Samsung Galaxy Core 2 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Core 2 Opinie o Samsung Galaxy Core 2

Samsung Galaxy Core 2

w sumie: 6
  • 0

    1. ~surfffer  2015-02-03 09:46:07  host: 213-17-201-42.static.ip.netia.com.pl

    Patenty Samsunga są niesamowite na prawdę. Core 2 gorszy od wcześniejszych modeli tej serii, 256 tys kolorów hehe. Chyba myślą ze ta cyfra 2 zachęci nieświadomych ludzi do zakupu tego padła, dodatkowo pewnie nie za małe pieniądze. Powodzenia

  • 0

    2. ~aga  2015-06-29 19:33:40  host: user-94-254-199-23.play-internet.pl

    Super telefonik mam go już trzeci miesiąc i w porównaniu do poprzedniego Samsunga rewelacja. Jest bardzo szybki i ma super wyświetlacz, rewelacyjnie działa dotyk i super pisze się SMS-y. Polecam wszystkim :)

  • 0

    3. ~luukii  2015-11-06 21:36:21  host: static-91-195-159-238.leon.com.pl

    mam ten tel od lutego i już jest katastrofa ciągle się zawiesza wyłącza się i takie różne ekran bardzo słabej jakości spadł z 1m i już ekran do wymiany nie polecam nikomu tego tel :/

  • 0

    4. ~idiots  2015-12-23 23:20:03  host: 078088031043.sieradz.vectranet.pl

    Nie słuchajcie ich, spoko telefon o ile nie przeciąża się go niepotrzebnymi aplikacjami. Ekran też nie jest zły, a upadku z 1m większość dzisiejszych telefonów by nie wytrzymała.

  • 0

    5. ~cejro  2016-04-23 10:56:08  host: 85.219.134.114

    Posiadam ten model juz od 6 miesiecy , nie jest jakis rewelacyjny. Najbardziej wkurza mnie , że telefon blokuje sie podczas rozmowy zamiast wygaszac ekran tak jak robia to telefony z czujnikami .

  • 0

    6. ~S  2016-08-22 16:32:34  host: user-94-254-224-192.play-internet.pl

    Jeden z najgorszych telefonow jakie posiadalem

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet