Samsung Galaxy A5 2016 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy A5 2016 Opinie o Samsung Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A5 2016

w sumie: 22
  • 0

    1. ~monia  2015-12-22 23:25:32  host: 109241091035.olsztyn.vectranet.pl

    Podoba mi się ten telefon, a teraz znalazłam jeszcze ofertę w rajfie, że można go wziąć jakoś taniej, ale musiałabym przejść do Virgin mobile.

  • 0

    2. ~nikt  2016-01-18 20:23:55  host: d221-40.icpnet.pl

    wyraziłem swoją opinię

  • 0

    3. ~Zatrzymaćsię  2016-01-26 15:47:25  host: apn-46-77-124-183.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon mam od pół roku i jestem z niego bardzo zadowolona. W ogóle się nie zacina. Bateria nawet ok jak na tak duży wyświetlacz. Jak najbardziej na tak. Gdybym znowu miała kupować telefon wybrałabym go po raz drugi

  • 0

    4. ~yyy  2016-02-04 13:05:57  host: 192.193.116.143

    w Virgin mobile jest wersja zeszłoroczna...

  • 0

    5. ~znafca  2016-02-17 11:16:41  host: 185-10-26-111.static.ip.hexaoperator.pl

    3- szkoda że telefon miał premierę w grudniu

  • 0

    6. ~wilku  2016-02-26 20:26:36  host: 159-205-136-83.adsl.inetia.pl

    duzo ramu zostaje do dyspozycji uzytkownika? ile nam android i inne pasywne apki zjadają?

  • 0

    7. ~PG  2016-03-10 22:45:14  host: 89-75-40-110.dynamic.chello.pl

    Orientuje się ktoś czy można go ładować indukcyjnie?

  • 0

    8. ~  2016-04-24 17:51:50  host: wrzesnia22-r.supermedia.pl

    nie można ładować indukcyjnie

  • 0

    9. ~siła_kegla  2016-05-08 12:20:03  host: 90-156-97-149.internetia.net.pl

    5- ale jesteś czepialski ;P

  • 0

    10. ~Anoniiimm  2016-09-17 09:29:21  host: 212.244.187.138

    Ten telefon nie ma zyroskopu macie błędne dane.

  • 0

    11. ~abcd  2016-09-26 00:06:22  host: 109.231.48.79.koba.pl

    a jak jest z zasięgiem? nie traci zasięgu? bo czytałem ze ten model może tracić zasięg.

  • 0

    12. ~edek  2016-10-05 09:52:37  host: oph51.internetdsl.tpnet.pl

    A jak oceniacie jego baterię? Daje radę przy tym wyświetlaczu czy lepiej od razu zaopatrzyć się w powerbank?

  • 0

    13. ~Do telepolis  2016-10-09 16:27:59  host: public-gprs387234.centertel.pl

    Zmiencie info o posiadanym zyroskopie, bo ten tel nie posiada takowego!!

  • 0

    14. ~sod San czas t dar ayxfou  2016-10-30 08:05:41  host: host-176-221-121-110.dynamic.mm.pl

    To ma ten żyroskop czy nie

  • 0

    16. ~ktoś  2016-12-02 19:23:14  host: atm185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Żeneda.. skoro nie wieczy czy ma żyroskop czy nie to lepiej nie pisać a nie myslicie że sie uda i traficie. Potem jest zonk jak ktos kupi telefon i dane z forum się nie pokywają

  • 0

    17. ~  2016-12-09 16:42:20  host: 89-65-195-99.dynamic.chello.pl

    czy ten model ma żyroskop

  • 0

    18. ~pbedek  2016-12-21 12:22:43  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    bateria długo trzyma, bardzo szybko się ładuje około pół godziny od zera do 100%. nic mi się nie zacieło od 2 miesięcy użytkowania. Nie można ładować indukcyjnie. Jedynie co bym zmienił to wygląd, bo wszystkie smartfony od dłuższego czasu wyglądają prawie tak samo, kupując nowy telefon wyglądem praktycznie nie różni się niczym od starego. A tak ogólnie telefon rewelacja, kupiłem też żonie i jest zadowolona.

  • 0

    19. ~bd  2016-12-27 08:48:27  host: n12-07-07.opera-mini.net

    Super wyswietlacz, dobra jakość połączeń i zasięg. Bardzo dobra bateria i do tego szybkie ładowanie. Słabe słuchawki w zestawie, dobrze wykonana obudowa, wydajności w grach nie sprawdzałem ale benchmark dobrze go ocenił. W systemie mało smieci. Spojrzysz na niego i pomyslisz: po co płacić ponad 2tys za flagowce?

  • 0

    20. ~uzytkownik  2017-02-09 18:30:23  host: axe50.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon posiada opcję wideo rozmowy, macie nieprawidłowe dane ; ) Mam go i korzystam z wideo rozmów, nie ma problemu :]

  • 0

    21. ~Model  2017-02-16 10:15:12  host: 89-66-79-31.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon. Opinie są przesadzone. To zwykły wykastrowany smartfon. Działa poprawnie w kwestii szybkości, ma średnią baterie, ale nie najgorsza. Ma jednak wiele dyskwalifikujacych go wad:
    1. Wykastrowany z Miracast/ screen mirroring. To znaczy że nie puscicie juz filmu z yt czy cda na telewizorze. Nie obsluguje też MHL. Oficjalne stanowisko samsunga jest takie ze mną ladna obudowe i szklany tyl więc wykastrowali dla oszczednosci z miracasta.
    2. Nie ma zyroskopu. Przez to nie nadaje nadaje się do VR. Mimo niezłego ekranu. Dramat. W grach też bywa ciężko.
    3. Super duper szklana obudowa. Sliska jak cholera, do tego ekran z waskimi ramkami. Bez etui strach uzywac. Uzywajac etui tracimy wyglad telefonu z oczu co punkt 1. Czyni abstrakcyjnym. Dodatkowo telefon zeslizguje się z najmniejszej nierówność, np. Mój zjechal z jak się okazalo minimalnie nachylonego blatu biurka na podloge. Na szczęście dywan.
    4. Ekran jest zaoblony dookola krawedzi przez co NIE PASUJA szkla ochronne. Po ich naklejeniu albo mamy odstajacy pol cm pasek dookola ekranu albo tracimy jeden cm ekranu w sumie jak nakleimy mniejsze szklo Można co najwyzej sobie folijke nakleic.

  • 0

    22. ~MacRZ  2017-03-15 12:53:43  host: chf143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ad21. Punkt 1 i 2 - nie korzystam, nie mam zdania. Punkt 3 i 4 - niestety prawda. Mimo to korzystam z tel bez etui, a folie na wyswietlaczu co 3miesiace zmieniam z powodu poobdzieranych rogów. Z powodu aktualizacji systemowych po roku korzystania gdzieś znika 4gb pamięci z tych 10,8 dla użytkownika. Prawde mówiąc kupowanie tel nawet roku temu z pamięcią wewnętrzna 16gb było głupota. Kilka lat temu miałem w tel 4gb, fb, Gmail, yt i brak pamięci na aplikacje. Później 8gb - po roku aktualizacji ten sam scenariusz. Teraz mam ten tel i 16gb znowu za mało. Polecam min 32gb na dzień dzisiejszy ale ze świadomością że za rok to tez może już być za mało. Ps. Tak korzystam z karty pamięci, nawet 32gb ale jedyne co się tam da trzymać to fotki i mp3, przeniesione na kartę aplikacje dalej zajmują pamięć wewnętrzna, tyle że niewidzialnie tj gra ważąca 1gb na karcie pamięci zajmuje np 90mb, a pozostałe nigdzie nie wykazane 900gb zjada z pamięci wewnętrznej.

  • 0

    23. ~Krt.  2017-05-10 14:42:17  host: 89-65-179-246.dynamic.chello.pl

    Posiadam go 8 miesięcy jest super polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-224-197-86.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jakiej blokady ekranu w telefonie używasz?

Blokowanie ekranu wzorem nie takie bezpieczne

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet