Samsung Galaxy A5 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy A5 Opinie o Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

w sumie: 21
  • 0

    1. ~Brixen  2015-01-29 12:37:27  host: 81.219.84.18

    Ile on ma rdzeni?

  • 0

    3.  2015-01-30 12:38:01

    Moglibyście poprawiać pamięć wbudowaną (ma 16GB) oraz dodać, że to quad core :)

  • 0

    6. ~alfa  2015-02-10 15:56:30  host: sirius.ccig.pl

    Samsung galaxy alfa jest idealny dla Krzysztofa Alfa

  • 0

    7. ~faz  2015-02-12 10:58:40  host: 31-178-51-240.dynamic.chello.pl

    I co to ma byc? Kto to kupi. Niby ekskluzywny telefon w cenie zblizonej do galaxy s5 a procesor taki jak w lg f60 - telefonie z bardzo niskiej półki. Za takie pieniadze taki procesor? Juz w lg nie zachwyca wydajnoscia przy rozdzielczosci 800x480 a tutaj mamy 720p. Kupilbym gdyby mial snapdragona 800.

  • 0

    8. ~faz  2015-02-13 11:58:09  host: 31-178-51-240.dynamic.chello.pl

    Jaki wspaniały telefon. super szybki procesor w wyjątkowo niskiej cenie.
    PS: Poprzedni mój komentarz ocenzurowano....

  • 0

    11. ~laputita  2015-03-12 00:47:15  host: 87-207-96-18.dynamic.chello.pl

    Fajny telefon lepszy niż iphone

  • 0

    12. ~nine  2015-03-20 23:21:46  host: host-91.226.38.22.elgrom.eu.org

    Telefon świetny, niestety reklamowana obudowa metalowa tylko udaje metal. Dlugo trzyma bateria, robi dobre i ostre zdjęcia.

  • 0

    13. ~_radekkkk  2015-03-25 14:40:07  host: 89-67-55-57.dynamic.chello.pl

    Telefon jest spoko - brakuje jednak diody powiadamiającej o nieodebranych połączeniach / wiadomościach.

  • 0

    14. ~xxd  2015-06-19 14:07:31  host: 178-36-68-43.adsl.inetia.pl

    warto kupować w Media Expert?

  • 0

    15. ~Noe51  2015-06-25 11:40:19  host: 80.50.79.14

    Telefon posiadam od miesiąca. System operacyjny to Android 5.

    Telefon dla osoby dla której ważne są:
    - jakość wykonania, stabilność oraz płynność systemu, aparat, ekran, LTE, zadowalająca bateria.

    Telefon na pewno nie jest dla osoby która spogląda na cyferki w programach testujących oraz dla osoby grającej w bardzo wymagające gry gdyż te proste bez problemu sobie radzą.

    W skrócie... Jesteś graczem odpuść sobie, w reszcie przypadków będziesz zadowolony/a!

  • 0

    17. ~  2015-09-15 12:40:37  host: n14-04-06.opera-mini.net

    to jak jest z tym akumulatorem. wymienny czy niewymienny? w specyfikacji że tak a w tescie w wadach że nie...

  • 0

    18. ~popo  2015-11-29 12:54:11  host: 91-233-112-110.dg-net.pl

    @Brixen quad-core - czyli 4 rdzenie

  • 0

    19. ~popo  2015-11-29 12:55:51  host: 91-233-112-110.dg-net.pl

    @~ "to jak jest z tym akumulatorem. wymienny czy niewymienny? w specyfikacji że tak a w tescie w wadach że nie..." oczywiscie ze nie, wejdz na strone samsunga i sprawdz specyfikacje tam jest wszystko opisane nie to co tutaj

  • 0

    20. ~ktoś  2015-12-15 18:02:01  host: apn-46-77-124-120.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam telefon od kwietnia 2015. Zdjęcia, Lte, płynność i wiele innych to jego zalety l. Rzadko kiedy się zawiesza. Bateria długo trzyma ;). W 99% polecam!

  • 0

    21. ~Grześ  2015-12-22 09:17:41  host: public-gprs516868.centertel.pl

    Mam ten tel od jakiegoś czasu, polecam jest dobry.

  • 0

    22. ~Oliwka12345  2016-02-18 13:50:59  host: apn-46-77-124-27.dynamic.gprs.plus.pl

    Polecacie ten telefon?

  • 0

    23. ~rudy  2016-03-12 19:41:00  host: anr240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jak sie kupi teraz ten telefon np w media expert to bedzie juz android 5.0 ?

  • 0

    24. ~rudy  2016-03-12 19:42:30  host: anr240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy trzeba zaaktualizowac ?

  • 0

    25. ~xddd  2016-03-18 18:43:13  host: aaed220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon mam go od 5 dni i jest fajny

  • 0

    26. ~uzytkownik samsunga  2016-03-25 13:36:20  host: aald213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten model, działa super, nie przycina się, zdjęcia dobrej jakości, ogólnie pozytywnie. Telefon mam od ok. 5 miesięcy.

  • 0

    27. ~Marta  2016-05-05 23:43:01  host: 78.8.100.255

    A sąsiad przy kolacji powiedział mi na ucho, że może być lepszy A7 bo jest ośmiordzeniowy. Co mi życzliwi na to?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet