Samsung Galaxy A5 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy A5 Opinie o Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

w sumie: 22
  • 0

    1. ~Brixen  2015-01-29 12:37:27  host: 81.219.84.18

    Ile on ma rdzeni?

  • 0

    3.  2015-01-30 12:38:01

    Moglibyście poprawiać pamięć wbudowaną (ma 16GB) oraz dodać, że to quad core :)

  • 0

    6. ~alfa  2015-02-10 15:56:30  host: sirius.ccig.pl

    Samsung galaxy alfa jest idealny dla Krzysztofa Alfa

  • 0

    7. ~faz  2015-02-12 10:58:40  host: 31-178-51-240.dynamic.chello.pl

    I co to ma byc? Kto to kupi. Niby ekskluzywny telefon w cenie zblizonej do galaxy s5 a procesor taki jak w lg f60 - telefonie z bardzo niskiej półki. Za takie pieniadze taki procesor? Juz w lg nie zachwyca wydajnoscia przy rozdzielczosci 800x480 a tutaj mamy 720p. Kupilbym gdyby mial snapdragona 800.

  • 0

    8. ~faz  2015-02-13 11:58:09  host: 31-178-51-240.dynamic.chello.pl

    Jaki wspaniały telefon. super szybki procesor w wyjątkowo niskiej cenie.
    PS: Poprzedni mój komentarz ocenzurowano....

  • 0

    11. ~laputita  2015-03-12 00:47:15  host: 87-207-96-18.dynamic.chello.pl

    Fajny telefon lepszy niż iphone

  • 0

    12. ~nine  2015-03-20 23:21:46  host: host-91.226.38.22.elgrom.eu.org

    Telefon świetny, niestety reklamowana obudowa metalowa tylko udaje metal. Dlugo trzyma bateria, robi dobre i ostre zdjęcia.

  • 0

    13. ~_radekkkk  2015-03-25 14:40:07  host: 89-67-55-57.dynamic.chello.pl

    Telefon jest spoko - brakuje jednak diody powiadamiającej o nieodebranych połączeniach / wiadomościach.

  • 0

    14. ~xxd  2015-06-19 14:07:31  host: 178-36-68-43.adsl.inetia.pl

    warto kupować w Media Expert?

  • 0

    15. ~Noe51  2015-06-25 11:40:19  host: 80.50.79.14

    Telefon posiadam od miesiąca. System operacyjny to Android 5.

    Telefon dla osoby dla której ważne są:
    - jakość wykonania, stabilność oraz płynność systemu, aparat, ekran, LTE, zadowalająca bateria.

    Telefon na pewno nie jest dla osoby która spogląda na cyferki w programach testujących oraz dla osoby grającej w bardzo wymagające gry gdyż te proste bez problemu sobie radzą.

    W skrócie... Jesteś graczem odpuść sobie, w reszcie przypadków będziesz zadowolony/a!

  • 0

    17. ~  2015-09-15 12:40:37  host: n14-04-06.opera-mini.net

    to jak jest z tym akumulatorem. wymienny czy niewymienny? w specyfikacji że tak a w tescie w wadach że nie...

  • 0

    18. ~popo  2015-11-29 12:54:11  host: 91-233-112-110.dg-net.pl

    @Brixen quad-core - czyli 4 rdzenie

  • 0

    19. ~popo  2015-11-29 12:55:51  host: 91-233-112-110.dg-net.pl

    @~ "to jak jest z tym akumulatorem. wymienny czy niewymienny? w specyfikacji że tak a w tescie w wadach że nie..." oczywiscie ze nie, wejdz na strone samsunga i sprawdz specyfikacje tam jest wszystko opisane nie to co tutaj

  • 0

    20. ~ktoś  2015-12-15 18:02:01  host: apn-46-77-124-120.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam telefon od kwietnia 2015. Zdjęcia, Lte, płynność i wiele innych to jego zalety l. Rzadko kiedy się zawiesza. Bateria długo trzyma ;). W 99% polecam!

  • 0

    21. ~Grześ  2015-12-22 09:17:41  host: public-gprs516868.centertel.pl

    Mam ten tel od jakiegoś czasu, polecam jest dobry.

  • 0

    22. ~Oliwka12345  2016-02-18 13:50:59  host: apn-46-77-124-27.dynamic.gprs.plus.pl

    Polecacie ten telefon?

  • 0

    23. ~rudy  2016-03-12 19:41:00  host: anr240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jak sie kupi teraz ten telefon np w media expert to bedzie juz android 5.0 ?

  • 0

    24. ~rudy  2016-03-12 19:42:30  host: anr240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy trzeba zaaktualizowac ?

  • 0

    25. ~xddd  2016-03-18 18:43:13  host: aaed220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon mam go od 5 dni i jest fajny

  • 0

    26. ~uzytkownik samsunga  2016-03-25 13:36:20  host: aald213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten model, działa super, nie przycina się, zdjęcia dobrej jakości, ogólnie pozytywnie. Telefon mam od ok. 5 miesięcy.

  • 0

    27. ~Marta  2016-05-05 23:43:01  host: 78.8.100.255

    A sąsiad przy kolacji powiedział mi na ucho, że może być lepszy A7 bo jest ośmiordzeniowy. Co mi życzliwi na to?

  • 0

    28. ~ko  2016-12-31 21:29:30  host: 89-65-169-4.dynamic.chello.pl

    polecam super

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-191-2.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz odświeżoną Nokię 3310?

MWC2017: Nokia 3310 może rozczarować

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet