Samsung Galaxy A3 2017 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy A3 2017 Opinie o Samsung Galaxy A3 2017

Samsung Galaxy A3 2017

w sumie: 6
  • 0

    1.  2017-02-09 15:42:54

    Czy podany egzemplarz posiada diodę powiadomień?

  • 0

    2. ~fobo  2017-03-02 07:43:22  host: 91.195.56.170

    Diody nie ma ale można włączyć wyświetlanie na stałe na wygaszonym ekranie godziny, kalendarza i info o połączeniach wiadomościach itp.
    Ta funkcja nazywa się "Always on display":
    http://tlp.is/cs6

  • 0

    3.  2017-04-18 12:05:39

    Bardzo dobry telefon. Dobrze wykonany, bardzo poręczny. Brakuje jedynie HD Voice oraz nie podoba mi się nakładka na Androida po przesiadce z Huaweia P8.

  • 0

    4. ~ja  2017-04-20 11:37:11  host: fhq90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam A3 2016 i też nie ma diody, ale można ściągnąć wersję bezpłatną Led Blinker i to działa świetnie. Można sobie wybrać różne kolory na sms i wiadomości nieodebrane. Ten program ma dwie wersje, jedna jest płatna, a druga bezpłatna. Ja mam bezpłatną i jestem zadowolona.

  • 0

    5. ~ambro  2017-04-21 23:15:27  host: d90-114.icpnet.pl

    Telefon nie ma opcji szybkiego ładowania, przynajmniej soft o tym nie informuje. Jeśli ktoś znalazł to info mile widziane a jeśli nie to, tu do redakcji, proponuję zasięgnąć dokładniejszej informacji przed umieszczeniem błędnej specyfikacji

  • 0

    6. ~grzecho  2017-09-21 15:56:58  host: 91-207-69-172.ip.euro.net.pl

    Telefon świetny, zgrabny poręczny kompakt, do tego ładnie wykonany. Chodzi jak burza, bez zacięć. Jak na razie nie zauważyłem wad, które by mnie mnie frustrowały. Nie ma szybkiego ładowania, ale np. w porównaniu do A5 2017 które je posiada, A3 ładuje się tylko 20 min. dłużej. Warto powyłączać AOD i inne prądożerne rzeczy, wtedy bateria pociągnie nawet 4 dni, no chyba że ktoś godzinami gra i się bawi to wtedy to już co innego. Polecam osobom, które szukają naprawdę dobrego telefonu poniżej 5 cali.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-146-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy dostępny na rynku smartfon to:

10 najlepszych smartfonów (październik 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet