Samsung Galaxy Core Prime LTE - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core Prime LTE Opinie o Samsung Galaxy Core Prime LTE

Samsung Galaxy Core Prime LTE

w sumie: 24
  • 0

    1. ~Benelux  2015-03-03 16:11:07  host: n06-06-08.opera-mini.net

    Z Samsungiem Galaxy Core Prime LTE jest poważny problem - a mianowicie model ten nie obsługuje LTE na częstotliwości 800 MHz, czyli na tej, na której w Polsce (po aukcji) ma być budowany najszerszy zasięg terytorialny.

  • 0

    2. ~raf  2015-04-21 13:28:06  host: fci125.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam ten telefon od dwóch tygodni. Muszę przyznać, że jak na "średniaka" naprawdę daje radę. Niezły wyświetlacz, przyzwoity aparat, dobry system (KitKat 4.4.4). Działa szybko, nie zacina się. Nadzwyczaj dobrze wypada bateria. Przy normalnym użytkowaniu (godzina rozmów dziennie i kilkanaście sms-ów), ponad 2 dni. LTE nie działa wszędzie, bo niestety w większości miast LTE działa na częstotliwości 800 MHz, a tej ten telefon nie obsługuje. Ogólnie za ponad 500 zł można nabyć przyzwoity smartfon szybko działający, z dobrą baterią.

  • 0

    3. ~  2015-05-10 14:42:24  host: 194.42.110.4

    heh przecież w Polsce LTE lata po częstotliwości 1800 i wszystko jest ok..

  • 0

    4. ~aga27  2015-05-16 06:03:07  host: user-94-254-132-6.play-internet.pl

    Mam problem z mikrofonem. Jak dzwonie do kogoś to narzekają ze cicho mówię choć w rzeczywistości prawie krzyczę. Telefon nowy mam go ponad tydzien. Kupiony w salonie... da się coś z tym zrobić?????

  • 0

    5. ~krzychuWTF  2015-06-23 20:39:06  host: ccv54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam nie mam tego telefonu ale chcę go kupić i nie moge w tych informacjach znaleść głośności ba na niej mi bardzo zalerzy morze mi ktoś powiedziać ile głośnik ma wattów

  • 0

    6. ~Kundzior  2015-07-18 02:00:59  host: 178235231074.bialystok.vectranet.pl

    Telefon jest powolny jak flaki z olejem, potrafi się zamyślać niczym grecki filozof. Nie polecam. Poprzednio miałem Pentagrama Monstera x5, zdecydowanie szybszy, nawet nie sposób porównać. Samsung przy nim wydaje się być zwykłym żółwiem. A parametry niby dość podobne.

  • 0

    7. ~mate  2015-07-19 18:30:05  host: host-91-231-122-61.gtnet.net.pl

    to jak to w końcu jest z tym LTE

  • 0

    8. ~piotr  2015-07-19 18:37:58  host: host-91-231-122-61.gtnet.net.pl

    co wy to mówicie przecież w danych macie wyraźnie napisane że współpracuje z częstotliwością B20(800) LTE, czyli tą co nadaje w Polsce. Czyż nie jest tak?Nawet tak na pudełku pisze

  • 0

    9. ~mord  2015-07-20 10:00:29  host: host-91-231-122-61.gtnet.net.pl

    To jak to jest z tą częstotliwością LTE? będzie działał czy nie? z tego co widzę to obsługuje B20(800), więc o co chodzi?

  • 0

    10. ~arekbog  2015-07-21 22:21:01  host: michalow.giga-komputer.pl

    Na początku nie działał bluetooth, ale po kilku dniach telefon się naprawił, a telefon z tzw. Średniej półki działał jak SGS3. I polecam

  • 0

    11. ~  2015-07-23 09:54:23  host: p57BA44D9.dip0.t-ipconnect.de

    Swiruje na. Sam dzwoni, przewija zdjęcia sam się włącza

  • 0

    12. ~valdor  2015-08-20 22:51:53  host: apn-5-172-252-250.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam nowy galaxy core prime SM-G361F nie dziala mi LTE tylko 3G czyli muszę nowy tel aktualizować.?Jeżeli tak to na jakiej stronie?Dzięki.pszedszkole tel w plusie net na karte.

  • 0

    13. ~teo  2015-08-22 18:44:03  host: user-94-254-133-82.play-internet.pl

    czy ten telefon ma funkcję screen mirroring?

  • 0

    14. ~Ewi  2015-10-08 18:01:04  host: 31-179-25-117.dynamic.chello.pl

    Hey a ja mam taki problem ze gina mi jakims cudem zdjecia z aparatu przeszukalam tel dokladnie i kilka z nich nie moge odnalezc zatem gdzie one moga byc czy ktos sie orientuje?? Tel jest nowy z salonu ale dlaczego np z facabooka sa a z aparatu nie?? Pomozcie co zrobic z tym

  • 0

    15. ~annlady  2015-11-12 12:43:11  host: 148.81.116.116

    Witam, mam problem z nawigacją w tym telefonie. Otóż nie działają mi żadne mapy google. Niby zasięg jest, gps też włączony, a jak włączę mapy i nawigację to nic nie działa. Punkt przeskakuje jak zając po mapie, żadnego głosu nie ma i się zacina po chwili i wogóle nie działa. Ktoś pomoże?

  • 0

    16. ~Kaczy6666  2015-12-02 22:36:15  host: abkx188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miał ktoś problem z klawiszami finkcyjnymi tzn wstecz i tym z lewej strony . Mianowicie chodzi mi ,że podczas ładowania bardzo słabo działają a nawet w ogóle ?

  • 0

    17. ~Szajsung  2015-12-17 13:25:20  host: 94.141.153.114

    Ogolnie przez 1 miesiac uzytkowania sporadyczne problemy typu. chce sie rozlaczyc lecz dotyk nie reaguje i musze czekac az ktos do kogo dzwonie zrobi to pierwszy. Po 1 miesiacu i aktualizacji androida zaczal mulic, w kieszeni potrafi sam sie odblokowac (pomimo symbolu jako zabezpieczenie LOL) i uruchamia losowe aplikacje. Ostatnio klawiatura zaczela swirowac i sama pisala/przelaczala pomiedzy znakami bez mojej ingerencji (telefon lezal na stole). Mozliwe ze moj egzemplarz jest wadliwy dlatego nie napisze ze *** Napisze ze szajsung :D

  • 0

    18. ~Stasix PL  2016-01-11 18:37:12  host: user-94-254-198-203.play-internet.pl

    Mam ten telefon jest spoko nie zacina się dobry aparat
    Super nakręca blogi i gry szybka praca
    Polecam
    Z kanału Stasix PL

  • 0

    19. ~Madoks  2016-01-19 14:27:05  host: 178-36-40-141.adsl.inetia.pl

    Ludzie nie kupujcie tego badziewia...Ja kupiłem w Play i jeden tydzień musiałem zgłosić reklamacje..Podczas rozmowy wyłączał się i musiałem od początku jego włączyć....

  • 0

    20. ~ja  2016-03-17 07:52:34  host: n20-08-03.opera-mini.net

    Mi to ogólnie nie dział nic

  • 0

    21. ~LOL  2016-03-19 16:51:55  host: public-gprs362117.centertel.pl

    Moim zdaniem bateria słabo wytrzymuje ale przy moim uzytkowaniu ......I mnie działa bez zarzutu. Polecam :)

  • 0

    22. ~Anakin  2016-06-17 12:06:45  host: 078088030166.dynamic-ra-07.vectranet.pl

    Fajny smartfon nie mam z nim żadnych problemów. Polecam

  • 0

    23. ~Karolka  2016-06-21 23:19:22  host: apn-95-40-22-23.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja polecam bardzo serdecznie ten telefon, mam co już prawie pół roku i jeszcze nic mi się z nim nie stało (oprócz peknietego szkła hartowanego ale to z mojej winy) telefon śmiga dobrze, bateria trzyma nieźle, no po prostu z czystym sumieniem polecam bardzo ! :D

  • 0

    24. ~szuler  2016-10-13 14:41:04  host: public-gprs361594.centertel.pl

    tel jak dla mnie spoko po miesiacu uzytkowania dotyk sam strzelil i mam peknieta szybke oddalem na gwarancje ale nic nie dalo wada mechaniczna no coz mam juz go drugi rook i uwazam ze to slaby tel. rozladowal sie i potem juz nie moglem go wogole wl. musialem robic pelny restart gdzie stracilem wszystkie dane i po jakims czsie to samo sie dzieje a teraz nie dziala mi polowa dotyku wiec oceniam go na slaby bardzo slaby na poczatku super a teraz szajsung!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-167-137.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet