Samsung Galaxy Beam - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Beam Opinie o Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam

w sumie: 10
  • 0

    1. ~ziome3eknh  2012-02-27 23:23:18  host: 89-78-69-135.dynamic.chello.pl

    Fani zabawek będą się zachwycać projektorem:) Tak czułem, że jako pierwszy samsung wrzuci projektor do swoich telefonów.

  • -3

    2. ~  2012-03-03 14:54:29  host: z60-13.opera-mini.net

    Kolejny niewypał z projektorem.

  • 2

    3. ~goscc  2012-03-06 16:36:28  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Co to za opinia? "Kolejny niewypał z projektorem" ponieważ ??? Dlaczego tak uważasz? Lepiej w ogóle nie pisać niż takie profesjonalne wypowiedzi.

  • 1

    4. ~dami04  2012-03-10 14:46:43  host: 80.48.248.41

    A to masz taki rozumiem, skoro twierdzisz, że niewypał

  • 0

    5. ~  2012-03-17 23:05:56  host: cyberfox.pl

    projektor fajny bajer ale wątpię by był często używany a tak to telefon całkiem fajny ale mogli by już dać 1gb ramu

  • 0

    6.  2012-08-30 18:59:01

    dorzucić do tego dwa pady i można pod namiotem napier**** w angry birds :)

  • 1

    7. ~Grems  2012-09-14 10:48:28  host: dpr170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bawiłem się nim dzisiaj i kilka rzeczy na plus, to: + dwie baterie w zestawie, które wspomaga osobna ładowarka (tj. ładowarka zewnętrzna, do której wkładamy jedną z baterii) + projektor, który daje naprawdę dobre efekty. Można na nim pokazywać całą zawartość łącznie z filmami na bieżąco kręconymi + wyświetlacz Minusem natomiast jest samo wykorzystywanie baterii do projektora, bo pomimo tego, że są dwie, to aby używać dłużej projektora trzeba mieć telefon cały czas podłączony do ładowania.

  • 0

    8.  2012-12-17 22:23:54

    Ja myślałem że to latarka, a tu proszę, projektor :D Ciekawe, co jeszcze zastosują w telefonie.

  • 0

    9. ~mdV  2013-03-27 09:47:44  host: jug142.internetdsl.tpnet.pl

    ze wszystkich telefonów które posiadałem ten najbardziej przypadł mi do gustu, a posiadałem takie modele jak lumia 800, galaxy s2 i s3. Może nie jest to kombajn jak s3 bo android tutaj czasami po prostu sie tnie może to wina Ram-u może faktycznie jest go za mało ale gdyby ktoś zaproponował mi teraz wymianę na s3 to pewnie bym go wyśmiał :) czy to s2 czy s3 czy s20 te telefony przecież niczym się nie różnią jeśli chodzi o oprogramowanie. Zgodzę się ze tamte mają pewnie nowszego androida ale przecież aplikacje w sklepie google są te same. No chyba, że ktoś lubi się powozić z najnowszym ładnie obudowanym modelem. Ten telefon pewnie leży w dłoni ma antypoślizgową obudowę z tył, nie jest za szeroki i spokojnie da się pisać na klawiaturze używając jednej ręki czego nie można powiedzieć o s3. Jeżeli chodzi o sam projektor to jest naprawde genialna sprawa. Obraz jest widoczny już przy półmroku pod warunkiem, że sciana jest biała ale gdy robi się ciemno to już bajka. Wyświetlam u siebie obraz o przekątnej 55cali i projektor spokojnie sobie z tym radzi. Z tego co wyczytałem lampa ma żywotność ok. 20 000 godzin. Jakość obrazu jest powalająca pod warunkiem, że sam odtwarzany materiał jest w dobrej jakości. Dwie baterie i ładowarka biurkowa naprawde ułatwiają życie. Bateria w telefonie jest dosyć mocna dla niewymagających pociągnie spokojnie 2 dni. Ja wymieniam ją codziennie gdyż dużo korzystam z projektora no i lubie mieć podładowaną powyżej 80% taki jakiś głupi nawyk ;] a z kolegą wyżej się nie zgodze bo bateria na projektorze wytrzyma spokojnie ok 2-3 godziny a zanim wyczerpiemy jedną to druga już się naładuje. Pozdrawiam!

  • 0

    10. ~beam  2013-07-31 21:19:32  host: 92.40.254.190.threembb.co.uk

    No i lepiej tego mdv nie mogles ujac.Jaram sie tym tele od miesiecy a mialem nawet note 2 i wrocilem do beama.Nie ma to jak lezec na wyrku i ogladac film na suficie.Im lepsza jakosc tym wiekszy obraz bez jej utraty.Polecam tele kinomaniakom nie tym co sikaja na widok 4 rdzeni.Kazdy tele jaki nastepny kupie musi miec projektor bo juz moze byc tylko lepiej.Sama kolorystyka beama juz Mi sie podoba.Dla Mnie jest idealny.Jest juz do niego jelly bean takze daleko nie odstaje od gornej pulki.Pozdro600

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet