Samsung E2210B - opinie
Telefony Samsung Samsung E2210B Opinie o Samsung E2210B

Samsung E2210B

w sumie: 10
  • 0

    1. ~  2009-06-18 17:17:57  host: xdsl-7362.walbrzych.dialog.net.pl

    typowy telefon tylko do dzwonienia i sms ale jakby dali slot na kartę pamięci to był by wart swojej ceny,ale nie ma więc szkoda 249zł wydać na niego

  • 0

    2. ~  2009-06-27 10:58:15  host: 101-223.echostar.pl

    Znalazłem 3 błędy w opisie... Ten telefon ma Bluetooth (siostra już mi wysyłała 2 pliki ^^), stoper też jest w Dodatkach, a odtwarzacza mp3 teoretycznie nie ma, ale odtwarza pliki mp3 i można słuchać przez słuchawki wszystkiego, więc tak właściwie jakby jest. W każdym bądź racie polecam! Extra telefon :).

  • 0

    3. ~kasza  2009-09-07 19:40:41  host: bew199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od jakiegos czasu , dobrze sie sprawuje jestem zadowolona z niego. Oczywiscie polecam ten telefon ludiom ktorzy wiedza do czego ma służyć telefon i nie zapomnieli o tym:]

  • 0

    4. ~przemas  2009-11-28 18:46:55  host: host-81-190-227-169.wroclaw.mm.pl

    WITAM! jak sytuacja wygląda z baterią? ile trzyma/?

  • 0

    5. ~Dziejas  2009-12-26 13:12:56  host: 80.54.24.192

    jak wgrać gry do tego telefonu ? gry znalazłem ale w jaki sposób je uruchomić bez kabla przez Bluetooth , proszę o pomoc

  • 0

    6. ~Kasia  2010-01-02 17:57:57  host: dct94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma do 5 dni nawet.

  • 0

    7. ~berdys  2010-07-17 12:51:21  host: ip-89-174-118-247.multimo.pl

    o tym, ze telefon samsunga ma Bluetooth swiadczy literka B na koncu. W nowszych seriach wprowadzili takie oznaczenie, moim zdaniem dobrze ;)

  • 0

    8. ~Oli  2011-03-13 16:18:27  host: ber109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od Roku. I po co mi on? Chyba tylko dla szpanu! Ten telefon jest beznadziejny! Nie ma miejsca na kartę pamięci, ma mało MB i robi kiepskie zdjęcia. Gdy dzwoni się przez niego (już 1 dnia tak było, a on był nowy z salonu!) słychać zacięcia. Nie można pisać długich SMSów. tylko 1000 liter, a dodajmy jeszcze spójniki, odstępy i znaki interpunkcyjne. I dużo by tu jeszcze wymieniać! Beznadziejny telefon, absolutnie nikomu nie polecam!

  • 0

    9. ~-olab-  2011-11-05 14:35:26  host: abko149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon może nie ma gier,ale jest ładny (bo iPad jest brzydki jak nie wiem co!)ma długo trzymającą baterie i jast bardzo zgrabny. A po co komu gry jak telefon jest do dzwonienia! I wysyłania SMS-ów! jeśli chcesz sie pochwalić to sobie kup podręczny komputerek! POLECAM!

  • 0

    10. ~Lester  2012-12-22 21:39:00  host: public94810.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon już 5 lat. Jest niesamowicie wytrzymały, dobrze sie nim pisze smsy porządną baterię, opływowy kształt. Jedyny minus to taki że nie ma właśnie wejścia na karte, wtedy to byłby telefon kompletny.Duży pozytyw i zachęcam do zakupu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet