Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F Opinie o Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F

Samsung Galaxy Core Prime LTE G361F

w sumie: 21
  • 0

    1. ~max  2015-07-19 21:32:37  host: host-91-231-122-61.gtnet.net.pl

    Czy ktoś ma już ten model i może podzielić się opinią na temat LTE czy działa w tych częstotliwościach co jest to LTE nadawane?

  • 0

    2. ~NIJA  2015-09-03 16:45:51  host: afsp112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny. Wszystko dpbrze chodzi, nie zacina się. Polecam

  • 0

    3. ~Mała Mi  2015-09-24 08:57:53  host: user-94-254-133-6.play-internet.pl

    Telefon mam od wczoraj i non stop się nim bawię (właśnie piszę z niego ten komentarz). Jeszcze nic się nie zacięło. Sciągnęłam multum aplikacji, aktualizacji itd i nic dziwnego się nie dzieje. LTE śmiga bez zarzutu. Póki co, jestem bardzo zadowolona ☺

  • 0

    4. ~Ms  2015-09-25 16:42:18  host: ip-5-172-239-67.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Telefon pracuje stabilnie, nie zacina się, nie laguje. Bardzo dobre wrażenia wzbudza. Jedyne do czego można się przyczepić to rozdzielczość ekranu, która przy jego wielkości daje o sobie znać podczas oglądania np. stron internetowych. Ogólnie polecam bo LTE śmiga, że aż miło i za tą cenę nic lepszego się nie dostanie. A co do wątpliwości związanych z LTE, to owszem telefon nie obsługuje częstotliwości 800Mhz, ale obsługuje 1800Mhz więc nie ma kłopotu i LTE działa. Z czystym sumieniem polecam wszystkim!

  • 0

    5. ~Pl  2015-10-02 19:27:44  host: google-proxy-66-102-9-21.google.com

    Telefon idealnie mieści się w dłoni. Doskonale wykonany. LTE śmiga że aż miło. Polecam

  • 0

    6. ~Saim'e  2015-10-23 05:07:20  host: public-gprs350619.centertel.pl

    G361f jest niezawodny i praktyczny a co za tym idzie jest bardzo pomocny. Teraz gdy go opanowałem i poznałem uczciwie mogę go polecić. Pracuje perfekcyjnie, dodatkowo na plus to bateria która starcza na 3-4 dni pracy (bez gier), Internet, kilkanaście telefonów i SMS-ów. Samsung Galaxy core prime lte g361f to telefon który dodatkowo jest ładny (mam srebrny), dopasowany do reki to jednym kciukiem robisz wszystko a jest spory bo ma 4,5 cała. Jak kupisz to będziesz zadowolony/na. Telefon jest bez wad, bawi, pomocny na codzień, co istotne, szybki i niezawodny z naprawdę mocna bateria, polecam i pozdrawiam, cześć.

  • 0

    7. ~Samsung g361F  2015-11-03 11:39:31  host: user-94-254-198-93.play-internet.pl

    http://tlp.is/82h

    Z tego linku dokładnie wynika, że ten telefon obsługuje wszystkie pasma LTE jakie są dostępne w Polsce w tym B20(800).
    Telefon posiadam od miesiąca i spełnia swoją rolę.

  • 0

    8. ~Kasia  2015-11-14 20:43:08  host: user-94-254-144-225.play-internet.pl

    Głowna wada brak AMOLED'a. I wcale nie jest taki bardzo wytrzymały. Przy intensywnym użytkowaniu pada dotyk.

  • 0

    9. ~krs  2015-11-16 14:37:19  host: 85.219.130.190

    @ Ms - telefon oczywiście obsługuje standard LTE 800 MHz, proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd :)

  • 0

    10. ~pa  2015-11-22 21:01:48  host: user-94-254-129-41.play-internet.pl

    Mam od tygodnia.

    LTE w Virgin działa bez zarzutu, zdarzają się pojedyńcze miejsca w wawie, w których telefon korzysta z H lub H+.

    Jest trochę za duży, nie da się fi obsługiwać całkowicie jedną ręką. Sprawy nie ułatwia funkcja cofania umieszczona po prawej stronie. Telefon zniechęca do wextingu, więc może to być zaletą

  • 0

    11. ~nody  2015-12-22 14:08:54  host: 192.162.176.142

    słaby głośnik!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    12. ~bobo  2016-01-16 11:51:16  host: user-94-254-209-49.play-internet.pl

    Wideo rozmowa jest.

  • 0

    13. ~Oskar  2016-02-05 21:04:13  host: user-109-243-87-202.play-internet.pl

    Bardziej sie opłaca ACE 4 LTE niż to wiem bo posiadam.

  • 0

    14. ~  2016-02-09 19:44:22  host: google-proxy-66-102-9-21.google.com

    Najbardziej denerwuje to że przeglądając internet widać pixele czyli rozdzielczość ekranu za niska. Tak poza tym to fajny telefon.

  • 0

    15. ~jaro  2016-02-28 09:48:37  host: aawp186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie telefon ok ,ale bateria totalna klapa.

  • 0

    16. ~lancer  2016-04-15 22:02:49  host: host-89-228-177-31.brzesko.mm.pl

    Szkoda że nie działa na nim endoskop.....

  • 0

    17. ~Saim's  2016-05-20 19:27:18  host: n24-05-07.opera-mini.net

    Mam go bezmała od roku, potwierdzam swą wcześniejszą opinię że telefon jest godny polecenia; nadpodziw szybki, niezawodny, co za tym idzie jest bardzo pomocny w życiu na codzień, jak go sobie kupisz to będziesz zadowolony/na bo pracuje idealnie, pozdrawiam, cześć.
    P.S.
    Pisze do Samsunga, wiem że czytacie, wiśieńką na torcie w tym modelu (361) byłoby zabezpieczenie wyświetlacza, mnie zjadło dwie folie wysokiej klasy w 7 miesięcy a tak to telefon perfekcyjnie zeście dopracowali, cześć.

  • 0

    18. ~anka  2016-06-18 18:29:54  host: user-94-254-128-20.play-internet.pl

    Jak sprawdzić czy mój tel ma dodatkowe ubez pod,et mi wyświetlacz na dole czy droga to sprawa

  • 0

    19. ~irek  2016-09-25 09:57:42  host: apn-37-7-21-69.dynamic.gprs.plus.pl

    ekran rozlał się przed upływem roku i pomimo braku uszkodzeń mechanicznych samsung nie uznał reklamacji.kpina

  • 0

    20. ~olka  2016-11-30 16:26:31  host: 176-97-52-103.bartnet.pl

    bateria słaba i przednia kamerka to koszmar i to straszny

  • 0

    21. ~Przedsiębiorca  2017-04-13 06:40:40  host: aavw84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czasem traci łączność i trudno się z nim połączyć. Jest to spora wada zwłaszcza ,że prowadząc firmę często muszę sprawdzać czy jestem w zasięgu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-105-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet