Samsung Galaxy Core 2 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core 2 Opinie o Samsung Galaxy Core 2

Samsung Galaxy Core 2

w sumie: 7
  • 0

    1. ~surfffer  2015-02-03 09:46:07  host: 213-17-201-42.static.ip.netia.com.pl

    Patenty Samsunga są niesamowite na prawdę. Core 2 gorszy od wcześniejszych modeli tej serii, 256 tys kolorów hehe. Chyba myślą ze ta cyfra 2 zachęci nieświadomych ludzi do zakupu tego padła, dodatkowo pewnie nie za małe pieniądze. Powodzenia

  • 0

    2. ~aga  2015-06-29 19:33:40  host: user-94-254-199-23.play-internet.pl

    Super telefonik mam go już trzeci miesiąc i w porównaniu do poprzedniego Samsunga rewelacja. Jest bardzo szybki i ma super wyświetlacz, rewelacyjnie działa dotyk i super pisze się SMS-y. Polecam wszystkim :)

  • 0

    3. ~luukii  2015-11-06 21:36:21  host: static-91-195-159-238.leon.com.pl

    mam ten tel od lutego i już jest katastrofa ciągle się zawiesza wyłącza się i takie różne ekran bardzo słabej jakości spadł z 1m i już ekran do wymiany nie polecam nikomu tego tel :/

  • 0

    4. ~idiots  2015-12-23 23:20:03  host: 078088031043.sieradz.vectranet.pl

    Nie słuchajcie ich, spoko telefon o ile nie przeciąża się go niepotrzebnymi aplikacjami. Ekran też nie jest zły, a upadku z 1m większość dzisiejszych telefonów by nie wytrzymała.

  • 0

    5. ~cejro  2016-04-23 10:56:08  host: 85.219.134.114

    Posiadam ten model juz od 6 miesiecy , nie jest jakis rewelacyjny. Najbardziej wkurza mnie , że telefon blokuje sie podczas rozmowy zamiast wygaszac ekran tak jak robia to telefony z czujnikami .

  • 0

    6. ~S  2016-08-22 16:32:34  host: user-94-254-224-192.play-internet.pl

    Jeden z najgorszych telefonow jakie posiadalem

  • 0

    8. ~Lucy  2016-12-06 20:54:06  host: 037008203161.goleniow.vectranet.pl

    Posiadam ten telefon 2 lata, jest BEZNADZIEJNY. Po roku brak pamięci CAŁKOWITY, mam teraz na nim dwie aplikacje i dalej jest że za mało pamięci. Telefon nie ma aktualizacji systemu, a z tym można zwariować. Potłukł się całkowicie, aż szybka wyleciała a spadł zaledwie parę razy na ziemie. Zacina się, blokuje połączenia (po chwili trzeba walić w ekran żeby zakończyć rozmowę) jest jednym słowem BEZNADZIEJNY. Potrzymam go jeszcze parę dni i dostanę nowy, bo po dwóch latach to jest porównywalne do nokii. Jeden z najgorszych telefonów jakie posiadałam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-145-24.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Red Bull Mobile?

Red Bull Mobile zaprezentował nową energetyczną ofertę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet