Samsung E2222 Ch@t 222 - opinie
Telefony Samsung Samsung E2222 Ch@t 222 Opinie o Samsung E2222 Ch@t 222

Samsung E2222 Ch@t 222

w sumie: 21
  • 0

    1. ~asd123  2012-05-17 08:18:13  host: 89-73-64-184.dynamic.chello.pl

    Mój kolega go właśnie kupił w saturnie za 199 zł. Bardzo fajny telefon dla kogoś kto chce telefon do dzwonienia i smsowania z dual sim. Pracuje płynnie, przełączanie pomiędzy kartami sim jest bezproblemowe.

  • 0

    2. ~BOND_007  2012-08-28 18:34:31  host: 178.182.180.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Moja opinia o tym tel. to: Zakupiłem telefon z myślą o 2 kartach sim, używałem go miesiąc i sprzedałem. Generalnie moje wrażenia są nienajgorsze. Używałem bardzo wiele telefonów i mam porównanie i punkty odniesienia. Wyświetlacz w tym telefonie mało wyrazisty, wiadomo że nie jest to amoled, ale mógłby być lepszy! Aparat foto bardzo kiepski Bateria przy użytkowaniu z 2 kartami, przy pełnym lub prawie pełnym zasięgu, włączonym bluetooth i rozmowach dziennie ok.2 godz., nie wyłączając na noc wytrzymywała w moim przypadku 3,5-4 doby, wynik niezły!!! Jakość rozmów, mnie podobno było słychać dobrze ale ja mojego rozmówcę słyszałem "jakby mówił przez reklamówkę" - bardzo mała soczystość, wyrazistość dźwięku!!! I na koniec jeszcze chyba wada konstrukcyjna, telefon po bokach ma klawisze do nawiązywania i rozłączania połączeń, są one lekko wystające ponad inne klawisze - odstają, nosząc go w kieszeni bardzo łatwo przy naprężeniach min. materiału, przy niezablokowanej klawiaturze aby został wybrany numer, przy zablokowanej klawiaturze włączało się podświetlenie, niepotrzebnie skracało czas baterii. To chyba na tyle moich uwag. Może uwagi te pomogą komuś w decyzji kupować czy nie kupować ten telefon.... Pozdrawiam Bond_007

  • 0

    3. ~asia  2012-11-08 18:09:34  host: h239059.net.pulawy.pl

    ogolnie telefon uwazam za dobry choc aparat mnie denerwuje bo robi zle zdjecia, jesli chodzi o jego konfiguracje to trudno znalezc takich sterownikow szczegolnie w plusie. Generalnie bateria chodzi dlugo wyswietlacz wporzadku plynnie dziala dual sim. I podpisuje sie do uzytkownika powyzej. Pozdrawiam

  • 0

    4. ~ebd  2013-01-14 23:14:01  host: 159-205-176-3.adsl.inetia.pl

    tel dla mnie bomba. dwie karty i smiga aż miło, polecam niewymagającym uzytkownikom

  • 0

    5. ~anna  2013-03-28 10:08:48  host: 156.17.203.102

    Dziala super, dobra jakosc rozmow i dzwieki. Tylko jak dla mnie to nieuzyteczny przy pisaniu smsow. Wlasciwie to odchodze od pisania, wole dzwonic. Zanim napisze smsa... narobie kupe bledow. A nie mam az takich niezgrabnych, palcow. Niewygodna ta klawiatura jest i chyba sie nigdy nie przyzwyczaje. Za to super mozliwosc zapisania tresci smsa jako notatki!

  • 0

    6. ~anna2  2013-03-28 10:09:54  host: 156.17.203.102

    Bylby wrecz idealny jakby mial wideorozmowe. Szkoda, brakuje tej funkcji bardzo :(

  • 0

    7. ~Pedro  2013-05-18 20:33:37  host: bwa254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trudno oczekiwać idealnego telefonu za taką cenę, nie mniej jednak udało mi się doszukać kilku rażących minusów...pamięć sms na 300 wiadomości... wyczerpuje się szybciej niż by mogło się wydawać. 300 smsów na telefon z klawiaturą qwerty to zdecydowanie za mało, zwlaszcza gdy nie ma możliwości zachowania w inny sposób wiadomości (np przechowując je na komputerze) faktycznie telefon obsługuje karty microSD do 8gb choć producent zapewnia że z 16 sobie poradzi. Ekran mógłby być lepszy, tak samo jak aparat.. ale to mało istotne... zadziwiające jest to, że telefon ten nie sprawdza się w pisaniu smsów (przez ograniczoną pamięć) a innego zastosowania tego telefonu nie jestem w stanie znaleźć [poza oczywistym... więcej miejsca w kieszeni]

  • 0

    8. ~Enjoy  2013-07-05 10:03:05  host: 082139061049.radom.vectranet.pl

    Bla Bla Bla , telefon za 150zł ma dzwonić i wysyłać wiadomości. Nic poza tym.

  • 0

    9. ~Ola  2013-07-28 20:33:40  host: 87.116.234.116.lapy234.tnp.pl

    cześć nie wie ktoś jak wyłączyć aktualizacje w muzyce w tym telefonie ?

  • 0

    10. ~matoł  2013-08-24 20:55:07  host: 150-177-251-94.net.stream.pl

    Hej czy ktoś wie jak ustawić inny dzwięk dzwonka ? Bo nie uiem :/

  • 0

    11. ~MarcoM  2013-08-28 20:36:19  host: 89-76-68-178.dynamic.chello.pl

    Zakupiony w Saturnie jako telefon do dzwonienia/sms i odbierania mms + ew. możliwość wykorzystania dual sim za granicą, nie miał kosztować powyżej 180 zł. miał być nowy na 2 letniej gwarancji. W 100% wypełnia tą rolę. Bateria trzyma w nieskończoność (naładowałem po zakupie w niedzielę, dziś jest środa i żadna kreska z wyświetlacza nie ubyła). Wyświetlacz pokazuje wystarczająco to co ma pokazywać. Szybko pisze się sms (nie tak szybko jak na swype ale wystarczająco). Głos wyraźny/głośnik/słuchawka wystarczające. Jak dla mnie zakup 5/5.

  • 0

    12. ~Idaho  2013-08-31 22:21:46  host: 115.21-109-166.tkchopin.pl

    Mam pytanie o pracę tego telefonu w momencie gdy prowadzimy rozmowę przez kartę 1 i w tym momencie ktoś dzwoni na kartę nr2. Czy karta 2 jest aktywna i można przełączyć się ay prowadzić drugą rozmowę czy może dzwoniący otrzymuje komunikat o niedostępności?

  • 0

    13. ~słodkaa:D  2013-11-14 19:58:51  host: admk142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam problem z odtwarzaczem wiecie co nie chce mi się zaktualizować lista . i nie działa mi muzyka co robić .?

  • 0

    14. ~kreska  2013-11-23 08:41:39  host: abzn117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey też sie dolaczam do pytania co zrobic by zaktualizowała się lista w odtwarzaczu mp3?

  • 0

    15. ~  2014-05-11 17:48:43  host: user-5-173-232-248.play-internet.pl

    tel działał na początku ok a po 2 miesiącach zaczął pokazywac na jedenj karcie lupe a na drugim czerwone kółko i na jedenj karcie ze nie prawidłowa karta więc nie rozumiem tego cy to przez tel czy cos z kartami ale wątpie że karty bo działąj normalnie więc taki obie ten tel

  • 0

    16. ~lulka  2014-06-05 13:46:05  host: pgc141.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny. Po pewnym czasie zepsuł się mikrofon. Po gwarancji było wszystko dobrze, lecz. Po niecałym miesiącu od odebrania z gwarancji muzyka nie chce się aktualizować. Wie ktoś co trzeba zrobić?

  • 0

    17. ~DawcaMocyWNocy  2014-07-17 08:12:36  host: host-176-221-120-32.dynamic.mm.pl

    DO LUDZI KTORZY MAJA PROBLEM Z ODTWARZACZEM MUZYKI !!!!!

    No wiec tak: mialem ten sam problem i rozwiazalem go za pomoca resetu calego telefonu kodem *2767*3855# - kod usunie wszystkie kontakty,zdjecia,muzyke itd. oraz przywroci ustawienia fabryczne wiec jesli zamierzacie go uzyc najpierw proponuje zrobic jakas kopie zapasowa. Pozdrawiam ;)

  • 0

    18. ~stanlej28  2015-02-28 12:10:16  host: apn-77-115-116-103.dynamic.gprs.plus.pl

    jak usunąć hasło z telefonu Samsung gt e2222 bo zapomniałem?

  • 0

    19. ~ellen  2015-06-19 17:31:56  host: host154-242-dynamic.18-87-r.retail.telecomitalia.it

    wlasnie kupilam se ten "skarb" i nie umiem /nie wiem / jak przerzucic zdjecia na komp. ..prosze o podpowiedz ...dziekuje

  • 0

    20. ~elmer 13  2015-12-27 23:51:07  host: user-94-254-210-165.play-internet.pl

    Kupiłem dla hecy. W bardzo dobrym stanie. Działa bbez zarzutu, nie sprawdzałem duala, ale na razie nie mam zamiar. Internet w telefonie praktycznie nie istnieje, aparat od biedy coś widać. Najważniejsze dla mnie bateria około 7 dni. Jest glosny. A cena to 25 zł. Mam dowód zakup. 3 lata temu kosztował prawie 200 to było chore.

  • 0

    21. ~Kool  2016-02-08 07:35:10  host: n25-06-12.opera-mini.net

    Witam, czy można cos zrobić zeby odtwarzal filmy na youtube?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-112-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet