Samsung Galaxy Ace Plus - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Ace Plus Opinie o Samsung Galaxy Ace Plus

Samsung Galaxy Ace Plus

w sumie: 26
  • 0

    1.  2012-01-04 14:27:34

    Gdyby samsung włożył androida do Wave I i II to byłby ogromny hit! Kupiłbym Ace Plus, gdyby był tak dobrze wykonany jak wave ;)

  • 0

    2. ~gt  2012-01-05 09:04:17  host: 85.219.163.66

    czym różni się on od zwykłęgo Ace oprócz większej o 0,15 cala wielkości ekranu?

  • 0

    3. ~tgajek  2012-01-05 17:13:56  host: 212.109.153.224

    a gdzie videorozmowy ?

  • 0

    5. ~  2012-01-06 03:07:38  host: public-gprs254515.centertel.pl

    Ten phone klasy middle ma już wyraźnie większy ekran od IP4s... Robi się ciekawie! Nawet sprzęty z niskiej półki stają się zdatne do surfowania, czy przeglądania multimediów

  • 0

    6. ~  2012-01-06 03:10:33  host: public-gprs254515.centertel.pl

    Czyli nieco zmniejszony SGS! Ten sam proc, andek 2.3, 512 ramu, kamera 5mpix, no i wygląd.

  • 0

    7.  2012-01-06 11:14:07

    Zgadzam się z przedmówcą. Wykonanie Wave jest naprawdę rewelacyjne i gdyby władowali tam Androida, to sukces na miarę Avili murowany. Jeśli chodzi o Ace Plus, to nie wiedzieć czemu Samsung wyposażył go w tylną klapkę, która jest gładka i świecąca... Dramat.

  • 0

    8. ~adr7  2012-01-08 10:33:58  host: 078088047213.grojec.vectranet.pl

    @labster, gdyby samsung włożył andka do wave to byłby jego największy błąd, bada jest mniej skomplikowana, zdecydowanie bardziej przyjazdna użytkownikowi niż android, dobrze że pomału rozwijają badę będzie to system dosyć zaawansowany ale dla mniej wymagających użytkowników dodam że na co dzień korzystam z SGSII i właśnie GTS 8500

  • 0

    9. ~bizz  2012-01-09 16:44:40  host: z55-06.opera-mini.net

    kopia iPhone 3GS

  • 1

    10. ~trololo  2012-01-11 13:45:08  host: 91.220.164.251

    Wave jest serią telefonów działających na systemie Bada. Android to seria Galaxy...

  • -1

    11. ~mosiek  2012-01-12 13:52:30  host: 89-72-234-8.dynamic.chello.pl

    i ta sama beznadziejna rozdzielczosc... nawet przyśpieszenie procka nic nie da, dalej low-end ewidentny

  • -1

    12. ~bongojenga  2012-01-14 13:30:32  host: 46.205.125.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Sklonowany stary iPhone 3g i tyle!!!

  • 0

    13. ~do mosiek  2012-01-16 23:38:19  host: dwasiedem-piec6.echostar.pl

    dla mnie to jest middle a nie low-end... Co nie zmienia faktu że do neta wystarczy;-)

  • 0

    14. ~adikssmaister  2012-01-18 17:28:34  host: aaok42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung nigdy nie zrobi fona z androidem lepiej wykonanego od wava. To celowowe działanie by promować własny system.

  • 0

    15. ~ceo  2012-01-23 09:00:46  host: apn-77-114-183-95.dynamic.gprs.plus.pl

    @11 - mosiek z ciebie prawdziwy - gdyby rozdzielczość była większa, to byłby to praktycznie taki sam telefon jak Galaxy S. Ace to jest low-end z Androidem i cudów nie oczekuj.

  • 0

    16. ~Bilunia  2012-01-27 03:02:50  host: host-79.173.21.132.tesatnet.pl

    SGS+ ma gorillę, czy nie?

  • 0

    17. ~Bilunia  2012-02-01 11:59:12  host: host-79.173.21.132.tesatnet.pl

    Może ktoś napisze coś więcej o zastosowanym w Ace Plus wyświetlaczu, jego odporności na zarysowania itp. Brak też info o czasach czuwania i rozmowy. Lada moment ten fonik powinien pojawić się na półkach, ludzie mają przygotowaną kasiorę, a Samsung nabrał wody w usta.

  • 0

    18. ~xxx  2012-02-07 23:35:17  host: staticline626.toya.net.pl

    tylna klapka to porażka, będie się rysować, ACE ma gorilla glass a ACE PLUS? Nigdzie ma tej informacji więc nie wiadomo czy i przód nie będzie się rysował.

  • 0

    19. ~dongoral44  2012-02-11 11:10:12  host: user-31-175-125-239.play-internet.pl

    z tego co widze zepsuli klapke tylna ktora byla nawet dobrze wykonana(lepsza niz galaxy s)i teraz jest wykonana z polerowanego plasiku.

  • 0

    20. ~Pawlo  2012-02-23 14:09:51  host: static-ip-87-248-73-64.promax.media.pl

    Mnie ciekawi jaki to będzie procesor, jeśli snapdragon czyli armv7, co pozwoli uruchomić wszystkie aplikacje, to będzie niezłą alternatywą dla Neo V

  • 0

    21. ~twin  2012-02-23 14:51:29  host: dhf251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ostatnio gdzies czytalem ze on bedzie mial procesor 800 mhz a tu mile rozczarowanie i beddzie mal 1 ghz

  • 0

    22. ~galman95  2012-02-29 00:05:20  host: evs174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest także galaxy ace 2 przynajmniej ma lepsza klapke:D

  • 0

    23. ~neofan  2012-03-18 11:29:03  host: asn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria kiep

  • 0

    24. ~neofan  2012-03-18 11:29:59  host: asn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @21 bo pewnie czytałeś o 800mhz w galaxy ace 2, z tym że tam będzie dwurdzeniowy

  • 0

    25. ~Esh  2012-05-09 01:10:55  host: 213-238-69-216.adsl.inetia.pl

    Czy ktos wie czy w tym telefonie istnieje cos takiego jak historia wyslanych/odebranych smsów? Nie chodzi o raporty doręczen tylko cos w rodzaju spisu połączen ale dla wiadomosci sms?

  • 0

    26. ~piotrek  2012-05-18 15:34:45  host: z03-06.opera-mini.net

    mam internet mobilny w orang strasznie powolny nawet w 3g ma ktos taki problem?

  • 0

    27. ~Bose  2012-06-06 10:54:42  host: host-89-228-54-139.elk.mm.pl

    Czy to jest Samsung S5839i ? Właśnie zakupiłem taki tel w orange, gdzie nazywa się Ace VE :D Szczerze? Zajebistość ; )

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet