Samsung E2550 - opinie
Telefony Samsung Samsung E2550 Opinie o Samsung E2550

Samsung E2550

w sumie: 28
  • 0

    1. ~  2010-06-09 15:53:15  host: t07-06.opera-mini.net

    ooo J700 w nowej obudowie.

  • 0

    2. ~koko  2010-06-09 16:37:39  host: 212.160.172.70

    niby monte a wifi nie ma, pod kazdym wzgledem gorszy. powinno byc "poor monte"

  • 0

    4. ~dziewczynka  2010-06-10 09:42:17  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    Ja rozumiem, że telefon ma być tani, ale z tym 1,3 Mp przesadzili :/

  • 0

    5. ~Dare  2010-06-11 09:39:43  host: chello089077222025.chello.pl

    Wygląda całkiem sympatycznie, cena bardzo atrakcyjna. Ciekawe jak z wykonaniem, trzeba będzie gdzieś go oblukać :)

  • 0

    6.  2010-06-11 23:02:33

    Czemu taka niska rozdzielczość ekranu (128x160) przy ekranie 2 cale? Przecież już Siemensy serii 65 w 2004 roku miały przy ekranie tej samej wielkości rozdzielczość 132x176 .

  • -1

    7. ~wodz plemienia  2010-10-01 13:03:10  host: gw.mesart.com.pl

    moim zdaniem tel jest do d... jak to bywa z wszystkimi samsung ami

  • 0

    8. ~TCS  2010-10-09 14:19:22  host: host-5db0d81f.sileman.net.pl

    dzisiaj nabyłem ten telefonik drogą zamiany i jestem bardzo zadowolony bardzo fajny telefonik ale mogli się troszkę bardziej postarać np. z tym aparatem :)

  • 0

    9. ~Rafal_0  2010-12-10 10:46:05  host: com.tvgawex.pl

    Wczoraj miałem go w ręku w salonie ERY Po właczeniu, strasznie słaba rozdzielczość, widać każdy piksel, podobnie jest a nawet gorzej, niż jak na moim startm Siemensie MC60. Piksele widać jak nie wiem, szczgólnie na literkach na pulpicie, bo w Menu są trochę większe. Aparat działa tak jak w Samsungu J700, czyli przy robienuu zdjęcia nie widać boków zdjęcia. Klawisze działają OK, wysuwane - prawie nie czyć jak się je naciska. Z bokuów telefonu nie ma żadnych klawiszy (Głośności, aparatu, Play/Stop). Jak dla mnie to od tego Samsunga jest lepszu LG GU230. Ogólnie nie polecam tego Samsunga E2550

  • 0

    10. ~danielk75  2010-12-19 21:35:46  host: abro135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go dostałem jako drugi ,ogólnie kicha ale darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda

  • 0

    11. ~Tobol  2010-12-23 17:04:20  host: eqe163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja także dostałem go w Erze za 1zł. Sam telefon bardzo ładny, mały i poręczny. Powiedziałbym, że do funkcji samego telefonowania jak znalazł! Aczkolwiek ma jedną bardzo poważną wadę. Urywa początek połączenia (czy tam zagłusza go jakimś swoim dźwiękiem). W każdym razie problem jest na tyle istotny, że gdy dodzwonimy się na czyjąś pocztę głosową, a przywitanie jest dość krótkie - nawet go nie słyszymy i nie wiemy, że jesteśmy już nagrywani.

  • 0

    12. ~tomek  2010-12-25 00:18:26  host: 188.147.67.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ja napisze tak telefon do codziennego uzytku super bez bajerow ale jedno bateria az mi szczeka opadla nie do zajechania telefon bluetoth radio i zabawa i nie pada przez tydzien producent obiecywal 3 tygodnie baterie git i tak jest dla mnie telefon super

  • 0

    13. ~pocachontas  2011-01-02 12:47:52  host: 188-112-10-2.net.pbthawe.eu

    telefon SUPER!!!!bateria trzymna ok tygodnia rozmawiam godzinami i nic nie szkodzi bateria niezdzieralna ogolnie polecam telefon dla kogos kto dzwoni i pisze sms-y....jestem bardzo zadowolona:)

  • 0

    14. ~oyaboli  2011-01-04 16:35:43  host: historyk.netburg.pl

    Pytanko czy ten telefon ma podświetlane klawisze funkcyjne? mam takowy i tylko klawiatura jest podświetlona

  • 0

    15. ~tester  2011-01-09 12:59:51  host: admi185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie miałem w życiu żadnego samsunga pobrałem ze strony producenta instrukcję.Ale nie ma tam słowa o klawiszach blokujących klawiaturę czy w GT-E2550 jest taka możliwość ? Czy może to sama klapka blokuję klawiaturę ?

  • 0

    16. ~  2011-01-14 21:20:08  host: akp242.internetdsl.tpnet.pl

    @15. Jak rozsuniesz telefon to masz odblokowana klawiaturę a jak zasuniesz to automatycznie blokuje ci przyciski

  • 0

    17. ~  2011-01-17 16:10:58  host: 095160033231.warszawa.vectranet.pl

    nabyłem tego samsunga jak za taką cenę to telefonik jest oki

  • 0

    18. ~Grzesiek  2011-02-11 11:36:46  host: 77-255-179-204.adsl.inetia.pl

    Hej.Śmieszą mnie niektóre opinie więc postanowiłem zabrać głos. Telefon E2550 dostałem jako służbowy. Moim zdaniem po prostu telefon do dzwonienia suuper. Bateria tydzień bez problemu przy obfitym gadaniu. Co za wynik Ludzie. Moja 5x droższa wypasiona NOKIA wytrzymuje 2 no 3 dni. Wiadomo wypasu nie ma ale jeśli ma E2550 służyć tylko do dzwonienia to bardzo ale to bardzo polecam. Ja jestem zadowolony i częściej z niego korzystam niż z prywatnej wypasionej NOKI. Tyle ode mnie w tej sprawie. Wszystkiego dobrego Z E2550.

  • 0

    19. ~nanana  2011-03-11 16:53:28  host: 94-40-124-2.tktelekom.pl

    mozna na tym telefonie słychac muzyki i pisac sms??

  • 0

    20. ~Nana  2011-03-21 18:54:28  host: 095160245116.stk.vectranet.pl

    Kupiłam ten telefon dziś i pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to to, że żaden z klawiszy na klapce nie jest podświetlony! A są to główne klawisze potrzebne do obsługi telefonu i brak podświetlenia sprawia, że są zupełnie niewidoczne, bardzo utrudnia to użytkowanie i bardzo denerwuje. Z zalet - ładny design, lekkość, przyjemne menu.

  • 0

    21. ~rpk1995  2011-07-14 15:39:36  host: 80-51-63-36.lobzenica.net.pl

    Mam ten telefon i nie narzekam dobrze gra muzyka i wgl. :]

  • 0

    22. ~jezior  2011-07-24 17:29:19  host: 80-48-230-128.mtk-tv.pl

    chciałbym się zapytać czy w tym telefonie można przybliżać zrobione zdjęcia bo mam ten telefon już 3mies i nie mogę tego rozpracować

  • 0

    23. ~asd  2011-08-03 00:08:27  host: host-89-230-208-79.lublin.mm.pl

    hej ludzie da sie w tym telefonie ustawic swoj wlasny (mp3) dzwonek wiadomosci ??? dzwonek polaczenia i alarmu mozna ustawic normalnie ale dla wiadomosci sa tylko jakies dziadowskie standardowe :F

  • 0

    24. ~jeszua  2011-08-10 12:35:24  host: 188.95.28.2

    brak podświetlenia klawiszy głównych, nokie maja !!!!!

  • 0

    25. ~sanki321  2011-10-01 17:29:35  host: 178.73.49.132

    czy można na nim przenosić pliki z folderu do folderu na karcie pamięci? Mam ten telefon niecałe 3 tyg. i nie mogę tego rozpracować ;)

  • 0

    26. ~Emilka  2011-11-13 13:43:31  host: public108523.xdsl.centertel.pl

    do nanana : zal mi cie .co to za pytanie czy mozna pisac sms i sluchc muzyki z tego tel.po pierwsze zajrzyj se na góre tam pisze a po nastepne to nie wiem czy w ogóle istnieje jeszcze taki telefon na którym nie mozna pisac sms !

  • 0

    27. ~łucznik  2011-12-17 19:44:06  host: giga-91-224-217-114.giga-komputer.pl

    "Emilka" Komentującemu "nana" chodziło o to czy można jednocześnie słuchać muzyki i pisać sms-y

  • 0

    28. ~  2012-01-25 18:36:10  host: user-164-126-55-16.play-internet.pl

    przesylajac zdjecie MMS ztego aparatu na iiny to dochodzi zdjecie przesuniete w bok.Czym jest to spowodowane.

  • 0

    29. ~la  2012-03-24 16:02:34  host: 89.191.147.118

    Mam ten telefon i jest całkiem dobry. Jeśli chodzi o wady, to nie można ustawić własnego mp3 na dzwonek wiadomości, nie jestem w stanie znaleźć też możliwości granie w tle. Wie ktoś, czy to jest możliwe? Z zalet - poręczny, wygodny do pisania sms, dobra bateria, poręczny. Proszę o odpowiedź na pytania, bo to dość ważne:D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet