Samsung E2250 - opinie
Telefony Samsung Samsung E2250 Opinie o Samsung E2250

Samsung E2250

w sumie: 9
  • -2

    1. ~specjalista  2012-06-06 19:29:47  host: 212.160.172.70

    po co jeszcze robi się takie telefony? :/

  • 0

    2. ~yorker  2012-06-07 11:20:53  host: 178-37-175-114.adsl.inetia.pl

    po to samo po co robi się smartfony..

  • 2

    3. ~damian.k  2012-07-01 14:10:42  host: public-gprs515250.centertel.pl

    @specjalista zdziwisz się ile jest takich ludzi jak ja (a mam 19lat) i nie chcą mieć androida i tego wszystkiego tylko prosty telefon z dodatkiem jakim jest mp3/aparat ;]

  • 0

    4. ~Dominik  2012-07-25 11:40:49  host: ip-37-209-143-22.free.aero2.net.pl

    ja mam 31 lat i mi tez jest potrzebny taki telefon. Musi miec BT i dobra baterie,to sa najwarzniejsze rzeczy jakie powienien miec telefon.Dobra bateria nawet kosztem wielkosci telefonu.Tak jak samsung S5610-idealny:)

  • 1

    5.  2012-07-29 15:43:23

    @1 Telefon służy do dzwonienia. Sam mam taniego samsunga i bardzo sobie chwalę. Bez problemu zadzwonię czy wyślę sms, baterię ładuję co 2 tygodnie. Takie telefony nadają się też do pracy, gdzie się dużo dzwoni i długi czas pracy na baterii jest bardzo istotny.

  • 0

    6. ~zybart  2012-10-12 09:45:16  host: dyt235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @specjalista Widać jaki z Ciebie specjalista. Niektórzy wolą oko wielkiego brata nad wszystkim co robią w telefonie, inni do tej grupy nie należą :) Skoro lubisz sprzedawać swoją prywatność za usługi (co prawda dobre), polecamy Androida.

  • 0

    7. ~  2012-12-07 14:00:30  host: 81.219.189.242

    bardzo polecam ten telefon

  • 0

    8. ~zawiedziony  2013-07-20 21:57:12  host: 093105074125.legnica.vectranet.pl

    ogólnie do tego telefonu nie można się przyczepić.ale jest zawsze jakieś ale. i to klika tych ale które w końcu zmusiły mnie do sprzedania tego telefonu po kilku dniach. wcześniej użytkowałem przez jakieś 3 lata samsunga b2100 solid i mimo wszystkich jego niedociągnięć, wydaje mi się o niebo lepszy. ok - b2100 kosztował 3 lata temu 272 zł a ten e2250 tylko 129 w promocji w jednym z marketów. wady: wyświetlacz jak na 160x128 jest duży i to jest jego problem, wszechobecne piksele i kwadraciki ikonka alarmu, czy informująca o aktualnym profilu jest po prostu komiczna, jak w monochromatycznym alcatelu ot easy db z 2000 roku. telefon po włożeniu karty pamięci 4 giga ma problem z płynnością w odtwarzaczu mp3. to jest śmieszne zwłaszcza że obsługuje karty do 32gb. przy wciskaniu Wstecz podczas odtwarzania muzyki, trzeba poczekać nawet z 6 sekund zanim telefon wykona akcje wstecz. odtwarzacz mp3 jest identyczny jak ten z b2100, czyli jak sprzed 4 lat!!! nic się nie zmieniło. włączając sobie granie mp3 w tle, patrząc na ekran główny (pierwszy) z tapetą, nie ma możliwości powrócenia do mp3 playera,by coś zmienić, za pomocą jednego przycisku, trzeba znowu wchodzić w menu szukać odtwarzacza muzyki i szukać dalej. znowu jest tak, że gdy otwieramy sobie list artystów, to nie możemy sobie już włączyć konkretnego albumu, tylko od razu pojawiają się wszystkie piosenki tego artysty, i to w porządku alfabetycznym. dlatego żeby posłuchać całego albumu, tak jak został wydany, trzeba szukać go przez Albumy, a nie przez Artystów. tragedia jeśli chodzi o książkę telefoniczną. krok w tył, cofnięcie się w rozwoju o 10 lat. NIE MA SZYBKIEGO WYBIERANIA !!!! to nie żart. druga sprawa z książką telefoniczną, to że po włączeniu Kontakty, żeby znaleźć kogoś na literę M, np "Mama", to nie można wcisnąć po prostu M, żeby lista kontaktów przesunęła się do kontaktów zaczynających się na lite

  • 0

    9. ~genatroce  2013-09-13 09:14:35  host: ip-91-232-50-20.air-net.gda.pl

    Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Leciutki, poręczny, design ok - aczkolwiek w rzeczywistości bardziej podoba mi się niż na zdjęciu ^^ Ma wszystko to co trzeba bez zbędnych pierdół. Ogólnie zaskoczył mnie na duży plus: nie myślałem, że posiada takie bajery jak opera mini czy facebooka. Czasami trzeba wejść do internetu coś sprawdzić, a tyle idealnie się nadaje. Muzyka gra dobrze ^^ fajnie, że pokazuje na głównym ekranie odtwarzacz. Jedyne minusy to klawiatura, która mogłaby klikać trochę ciszej. Również przeszkadza mi to, że muszę telefon odblokowywać, aby sprawdzić godzinę. Po przyciśnięciu jakiegokolwiek klawisza wyskakuje monit o odblokowywaniu, który zajmuje sporą część ekranu. Bateria trzyma mi już 3 tydzień, została jeszcze 1 z 5 kresek ;) Mogłoby nie być w tym telefonie aparatu, albo mógłby być lepszy. Te 0,3Mpx robi kiepskie zdjęcia. Ogółem te możliwości oraz jakość w porównaniu do ceny są super. Polecam każdemu ten telefonik!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet