Samsung Galaxy Ace 3 LTE S7275 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Ace 3 LTE S7275 Opinie o Samsung Galaxy Ace 3 LTE S7275

Samsung Galaxy Ace 3 LTE S7275

w sumie: 8
  • 1

    1. ~Michał  2014-01-31 16:19:52  host: 194-110-127-3.ip.netia.com.pl

    Mam Ace 3 LTE od 2 tygodni, ma nieco lepsze parametry niż model 3G, oraz więcej pamięci - 8 GB z czego dla użytkownika i na aplikacje jest dostępne około 5 GB, wyświetlacz ma dobre kąty widzenia, oczywiście nie jest to AMOLED, ale obraz jest przyzwoity. Aparat chyba taki sam jak w poprzednim modelu, do okazyjnego robienia zdjęć wystarczy choć trochę szkoda, że nie ma tutaj żadnego postępu, zaletą jest dość mocna dioda LED. Głośnik całkiem nieźle gra (dźwięk nie jest zbyt mocno spłaszczony), obudowa dobrze spasowana, niestety całkiem plastikowa i ma śliski tył, przedni panel wygląda na hartowane szkło, trochę brakuje czujnika światła. Android fabrycznie w wersji 4.2.2, z samsungową nakładką lubi czasem przyciąć (jak to samsung :-)). W sieci LTE osiągnąłem prędkość 55/10 Mbps. GTA San Andreas działa, choć szału nie ma, ale do takich gier są konsole. :-) Ogólnie jestem zadowolony.

  • 0

    2. ~Hubert  2014-04-26 18:36:31  host: 5.172.252.254

    Dramatycznie niska wydajność.
    Takim zdaniem mogę określić ten telefon.
    Wystarczy włączyć przeglądarkę i posurfować trochę: zacinanie się, skakanie stron przy przewijaniu i powiększaniu.
    Tak tak drodzy państwo, nie ma co się zachwycać płynnym przewijaniem ekranów domowych czy kafelków z aplikacjami, ale własnie test smartfona przy wykorzystaniu któregoś z popularnych browserów.
    Na co dzień użytkuje GALAXY NOTE i w porównaniu z nim ACE 3 to katastrofa pod względem wydajności choć obydwa mają dwa rdzenie a ACE nawet wyżej taktowane, jak i tyle samo pamięci RAM.
    Także dobra rada: PRZED KUPNEM JAKIEGO KOLWIEK SMARTFONA WŁĄCZCIE NA NIM PRZEGLĄDARKĘ I POSURFUJCIE TROCHE PO SIECI I OKAŻE SIĘ JAK WYDAJNE SĄ TE WSZYSTKIE RDZENIE PROCESORA.
    Pozdrawiam

  • 0

    3.  2014-06-16 11:35:28

    Mam Ace 3 już pare miesięcy. Jestem w orange,tel jest be zsimloka,jednak ani razu nie znalazłam się w zasiegu LTE. Zazwyczaj na wyswietlaczu przy właczonym przesyle danych wyświetla się ikona H+ a nigdy L. Nie wiem jaka tego jest przyczyna?? Co do samego urządzenia to wszystko jest ok. Jedynie bateria pada w zastraszajacym tempie(przy właczonym przesyle danych). Mam jeszcze jedno pytanie: jak bez rotowania zmienić dzwonki z narastających na głośne? Czy jest to możliwe????

  • 0

    4. ~kacpey  2014-08-17 08:40:01  host: 082139001018.radom.vectranet.pl

    Mam już samsung galaxy ace3 już kilka tygodni i sprawuje się nieźle

  • 0

    5. ~Gość  2014-12-27 11:51:17  host: d43-23.icpnet.pl

    Telefon jest już trochę na rynku. Widzę, że niektórzy narzekają tu na wydajność dlatego proponuję zmianę zwykłego Androida na Cyanogenmod w wersji najnowżej 12 z oficjalnym wsparciem. Telefon zamienia się w demona wydajności. Pozdrawiam

  • 0

    7. ~wwww  2015-01-28 14:59:32  host: user-46-112-80-114.play-internet.pl

    Czy można rekalmować telefon z powodu gubienia zasięgu? Zasieg nie wraca po uruchomieniu ponownym telefonu i tylko wyjecie i ponowne wlozenie baterii daje jakis efekt lecz nie na długo.

  • 0

    8. ~qwerty  2015-08-11 15:18:27  host: 171-115.static.szczecinek.net.pl

    Mam samsung Ace 3 od kwietnia 2013, czyli ponad dwa lata. Jest okej, większa się na niektórych aplikacjach, ale nie jest kruchy jak szkiełko. Mam zastrzeżenia di baterii

  • 0

    9. ~Pablo  2016-09-04 23:51:14  host: public-gprs385753.centertel.pl

    Aż się łezka w oku kręci, telefon dobry, lecz słaba bateria, mała pamięć i lagi spowodowały zmianę na xiaomi redmi 3 pro, ale i tak nic nie przebije monte ani nawet w200i

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet