Samsung E2600 - opinie
Telefony Samsung Samsung E2600 Opinie o Samsung E2600

Samsung E2600

w sumie: 6
  • -1

    1. ~  2012-01-30 22:59:08  host: user-188-33-82-87.play-internet.pl

    Jeszcze Samsung wypuszcza komórki z ekranem 256 tysięcy kolorów...... Samsung zaczyna się cofać , a powinien się rozwijać....

  • 0

    2. ~Aga  2012-04-01 16:11:44  host: host31-42-21-146.tvkdiana.pl

    Nie kazdy potrzebuje cudów mój drogi

  • 0

    3. ~LUKASZ  2012-04-13 09:59:28  host: 62-233-216-82.rako-lan.pl

    TELEFON Z FUNKCJAMI Z 5 LAT...

  • 0

    4. ~Obserwator  2013-12-07 12:25:34  host: 91-145-179-123.internetia.net.pl

    Zadowolony jestem z jakości dźwięku MP3 w tym telefonie a w szczególności z dobrych słuchawek w zestawie. Jednak ustawianie godziny i daty po każdym wyjęciu baterii uważam już za czasy historyczne i Samsung nie powinien na tym oszczędzać.

  • 0

    5.  2014-01-08 23:09:23

    czy w tym telefonie można ustawić tapetę na full ekran, zrobić dzwonki mp3, i przyporządkować zdjęcia do kontaktów ? Jak sprawuje się taśma ? Jest stabilny czy 2 połowy ruszają się po jakimś czasie ?

  • 0

    6. ~no!  2014-01-23 16:33:04  host: n14-09-01.opera-mini.net

    nie posiada możliwości korzystania że słownika t9 podczas przeglądania stron internetowych. Żenada i Dziadostwo! Po co więc jest zainstalowane 5 komunikatorow? Jak pisać i komentować powiedzmy coś na fb? Internet w telefonie działa dość wolno, tak samo jak czcionka podczas pisania sms (już z t9). Bez sensu bo po wklikaniu liter trzeba czekać aż wyraz się skończy wstawiac - w sony takie spowolnienie pisania następuje dopiero przy większym rozmiarze wiadomości tekstowej! Nie ucieszyła mnie nawet możliwość nagrywania z radia utworów, bo co z tamtąd nagrywać? Kawałki które od 15 lat podchodzą do gardła? Telefon nadaje się tylko do dzwonienia! Niestety bo do tego niby jest. Otóż nie...człowiek ma większe zachcianki niż wisieć na słuchawce i cały dzień gadać ha ha. Szczerze nie polecam tego telefonu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet