Samsung E2370 - opinie
Telefony Samsung Samsung E2370 Opinie o Samsung E2370

Samsung E2370

w sumie: 125
  • 0

    1. ~pio  2010-02-19 11:53:47  host: apn-77-113-109-1.dynamic.gprs.plus.pl

    bardzo ciekawy następca... pomarańczowy? to chyba pod służby :)

  • 0

    2. ~OSIM  2010-02-19 11:56:11  host: 77-253-73-144.adsl.inetia.pl

    no to doje...ali do pieca chyba rekord czuwania i rozmów. Szkoda że telefon słaby bez bajerów. No ale pokazali że można to można póltora miesiąca bez ładowania tak sczerze to i tak 3 tygodnie bez ładowania to rewelacja. Co oni tam uranu nakładli zamiast litu?

  • 0

    3. ~Kazik  2010-02-19 13:37:05  host: dkb251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon :-)

  • 0

    4. ~  2010-02-19 15:13:13  host: alfa.za.digi.pl

    Juz mi sie podoba ten model.Bateria 2000 mha wydaje sie potezna:)Mam nadzieje ze beda modele z innymi wykonczeniami niz te pomaranczowe na bokach:)

  • 0

    5.  2010-02-19 18:30:15

    no w końcu pomyśleli o baterii - 2000mAh w telefonie wszystkoodpornym, przy tak okrojonej liczbie funkcji i słabym wyświetlaczu o ładowarce można zapomnieć na minimum 7-10 dni jeśli nie więcej. A gdyby tak zrobili z tą samą baterią i odporną obudową coś z dobrym aparatem 3.0, HSDPA, i GPS to biorę natychmiast:)

  • 0

    6. ~:)  2010-02-21 14:04:50  host: 213-238-121-168.adsl.inetia.pl

    Bateria 2000 mAh wow.

  • 0

    7. ~tombusz  2010-02-22 11:46:04  host: c208-69.icpnet.pl

    I ta bateria...

  • 0

    9.  2010-03-06 01:46:58

    Ostatnio przestałem używać zaawansowanych telefonów i używam B2100. Jestem z niego bardzo zadowolony a teraz ten zwrócił moją uwagę. Pojemność baterii robi duże wrażenie. Będę polował na ten telefonik. Obudowa tych telefonów jest świetna, klawiatura udana. Taki powinien być telefon a z czasem jak uda się w takiej obudowie wrzucić lepszy aparat, lepszy wyświetlacz to będzie perfekcja! Narazie świadomie rezygnuję z tych bajerów bo wolę używać telefonu, który nie jest delikatnym gadżetem gdyż taki jak nabiera rys, odkształceń to robi się tandetny!

  • 0

    10. ~ikip  2010-03-22 19:40:12  host: 62.61.52.57

    miałem w życiu tylko 2 telefony które mnie nie zawiodły ( a trochę ich miałem) 6310i- mam do dzisiaj i B2100- katuje go teraz moja znajoma, jeżeli miałbym teraz postawić na trzeci model, to byłby ten (pomijam sonim'y w cenie komputera)

  • 0

    11. ~  2010-03-30 10:04:42  host: 212.160.172.70

    janek z janek co ci z GPS przy takim wyświetlaczu?

  • 0

    12. ~janek z janek(ten prawdziwy)  2010-04-23 10:53:28  host: 212.2.101.57

    telefon jest dobry a nawet bardzo do podstawowych zastosowan.mam b 2100 i oceniam go wysoko.jest wielu uzytkowników a ktorzy malo cenia bajery typu aparat , odtwarzacze (ktore ten samsung posiada zreszta w jakosci wystarczajacej) a dla ktorych najwazniejsze sa niezawodnosc telefonu, długo trzymajaca bateria i mala podatnosc na zniszczenie. to sa wazne rzeczy

  • 0

    13. ~  2010-04-30 01:20:26  host: 62.152.131.120.dsl.dynamic.eranet.pl

    z GPS-em jest Samsung Rugby, ale niedostępny jeszcze w polszcze...

  • 0

    14. ~  2010-06-03 14:12:12  host: 89-ld.sm-rozstaje.pl

    Ja mialem B2700 - polecam dla osob ktore szukaja poprostu telefonu . Nie gadzetu wszystko robiącego :D

  • 0

    15. ~jo  2010-06-30 13:33:47  host: v06-16.opera-mini.net

    14 dni to już trzyma nokia1600 ten conajmniej realne 20dni mam nadzieje

  • 0

    16. ~jutro  2010-07-09 12:21:16  host: 212.2.101.61

    te 20 dni trwałości baterii to chyba we śnie. nie należy wierzyc w to co pisza producencji i łykac każdej bzdury jak młody leszcz. niech wytrzyma choc 10 dni a bedzie to sukces.

  • 0

    17. ~kornik  2010-07-19 22:35:56  host: aczq139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    model b2100 z bateria 1000 wytrzymuje okolo 2 tyg. więc tu z dwa razy większą pojemnością myślę że złapie ponad dwa tygodnie ;> pożyjemy zobaczymy...

  • 0

    18. ~demien  2010-08-05 22:07:54  host: host-89-229-171-213.wroclaw.mm.pl

    65 tys kolorów ma z tego co mi wiadomo a nie 256 ty. Tak przynajmniej podają na innych stronach. Cały czas zastanawiam się, mam dylemat b2100 czy e2370 :/

  • 0

    19. ~aa  2010-08-17 08:35:34  host: cvw171.internetdsl.tpnet.pl

    wczoraj nabyłam ten telefon i niestety, jestem nim zawiedziona. W porównaniu do B2100 to jakaś atrapa solidnego telefonu. Sprzedawca powiedział mi, że nie różni się niczym od B2100, ma dodatkowo lepszą baterię. Szkoda, że go nie nagrałam - bo bym poszła z awanturą i zwróciła. A oto pierwsze spostrzeżenia: brak karty pamięci, słabszy aparat, brak poliuretanowej wstawki na obudowie, brak pokrętła na tylnej ściance obudowy (obudowę zdejmuje się poprzez silniejsze złapanie klapki u dołu). LIPA

  • 0

    20. ~  2010-08-19 11:25:15  host: 77-254-86-191.adsl.inetia.pl

    @11: nie chodzi przecież o to by używać telefonu jako nawigacji samochodowej tylko po to by łatwiej było nawigować w terenie podczas pieszych wędrówek, w takim survivalowym telefonie na pewno była by to przydatna opcja !

  • 0

    21. ~demien  2010-08-19 11:47:28  host: host-89-229-171-213.wroclaw.mm.pl

    aa dzięki, wkońcu jakaś konkretna wypowiedż pierwszego z użytkowików. Napisz coś więcej o wadach w porównaniu z b2100, jezeli cos zauwazysz.

  • 0

    22. ~Ja  2010-08-21 17:10:06  host: 212-106-28-32.adsl.inetia.pl

    Witam, Zakupiłem wczoraj 2 egzemplarze w Saturnie za 299zł. Na chwilę obecną największą wadę jaką znalazłem to kiedy damy maksymalną głośność w słuchawce to nasz rozmówca słyszy sam siebie (echo), wystarczy tylko zmniejszyć poziom głośności o jeden i usterka ustępuję, jednak jest to spore niedopracowanie, lub mikrofon jest zbyt czuły. Można by się jeszcze przyczepić, za brak wygaszacza ekranu w postaci zegarka, ale za to po naciśnięciu jakiegokolwiek guzika pojawia się podświetlona duża godzina i data oraz informacje o połączeniach nieodebranych. No i na wyświetlaczu w mocnym słońcu niewiele widać. Telefon dobrze wykonany, nic nie skrzypi, bardzo głośno dzwoni.

  • 0

    23. ~wolny  2010-08-22 22:37:56  host: ip-83-238-197-69.telsten.com

    Zakupiłem e2370 w porównaniu do b2100 to największa różnica w obudowie. Niestety nowy model już za bardzo plastikiem zalatuje. Poza tym solidnie wykonany. Jak na razie mam go 5 dzień i bateria (nie ładowana jeszcze) ma nadal 3 kreski :). Wada to też, że telefon jest dwu zakresowy, a nie 4 zakresowy jak b2100. I pewnie dla niektórych jest grubszy z powodu baterii. Brakuje mi tego, że nie ma takiej normy tj. IP57 jak b2100, a tylko :) IP54. Ogólnie dobry telefon poza drobnymi wadami.

  • 0

    24. ~sami  2010-09-01 17:10:14  host: 36-252.89-161.tel.tkb.net.pl

    ciekawe czy da się włożyć baterię do b2100 który zresztą ma takie same funkcje a nawet odrobinę lepsze -oprócz baterii

  • 0

    25. ~montv1  2010-09-01 20:02:21  host: had162.internetdsl.tpnet.pl

    do 24. nie da się, bo jest grubsza.

  • 0

    26. ~demienz  2010-09-02 08:27:22  host: host-89-229-171-213.wroclaw.mm.pl

    tu nie o funkcje się rozchodzi tylko o materiały z których jest zrobiona b2100. Podejrzewam że nie da rady przełożyc baterii

  • 0

    27. ~marcin  2010-09-03 15:17:34  host: 188.146.245.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    nie da się raczej, bo bateria e2370 jest dużo grubsza. Poza tym w b2100 wytrzymuje średnio 6-10 dni, więc nie jest tak źle (używam osobiście). Ciekaw jestem jak w rzeczywistości bedzie sie sprawowal ten e2370 i, czy jest w ogole godny uwagi. W ponad miesiąc czuwania nie wierzę...

  • 0

    28. ~julita  2010-09-04 09:14:40  host: net01.mlyniec.gda.pl

    tez mam takie pytanie, czy bateria od tego modelu da sie wlzyc do samsunga b 2100 ? czy ktos to sprawdzał ?

  • 0

    29. ~wolny  2010-09-07 16:26:43  host: ip-83-238-197-69.telsten.com

    Nie ma takiej możliwości z przełożeniem baterii. Po prostu ta z 2370 jest za gruba i nie pasuje do 2100. Sprawdzone.

  • 0

    30. ~  2010-09-08 03:46:39  host: ip-93.159.48.129.static.crowley.pl

    A ciekawe czy da się przełożyć do B 2700 - to by była maszyna:)

  • 0

    32. ~toldi  2010-09-08 17:15:14  host: ayr110.internetdsl.tpnet.pl

    Mam e2370 od ponad 2 tygodni. Telefonu używam często. Dziennie około 30 minut rozmów. Często też korzystam z latarki. Kiedy go dostałem i wsadziłem baterię to wytrzymał mi 14 dni i 6 godzin. Teraz po naładowaniu sprawdzę czy wytrzyma dłużej i nie zapomnę napisać. Co do samego telefonu to dla mnie jest ok. Mam jeszcze HTC Touch Pro, ale bateria trzyma mi 2/3 dni, a czasem mniej. Myślę, że to dobry wybór dla kogoś kto chce telefon do dzwonienia, a zawsze w kieszeni czy za paskiem znajdzie się miejsce na jakiś PPC. Teraz HTC wytrzymuje do tygodnia choć fakt, że korzystam żadko. Polecam!

  • 0

    33. ~telemaniak  2010-09-24 18:37:56  host: user-188-33-209-201.play-internet.pl

    2370 kupiłem przeszło miesiąc temu w playu i po załadowaniu bateria trzymała nieco ponad miesiąc. Telefon prosty w kontrukcji i użytkowaniu przez co jest moim zdaniem łatwiej wykonać telefon lub napisać smsa niż jakimś innym dotykowym.

  • 0

    34. ~Glebojad  2010-09-25 21:26:42  host: 178-37-95-94.adsl.inetia.pl

    Śmieszą mnie komentarze ludzi którzy nie mają telefonu a strasznie walczą że ten telefon nie wytrzyma nawet 20 dni. Cóż telefon mam już od jakiegoś czasu. Sprawdzać ile wytrzyma bateria przy nie używaniu telefonu nie będę bo półtorej miesiąca nie mam, ale przy ok 20 smsach+ godzina muzyki dziennie trzyma ok 3 tygodni. Ktoś wyżej napisał że telefon nie ma karty microsd, radzę się dobrze przyjrzeć, podpowiem że nie daleko karty sim

  • 0

    35. ~Grzesiek  2010-09-29 14:22:54  host: bmn188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się wyłączyć w nim dźwięk przy blokowaniu i odblokowywaniu klawiatury w trybie normalnym?

  • 0

    36. ~Arka  2010-09-29 20:37:17  host: user-188-33-71-50.play-internet.pl

    Niedawno kupiłem ten telefon Samsung E2370.Od daty zakupu był naładowany troszke więcej niż połowe, nie ładowałem go ani nieformatowałem ,prawie często rozmawiałem i wytrzymał mi 17 dni aż do wytrzerpania Baterii.

  • 0

    37. ~wojto  2010-09-30 17:38:00  host: 093105222242.rybnik.vectranet.pl

    Czy da się wyłączyć podświetlanie monitorka przy wciśnięciu dowolnego przycisku, gdy klawiatura jest ona zablokowana?

  • 0

    38. ~g  2010-09-30 19:48:06  host: bmo19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy tą baterie trzeba formatować?

  • 0

    39. ~matii200  2010-10-01 19:57:38  host: euv77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie chce by u p i e r d ... ale czy to możliwe aby czas rozmów był dłuższy niż czas czuwania??? według specyfikacji tak jest :)

  • 0

    40. ~telemaniak  2010-10-02 11:53:36  host: user-109-243-6-64.play-internet.pl

    Bateria wytrzymuje około 1 miesiąc przy kilku sms dziennie, kilka min rozmów dziennie...

  • 0

    41. ~T0m  2010-10-04 23:51:36  host: 188.146.247.183.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Upierdliwy matii200 zauważ ze czas rozmów jest podany w minutach a czas czuwania w godzinach

  • 0

    42. ~mechan28  2010-10-07 17:16:41  host: erq182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam... wczoraj zakupiłem ten telefon w media expert koszt 349, chciałem w play'u ale według osób obsługujących w play'u stany magazynowe są zerowe. Przy moim używaniu nokii 5800 bateria wytrzymuje 3, rzadko kiedy 4 dni. Stąd wybór tego telefonu( powód bateria ). Pierwsze wrażenie, plastikowy ale ma się wrażenie że solidny, wyświetlacz czytelny, klawiatura duża przyjemna także do pisania sms. komfort trzymania go przy uchu... mam dziwne odczucia osobiście - może to z przyzwyczajenia do nokii :) Po kilku rozmowach dźwięk w słuchawce jest czysty głośny, jaki i dzwonki. Chwilowo bateria ma 4 kreski - zobaczymy jak długo wytrzyma:) Chyba to bedzie mój pierwszy "długodystansowiec" :) Telefon godny polecenia dla osób dużo rozmawiających i piszących sms ( pojemność skrzynki 300 wiadomości ):)

  • 0

    43. ~snake  2010-10-10 14:44:44  host: 178.226.45.126

    aparat super. tylko czy jest mozliwosc ustawienia swich dzwonkow na sms-y

  • 0

    44. ~eli  2010-10-16 11:45:02  host: host-89-228-111-194.olsztyn.mm.pl

    Czy ktos moze napisać ile wazy?:)

  • 0

    45. ~veimus  2010-10-17 23:35:15  host: 79.97.234.234

    pojawil sie nastepca http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile-phone/mobile-phones/ba r/GT-B2710IKAPLS/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

  • 0

    46. ~hubert  2010-10-18 09:52:56  host: user-109-243-97-115.play-internet.pl

    wazy okolo 98 dkg , czyli jedno kilo

  • 0

    47. ~Rysio  2010-10-24 18:02:55  host: 178.252.27.23.internetia.net.pl

    Aparat ogólnie ok, jedyna największa wada to echo którego nie da się niestety pozbyć, nawet czy całkowitym ściszeniu jest zauważalne.

  • 0

    48. ~Ja  2010-11-05 13:33:06  host: 83-238-167-163.ip.netia.com.pl

    Do RYSIO: miałem ten sam problem z echem, w moim przypadku wykonywanie rozmów było prawie niemożliwe. Oddałem telefon do serwisu i jest już lepiej. Telefon mam pod-głoszony na max i tylko co którąś rozmowę pojawia się to echo ale już dużo mniejsze niż poprzednio. jest to chyba ich wada fabryczna ponieważ w firmie posiadamy 4 sztuki i w każdym było to samo. warto oddać do serwisu i się nie męczyć.

  • 0

    49. ~mike  2010-11-06 19:10:08  host: 77-255-41-148.adsl.inetia.pl

    mam ten model ponad miesiac, dla bradziej oszczednych polecam wlaczyc tryb oszczedzania energii, po 2 tyg spadla 1sza kreska baterii, zobaczymy ile jeszcze wytrzyma. mam jednak problem z konfiguracja wap moze mi ktos pomoc?

  • 0

    50. ~  2010-11-09 15:53:23  host: 217.153.73.242

    42.mechan Jest już dostępny w Playu od 1zł ;P

  • 0

    51. ~MIDO  2010-11-22 22:52:30  host: ehk226.internetdsl.tpnet.pl

    bateria wytrzymała mi 11h rozmow przez 11dni

  • 0

    52. ~mechan28  2010-11-24 19:39:42  host: esi82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do play, to informowałem sie bo chciałem tam zakupić, ale w obrębie kilku sklepów z play, okazało sie ze stany magazynowe są równe zeru. Pokusiłem sie o zakup drugiego takie telefonu, jak dla mnie znakomity. Pozdrawiam.

  • 0

    53. ~Roman  2010-12-08 10:50:10  host: acyj92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, jetsem zainteresowany tym aoaratem, ale potrzebuję kilka info: Jak zdjęcia z tego fonu mają sie do zdjęć z fonów z aparatem o rozdzielczści 1.3 megapiksela, jest mozliwość ustawienia czcionki?

  • 0

    54. ~Motorizer  2010-12-22 20:04:43  host: 195-116-152-219.sm-radymno.pl

    Telefon niezły zwłaszcza jego bateria - to naprawdę gigant. Jednak echo u rozmówcy dyskwalifikuje go niestety. Może trafił mi się pechowy model ale wręcz nie dało się prowadzić normalnej rozmowy. O ile wiem większość Solidów ma problemy z tym echem.

  • 0

    56. ~:)  2011-01-03 18:00:23  host: abs26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie czaje ludzi kupujących przez allegro ten telefon, w euroagd jest tanszy i jeszcze odbior osobisty

  • 0

    57. ~Monokoolo  2011-01-05 22:14:43  host: 78.156.181.131

    jak przypisac w tym telefonie inna funkce do klawisza ,bo obecnie po prawo mam playnet i nie wiem jak przypisac tam inna funkce,bardzo prosze o opisanie po kroku jak wejsc w menu zeby cos innego mozna bylo przypisac,moze to latwe ale ja mam z tym problem ,wiec prosze o wyrozumialosc:(

  • 0

    58. ~Ja  2011-01-12 21:39:34  host: public6617.xdsl.centertel.pl

    Prosty ma co powinien mieć NO I BATERIA. Faktyczmie trzyma. Jast spoko. Jak ktoś potrzebuje telefon a nie pudelko do zabawy-polecam

  • 0

    59. ~cysty  2011-01-13 11:02:00  host: 85-14-72-195.static.akk.net.pl

    telefon jest super... bateria trzyma 2 tygodnie, nic nie formowalem i nie formatowalem... doladowalem i jest super... po co mi jakies wodotryski... aparat wystarczy do wyslania mms.. ( i tak musi zmniejszyc) wiec spoko... jedyny minus to taki ze w moim przypadku podczas rozmowy druga osoba slyszy echo swoich slow... no i troche przeszkadza w slowniku t9 wlaczanie duzej litery... no i przez te dwa tygodnie uzytkowania telefonu mozna zapomniec gdzie sie zostawilo ladowarke :D

  • 0

    60. ~misiek  2011-01-13 20:43:14  host: eko228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon w porządku.nie wiem tylko jak pozbyć się dźwięku przy odblokowaniu klawiatury w profilu normalny i chętnie powiększyłbym czcionkę ale nie wiem jak

  • -2

    61. ~Midar  2011-01-16 23:08:08  host: 77-223-206-240.lublin.hypnet.pl

    Fajny telefon. Co do trzymania 3 tygodniowego bym dyskutował ale tydzień mi conajmniej trzyma. Dodam że obciążam go maksymalnie: pomieszczenia o słabym zasięgu sieci i rozmowy średnio godzina dziennie.

  • 1

    62.  2011-01-19 23:55:02

    Midar chyba pomyliłeś telefony Ładowałem swój 2 tygodnie temu i nie stracił jeszcze ani jednej kreski. Mocno go nie użytkuje 30minut rozmów, 20 smsów, 1h słuchania radia na głośniku, kilka fotek i kilka firmików.

  • 0

    64. ~djdel  2011-01-28 11:04:14  host: bui107.internetdsl.tpnet.pl

    misiek dzwiek po odblokowaniu mozna wyciszyc w ustawieniach profilu wejdz na sam dol GLOSNOSC i wycisz sygnal alarmu do zera :)

  • 0

    65.  2011-01-28 12:45:57

    po 16 dniach dopiero znikła jedna kreska :)

  • 0

    67.  2011-01-30 20:02:18

    Telefon wspaniały po 16 dniach stracił jedynie kreskę (2h rozmów, 15sms, 5 minut latarki, 1h radia na głośniku, 5 zdjęć, 2 minuty video)

  • 0

    68. ~lukiii  2011-02-20 09:30:58  host: cnl7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie... ECHO w słuchawce dyskwalifikuje ten telefon! mam takich 10 w firmie kurierskiej i każdy był w servisie z tego własnie powodu!!! B2100 jest o 100000% bardziej dopracowany!

  • 0

    69. ~  2011-03-01 22:43:43  host: dynamic-78-8-115-128.ssp.dialog.net.pl

    A ja dziś kupiłem nówkę w sklepie elektro... za 229zł. Echa nie stwierdzono wiec bez paniki. Ceglasty długodystansowiec i fajnie :P

  • 0

    70. ~lennin  2011-03-03 11:16:38  host: dynamic-78-8-194-115.ssp.dialog.net.pl

    Kupiłem aparat przedwczoraj. Odbyłem kilka rozmów, echa nie stwierdziłem. Druga sprawa że trzeba być przygłuchym żeby ustawiać maxymalna głośność słuchawki w trakcie rozmów. Dla mnie telefon rewelacyjny. Prosty bez super-mega wodotrysków. Za tą kasę (229zł) nic więcej nie wymagam od telefonu. No chyba że jeszcze większą baterie :D

  • 0

    71. ~rudi  2011-03-03 18:54:20  host: acjq47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    już drugi tydzień bezskutecznie walczę ,żeby rozładować baterię!

  • 0

    72. ~długonogi  2011-03-09 13:11:32  host: fibratus.aura.com.pl

    Wraz z telefonem jako bonus dostałem przejściówkę na jacka 3.5mm do słuchawek, coś podobnego do oryginalnej jaką samsung dawał np w F480 ale różniła się tym, że miała uszczelkę zamykającą otwór gniazda. Widział ktoś może coś takiego w sprzedaży? Bo nigdzie nie mogę znaleźć....

  • 0

    73. ~woodchuck  2011-03-28 21:32:24  host: 84.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Witam, telefon zakupiłem 10. lutego i bateria trzymała 26 dni na ładowaniu producenta. od 9 marca do dzis zniknela mi 1 kreska z 5. Jestem zadowolony z baterii i z całego telefonu. To jest telefon dla osób w miarę aktywnych i potrzebujących zadzwonić i esa wysłać i latarki użyć. Prosty, głośny i wygodnie sie pisze sms-y. Mała sugestia-należy kłaść ładowarkę w takim miejscu zeby sie nie zgubila bo mozna po ponad miesiacu zapomniec gdzie sie ja położyło...:p

  • 0

    74. ~aqq  2011-04-01 17:00:10  host: caresa.static.korbank.pl

    Witam Jak wyciszyć dzwonek rozmowy przychodzącej? Można ściszać dzwonek klawiszem nawigacji ale może jest jakiś prostszy "myk"?

  • 0

    75. ~johny  2011-04-01 18:00:44  host: caresa.static.korbank.pl

    Witam A jest może jakaś szybka metoda wyciszenia dzwonka rozmowy przychodzącej? Można ściszyć funkcyjnymi ale może coś jednoprzyciskowego?

  • 0

    76. ~aqq  2011-04-01 21:01:20  host: caresa.static.korbank.pl

    1 feler. Kabelek słuchawek powinien mieć przewód w drugą stronę (albo gniazdo odwrotnie). W tej chwili jest tak, że po włożeniu wtyczki klapka ochronna grozi wyłamaniem! Z ładowarką nie ma problemu bo wtyczka jest prosta.

  • 0

    77. ~aqq  2011-04-07 10:42:15  host: caresa.static.korbank.pl

    zaślepka gniazda ładowarki/słuchawki się jakoś wyrobiła i się po prostu przekręca :) więc nie ma problemu z różnymi wtyczkami.

  • 0

    79. ~gitara77  2011-06-21 19:53:16  host: 89-74-90-172.dynamic.chello.pl

    witam mam pytanie jak zmienić ustawienie klawiszy funkcyjnych. Nie mogę tego znaleźć. Teraz pod prawym mam playnet i nie wiem jak to zmienić.

  • 0

    80. ~Alina  2011-07-21 01:07:57  host: 89-72-24-101.dynamic.chello.pl

    Jak to możliwe że w moim nowokupionym bateria trzyma tylko 2 dni... jakas wada??

  • 0

    81. ~misiek  2011-07-29 10:25:11  host: 156.17.52.29

    dla gitara77. może chodzi ci o: ustawienia, telefon, skróty klawiszowe ? pozdrawiam

  • 0

    82. ~misiek  2011-07-29 10:27:30  host: 156.17.52.29

    dla agg. zaślepka i wtyczka są OK. zaślepkę można przekręcić do góry a wtyczka idzie do góry bo najczęściej jak słuchawki masz na uszach to telefon niżej w kieszeni.

  • 0

    83. ~janusz  2011-07-31 06:59:25  host: bfi219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon ze względu na baterię i coś od począku było z tą baterią nie tak ,jednak po trzykrotnym załadowaniu i rozładowaniu szło wytrzymać ale trzymała tylko do 10 dni ,co rażąco odbiega od specyfikacji-jednak. Teraz bateria traci kreskę po dwóch dniach a następne to już w szybkością lawiny. Nie potrzebuję takiego padła,moż

  • 0

    84. ~janusz  2011-07-31 07:10:43  host: bfi219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem ten telefon nowy dwa miesiace temu. Niestety od dwoch tygodni bateria ta rzekomo rewelacyjna dziala mi po pelnym naladowaniu do 4-5 dni przy umiarkowanym korzystaniu. Co jest grane ? Sprobuje reklamowc w serwisie bo taka padaka nie jest mi potrzebna. Wczesniej w miedzyczasie po 2-3 krotnym naladowaniu bateria dzialala do 10 dni.

  • 0

    85. ~Janusz  2011-08-10 13:47:46  host: afqi197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem co się stało po 2-miesiącach normalnego użytkowana potężna bateria 2000mAh trzyma zaledwie do pięciu dni ! To mój pierwszy samsung,który kupiłem ze względu na właśnie baterię.

  • 0

    86. ~mcbx  2011-08-13 19:17:26  host: 83-238-137-146.ip.netia.com.pl

    Telefon jest prosty, wytrzymały, ma porządny czas pracy na baterii. Należy wiedzieć, że na fotografiach wydaje się cieńszy, niż jest w rzeczywistości. Aparat fotograficzny nie jest najwyższych lotów - 640x480 - ale starczy do dokumentowania co gdzie było jak rozbieram jakiś sprzęt. Kupiłem pod koniec maja, niewiele z niego korzystam, i aktualnie trzeci raz kończy mi się bateria. Jedynym problemem jest zaślepka boczna - to może naprawdę się wyrobić, lepsza by była gumowa z bolcem, jak w starszych Coolpixach zaślepka gniazda USB. No i największy problem Samsungów - blokada klawiatury 1 przyciskiem. Zapomnijcie o noszeniu w ciasnej kieszeni jeansów. Najlepsza byłaby dwoma, jak w starszych Nokiach.

  • 0

    87. ~hower  2011-09-17 21:23:21  host: ayy27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    użytkowałem ten telefon przez 11 dni, dostałem go w zastępstwie oddając milestone do serwisu. Niepotrzebnie dali mi do niego ładowarkę, przez 11 dni normalnego użytkowania (liczne rozmowy smsy) spadła tylko jedna kreska baterii !! a kresek mamy 5 !! myślę że 30 dni jest jak najbardziej realne, ale nawet jeślu byłoby to 3 tyg. to dla mnie rewelacja. pozdrawiam

  • 0

    88. ~prestig  2011-09-21 22:58:36  host: abgt149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzyma 40 dni (4h rozmow, troche sms, zabawy z latarka i nagranie kilka filmików pod wodą - żyje nadal a ma tylko IP54)

  • 0

    89. ~mariusz  2011-10-01 14:20:42  host: bdx140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie działa przesciówka 3,5mm asłuchawki orginalne działają

  • 0

    90. ~  2011-10-02 11:15:58  host: eko253.internetdsl.tpnet.pl

    Po masymalnym ładowaniu, które trwa dłużej niż w innych telefonach dzisiaj jest 21 dzień użytkowania na baterii :)

  • 0

    91. ~zebraq  2011-10-02 12:13:15  host: 77-255-66-125.adsl.inetia.pl

    Jest super po zakupie bez ładowania przy normalnym użytkowaniu bateria wytrzymała 12 dni i 5 godz. Latarka zbędny gadżet! Jedyny feler brak możliwości podstawienia własnego dźwięku sms-a ale i tak daje 10 na 10 możliwych OK !!!!!

  • 0

    92. ~syltra22  2011-10-11 14:00:48  host: staticline17014.toya.net.pl

    Witam,telefon na fabrycznym ładowaniu wytrzymał mi 15 dni,teraz go naładuję i zobaczymy ile wytrzyma bateria,telefon ogólnie ok.

  • 0

    93. ~danielko8974  2011-11-14 21:51:26  host: 89-68-70-9.dynamic.chello.pl

    Cześć. Nie żałuję zakupu tego telefonu. Liczy się dla mnie prostota, długa żywotność baterii, wyraźny i czysty dźwięk i solidna obudowa. Po 8 dniach użytkowania i przeprowadzonych ok. 5h rozmów, bateria fabrycznie naładowana zeszła dopiero z 4 na 3 kreski. rzeczywiście trudno go rozładować :) Podobają mi się te wygodne duże gumowe przyciski i dość głośna słuchawka rozmów. Latarka okazuje się przydatnym gadżetem. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie prostotę.

  • 0

    94. ~Rag  2011-11-15 01:23:44  host: host-46-22.kotun.arxnet.pl

    Bateria rzeczywiscie wydaje sie byc mocna, obudowa solidna. Nie szukalem telefonu po ktorym bede przejezdzac walcem i pozniej narzekac ze jest gorszy od b2100. Zastanawiam sie tylko czy obudowa bedzie solidniejsza tzn bardziej odporna na scieranie niz w innych telefonach... poza tym z echem moze bylo kilka felernych modeli slyszalem o tym ale w moim przpadku zadnego echa nie ma :)

  • 0

    95. ~ala  2011-11-23 10:27:51  host: otl110.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam wczoraj ten telefon wydaje się być fajny.mam pytanko czy jak rozładuje się bateria trzeba ja formatować, ładować ilestam czasu czy wystarczy normalne ładowanie,żeby żyła jak najdłuzej

  • 0

    96. ~koxik69  2012-01-03 16:23:55  host: acbu253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, jak odblokowywuje się klawiature?? Czy posiada od włoskie menu (język).

  • 0

    97. ~komp123  2012-01-09 18:10:13  host: 31-128-17-4.ip.xcore.pl

    Mam takie zapytanie.Mianowicie jak gra głośnik przy mp3 (chodzi mi czy gra głośno czy cicho:D)

  • 0

    98. ~ttm  2012-01-31 18:39:01  host: dru191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głośniki (bo są 2 z tyłu) stereo dosyć głośno i nie chrypią :) rewelacja!

  • 0

    99. ~do komp 123  2012-02-04 21:16:51  host: acfk183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głośnik jest bardzo głośny

  • 0

    100. ~Gienek  2012-02-06 21:42:45  host: z44-09.opera-mini.net

    witam mam pytanie czy ten telefon napewno posiada edge czy osoba posiadająca ten telefon może to potwierdzić?

  • 0

    101.  2012-02-19 17:26:00

    Telefon ma 5 MB pamięci, nie 40. A po za tym chyba nie ma EDGE, lecz samo GPRS (przynajmniej u mnie ).

  • 0

    102. ~kosa  2012-03-31 16:14:40  host: 82-160-219-252.tktelekom.pl

    ktoś wie czy da się zmienić coś w oprogramowaniu żeby czcionka była większa?

  • 0

    103. ~gosc  2012-04-10 13:13:14  host: 31.6.245.172

    A czy ktoś może używa go jako modemu? Z jakimi programami on działa i czy działa jako modem? :) Pozdrawiam

  • 1

    104. ~lennin  2012-04-17 00:42:49  host: dynamic-78-10-115-87.ssp.dialog.net.pl

    Po ponad rocznym użytkowaniu telefonu stwierdzam że to chyba najlepszy aparat jaki posiadałem. Dziś mija 44y dzień od ostatniego ładowania o.O a tu jeszcze jedna kreska na wskaźniku. Mimo kilku upadków i ostrego zarysowania obudowy wszystko działa jak pierwszego dnia. Gratuluje SAMSUNGowi udanego budżetowego modelu dla nie lubiących martwić sie czy bateria mi wytrzyma do wieczora? :D

  • 0

    105. ~nax  2012-04-24 18:26:42  host: cby69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EDGE jest wypisany w kazdej specyfikacji, ale w telefonie informacji brak, w ogole brak zaawansowanych ustawien sieci, wiec nie jestem w stanie stwierdzic. wloski jest, ale to zalezy skad bedzie telefon (moj jest z Polski, wloski jest).. klawiature odblokowuje sie poprzez (niestety) przytrzymanie gwiazdki. Telefon posiada 40mb pamieci, lecz czesc zajeta. W opisie jest blad, zlacze to nie microUSB tylko tyl L760, czyli Samsunga Avila itd.

  • 0

    106. ~mike  2012-05-16 14:28:11  host: host-178.215.200.8-internet.zabrze.debacom.pl

    bateria mi 28 dni , żonie która ciągle dzwoni 22 dni , menu mogło by szybciej chodzić..

  • 0

    107. ~maciek  2012-06-01 15:34:36  host: cyberfox.pl

    Bateria 2000 mAh??? No pierwszy raz słyszę o takiej, ciekawe ile będzie trzymała, ze 2 tygodnie z lekką zabawą (mp3, zdjęcia)

  • 1

    108. ~  2012-06-04 19:56:48  host: 81.219.84.18

    Potwierdzam, batka trzyma przy baardzo czestym korzystaniu 20-25 dni, przy srednim blisko 30 a nawet i ponad! O_o

  • 0

    109. ~Hans  2012-07-20 11:42:18  host: 178.180.222.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Proszę pomóżcie, jak wyłączyć słownik T9 w tym telefonie?

  • 0

    110. ~Sprzedawca  2012-07-26 17:05:26  host: gvk27.internetdsl.tpnet.pl

    Przytrzymaj gwiazdę lub krzyżyk - nie pamiętam dokładnie w tej chwili - kilka sekund.

  • -1

    111. ~Sprzedawca  2012-07-26 17:14:02  host: gvk27.internetdsl.tpnet.pl

    Uwaga na stwierdzenie jednego z użytkowników powyżej- w telefonie można ustawić własny dźwięk sms'a. Jeśli trafi do mnie do sklepu w najbliższym czasie- napiszę jak to zrobić.

  • 1

    113. ~PINO INOWROCLAW  2012-09-07 09:15:43  host: host-89-230-141-90.inowroclaw.mm.pl

    MI BATERIA W TYM TELEFONIE PO PIERWSZYM LADOWANIU WYTRZYMALA 28 CZESTEGO KORZYSTANIA Z TELEFONU

  • 0

    114. ~hase  2012-09-16 21:52:15  host: 212.180.202.210

    czy to prawda, że nie ma microUSB?

  • 0

    115. ~arek  2012-09-20 22:28:02  host: alq139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jak z tym dźwiękiem smsa?

  • 1

    116. ~gosciu  2012-10-02 15:47:22  host: user-164-126-120-30.play-internet.pl

    mój solid 2370 trzyma 3-4 tygodni a mam już go ponad półtora roku. Bajerów to on nie ma ale w końcu to jest telefon a nie laptop.

  • 0

    118. ~blacklist  2012-10-31 18:13:42  host: ip-78-30-110-234.free.aero2.net.pl

    Czy ten telefon posiada opcje blokady danego numeru (automatyczne odrzucanie dzwoniącego numer?)

  • 0

    119. ~smoliwas  2012-11-19 21:01:02  host: public-gprs253663.centertel.pl

    aw moim solidzie 2370 bateria tzryma równo 2 miesiace. mało korzystam z niego to i dlatego. nawet nie wiem gdzie jest ładowarka

  • 0

    120. ~  2012-11-29 15:20:12  host: public97856.cdma.centertel.pl

    telefon samsung E2370 to napradę twarda sztuka nie do zajechania i ma solidną baterie BRAWA DLA PRODUCENTA

  • 0

    121. ~  2012-12-30 11:47:08  host: bfc204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z telefonem

  • 0

    123. ~kris  2013-01-04 00:15:07  host: osonet.pl

    Dzisiaj pierwszy raz ładowałem telefon. Po 4-5 godz. pojawił się komunikat, że wstrzymano ładowanie baterii aby zwiększyć jej żywotność. Mrugały 4 kreski. Odłączyłem ładowarkę i okazało się, że mam naładowane jedynie 2 kreski. Czy to tak ma być czy bateria zrąbana ?

  • 0

    124.  2013-01-27 19:50:03

    Witam. Mój tata ma ten telefon od grudnia 2011. Zdecydowanie Pozytywy. Bateria- 2 tygodnie przy średnim użytkowaniu ( 10/20 sms dziennie) , 10 minut rozmów. Połączenia- jakość połączeń dobra + ( brak echa , wszystko w porządku) Klawiatura- bardzo wygodna ,zdecydowanie zasługuje na miano jednej z lepszych ( lepsza w moim b2710 ) :) Ekran- mógłby mieć 2 cale ,ale tata ma "sokoli wzrok" Obudowa- bardzo solidna ,jednakże brak śrubki przy klapce od baterii znamy to w modelu (b2710 i b2100) Głośnik -bardzo mocny , są tu zastosowane głośniki stereo. Wady - czas ładowania mógłby być zdecydowanie krótszy ( tata ładuje w nocy) Polecam ten produkt !! cena poniżej 240zł Nówka.

  • 0

    125. ~Piotr  2013-04-16 14:04:02  host: 77-254-245-36.adsl.inetia.pl

    Niestety: Model GT-E2370 od Października 2012 roku nie jest już w sprzedaży. Taką wiadomość dostałem od Samsung Polska.

  • 0

    126. ~Daniel98  2013-05-06 13:46:58  host: host-89-238-18-236.smgr.pl

    Jak nie jest w sprzedaży ??

  • 0

    127. ~Piotr  2013-05-29 08:50:59  host: 213.146.55.210

    To znaczy, że można jedynie kupić używany lub na allegro teraz sprzedają pełno podróbek o czym świadczy wysyłka z CHIN, ale niestety ich jakość jest tragiczna i nie mają nic wspólnego z oryginalnym E2370.

  • 0

    128. ~  2013-06-23 13:30:58  host: 89-77-209-238.dynamic.chello.pl

    jam nie mogę go wcale załączyć

  • 0

    129. ~endriu  2013-11-12 16:39:14  host: 62.29.251.41

    mialem go juz kiedys jako zastepczy i przez to jak trzymala bateria kupilem tydzien temu. dzisiaj po 7 dniach intensywnych rozmowach i sluchaniu muzyki z glosnika (mocnego) po 1h dziennie nadal pelna bateria. polecam kazdemu kogo denerwuje ladowarka lezaca na wierzchu, do tego telefonu ladowarke mozna spokojnie schowac nawet do pudelka na miesiac hehe.

  • 0

    130. ~endrius  2013-11-12 21:27:03  host: 82-160-221-226.tktelekom.pl

    po 6 dniach nadal pelna bateria

  • 0

    131.  2013-11-30 11:41:21

    mój ojces w tym roku telefon ten ładował już 7 razy. Chyba zaczął więcej rozmawiać.

  • 0

    132. ~endriuś  2014-10-06 11:08:47  host: user-94-254-145-44.play-internet.pl

    po 6 miesiacach używania bateria nadal pełna. cudo nie telefon

  • 0

    133. ~andrzej  2014-11-03 15:12:51  host: rt0.helion.pl

    pytanie: co to znaczy chinskie podróbki? jak je rozpoznać? inna nazwa, pudełko, model? same samsungi są w chiny/korea robione, więc jak to jest z tymi podróbkami?

  • 0

    134. ~Janusz  2015-07-18 09:16:06  host: h230058.net.pulawy.pl

    Wszyscy na pierwszym miejscu stawiają wymóg to by bateria długo trzymała bez ładowania. Ten telefon znakomicie spełnia te wymagania. Średnio uzytkowany ładuje się co 3 tygodnie. Mam go i nie spotkałem innego z tak długim czasem między ładowaniami.
    Telefon z 2010 r. więc już chyba nie produkowany, nieliczne egzemplarze pozostałe w sprzedaży mają zawyżane ceny (z ok. 300 PLN na 500 PLN) chyba dlatego, że już trudno dostępny.
    Dlaczego producienci wiedząc o takich preferencjach uzytkowników produkują badziewia z bateriami trzymającymi 2-3 dni? Przecież następca E23070 niewątpliwie schodziłby w sprzedaży jak ciepłe bułeczki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet