Samsung Galaxy Camera Wi-Fi - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Camera Wi-Fi Opinie o Samsung Galaxy Camera Wi-Fi

Samsung Galaxy Camera Wi-Fi

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Klombik  2013-02-24 11:37:54  host: 178.183.249.134.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Nie wiem jak się do tego odnieść.

  • 0

    2. ~mmm  2013-02-24 14:50:37  host: 159-205-105-244.adsl.inetia.pl

    I po co to komu? Będę chciał to kupie sobie lustrzankę i bedę miał lepsze zdjęcian iż tym czymś... bez komentarza

  • 0

    3. ~Ja  2013-04-16 14:41:31  host: ivb90.internetdsl.tpnet.pl

    To weź lustrzanke na imprezę i rób zdjęcia i z niej dzwoń.

  • 0

    4. ~  2013-06-06 15:29:15  host: non-registered.multifox.pl

    aparat nie obsługuje kart sim wiec raczej nigdzie na zadzwonisz :)

  • 0

    5. ~maoco99  2013-06-07 07:01:53  host: 46.204.203.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Do ja. Obawiam się kolego że gdybyś uważniej odczytał opis to zauważył byś, że z tego czegoś można tak samo zadzwonić jak z owej lustrzanki, czyli wcale.....

  • 0

    6. ~Jarek  2013-08-01 07:16:27  host: 89-67-63-207.dynamic.chello.pl

    To jak to jest, że SMS i MMS można wysyłać? Za pomocą czego można to uczynić? :)

  • 0

    7. ~qwerty  2013-08-22 14:46:12  host: 89-67-65-90.dynamic.chello.pl

    MMS SMS i email można wysłać za pomocą WiFi

  • 0

    8. ~kasiam  2014-04-29 08:12:14  host: public-gprs514680.centertel.pl

    Można wysyłać wiadomości , wkładasz kartę sim i działa, nie da się tylko dzwonić. Zdjęcia robi świetne, sama zmieniłam z lustrzanki nikona na ten

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-129-152.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet