Samsung E2100B - opinie
Telefony Samsung Samsung E2100B Opinie o Samsung E2100B

Samsung E2100B

w sumie: 10
  • 0

    1.  2009-06-25 19:49:11

    Całkiem przyzwoity jak na zapowiedziane 199 PLN. Trochę pamięci, radio i to z RDSem, apracik, mały, lekki, elegancki, pewnie dobra bateria, BT. ;)

  • 0

    2.  2009-06-26 08:55:16

    "rsadio"? VGA? No nie wierzę...

  • 0

    3. ~OSIM  2009-06-26 16:03:38  host: 87-205-235-31.adsl.inetia.pl

    Ludzie co to za lipa te telefony to chyba poniżej 100 zł...

  • 0

    4. ~kubiq  2009-08-31 03:49:45  host: host32.218.146.194.generacja.pl

    ciekawe gdzie on ma te radio,mam takiego i nigdzie tej opcji nie widze =/ nawet słuchawek nie dali

  • 0

    5. ~  2009-10-02 16:45:46  host: w3cahce7.punkt.pl

    radia brak ...co oni za głupstwa tu piszą, stoper jest

  • 0

    6.  2009-10-19 13:47:14

    Radia ten telefon nie ma i faktycznie wkradł się błąd do opisu.

  • 0

    7. ~Oscarrr  2009-12-12 13:18:35  host: pietruszka.akron.net.pl

    mam ten tel od paru dni i jest spoko. napisalem ok 400 sms i klawiatura jest bardzo wygodna... fakt radia nie ma i tez nie ma wejscia kart micro sd jest maly i poreczny . polecam tym ktorzy tylko pisza i dzwonia

  • 0

    8. ~berdys  2010-07-10 22:10:37  host: ip-89-174-118-247.multimo.pl

    czas czuwania - tez blad. Logicznie nie ma bledu, bo producent podaje do 500 h , wiec 250 tez sie w tym czasie miesci ;) ale faktycznie , to blad jest ;)

  • 0

    9. ~girl  2011-03-31 09:28:56  host: public13739.xdsl.centertel.pl

    spoko tel jestem zadowolona z niego dużo pamięci nie ma ale co z tego robi świetne fotki duzo ma funkcjii mozna dzwonic z ukrytego blokada tez jest:)polecam każdemu ten tel :)

  • 0

    10. ~:)  2011-08-05 16:07:15  host: accw186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon półtorej roku.. jestem z niego nie zadowolona.. ścina się strasznie.. mało pamięci na początku tylko nie doskwiera, później zaczyny jej strasznie brakować.. Osobiście telefonu nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet