Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F Opinie o Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F

Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F

w sumie: 19
  • 0

    1. ~max  2015-07-19 21:32:37  host: host-91-231-122-61.gtnet.net.pl

    Czy ktoś ma już ten model i może podzielić się opinią na temat LTE czy działa w tych częstotliwościach co jest to LTE nadawane?

  • 0

    2. ~NIJA  2015-09-03 16:45:51  host: afsp112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny. Wszystko dpbrze chodzi, nie zacina się. Polecam

  • 0

    3. ~Mała Mi  2015-09-24 08:57:53  host: user-94-254-133-6.play-internet.pl

    Telefon mam od wczoraj i non stop się nim bawię (właśnie piszę z niego ten komentarz). Jeszcze nic się nie zacięło. Sciągnęłam multum aplikacji, aktualizacji itd i nic dziwnego się nie dzieje. LTE śmiga bez zarzutu. Póki co, jestem bardzo zadowolona ☺

  • 0

    4. ~Ms  2015-09-25 16:42:18  host: ip-5-172-239-67.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Telefon pracuje stabilnie, nie zacina się, nie laguje. Bardzo dobre wrażenia wzbudza. Jedyne do czego można się przyczepić to rozdzielczość ekranu, która przy jego wielkości daje o sobie znać podczas oglądania np. stron internetowych. Ogólnie polecam bo LTE śmiga, że aż miło i za tą cenę nic lepszego się nie dostanie. A co do wątpliwości związanych z LTE, to owszem telefon nie obsługuje częstotliwości 800Mhz, ale obsługuje 1800Mhz więc nie ma kłopotu i LTE działa. Z czystym sumieniem polecam wszystkim!

  • 0

    5. ~Pl  2015-10-02 19:27:44  host: google-proxy-66-102-9-21.google.com

    Telefon idealnie mieści się w dłoni. Doskonale wykonany. LTE śmiga że aż miło. Polecam

  • 0

    6. ~Saim'e  2015-10-23 05:07:20  host: public-gprs350619.centertel.pl

    G361f jest niezawodny i praktyczny a co za tym idzie jest bardzo pomocny. Teraz gdy go opanowałem i poznałem uczciwie mogę go polecić. Pracuje perfekcyjnie, dodatkowo na plus to bateria która starcza na 3-4 dni pracy (bez gier), Internet, kilkanaście telefonów i SMS-ów. Samsung Galaxy core prime lte g361f to telefon który dodatkowo jest ładny (mam srebrny), dopasowany do reki to jednym kciukiem robisz wszystko a jest spory bo ma 4,5 cała. Jak kupisz to będziesz zadowolony/na. Telefon jest bez wad, bawi, pomocny na codzień, co istotne, szybki i niezawodny z naprawdę mocna bateria, polecam i pozdrawiam, cześć.

  • 0

    7. ~Samsung g361F  2015-11-03 11:39:31  host: user-94-254-198-93.play-internet.pl

    http://tlp.is/82h

    Z tego linku dokładnie wynika, że ten telefon obsługuje wszystkie pasma LTE jakie są dostępne w Polsce w tym B20(800).
    Telefon posiadam od miesiąca i spełnia swoją rolę.

  • 0

    8. ~Kasia  2015-11-14 20:43:08  host: user-94-254-144-225.play-internet.pl

    Głowna wada brak AMOLED'a. I wcale nie jest taki bardzo wytrzymały. Przy intensywnym użytkowaniu pada dotyk.

  • 0

    9. ~krs  2015-11-16 14:37:19  host: 85.219.130.190

    @ Ms - telefon oczywiście obsługuje standard LTE 800 MHz, proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd :)

  • 0

    10. ~pa  2015-11-22 21:01:48  host: user-94-254-129-41.play-internet.pl

    Mam od tygodnia.

    LTE w Virgin działa bez zarzutu, zdarzają się pojedyńcze miejsca w wawie, w których telefon korzysta z H lub H+.

    Jest trochę za duży, nie da się fi obsługiwać całkowicie jedną ręką. Sprawy nie ułatwia funkcja cofania umieszczona po prawej stronie. Telefon zniechęca do wextingu, więc może to być zaletą

  • 0

    11. ~nody  2015-12-22 14:08:54  host: 192.162.176.142

    słaby głośnik!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    12. ~bobo  2016-01-16 11:51:16  host: user-94-254-209-49.play-internet.pl

    Wideo rozmowa jest.

  • 0

    13. ~Oskar  2016-02-05 21:04:13  host: user-109-243-87-202.play-internet.pl

    Bardziej sie opłaca ACE 4 LTE niż to wiem bo posiadam.

  • 0

    14. ~  2016-02-09 19:44:22  host: google-proxy-66-102-9-21.google.com

    Najbardziej denerwuje to że przeglądając internet widać pixele czyli rozdzielczość ekranu za niska. Tak poza tym to fajny telefon.

  • 0

    15. ~jaro  2016-02-28 09:48:37  host: aawp186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie telefon ok ,ale bateria totalna klapa.

  • 0

    16. ~lancer  2016-04-15 22:02:49  host: host-89-228-177-31.brzesko.mm.pl

    Szkoda że nie działa na nim endoskop.....

  • 0

    17. ~Saim's  2016-05-20 19:27:18  host: n24-05-07.opera-mini.net

    Mam go bezmała od roku, potwierdzam swą wcześniejszą opinię że telefon jest godny polecenia; nadpodziw szybki, niezawodny, co za tym idzie jest bardzo pomocny w życiu na codzień, jak go sobie kupisz to będziesz zadowolony/na bo pracuje idealnie, pozdrawiam, cześć.
    P.S.
    Pisze do Samsunga, wiem że czytacie, wiśieńką na torcie w tym modelu (361) byłoby zabezpieczenie wyświetlacza, mnie zjadło dwie folie wysokiej klasy w 7 miesięcy a tak to telefon perfekcyjnie zeście dopracowali, cześć.

  • 0

    18. ~anka  2016-06-18 18:29:54  host: user-94-254-128-20.play-internet.pl

    Jak sprawdzić czy mój tel ma dodatkowe ubez pod,et mi wyświetlacz na dole czy droga to sprawa

  • 0

    19. ~irek  2016-09-25 09:57:42  host: apn-37-7-21-69.dynamic.gprs.plus.pl

    ekran rozlał się przed upływem roku i pomimo braku uszkodzeń mechanicznych samsung nie uznał reklamacji.kpina

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-0-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet