Samsung Galaxy Core Plus - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core Plus Opinie o Samsung Galaxy Core Plus

Samsung Galaxy Core Plus

w sumie: 69
  • 2

    1. ~Cipka do wyruchania  2013-11-18 16:51:31  host: user-164-127-50-183.play-internet.pl

    Fon - dobry do gier :).Ładne foty robi :) I ladna rozdzielczosc Pornolków

  • 0

    2. ~ziomalon  2013-11-20 20:25:48  host: 217.153.182.70

    Czy ja mam zwidy czy Core Plus jest gorszy od Core (RAM),?

  • 0

    3. ~blabla  2013-11-22 11:21:32  host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl

    Nie masz zwidów, core plus ma mniej ramu, co najlepsze ze inną ilość podają portale francuskie, inną brytyjskie a koreańskie jeszcze inną ale jakby nie było ramu jest mniej. Ma też 2 razy mniej pamięci co mnie bardzo ciekawi bo mimo tego ze core zwykły ma 8 gb to użytkownik do wykorzystania ma koło 4 gb. Ile rzeczywiście zostaje więc tutaj ?

  • 0

    4. ~swt  2013-11-24 23:36:47  host: 159-205-36-31.adsl.inetia.pl

    tak core plus jest gorszy od core i to ostro zamiast 8 gb jest 4 gb zamiast 1 gb ram jest 512

  • 0

    5. ~Przemek  2013-11-25 00:00:29  host: 159-205-9-216.adsl.inetia.pl

    Też mnie to zadziwiło. Po co zrobili nowy model z nazwą "plus" co sugeruje, że coś dodali do poprzedniego? A tu jeszcze ramu zabrali. Bzdura.

  • 0

    6. ~dark  2013-11-27 20:08:12  host: 86-63-98-76.sta.asta-net.com.pl

    samsung dal sobie kosza tym modelem jak moze byc plus zkoro jest gorszy dobra nazwa to core minus;d

  • 0

    7. ~fox116  2013-11-28 08:47:09  host: host-89-231-97-91.warszawa.mm.pl

    następny telefon okrojony maxymalnie mniej ramu i okrojona pamięć wewnetrzna to typowe zagrania dzisiejszego rynku jak wcisnąć cos co jest nowsze ale szybciej przestanie być funcjonalne wlasnie ze względu na te okrojenie , bo zaraz pamięć telefonu się skonczy a wszystkie ważne aplikacje i gry ida na pamięć wewnetrzna a nie na karte jeszcze możliwości robienia filmow 480p to tez takie cofanie do tylu zaprezentowany w 2013 a możliwości w 2011 były większe w telefonikach

  • 0

    8. ~heniu  2013-11-28 17:44:41  host: static-ip-87-248-88-146.promax.media.pl

    Czy ktoś wie, jak przełączyć w samsung galaxy core plus sieć 3G na 2G? Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    9. ~Thunder  2013-11-29 11:36:40  host: 85.219.163.130

    Może ten "Plus" sugeruje tańszą cenę telefonu ? xD

  • 0

    10. ~  2013-11-30 19:42:29  host: enx129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SII plus tez gorszy od SII

  • 0

    11. ~malina  2013-12-02 16:43:46  host: 178.218.234.214

    Potrzebuje telefonu głównie do pisania smsów, dzwonienia i przeglądania Internetu (głównie facebook) Możecie mi powiedzieć czy ten telefon mocno zacina przy tego typu akcjach, oraz czy naprawdę wystarczy do codziennego użytkowania? Nie mam wygórowanych wymagań, ale strasznie denerwuje mnie "zacinanie". Proszę o szybką i konkretną odpowiedź. :)

  • 0

    12. ~lOL  2013-12-21 16:48:43  host: 92-63-47-61.ip.mgk.pl

    Hahahhaah core plus ma 734 RAM Chyba D: a CORE ma 1GB

  • 0

    13. ~wro75  2013-12-25 13:57:14  host: ti0083a340-dhcp0412.bb.online.no

    ~fox116 ...robienia filmow 480p to tez takie cofanie do tylu.... A można cofnąć się do przodu?

  • 0

    14. ~zula  2014-01-01 13:35:03  host: 87-205-205-220.adsl.inetia.pl

    pisze naportalach ze ma slownik XTG9 a gdzie on jest w tym telefonie>?

  • 0

    15. ~m.  2014-01-05 20:11:28  host: 77-254-224-122.adsl.inetia.pl

    nie mam funkcji oszcędzania baterii w ustawieniach, gdzie mogę to znaleźć?

  • 0

    16. ~Imaginaryboy  2014-01-19 05:56:48  host: apn-31-2-49-29.dynamic.gprs.plus.pl

    NFC dodali na plus .

  • 0

    17. ~ewelina  2014-01-30 14:20:59  host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl

    Orientuje się ktoś może czy ten telefon jest kompatybilny ze słuchawka Samsung HM 1200? :)

  • 0

    18. ~Dżanaz  2014-02-08 22:24:44  host: azn237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak *** trudno kupić karte microsd ? bosze...może popatrzylibyście na istotne cechy w specyfikacji jak np wgranie aktualizacji androida czy niższa cena? karte da sie kupić, i to dość tanio, ale robicie afere. core plus to nadal dobry telefon jak nie lepszy od poprzednika...

  • 0

    19. ~Dzan234  2014-02-08 22:25:36  host: azn237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak trudno kupić karte microsd ? bosze...może popatrzylibyście na istotne cechy w specyfikacji jak np wgranie aktualizacji androida czy niższa cena? karte da sie kupić, i to dość tanio, ale robicie afere. core plus to nadal dobry telefon jak nie lepszy od poprzednika...

  • 0

    20. ~Arek69  2014-02-12 18:38:16  host: host63.net121.zawadzkie.com

    A ja mam pytanie dlaczego telefon sam sie wyłącza .... uruchamiam go po czym po kilku minutach chcąc odblokować ekran okazuje sie że musze go na nowo włączać czy to jest k..a normalne czy to jest normalne padło... zaznaczam że telefon jest nowy!!!///???

  • 0

    21. ~Jac  2014-03-05 12:34:09  host: aii33.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest w standardzie DLNA (współdzielenie plików multimedialnych) ?

  • 0

    22. ~Aga  2014-03-10 13:28:47  host: 78-11-34-226.ip.netia.com.pl

    Ja mam to samo. Telefon ma dwa miesiące. Nagle zaczął się sam wyłączac. W salonie powiedziano mi, że przyczyną może byc karta sim. Miałam przełożyc ją do innego telefonu i sprawdzic czy nadal będzie się wylączał. Przełożyłam i w innym jest tak samo. Tylko nie wiem co dzieje się z tymi kartami czy one nie działają jak należy ze smartfonami. Bo karta też jest nowa tak jak i telefon. Przy końcu poprzedniej umowy na starej karcie sim z telefonem sony ericsson xperia miałam to samo. Chyba, że te karty tak działają w Orange nie wiem albo mam takiego pecha.....

  • 0

    23. ~milus_88  2014-03-12 13:33:36  host: 159-205-128-2.adsl.inetia.pl

    Core plus czy S4 mini? Doradzi ktos? Tel służy mi do komunikacji, internetu, muzyka, nie gram w gry.

  • 0

    24. ~Core plus  2014-03-15 17:08:53  host: ip-93-154-223-199.free.aero2.net.pl

    Core plus ma procesor cortex a9 a podstawowa wersja cortex a5 dużo większa wydajność core plusa.Właśnie piszę z tego smartfona

  • 0

    25. ~blaugrana  2014-04-11 01:47:43  host: 89-68-53-49.dynamic.chello.pl

    Faktycznie coś jest na rzeczy, mam telefon od prawie 4 miesięcy, a od dwóch tygodni się wyłącza, jeszcze w salonie nie byłem i ciekaw jestem co mi powiedzą, karta była nowa z mBanku przedpłacona, ale widocznie jest do d... najczęściej telefon wyłącza się gdy włożę go do kieszeni spodni i napisem do dołu, jakaś porażka normalnie, i ciekawe tez, że zimą było ok przecież stale nosiłem go w ten sam sposób

  • 0

    26. ~gonia2404  2014-04-22 09:37:35  host: user-164-127-130-132.play-internet.pl

    Czytam te komentarze, bo przejrzałam Allegro i Tablica.OLX i ten telefon najbardziej mnie zaciekawił i zastanawiam się nad kupnem. Mam nadzieje, że piszecie prawdziwe komentarze.

  • 0

    27. ~MaciekW  2014-05-03 20:32:17  host: aawa67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie kupować tego telefonu? Ma mało pamięci wewnętrznej tj 4GB. Niestety, ale nawet podstawowe aplikacje jak gmail, youtube, czy fb (też podstawowa aplikacja dla niektórych) zajmują coraz więcej miejsca. Nie warto kupować tego telefonu i za kilka m-cy czy rok wkurzać się, że nie da się zainstalować jakiejś aplikacji czy gry, bo nie ma na nią miejsca. UWAGA! - Informacja dla mniej zorientowanych -> możecie sobie kupić kartę pamięci nawet 64gb, ale jeśli nie będzie miejsca w pamięci wewnętrznej to i tak nie pobierzecie aplikacji na telefon, od taka cwana blokada producenta. Nie da się z tym nic zrobić (bez dłubania w sofcie) i jest to wada dyskwalifikująca ten tel.

  • 0

    28. ~Paulina  2014-05-07 12:23:33  host: host-89-231-110-32.warszawa.mm.pl

    Mam to samo. Telefon mam od stycznia a od ok 2-3 tygodni zaczął się wyłączać. Strasznie mnie to denerwuje i ogólnie zacinaja mi się aplikacje, zwłaszcza facebook i podczas korzystania z internetu. Skusila mnie niska cena, a więc nie ma też w sumie co przesadzać z wymogami, ale nie kupiłbym go gdybym wiedziała że tak bedzie

  • 0

    29. ~Jerzy  2014-05-16 13:54:39  host: acyq245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupując samsunga galaxy core plus popełniłem wielki błąd.

  • 0

    30. ~Jerzy  2014-05-16 14:00:44  host: acyq245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem tego szajsa samsunga galaxy core plus 90% połączeń mi odrzuca bo nie mogę odebrać połączenia tak działa dotyk ustawiłem nawet odbiór klawiszem głównym nic nie pomaga .Wczoraj oddałem do play pojechał do serwisu mój i żony bo takie same zachowania mają .Dodatkowo aby gdzieś zadzwonić to czasem za 4 razem nawiązał połączenie .Użycie aparatu wiąże się z zawieszeniem systemu słuchawki raz działają raz nie .Dzwoniąca osoba słyszy echo lub sama siebie wszyscy mi komentowali zmień telefon bo nie da sie z tobą gadać .Miałem htc i zero problemów przez 2 lata .Nie polecam tego czegoś szkoda nerwów .

  • 0

    31. ~xxx  2014-05-16 14:25:44  host: 212.160.172.85

    Telefon mam od kilku miesięcy. Nie zacina się. Korzystam cały czas na nim z aplikacji, portali społecznościowych itp. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, a że pamięć mała .... no cóż zawsze można kartę dokupić, chociaż ja mam dużo rzeczy na tym telefonie, a pamięci mi sporo zostało :)

  • 0

    32. ~Katarzyna  2014-05-28 10:49:08  host: 178.23.108.69

    Mój też się wyłącza i zazwyczaj nie da się go odblokować, a to strasznie denerwujące. Problem wystąił już pierwszego dnia użytkowania, po wóch tygodniach było tak fatalnie, że nie dało się go używać, więc oddałam do reklamacji.

  • 0

    33. ~panoramix  2014-05-28 21:20:48  host: 095160105030.warszawa.vectranet.pl

    Szukam nowego telefonu i zainteresowałem się tym modelem, marka + cena mnie skusiły. Od dwóch lat mam Sony Xperia Neo V i widzę, że parametrami to jest prawie to samo. Czy technologia nie ruszyła przez 2 lara(!!!)???

  • 0

    34. ~nick...  2014-06-22 22:09:59  host: 77-252-153-229.ip.inter-reh.pl

    chce kupić sobie taki telefon i pani w salonie plusa mówiła że jest bardzo dobry

  • 0

    35. ~Mikii 124  2014-06-23 08:25:12  host: public-gprs441142.centertel.pl

    Ten telefon jest fajny oprócz jednej wady.Sama mi się wyłącza muzyka.Jest to bardzo denerwujące. A nie mam żadnego wirusa bo sprawdzałam....

  • 0

    36. ~Myrgel  2014-07-04 17:12:25  host: n05-09-04.opera-mini.net

    Kupiłem sobie galaxy core plus Nie narzekam tele godny zaufania nie zacina się nie wyłącza wszystko w porządku polecam ten smartfon ;)

  • 0

    37. ~Nolti  2014-07-12 20:52:22  host: awl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to jakaś poracha - nie ma miejsca a zewnętrzna karta nic nie zmienia. K...wa nic nie można zainstaliwać i ciągle muli - ostatni tel od samsunga za chwile wyladuje za oknem!!!

  • 0

    38. ~eska131190  2014-08-06 12:16:44  host: 95-90-194-241-dynip.superkabel.de

    Telefon mam od dwóch dni nie wiem czy tak ma być czy jak. Ale nie podświetlane są klawisze funkcyjne

  • 0

    39. ~pat  2014-08-19 13:59:12  host: 46-148-4-124.inet-siec.pl

    a PLAY podaje ze ten tel kreci w 720p HD a wy tu piszecie ze 480p , to jak to jest ?

  • 0

    40. ~kiko  2014-08-20 15:03:19  host: dnl246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem zainteresowana nad kupnem tego telefonu. Telefon godny polecenia?

  • 0

    41. ~M&M  2014-08-23 18:54:26  host: public-gprs516883.centertel.pl

    Wiadomo jak dzieci zainstalują sobie facebuczki, Twitterki, million gierek i inne aplikacje zamulające tel to żaden ze średniej półki nie będzie chodził płynnie. Dla normalnego użytkownika który używa internetu, maila itp. tel jest ok. Jak widzę komentarze typu zacina się itd. to robi mi się niedobrze. Posiadam ten tel. używam go do codziennych ważnych i mniej ważnych zadań i nic się nie dzieje, więc gdy nie jesteś stukniętym nastolatkiem który jest głupszy od swojego tel z czystym sumieniem mogę polecić.

  • 0

    42. ~  2014-08-28 21:08:37  host: bfp16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i z trzech przycisków działa tylko ten środkowy. Co jest za przyczyna ze dwa pozostałe nie działają? Proszę o pomoc.

  • 0

    43. ~  2014-08-28 21:10:11  host: bfp16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i dwa przyciski nie działają. Tylko środkowy jest sprawny. Co się dzieje?

  • 0

    44. ~Sabi  2014-08-30 21:11:42  host: 87-206-84-233.dynamic.chello.pl

    Co zrobić aby gry w core plus się nie zacinały mam dokupioną karte ale i tak się zacina pomocy prosze bo nie znam się na tym ?

  • 0

    45. ~patrycjjaaa  2014-09-01 22:48:05  host: s4d7.ust.tke.pl

    Kupilam nowy telefon prosto z salonu. Juz W ten sam dzien gdy go blokowalam sam mi sie wylaczal i musialam go wlaczac od nowa. Na 2 dzien poszlam do salonu i powiedzieli ze nie moga mi nic z tym zrobic tylko oddac na gwarancje. Telefonu nie mialam nawet 24h!! Oddalam go na gwarancje i odeslali mi telefon. Powiedzieli ze nie wykryli zadnej usterki ale wymienili oprogramowanie. Nie pomoglo!! Telefon dalej mi sie wylacza. Pomocy!! Co mam zrobic? Oddac go znowu ba gwarancje zeby powiedzieli mi po raz kolejny ze nie wykryli zadnej wady? To jest choreeeee!!!!!!!

  • 0

    46. ~masterkill  2014-09-02 18:04:12  host: 77-65-135-40.igloonet.pl

    dobry nic sie nie wylancza dziala w 100%tamci to chyba czit boty klamiom jak z nut

  • 0

    47. ~ktos  2014-09-19 21:18:45  host: 194.28.220.164

    wie ktos czy posiada mapy najlepiej darmowe

  • 0

    48. ~kotka858  2014-10-20 11:38:29  host: static-78-9-75-247.ssp.dialog.net.pl

    Witam
    czy może ktoś z Was widział w swoim core plus pod szybka ekranu np małą drobinkę kurzu (np jakby 1 - 1,3 mm włosia) ? Nie pod folią, pod szybką, czy ktoś z Was widział w swoim core plus biały włosek (jakby nitka ok 1 - 1,3 mm) ?
    Podobno czasami sie pojawia coś.

  • 0

    49. ~kotka858  2014-10-20 22:31:08  host: dynamic-78-8-220-53.ssp.dialog.net.pl

    Telefon ma 1 miesiąc, a pod szybka wyswietlacza jakiś włos czy nitka lub kurz biały na ok 1 - 1,5 mm. Widać to jak jest czarny ekran. Od ok 4 - 5 dni jest to. Czy ktos z Was miał lub ma cos takiego. Czy takie cos to normalne w tel dotykowych. Zauwazone przed nałozeniem nowej folii.

  • 0

    50. ~MarTre  2014-10-22 09:21:56  host: 92.60.129.146

    Posiadam pół roku. Ogólnie nie sprawia problemów i bardziej to mankamenty softu niż sprzetu, ale:
    +robi dobre zdjęcia z bliska(tabliczki znamionowe, elementy tekstowe z bardzo bliska z lampą pod dziwnymi kątami)
    +w moim przypadku bateria, bo trzyma prawie 4 dni, ale to kwestia konfiguracji (tylko GSM, WiFi jak potrzeba)
    +mój pierwszy samsung jednobryłowy, podoba mi się taki kształt i design

    - troszkę potrafi zamulić już przy dwóch trzech aplikacjach, czyli ogólnie problem wersji budżetowej starszego brata
    - słuchawki w zestawie tragiczne
    - pokrowiec silikownowy to podstawa
    - czy zrobią w końcu samsunga z fizyczną klawiaturą QWERTY

  • 0

    51. ~kotka85  2014-10-23 21:52:47  host: dynamic-78-10-49-185.ssp.dialog.net.pl

    Witam. Telefon fajny. Ma ok 1 - 1,5 miesiąca. Tylko pod szybka ekranu (nie pod folią) a szybką np małą drobinkę kurzu, takie cos jak biała nitka ok 1 - 1,3 mm włosia. Widać to jak ekran jest zablokowany (czarny). Podobno czasami sie pojawia coś. Może nie jedna osobą się zetknęła z tym w swoim tel. Pozdrawiam

  • 0

    52. ~cola  2014-10-28 17:26:41  host: 213-199-214-161.matcom.com.pl

    Jeden z lepszych

  • 0

    53. ~  2014-11-07 20:09:15  host: ip-37-248-254-148.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Też chcem kupić ten telefo i coraz bardziej jestem do niego przekonana (Y) :D

  • 0

    54. ~endzi  2014-12-12 19:19:58  host: 176-111-132-21.airmax.pl

    wiatam czy idzie coś zrobić podczas rozmowy telefonicznej wlaczam sobie różne aplikacje czy idzie jakos to wylaczyc

  • 0

    55. ~gabi  2015-01-03 13:33:36  host: aal117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę go kupić i mam nadzieję że będzie fajny. Mam już kartę microSD więc będę mieć wiecej pamięci. czy w tej cenie co samsung galaxy core plus jest jeszcze jakiś fajny samsung? (Tylko nie chcę żeby miał mniejszy ekran niż 4,3 cala)

  • 0

    56. ~Wiktoria123  2015-01-19 21:13:59  host: 77-254-80-244.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon ponad 2 miesiące i sprawia się dobrze nie zacina się, nie wyłacza się i jest wygodny do trzymania oraz jest za nie wielka cena moim zdaniem jest on dobry.

  • 0

    57. ~asia  2015-01-26 20:39:42  host: by3881.petrus.pl

    ja mam problem wyłaczena tekstu pokroslonego i nie wiem jak to zrobic pomuscie mi plis

  • 0

    59. ~Czarny  2015-02-11 07:00:39  host: user-94-254-209-183.play-internet.pl

    Witam. Telefon super , chodzi bez zastrzezen , skoro Wam sie tnie i wywala z aplikcji to polecam ustawienia fabryczne ;)

  • 0

    61. ~PiotrekxD  2015-03-07 20:12:23  host: n06-06-07.opera-mini.net

    Co do telefonu mam go 3 miesiace , nie zacina sie , ramu starcza ... jak chcecie telefonu z lepszej polki to bierz HTC M8 , samsung widać że robi telefony dla kieszeni praktycznie każdego . Są egzemplarze wadliwe i nie wadliwe ... nie można oceniać calej firmy bo trafil sie 1 wadliwy egzemplarz , albo jakiś idiota nie potrafi go poprawni obsłużyć ... co do video to niewiem dlaczego napisane jest że nagrywa w 480p ... Mi pokazuje ze rozdzielczosc wideo wynosi 1270x720 ...

  • 0

    62. ~maniek  2015-03-20 22:00:50  host: apn-5-60-51-158.dynamic.gprs.plus.pl

    A mi zaczął robić wadliwe fotki, potem zamula ze zdjęć nie można oglądać, jak sie usunie tą wadliwą fotke z bólem to wszystko wraca do normy

  • 0

    63. ~  2015-03-21 14:26:51  host: p5B0AFDAA.dip0.t-ipconnect.de

    no włąsnie mam to samo nie dzałają mi klawisze co mam zrobić ? :(

  • 0

    64. ~kupiłem  2015-03-25 15:28:13  host: public129416.cdma.centertel.pl

    Kupiłem core plus i jestem zadowolony. Internet działa, dzwoni i wysyła SMS i MMS, nawigacja tez dobrze działa, nie pobieram głupich gierek i telefon spełnia moje oczekiwania. Nawet nie wykorzystuje całego potencjału telefonu. Jeżeli ktoś myśli ze zainstalowanie tylu gier ze brak mu pamięci to jest nie zbyt mądry. Telefon jest całkiem fajny

  • 0

    65.  2015-04-03 16:06:25

    Mam ten telefon od paru miesięcy i jestem zadowolony.Internet, gry itp. chodzą bardzo dobrze nie miałem problemu z dotykiem nie zacia mi się ani razu.Polecam

  • 0

    66. ~emilia232  2015-05-01 10:49:15  host: 088156108117.swietochlowice.vectranet.pl

    bardzo fajny telefon jeżeli ma jakiś minus to plusy i tak przeważają

  • 0

    67. ~  2015-06-13 10:39:34  host: 82-160-226-149.tktelekom.pl

    niestety core plus jak jest nowy niespełna roczny to działa super, ale po roku brakuje w nim pamięci pomimo zainstalowania tylko 3 gier

  • 0

    68. ~ewela  2015-10-02 16:57:48  host: 81-18-208-194.static.chello.pl

    Witam mi również telefon samoistnie wyłącza sie co kilka dni ... jakiś wadliwy ten model

  • 0

    69. ~gavi  2015-12-05 12:34:50  host: 31-179-36-155.dynamic.chello.pl

    Mam go od roku czasu . 2 razy w naprawie juz był najpierw 2 miesiace po kupnie przycisk dotykowy nie działał a następnie po około pół roku później bateria się nie chciała ładować , ścina się , wyłącza, wolno działa . Osobiście żałuję że go wziąłam i jeszcze rok musze się z nim męczyć bo mam umowę na 2 lata . Dowiedziałam się również ze dopiero po 3 razie oddania go na gwarancję mogę się starać o całkowicie nowy telefon więc tylko czekać aż znów się coś z nim stanie . Totalna porażka .

  • 0

    70. ~Ania  2016-02-21 16:39:17  host: 31-179-92-24.dynamic.chello.pl

    Trzymać się od tego telefony z daleka. Tylko reset sysytemu do ustawień fabrycznych co 6 miesięcy. Wystarczy że są jakiekolwiek aplikacje które się zapychają a telefon przestaje działać i doprowadza do szału. Wystający aparat fotograficzny rusuje się jak telefon jest bez etui. Nie polecam, mam ponad rok.

  • 0

    72. ~seba  2016-09-04 09:36:36  host: apn-46-215-115-82.dynamic.gprs.plus.pl

    Posiadam telefon 3 rok od samej premiery . Jestem z niego bardzo zadowolony przez ten dlugi okres nie byl ani razu w naprawie . Za tak male pieniadze nie ma lepszego modelu od samsung

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet