Samsung Galaxy Ace 4 LTE - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Ace 4 LTE Opinie o Samsung Galaxy Ace 4 LTE

Samsung Galaxy Ace 4 LTE

w sumie: 26
  • 0

    1. ~a tak sobie...  2014-12-03 22:24:47  host: abco141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten model ma 8 GB pamięci wewnętrznej

  • 0

    3. ~yan  2014-12-13 23:59:11  host: 91-193-208-105.eimperium.pl

    To nie jest model G357FZ, złą specyfikację podaliście. Jest trochę zamieszania z tymi nazwami Ace 4, jest ich parę wersji.

  • 0

    8. ~obserwator  2014-12-24 08:36:42  host: user49-015.satfilm.net.pl

    Telefon nowy a parametry ma przeciętne . Lepszy jest od niego starszy model samsung galaxy s 2 tylko tyle ze lte nie ma .

  • 0

    9. ~Mati  2015-01-04 16:38:54  host: apn-46-169-67-125.dynamic.gprs.plus.pl

    Posiadam od 2 miesięcy, Ekran okey, kąty widzenia bardzo dobre, kontrast też, trochę słabo z rozdzielczością bo jeśli się solidnie przyjrzymy to widać piksele, głośnik zewnętrzny jest ok jak to samsung, głośnik rozmów głośny to na plus :), brak czujnika zbliżeniowego to jeden z najgorszych elementów tego urządzenia ,a właściwie jego brak.. .strasznie denerwujące, jakoś odtwarzanej muzyki poprzez zewnętrzne źródła dzwieku jest ok, odczucie plstikowości jest, lecz telefon dobrze trzyma się w dłoni i wcale nie jest taki śliski, Działa płynnie, responsywnie , mało dodatkowych aplikacji które zaśmiecają przeważnie telefon (jak kto woli) tutaj na plus można rozbudować pamięć.brak czujnika oświetlenia można przeżyć, Aparat bardzo średni :P Bateria jak to bateria ok 1-1,5 doby. Reasumujac telefon okey tylko ten czujnik zbliżeniowy ehh.. i jeszcze ekran bardzo odporny na zarysowania pozytywne zaskoczenie :) Ogólnie w tej półce cenowej jest okey :) takie z 3,5 do 4/5

  • 0

    10. ~Mati  2015-01-04 17:11:25  host: apn-46-169-67-125.dynamic.gprs.plus.pl

    SM-G357FZ posiada Quad core i 8gb wbudowanej pamięci błąd w opisie.

  • 0

    11.  2015-01-08 12:37:06

    Mam ten telefon od 2 tygodni. Przesiadłam się z Xperii J . Plusy-posiadam biały kolor i wygląda przepięknie , ekran, szybkość telefonu, rozmiar ok ,w sam raz mieści się w dłoni i można z niego swobodnie korzystać, działa płynnie i nie zacina się ,wygoda pisania smsów.
    Minusy :Brak czujnika zbliżeniowego- porażka , bateria jak na nowy telefon ładowanie codziennie to słabiutko ,aparat nie jest zachwycający, brak odtwarzacza muzyki

  • 0

    13. ~Agaa  2015-01-12 20:12:59  host: public-gprs516398.centertel.pl

    Niedawno dostalam ten tel i bardzo jestem zadowolona, niedrogi jest jak na funkcje, które posiada ! Jak najbardziej na plus, nie zacina sie co nie moge powiedziec o wczesniejszym modelu, ktory mialam.

  • 0

    14. ~b33zon  2015-02-19 10:19:29  host: 78-11-8-246.static.ip.netia.com.pl

    Kupiłem ten telefon po okazyjnej cenie, zaskakuje płynnym działaniem. Wcześniej miałem Sony Xperię Z1 - i nawet po posiadaniu High-Enda dalej uważam że to świetny, multimedialny telefon. Zdjęcia mogły by być lepsze, ale bateria i funkcjonalność rewelacyjne!

  • 0

    16. ~erima  2015-03-01 16:27:07  host: public-gprs517043.centertel.pl

    Telefon posiadam od dwóch dni. Póki co wszystko jest w porządku, telefon bardzo dobrze się sprawuje. Niestety porządnym jego minusem jest brak jakichkolwiek czujników.

  • 0

    17. ~Afro  2015-03-13 11:27:35  host: 82.177.57.35

    Ten telefon (Galaxy Ace 4 LTE) ma wyświetlacz TFT czy S-AMOLED bo są rozbieżne informacje

  • 0

    18. ~haz  2015-03-18 11:00:55  host: bumar.gliwice.pl

    Macie całkowicie zły opis tego telefonu. Są dwa modele pod nazwą ACE 4 i wasz opis do tego drugiego

  • 0

    20. ~hela  2015-04-02 21:57:54  host: 37.30.98.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon super się sprawuje! Jestem zadowolona w 100%

  • 0

    21. ~mario  2015-04-15 20:28:21  host: host-86-111-105-115.tvk.torun.pl

    Jest samsung Galaxy ace 4 SM-G310A z 4 calowym ekranem i 2 rdzeniowym procesorem.
    JesT też samsung galaxy ace 4 SM-G357FZ z 4.3 calowym ekranem i 4 rdzeniowym proprocesorem snapdragon410 i takiego posiadam płynność stoi na zadawalajacym poziomie jak na budżetowca brak czujnikow porazka ale idzie sie przyzwyczaić bateria słaba codzienne ładowanie ale udało się mi bo tanio kupić wieC jak narazie zostaje

  • 0

    22. ~Użytkownik  2015-04-23 18:27:55  host: 178.217.192.39

    Kupiłam telefon Samsung Galaxy ACE 4 i mój telefon bardzo krótko trzyma baterie nie używając nic: ani internetu, ani muzyki itd. Przez noc bez niczego traci 20 % baterii. Ogółem trzyma 2 dni, a wszystkie aplikacje są powyłączane i prawie przez niego nie rozmawiam. Czy Wy też tak macie? Albo co robiliście, żeby to naprawić:serwis czy tylko kupno baterii? Proszę o odpowiedź ;))

  • 0

    23. ~Maciek  2015-04-28 23:56:47  host: 109107001221.gdansk.vectranet.pl

    Czy w Samsung Galaxy Ace 4 można nagrywać aplikacje na kartę pamięci i bez przeszkód później korzystać z takich aplikacji?

  • 0

    24. ~SiMoN  2015-05-16 18:42:07  host: 078088082095.lebork.vectranet.pl

    brak czujnika światła i zbliżenia, porażka totalna.

  • 0

    25. ~lubie sga.  2015-05-23 17:36:45  host: user-94-254-209-113.play-internet.pl

    Witam posiadalem jusz wszystkie ace ten niejest moze duzo zruznicowany od innych parametrami jakims skokiem tehnologiczynym co mojim zdaniem trohe by sie przydalo to podsumujac krutko brak mikrofali i czujnika jest kiepskie a hcialbym wyczuc kiedy mam ohote na popkorn z mikrofali trudno kupie frytkownice

  • 0

    26. ~super  2015-05-23 17:38:19  host: user-94-254-209-113.play-internet.pl

    Fajny telefon potrafi wiecej nisz umie zabilem nim muhe zaden inny konkurent nieopisal takiej opcji

  • 0

    27. ~do Uzytkownik  2015-06-13 22:18:58  host: apn-5-172-252-107.dynamic.gprs.plus.pl

    Kup LG leona tu mi przez całą noc ani pół procenta nie schodzi i płynnie wszystko chodzi. Pozdro

  • 0

    28. ~sams  2015-07-06 14:36:24  host: adla99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung Ace 4 LTE - wypuszczanie dzisiaj telefonu bez czujnika zbliżeniowego i bez OTG (obsługa dysków USB) poniżej krytyki - jeżeli komuś nie przeszkadza może być.

  • 0

    29. ~gg  2015-08-08 11:36:32  host: google-proxy-66-249-81-154.google.com

    mega fon bateria trzyma nawet do 5 dni szkoda ze lolipopa ni ma na niego

  • 0

    31. ~mirek5551  2015-09-09 20:25:27  host: n23-03-02.opera-mini.net

    Sa dwa rodz Ace 4. Instrukaje i dane są calkowicie pomieszane z innymi symbolami kom

  • 0

    32. ~klient  2015-10-26 11:36:51  host: aczy251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i wiem że ma wideo rozmowy, bo sam kozystam z tej funkcji. Proszę poprawić w dawnych.

  • 0

    33. ~miki  2015-12-09 21:12:01  host: drr224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo przyjemny telefon. mialem do teraz stary sonyericsson elm. samsung ma wymiar ok, super ekran, foty tez niezłe (elm mial 5megapix i foty takie jak ten)

  • 0

    34. ~Oskar  2015-12-28 12:15:41  host: public-gprs355835.centertel.pl

    Właśnie w Wigilię go dostałem powiem że jest bardzo dobry nie zacina się jak słucha się muzyki troche gra i dzwoni oraz esemesuje to w tedy długo trzyma przynajmiej mi ale brak czujnika to porażka w poprzedniej wersji był a tu wyparował PS:on ma 8gb pamięci ale użytkowej 4.6gb.

  • 0

    35. ~Oskar  2015-12-31 13:34:22  host: public-gprs354859.centertel.pl

    Ten telefon ma SUPERAMOLED jakby co bo ktoś sie pytał.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-129-152.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet