Samsung Galaxy Ace Duos - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Ace Duos Opinie o Samsung Galaxy Ace Duos

Samsung Galaxy Ace Duos

w sumie: 10
  • 0

    1. ~dsd  2012-05-25 10:43:42  host: jvn114.internetdsl.tpnet.pl

    Wreeeeszcie jakis duos z andkiem i rozsadnymi parametrami. Szkoda tylko że poskąpili lampy błyskowej

  • 0

    2. ~Adam  2012-06-03 14:15:22  host: staticline18618.toya.net.pl

    Nie powiem, żeby pojemność baterii była zadowalająca :/

  • 0

    3. ~Znicz  2012-07-02 19:02:06  host: prgdc011.dhl.com

    Cześć! Ma ktoś jakieś info, kiedy pojawi się na rynku europejskim? Miał niby w czerwcu wejść do Rosji, jednak info niepotwierdzone...

  • 0

    4. ~rajax  2012-07-19 12:27:19  host: fjh114.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie, co z premierą u nas ?

  • 0

    5.  2012-07-26 14:27:03

    rozdzielczość do tego ekranu nie powala

  • 0

    6. ~  2012-07-29 10:55:07  host: 89-69-42-16.dynamic.chello.pl

    w Rosji już jest wystarczy wejść na oficjalną stronę samsunga dla Rosji

  • 0

    7.  2012-11-22 23:11:56

    No proszę, zamiast Galaxy Ace 3 to jest jakiś Duos.

  • 0

    8. ~  2013-01-14 20:33:57  host: ip-178-200-81-126.unitymediagroup.de

    Witam.Niedawno dostalam taki telefon i mam maly problem z nim a mianowicie mam uruchomiona funkcje przekazywanie wszystkich polaczen wideo i nie wiem gdzie mam to wylaczyc.Moze ktos mi poradzi jak mamto wylaczyc. Z gory dziekuje

  • 0

    9. ~  2013-05-31 17:19:24  host: 77-255-120-59.adsl.inetia.pl

    ale jaja ten telefon nie ma czujnika zbliżeniowego!!!!!

  • 0

    10. ~boston3  2015-10-14 18:24:49  host: ip-5-172-237-128.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Chce kupić bratu który ma 6 lat telefon na urodziny i nie wiem co wybrać Samsung Galaxy Ace Duos czy Samsung Galaxy Y DUOS ?Chmyyyyy???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-75-176.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet