78-8-172-183.ssp.dialog.net.pl

    Używam od stycznia. .. polecam.

  • 0

    52. ~Bomba  2014-04-23 22:09:13  host: 193.254.238.129

    Uzywam od grudnia 13 roku mam 100 aplikacji sciagnietych wogule nie muli!!!

  • 0

    53.  2014-07-13 16:14:46

    nie mogę wyszukać stacji radiowych w apce Radio FM

  • 0

    54. ~beti2  2014-07-21 23:09:09  host: 078088121201.dzierzoniow.vectranet.pl

    Absolutnie nie jestem zadowolona z tego telefonu już 3 razy był w naprawie i cały czas występuje ten sam problem: wyjęto kartę SIM oraz nie zarejestrowano w sieci. Ponadto klawisze numeryczne się rozjeżdzają na ekranie, każda kostka gdzie indziej. Często zrywa połączenia, Długo się czeka na powrotne wejście do kontaktów gdy chce się szybko zadzwonić. Długo łączy rozmowę. Nie wybrała bym więcej tego telefonu.

  • 0

    55. ~Zamulona  2014-07-30 23:12:14  host: host-121-246.mt.pl

    Mam ten telefon od ponad 6 miesięcy i mi się sprawuje świetnie. Chociaż nawalam w niego całymi dniami bateria trzyma się nawet ponad dzień. Mam na nim masę aplikacji, gier i innych dupereli których ciągle używam, a od zakupu nie zaciął się ani razu. Spędzam też dużo czasu na internecie i aż miło przeglądać str. Nic nie ścina szybko się ładuje a dzięki LTE jeszcze szybciej to wszystko przetwarza. Jestem bardzo z niego zadowolona, i mogę go każdemu z czystym sumieniem polecić :)

  • 0

    56. ~kryspin  2014-09-01 23:17:01  host: static-87-101-73-249.leon.com.pl

    Zdjecia ok. Robi bardzo fajne niestety nie powala' wykonanie szybkiego telefonu z tego telefonu może się kiedyś być powodem jego zgonu ,. Muli strasznie NIE POLECAM!

  • 0

    57. ~ona89  2015-01-30 23:20:11  host: host-91-227-3-3.radionet.info.pl

    Telefon fajny tylko szkoda ze w takim telefonie nie ma podswietlanych przyciskow funkcyjnych i diody powiadomien

  • 0

    58. ~paula  2015-12-26 00:39:11  host: cbj180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie może ktoś jak włączyć w tym samsungu wibracje w trybie cichym?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet