Samsung Galaxy Core LTE - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core LTE Opinie o Samsung Galaxy Core LTE

Samsung Galaxy Core LTE

w sumie: 7
  • 0

    1. ~JarekRP  2014-10-30 12:23:24  host: 212.2.126.232

    Bardzo fajny telefon, mam go od kilku miesięcy i wszystko chodzi jak należy. Brałem go ze względu na LTE i jestem zadowolony z wyboru. Optymalna wielkość (4,5") nawet do oglądania filmów.

  • 0

    2. ~kowal  2014-11-29 19:04:21  host: aczy171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i co z tym fonem? Zero opinii! :-( Nikt go jeszcze nie ma?

  • 0

    3. ~jacekt  2015-01-28 13:52:12  host: 213-195-182-26.static.ip.netia.com.pl

    mam ten telefon już jakiś czas i wszystko jest ok

  • 0

    4. ~zezia  2015-04-25 17:07:31  host: acoa82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku początkowo byłam z niego zadowolona do momentu kiedy zaczął się zacinac I sam wyłączać. Oddaje go do gwarancji. Zobaczymy co będzie potem.

  • 0

    5. ~reggaeman  2015-07-26 19:40:19  host: 46.205.74.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    A ile on ma mpx? Troche slaby aparat i niezbyt zywe kolory

  • 0

    6. ~dag  2015-08-30 12:59:52  host: 89-66-229-254.dynamic.chello.pl

    hej, strasznie mi muli telefon. w kwietniu przywróciłam do ustawień fabrycznych, a teraz zacina się tak jak nigdy przedtem. odinstalowałam to, czego nie używam, używam clean mastera, ale poprawy prawie żadnej. wszelkie pomysły mile widziane :)

  • 0

    7. ~Ems  2015-10-09 08:31:19  host: gw.bas.roche.com

    Może i dobry telefon na proste zastosowania, jeśli używa się w przeciętny sposób. Ale jeśli np. chcesz pooglądać youtuba w metrze, bo masz Playa, to nie. Wkurwia kiepsko zoptymalizowana transmisja danych. Lepiej sobie radził SGS II. Ale to nie wszystko. Wychodzę z metra i z 5 minut nie mam dalej danych. Po prostu coś się wiesza, na pasku powiadomień widać "H", a nie "H+". I wtedy zapomnij o przeglądaniu internetu. Żeby to jakoś naprawić trzeba odprawić gusła w stylu ustawienia > więcej sieci > Sieci komórkowe > tryb pracy sieci. Trzeba zmienić na 3G/2G, a potem szybko na LTE/3G/2G.
    Pamięci to ma śmieszną ilość, bo aż 4,8 GB (zrobiłem parę zdjęć, wgrałem trochę muzyki, zostało 555MB). Zapewne jak chcesz więcej to w promocji jakaś karta pamięci. SGSII miał 8GB.
    Dzwoni dobrze, muzyki słucha się dobrze, radio FM działa też dobrze. Ale jedne ważniejszych funkcji smartphona - ***.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet