Samsung Galaxy Ace 3 S7270 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Ace 3 S7270 Opinie o Samsung Galaxy Ace 3 S7270

Samsung Galaxy Ace 3 S7270

w sumie: 9
  • 0

    1. ~suhhar  2013-11-05 17:38:36  host: 095160160247.klodzko.vectranet.pl

    witam ! czy ktoś już posiada ten telefon ? jak on sie ma do galaxy trend ?

  • 0

    2. ~dyrix  2013-11-26 17:24:45  host: bnz179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Raczej wydajniejszy z uwagi na 2 - rdzeniowy procek 1ghz

  • 0

    3. ~claudia  2013-11-29 15:58:53  host: atf86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za te kase to wolalabym sg3 mini

  • 0

    4. ~przemcio  2013-12-16 21:44:46  host: 89.228.123.48

    ace 2 nie umywa się do tego *** ace 2 jest lepszy.... ma dwu rdzeniowy procek, ładniejszy wygląd! :)

  • 0

    5. ~głupoty  2014-01-07 15:06:11  host: 95.143.245.62.ultranet.net.pl

    A gdzie ace 3 w najsenwosniejsze wersji 7275 z dwurdzeniowym prockiem 1.2 , lepszą grafiką i modułem lte?

  • 0

    6. ~ace  2014-01-15 13:09:53  host: 46.77.126.252

    Jak wyżej, a dostepna w polskich sklepach wersja Ace3 S7275 z Lte i prockiem 1.2?

  • 0

    7.  2014-01-23 01:44:28

    juz lepiej wziac s3 mini...

  • 0

    8. ~koorek  2014-01-31 10:05:04  host: bh66.internetdsl.tpnet.pl

    W tej cenie lepiej myPhone Next, Acer Liquid e2 czy coś podobnego. Obydwa wymienione przeze mnie maja 4 rdzeniowy procek 1,2ghz, troche wyzsza rozdzielczosc ekranu, wieksza baterie. Reszta podobna. Sam uzywam Acera i jestem zadowolony.

  • 0

    9. ~LTE  2014-03-26 18:51:18  host: aeky136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik z abonamentu w wersji LTE i musze powiedzieć ze szału nie ma... ciągle coś się wyłącza, a to dźwięk, a to czcionka się zmienia i to wszystko samo z siebie o.O na razie nic nie muli czasem przytnie ale nic takiego w telefonie narzie nie mam zainstalowane ale przypuszczam, że jak dodam parę głupotek i wrzuce pare albumów mp3 to fonik na 99,9% będzie mulił. Nie mówie już o zdjęciach bo w tym Samsungu to porażka!!! moja lumia 610 robiła duuużo ładniejsze foty. Gdybym miał możliwość zamiany na jakiś telefon z systemem windows phone to bez wahania bym się zamienił... może kwestia przyzwyczajenia ale uważam że WPhone był bardziej intuicyjny i prostszy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet