Samsung E2530 - opinie
Telefony Samsung Samsung E2530 Opinie o Samsung E2530

Samsung E2530

w sumie: 27
  • 0

    1.  2011-02-25 17:27:03

    Jednym słowem prosty i prosty..

  • 0

    2. ~alvi  2011-02-26 15:44:59  host: user-46-112-89-156.play-internet.pl

    Zrobiliby w końcu jakiś dobry telefon z klapką, a to ciągle obudowy tylko zmieniają.

  • 0

    3.  2011-02-27 21:15:23

    to jest normalny telefon a nie jakiś bajer co ma wszystko( choć ja wole mieć wszystko)

  • 0

    4. ~  2011-02-28 15:55:09  host: 212.160.172.70

    i niby co za nowosc?? telefon tak naprawde nie ciekawy kilkta zmian kosmetycznych a tak to jest ten sam kotlet tylko odgrzany juz bóg wie ktory raz

  • 0

    5. ~lemurek  2011-02-28 21:25:48  host: 77-242-236-53.net.pbthawe.eu

    Brakuje takich telefonów, ale już mogli wrzucić jakiś mały zewnętrzny wyświetlacz, żeby można było szybko zobaczyć godzinę i kto dzwoni a jeżeli chodzi o środek to wyświetlac głowny mógłby być ciut większy. Wtedy wg mnie byłby ciekawą propozycją dla osób szukających prostej i dobrej klapki.

  • 0

    6. ~s  2011-03-04 23:46:33  host: 178-36-139-220.adsl.inetia.pl

    bateria 800mAh? mogli dac wieksza

  • 0

    7. ~miszehu  2011-03-08 13:57:51  host: h-87-199-19-34.dolsatbelchatow.pl

    @5 Ten telefon ma zewnętrzny wyświetlacz, który podobnie do tego w SE W980i, zlewa się z klapką jak jest wyłączony. Można zobaczyć na jutubie ;)

  • 0

    8. ~johbeker  2011-03-08 20:39:15  host: 178-37-236-88.adsl.inetia.pl

    ~lemurek, a Ty umiesz czytać specyfikacje tel. tam jest jasno napisane, że ma zew. wyświetlacz

  • 0

    9. ~ulka  2011-04-28 08:16:37  host: adkw129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam ten telefon i jest bardzo fajny. Ma zewnętrzny wyświetlacz, slot na karty, robi fajne zdjęcia, baaaardzo głośno odtwarza muzykę i bardzo wyraźnie, jest łatwy w obsłudze, ma fajne funkcje i jest elegancki:) Leciutki i fajniutki:) Jeśli ktoś szuka telefonu a nie zabawki, aparatu, komputera, odtwarzacza mp3 i dvd to POLECAM! Ten telefon to TELEFON.

  • 0

    10. ~uchho  2011-07-09 12:49:48  host: static-78-8-147-171.ssp.dialog.net.pl

    Do czego przymocować smycz? Niby ma z boku jakiś nieopisany otwór z kołkiem w środku, ale bez specjalnej blokady smycz wypada.

  • 0

    11. ~Samsungers  2011-08-06 17:38:04  host: 87-205-201-81.adsl.inetia.pl

    Mam pytanko do Ulki,jak z jakością wyświetlacza na tym foniku,czy ta rozdzielczość za bardzo nie razi? (fakt mogli dać większą jak w C3560 tylko tam zapomnieli dać zewnętrzny wyświetlacz) i jeszcze jedno,czy pasek zegara dodawany standardowo do starszych modeli da się wyłączyć? Czy nadal 'bezcześci' naszą tapetkę? ;) Dzięki za odp! Fonik fajny,prosty do dzwonienia,nie jakiś kombajn..ale w końcu jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego,taka prawda :/

  • 0

    12. ~Davvid  2011-12-30 00:24:25  host: eha238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie opinia, ale pytanie do posiadaczy. To jest chore, żeby nie móc znaleźć odpowiedzi na 2 tak proste pytania (nawet w instrukcji - pdf)... 1. Niby oczywiste, ale czy na pewno można odbierać i kończyć rozmowy "klapką" ? Czyli otwierając/zamykając telefon ? W instrukcji ani słowa! 2. Czy na zewnętrznym wyświetlaczu jest wyświetlana nazwa dzwoniącego/numer tel ? Ostatnio wyszło kilka telefonów, które pokazują tylko jakieś ikonki (Motorola Gleam na przykład). I znów instrukcja milczy. Z góry dzięki.

  • 0

    13. ~Jaa  2012-01-15 17:38:37  host: abrf203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Davvid 1 : tak . 2 : tak

  • 0

    14. ~  2012-01-23 23:27:59  host: 81-15-214-97.wyrzysk.net.pl

    tak odbiera sie i konczy klapka i tak na zewnetrznym ekranie wyswietla nazwe dzwoniacego

  • 0

    15. ~lee  2012-02-08 20:30:23  host: 217.113.133.111

    witam, mam małe pytanko, czy głośnik do dzwonków i mp3 jest z tyłu obudowy u dołu? czy tak jak w niektórych modelach w środku połaczony z głośnikiem przy uchu? pozdrawiam

  • 0

    16. ~lee  2012-02-08 20:40:52  host: 217.113.133.111

    witam, mam pytanko, czy głośnik dzwonków i ew muzyki jest z tyłu obudowy u dołu?, czy jak w niektórych modelach przy uchu zintegrowany ze zwykłym głośniczkiem do rozmów? pozdrawiam

  • 0

    17. ~wewiur  2012-04-26 19:22:17  host: ip-93-94-186-253.uznam.net.pl

    Witam,a ja mam pytanie czy można w tym telefonie przypisać kontakt do klawisza klawiatury?Pozdrawiam :)

  • 0

    18. ~mrok  2012-07-11 16:49:50  host: 193.188.198.2

    Od niedawna posiadam owy telefon. W opisie telefonu jest napisane, że można odczytywać treść wiadomości oraz kto dzwonił na zewnętrznym wyświetlaczu. Niestety nijak nie potrafię sobie z tym poradzić, nie mogę odczytać wiadomości, wyświetlacz mały również nie pokazuje od kogo nadeszła wiadomość. Czy można to jakoś uruchomić? Zewnętrzny wyświetlacz pokazuje tylko kto dzwoni w danym momencie.

  • 0

    19. ~Asia  2012-08-11 16:55:23  host: kopalnia.proton.net.pl

    Telefon jak najbardziej jest przeznaczony dla osób, które dzwonią i piszą smsy nic szczególnego go nie wyróżnia z tłumu, nie posiada specyfikacji niczym z dotykowca i wyświetlacz powinni dać trochę większy byłoby przyjemniej ale sama chciałam taki telefon przesiadłam się z samsunga monte s5620 gdyż irytował mnie a nie powiem fajny telefonik ale w pracy potrzebuję funkcjonalnego a monte to niestety nie oszukujmy się to już inna półka. Pozdrawiam.

  • 0

    20. ~nocalana  2012-09-26 17:16:28  host: dmd229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie w prospekcie mixelektonix pisza, ze posiada radio z funkcja nagrywania. czy to prawda??? i ile trzyma bateria przy przecietnym uzytkowaniu?? z gory dzieki

  • 0

    21. ~marek  2012-10-08 20:48:26  host: nat.pcmedia.com.pl

    Witam, mam dwa pytania co do tego telefonu. Czy zewnętrzny wyświetlacz pokazuje nieodebrane połączenie i sma do czasu otwarcia telefonu? U mnie tylko na chwile i potem gaśnie i nie wiem czy ktoś dzwonił czy przyszedl sms - musze otworzyć telefon żeby to sprawdzić. Drugie pytanie, jeśli zamknę klapkę i wcisnę klawaisz sciszania lub podgłaśniania to na chwile zapali się zegar na wyświetlaczu zewnętrznym, ale gdy chce go w taki sam sposób włączyć ponownie, już sie nie pojawia. Dopiero po ponownym otwarciu i zamknięciu klapki. Pytanie do użytkownków...nie wiem czy nie oddać na naprawę gwarancyjną. z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    22. ~mukurita  2012-10-14 21:27:51  host: dynamic-78-8-202-73.ssp.dialog.net.pl

    Witajcie Czy wiecie jak zwiększyć głośność na ustawionym sygnale połączeń? Gdzie w ustawieniach jest ton połączenia?

  • 0

    23. ~:(  2012-10-19 20:14:15  host: static-ip-77-89-80-103.promax.media.pl

    zewnetrzy wyswietlacz po zamknięciu telefonu sie nie wyłącza ;/. trzeba uruchomić od nowa... baterie takie cos zzera w mig. a telefon ma niecaly rok ;/

  • 0

    24. ~A  2013-01-18 21:35:14  host: cfg88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Marka: Mam ten sam problem :( Wiesz juz może jak zrobić, żeby pokazywąło zegar i połaczenia bez otwierania klapki?

  • 0

    25. ~Zenon  2013-07-01 19:43:34  host: adid126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć, mam zamiar nabyc ten aparat, ale najpiewr mam pytania: 1. Jak długo trzyma bateria (kilka smsw dziennie, , ok. godziny rozmów, ok. godz. muzyki)? 2. Jakie dokupiliście słuchawki i za ile? 3. Jaka jest czcionka przy smsach. mam LG KU311 i czcionka jest tu przejrzysta i czytelna.

  • 0

    26. ~Zenon  2013-07-04 19:34:34  host: abpu83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć, mam zamiar nabyc ten aparat, ale najpiewr mam pytania: 1. Jak długo trzyma bateria (kilka smsw dziennie, , ok. godziny rozmów, ok. godz. muzyki)? 2. Jakie dokupiliście słuchawki i za ile? 4, To jak to w końcu jest z tym zew. wyswietlaczem, czy można zobaczyc w dowolnym momencie godzine ? 3. Jaka jest czcionka przy smsach. mam LG KU311 i czcionka jest tu przejrzysta i czytelna.

  • 0

    27. ~z  2013-11-22 15:08:16  host: gj98.internetdsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz zewnętrzny pokaże godzinę i fakt, czy było połączenie, czy sms, jeśli przyciśniemy nieco dłużej boczny przycisk z lewej strony (górny). Natomiast co zauważyłam, często zewnętrzny wyświetlacz mi się nie wyłącza, jeśli wcześniej przeglądałam MMSy.... Byl w naprawie i nic się nie zmienilo :/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet