Samsung E2120 - opinie
Telefony Samsung Samsung E2120 Opinie o Samsung E2120

Samsung E2120

w sumie: 7
  • 0

    1. ~artut  2010-01-09 11:33:10  host: 109.243.22.37

    Telefon prosty, funkcjonalny i z super bateią. W komplecie z telefonem jest karta 1GB (ja kupiłem w mediamarkt). Telefon do zarabiania nie do szpanu. Wygląda ładnie i gra też pięknie. Telefon dla każdego kto chce z telefonu dzwonić a nie nosić cegłe i lansować sie w galeriach ..... Bardzo długo trzyma bateria. Ma ładny i czytelny zegar. jeśli masz firmę i chcesz czegoś niezawodnego do rozmów - POLECAM. Polecam. Ps. Ma radio działające bez zestawu słuchawkowego - wbudowana antena.

  • 0

    2. ~artur  2010-01-09 16:33:17  host: 109.243.115.182

    Telefon idealny do rozmów i długiego "nieładowania" baterii. Dobry w firmie - tj. telefon do zarabiania nie do lansu w liceum u pryszczy. Ja kupiłem za 170 zl - GENIALNIE prosty, radio z wbudowaną antena, mp3, i gratisowa karta 1GB. Mam PPC ale to jest swietne do automapy lub Excela - jako tel biznesowy średnio - 1-2 dni bateria :(

  • 0

    3. ~Kamila  2010-03-10 21:00:35  host: abjh122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uważam, że świetny. Aparat niby 0,3 mpx, ale zdjęcia nie są takie straszne ;) Bateria świetna. Kiedyś doliczyłam się 11 dni (przy normalnym użytkowaniu). Radio na głośnik to fajne rozwiązanie. Nie podoba mi się to, że głośność po podłączeniu słuchawek jest zbyt mocna. Poza tym nie czyta formatu wma :( Ale za te pieniądze lepszego się nie kupi! Gorąco polecam! :)

  • 0

    4.  2010-05-17 15:01:59

    Prosty, przyzwoity fon do dzwonienia i sms-ów. W razie potrzeby i zdjęcie rozkładu jazdy można zrobić. Zaskakująco wygodnie i pewnie leży w ręku.Dla gadających w sam raz.

  • 0

    5. ~name  2010-09-22 22:25:28  host: 217.153.162.42

    mam takie pytanie czy w tym telefonie mozna sciagnac gg ? dzis wlasnie kupilem ten telefon i nie wiem czy sie da ;) pozdrawiam.

  • 0

    6. ~  2010-12-02 23:26:31  host: z20-10.opera-mini.net

    A jak w nim radio odbiera przez ta wbudowaną antenę ?

  • 0

    7. ~arsene  2011-04-20 23:50:42  host: 82-210-160-145.home.aster.pl

    Radio działa przyzwoicie, za to odtwarzacz mp3 pomijając totalną prymitywność wywala na co 3 pliku mp3. Totalna porażka. Plastik się szybko rysuje, wyświetlacz tragedia. Zaleta to cena, długi czas czuwania, w wersji 2121 Bluetooth, dobra jakość rozmów (w tym głośność), zaawansowane opcje alarmu, kalendarz czasem się przydaje.., mała waga i "małość" to plus

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet