Samsung Galaxy A3 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy A3 Opinie o Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

w sumie: 26
  • 0

    1. ~samsung recezja  2015-02-06 19:10:30  host: public13317.cdma.centertel.pl

    dlamnie jest dobry i dla eielu uzytkownikuw

  • -1

    3. ~  2015-02-17 09:05:33  host: 81.219.84.18

    1.5GB RAM jak na taką "świeżynkę" to żart. Ale myślę, że dla przeciętnego użytkownika, który kupuje telefony za podwójną cenę w abonamencie będzie łakomym kąskiem

  • 0

    4. ~szymek ptb  2015-03-17 14:16:37  host: static-111-221-112-85.piotrkow.pilicka.pl

    Witam mordeczki
    czy w tym smartfonie jest dioda informujaca o nie odebranym polaczeniu, rozladowanej baterii i tp? ;-)
    pozdro

  • 0

    6. ~TakO  2015-05-19 12:12:00  host: fgi136.internetdsl.tpnet.pl

    Jest już maj, a tu brak opinii, komentarzy i odpowiedzi na powyższe pytania.
    Ponieważ jestem zaintresowany tym modelem również mam parę pytań do użytkowników tego Samsunga:
    1. Czy aparat ma tryb MAKRO? Czy ogólnie dobre zdjęcia robi?
    2. Ile trzyma bateria?

  • 0

    7. ~ZZ  2015-06-11 15:49:49  host: 093105177122.dynamic-ra-1.vectranet.pl

    Telefonik jest super bateria trzyma do 5-ciu dni jak służy tylko do Dzwonienia ,fot super elegancki wyglad a jeszcze w złotym kolorze to już bajka ,ogólnie na 10 daję 9,9

  • 2

    8.  2015-06-23 11:06:35

    Telefon nie ma diody powiadomień, ma tryb makro, zdjęcia są ok ale bez szaleństwa. Ogólnie telefon dobry, przy tej przekątnej ekranu nawet rozdzielczość jest super. bateria przy graniu i internecie raczej 1 dzień bo 30% to i tak wieczorem ładuje.

  • 0

    9. ~Bober  2015-06-26 08:17:19  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    Czy telefon ma diodę powiadomień ?

  • 2

    10. ~pixi  2015-07-09 18:54:02  host: afgd82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo polecam ten telefon, w ogóle się nie zacina,płynnie działają wszystkie aplikacje,nawet te dodatkowe. Aparat z przodu jest rewelacyjny,szczególnie do wideorozmow. Serdecznie polecam.

  • 0

    11. ~Cebulak  2015-07-29 23:05:38  host: agrk2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podobno filmy można nagrywać max. w rozdzielczości 480p, a dodatkowo tylna obudowa nie jest 'rozbieralna', czyli do baterii się nie dostaniemy ;P pewnie coś jeszcze by się znalazło..

  • 0

    12. ~ferdek  2015-09-10 12:06:15  host: chello084112177064.33.11.vie.surfer.at

    Witam, czy ten telefon będzie działał jako nawigacja bez dostępu do internetu ?

  • 0

    13. ~pyska  2015-10-04 07:51:11  host: system8589174188.ptvk.pl

    Telefon zajebisty...mój tato taki ma i ja też bd mieć ogólnie robi extra zdjęcia odtwarzacz świetnie działa filmy ogląda się bez zażutu i jest lepszy niż jakiś tam ,,s,, :)

  • 0

    14. ~gosc  2015-10-16 06:51:35  host: 178235055066.warszawa.vectranet.pl

    @12 Jak ściągniesz sobie darmowe mapy które nie muszą mieć dostępu do netu, to tak. Ściągasz i masz w telefonie. W necie pełno jest takich.

  • 0

    15. ~grzecho  2015-10-26 10:00:04  host: 77-254-204-51.adsl.inetia.pl

    Mam ten smartfon nie narzekam na niego wiadomo wady ma np. Nierozbieralny, wystający obiektyw aparatu może się porysować więc czeba sobie jakieś etuji albo futerał kupić

  • 0

    16. ~pit114  2015-10-28 22:03:00  host: cjn15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon Przyciąga wzrok, no i jego wymiary. To coś dla mnie i napewno dla wielu, którzy nie chcą mieć monstrum 5 calowego. Wreszcie samsung nie jest podobny do swoich młodszych braci. Wszyscy źle mowią o baterii. No cóż, kupując go na abonament za 1 zdawalem sobie sprawę że cudów nie ma ale poza tym jak ktoś woli telefony do 130 mm to jest ok. Idąc do salonu wiele osób raczej bierze to co jest w przyzwoitym abonamencie i zwraca uwagę na cenę telefonu. Co do jego specyfikacji to jest przyzwoita. Jedyne czego mi brakuje po przesiadce z poprzednika to dioda powiadomień (bardzo przydatna) Aparat mógłby być schowany a poza tym czego chcecie w telefonie za ok 850 zł i w abonamencie za 1 zł przy 70 zł abonament. Może są i lepsze ale czy jest ich dużo?
    Ja go polecam ale napewno znajdą się tacy co im będą drobiazgi przeszkadzać i od razu zrobią z niego najgorszy telefon

  • 0

    17. ~pit114  2015-10-28 22:08:20  host: cjn15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy z tymi 5 dniami na baterii? Jak to jest najważniejsze to kupcie jakiś telefon z małym wyświetlaczem, wtedy i tydzień wytrzyma. Rozmowy, sms-y, przeglądanie informacji w internecie, jakaś gra, operacje bankowe, sprawdzanie poczty. Jak będziemy doladowywac co trzy dni to będzie super, ale zazwyczaj skonczy się na 2. Co do graczy to inna sprawa, tu jeden pełny dzien i nic więcej

  • 0

    18. ~  2015-11-06 22:19:05  host: 128.82.41.31.ip4.feromedia.eu

    Ratujcie padł mi ekran dotykowy w A3 jak odzyskać kontakty i zdjęcia?

  • 0

    19. ~Jurek  2015-11-09 22:43:33  host: 178.212.120.245

    Nawigację będziesz miał,wyłączając tryb Offine.

  • 0

    20. ~Kamiś  2015-12-09 20:11:14  host: host-89-231-94-1.pascal-net.pl

    TeL jest idealny, piękne zdjęcia z obu kamer i bateria trzyma 2,5 dnia przy graniu, pisaniu i przyglądaniu fb. Mam go 4 miechy i nigdy się nie zacina, nie nagrzewa. Polecam sobie tylko kupić etui sylikonowe żeby przedni aparat się nie porysował ;) warto kupić !

  • 0

    21. ~kor  2016-01-03 19:44:03  host: user-164-126-102-233.play-internet.pl

    Mam ten tel i zapomnialam hasla :(
    pomoze ktos? Prosze

  • 0

    22. ~nicole  2016-02-27 21:22:20  host: 77-253-56-57.adsl.inetia.pl

    Telefon mam od grudnia. Bardzo sprawny , ani razu mi się nie zaciął, aparaty bez zarzutu, bateria przy graniu i internecie trzyma 1 dzień. Polecam ten telefon. Bardzo żywe kolory jak na telefon z tej półki.

  • 0

    23. ~użytkownik a3  2016-03-31 16:39:00  host: user-94-254-177-143.play-internet.pl

    Telefon ogolnie super, aparat rowniez. Ale bateria trzyma pol dnia ...

  • 0

    24. ~  2016-04-11 19:53:07  host: ip-5-172-247-243.free.aero2.net.pl

    czy temu telefonowi da się wymieniać baterię jak się ją ,,zjedzie"?

  • 0

    25. ~Ania  2016-04-13 14:57:57  host: aqy19.internetdsl.tpnet.pl

    No niestety...
    Mam go od lipca zeszłego roku i bateria nie wytrzymuje nawet jednego dnia.
    Telefonu używam raczej sporadycznie, nie jest ciągle "przyklejony" do mojej ręki.
    Jak był nowy to bateria trzymała nawet i 5 dni a teraz to jakaś kpina.
    Ciekawa jestem czy przyjmą mi to na gwarancję.

  • 0

    26. ~Kuba  2016-04-29 19:05:22  host: user-164-127-89-252.play-internet.pl

    telefon naprawdę godny polecenia. mimo tego, że specyfikacja nie zachwyca (bądźmy szczerzy, co to jest 1,5GB ramu i 4 średnie rdzenie w tych czasach?) to użytkowało mi sie go świetnie. zero zacinek, lagów. aplikacje otwierają się błyskawicznie (Snapchat - 3 sekundy i już robisz zdjęcia). szczerze polecam!

  • 0

    29. ~ZoryGora  2016-07-19 13:57:23  host: avb2.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebisty. Mam go od 04.07.2016. Jest piękny! :-P Nie jest za duży ani za mały. Po prostu w sam raz. SAMSUNG trafił w mój gust. No tak, ma mocno wystawający aparat z bryły urządzenia. Ale mi to nie przeszkadza. Bo mam na niego case w formie książki, i ten case mi zakrywa ten aparat. Telefon ma technologię SUPER AMOLED, i właśnie jak ktoś posiada tego oto właśnie SAMSUNGA to niech w ustawieniach znajdzie Wyświetlacz i tapety i tam kliknie Tryb ekranu i KINO AMOLED

  • 0

    30. ~Karolinka  2016-07-26 13:42:00  host: 88-199-165-164.tktelekom.pl

    Witam może ktoś mi odpowie wcz.kupiłam ten tel.i bardzo cicho słychać?dzwięki wszystko poustawiałam i nic,może ktoś miał też taki problem?tel.jest nowy!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet